Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/09 έως 3/10

ASTROTEAM GUEST
25/09/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο γεια σου! Σήμερα έχω τόσα να σου πω, αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Βασικά θα ξεκινήσω από τους δύο πρωταγωνιστές των επόμενων ημερών, που δεν είναι άλλοι από την Αφροδίτη και τον Ερμή. Η Αφροδίτη έχει βαλθεί να μας τρελάνει αυτή τη βδομάδα, αφού θα κάνει ακόμα και τις πέτρες να ερωτευτούν! Εξιδανίκευση, πάθος, κρυφοί έρωτες, ρομαντισμός, λαγνεία, υπερβολές και ηδονές μας περιμένουν, οπότε ας προετοιμαστούμε καταλλήλως… Το θέμα όμως ποιο είναι; Ότι έχουμε κι έναν Ερμή ανάδρομο που ξεκινά από την 25° και 24΄ του Ζυγού (επηρεάζοντας περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους), ο οποίος φέρνει πισωγυρίσματα και επαναδιαπραγματεύσεις σχέσεων, ενώ παράλληλα θα κουβαλάει και το τετράγωνο του Πλούτωνα για μέρες, άρα θα μας γεμίσει καχυποψίες, σκοτεινές σκέψεις, χειριστικότητα και ζήλια, τα συμπεράσματα δικά σου λοιπόν. Ας προχωρήσω και στα πιο «πεζά» θέματα, όπως είναι οι δουλειές και οι συνεργασίες μας, που ναι μεν πλανάται ακόμα η ανασφάλεια και το άγχος, αλλά θα υπάρξουν και οι καλές ευκαιρίες, που μπορούν κάλλιστα να αφορούν παρελθοντικές προτάσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να αποκτήσουν τώρα περισσότερη σταθερότητα και αξιοπιστία. Νομικά ζητήματα (ειδικά υποθέσεις διαζυγίων) έρχονται στο προσκήνιο για να κλείσουν οριστικά. Ο οικονομικός τομέας βελτιώνεται τις επόμενες μέρες (κυρίως από δάνεια, κληρονομιές, ασφάλειες και επιδοτήσεις) και ευνοεί επενδύσεις ή επιχειρηματικά σχέδια που είχαμε αφήσει κάποτε στη μέση. Από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα η σκέψη μας ελαφραίνει, πάμε ταξιδάκια, υπογράφουμε συμβόλαια, βρίσκουμε παλιούς ή νέους φίλους και μπαίνουμε σε μεγαλύτερες ομάδες που μας ταιριάζουν ιδεολογικά. Κατά τα άλλα συνεχίζουμε να έχουμε το νου μας στα παιδιά, τα μικρά ζώα και τον τρόπο που οδηγούμε, ενώ καλό είναι να περιορίσουμε και τις περιττές σπατάλες, που ενδέχεται να προκύψουν λόγω ενθουσιασμού ή επιπολαιότητας. Αυτά!

Ελπίζω να μη ξέχασα τίποτα. Προχωράω ευθύς αμέσως και στα ζώδια.

Για τους Κριούς

Πανικός επικρατεί στον ερωτικό τομέα! Τους περιμένουν πισωγυρίσματα, κρυφοί, ρομαντικοί και παθιασμένοι έρωτες αλλά και εντάσεις, σκηνές ζήλιας ή καχυποψίας με το υπάρχον ταίρι τους. Φυσικά δε λείπουν και οι επιστροφές φίλων ή παλιών συνεργατών. Όπως και να ‘χει είναι νωρίς για να ξεδιαλύνουν την κατάσταση και να πάρουν αποφάσεις, οπότε θα ζοριστούν κάπως (κυρίως οι γεννημένοι 13-15/04). Θα έχουν ευκαιρίες για να κλείσουν καλές δουλειές, αλλά ύστερα από σοβαρή σκέψη και το ιδανικό θα είναι οι υπογραφές να μπουν την άλλη Δευτέρα. Αναμένεται οικονομική διευκόλυνση από τρίτους, ενώ από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα κοινωνικοποιούνται περισσότερο.

Για τους Ταύρους

Γεμάτη ευκαιρίες για ρομαντικούς αλλά και παθιασμένους έρωτες θα είναι αυτή η βδομάδα για τους Ταύρους, οι οποίοι κατά τα άλλα έχουν ένταση και τρέξιμο στην καθημερινότητά τους. Επιστρέφουν παλιοί συνεργάτες ή προτάσεις για δουλειά και κάποιες από αυτές θα αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστη και σταθερή σε βάθος χρόνου. Στα οικονομικά νιώθουν μια ανασφάλεια, αλλά η κατάσταση θα βελτιωθεί ειδικά από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα. Προσοχή σε διαπληκτισμούς στο εργασιακό περιβάλλον, στα μικρά ζώα και σε θέματα υγείας που είχαν μείνει άλυτα στο παρελθόν.

Για τους Διδύμους

Φλερτ ή έρωτες από το παρελθόν αλλά και δραστηριότητες, χόμπι και επιχειρηματικές κινήσεις που έμειναν κάποτε στη μέση, επιστρέφουν για τους Διδύμους. Φυσικά δε θα λείψουν η ζήλια και η καχυποψία από τις σχέσεις τους. Η καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον, πάντως, θα βελτιωθεί όπως και να ’χει, ενώ δεν αποκλείεται να τους έρθουν οι επαγγελματικές προτάσεις που ονειρεύονταν. Ευνοούνται σε θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις, ωστόσο σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά τους ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα και φοβίες.

Για τους Καρκίνους

Άκρως δημιουργικοί και έτοιμοι να ερωτευτούν είναι οι Καρκίνοι. Κάνουν επιτυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις και σταθεροποιούνται οικονομικά κι επαγγελματικά. Με τα παιδιά η σχέση βελτιώνεται, αν και υπάρχουν υπόγειες φοβίες σε σχέση με αυτά. Με το σύντροφο ενδέχεται να προκύψουν ζήλιες, χειραγώγηση και καχυποψία. Επιστρέφουν νομικές και μη υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, τα ακίνητα και το οικογενειακό περιβάλλον ειδικά για τους γεννημένους 15-16/07. Η σκέψη τους θα βαρύνει και θα σκοτεινιάσει, ειδικά σε ό,τι αφορά συγγενείς, αδέρφια και μετακινήσεις αλλά από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα γίνονται πιο αισιόδοξοι και λαμβάνουν καλά νέα, ενώ ευνοούνται οι υπογραφές συμβολαίων.

Για τους Λέοντες

Είναι πολύ δραστήριοι, μετακινούνται συνεχώς και είναι πιο εύστοχοι στο λόγο. Ομορφαίνουν το σπίτι τους και ερωτεύονται στα κρυφά, ενώ γενικά τους περιτριγυρίζουν διάφορα φλερτ κι έχουν ερωτικές προτάσεις. Επιστρέφουν σκέψεις για πρώην σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν καθυστερήσεις ή προβλήματα με γραπτά, οχήματα, gadgets, μετακινήσεις και τηλεπικοινωνίες. Σταθεροποιούνται σε σχέσεις και κλείνουν αξιόπιστες συνεργασίες. Οι ανασφάλειες και οι φοβίες τους (ειδικά για τα οικονομικά) εξανεμίζονται από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα.

Για τους Παρθένους

Αναμένεται πληθώρα από ευχάριστες (ερωτικές και μη) επαφές, τα οικονομικά τους βελτιώνονται, η έμπνευση τους αυξάνεται ενώ παράλληλα αναθεωρούνται οι ασφάλειες και οι αξίες τους. Προκύπτουν άγχη και φοβίες για τη καριέρα ή το πορτοφόλι τους αλλά θα κλείσουν δουλειές μέσα στη βδομάδα που θα τους εξασφαλίσουν οικονομική σταθερότητα. Γενικότερα θα επιστρέψουν από το παρελθόν επαγγελματικές προτάσεις, συνεργάτες ή οικονομικές υποθέσεις. Την άλλη Δευτέρα ευνοούνται οι υπογραφές συμβολαίων ειδικά όσον αφορά ακίνητα.

Για τους Ζυγούς

Η ενασχόληση με ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες περνά στην πρώτη γραμμή. Η καθημερινότητα ή το εργασιακό περιβάλλον ομορφαίνει και ευνοούνται στον οικονομικό τομέα. Φοβίες και ανασφάλειες προκύπτουν αναφορικά με νομικά ζητήματα, θέματα εξωτερικού και σπουδές. Αναμένονται σκέψεις αλλά και επιστροφές παλιών συνεργατών, συντρόφων ή και φίλων, ενώ χρειάζεται περισσότερη προσοχή για τους γεννημένους 16-18/10, ώστε να αποφύγουν περιττούς καβγάδες, ζήλιες κι εντάσεις στις σχέσεις τους. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά, κάνουν σωστές επιχειρηματικές κινήσεις και κλείνουν αξιόπιστες συμφωνίες, απλώς καλό είναι να υπογράψουν συμβόλαια την άλλη Δευτέρα. Προσοχή στις επιπόλαιες σπατάλες.

Για τους Σκορπιούς

Η εβδομάδα είναι γεμάτη έρωτα (χωρίς να λείπουν βέβαια η ζήλια ή η καχυποψία), ενώ παράλληλα αναμένεται οικονομική εύνοια και βελτίωση στη σχέση με τα παιδιά και το οικογενειακό περιβάλλον. Κλείνουν μυστικές επαγγελματικές συμφωνίες, που θα τους ωφελήσουν σε βάθος χρόνου. Αρχίζει η έντονη ενδοσκόπηση και οι εσωτερικές ανασκαφές αναφορικά με παρελθοντικές σχέσεις (συντρόφους, φίλους και συνεργάτες) κάτι που μπορεί να τους ταράξει τον ύπνο και να τους επιβαρύνει ψυχολογικά (ή σωματικά). Το μυαλό τους, πάντως, θα αρχίσει να ξαλαφρώνει από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα, ενώ οι υπογραφές συμβολαίων ευνοούνται την άλλη Δευτέρα.

Για τους Τοξότες

Κρυφοί κυρίως έρωτες και μυστικές αισθησιακές συναντήσεις αναμένονται για τους Τοξότες… Επιστρέφουν παλιές παρέες ή ομάδες στις οποίες ανήκαν αλλά και παλιοί συνεργάτες ή σύντροφοι (που ήταν και φίλοι). Αυτή τη βδομάδα θα έχουν ευκαιρίες να κλείσουν αξιόπιστες δουλειές που θα τους εξασφαλίσουν οικονομικά. Ενδέχεται να προκύψουν ανασφάλειες και καχυποψία -σχετικά με τη καριέρα, τους φίλους ή το σύντροφο- αλλά εξανεμίζονται από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα ενώ οι υπογραφές συμβολαίων ευνοούνται από την άλλη Δευτέρα.

Για τους Αιγόκερους

Γίνονται πιο δημοφιλείς σε ομάδες, ο κύκλος τους αυξάνεται και δεν αποκλείεται ο έρωτας να εμφανιστεί μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον. Εξασφαλίζονται οικονομικά, κλείνοντας κάποια αξιόπιστη επαγγελματική συμφωνία, ενώ επιστρέφουν παλιοί συνεργάτες ή προτάσεις από το παρελθόν (ειδικά από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα). Μπορεί να νιώσουν πίεση, ανασφάλεια κι απαισιοδοξία στο κομμάτι της δουλειάς (κυρίως οι γεννημένοι 13-14/01), αλλά ταυτοχρόνως πεισμώνουν και γίνονται πιο ανταγωνιστικοί.

Για τους Υδροχόους

Αναμένεται δημοφιλία στον επαγγελματικό τομέα και μπορεί να ξεπηδήσουν έρωτες μέσα από αυτό το περιβάλλον, ενώ παράλληλα γίνονται πιο ελκυστικοί και βελτιώνονται στα οικονομικά. Επιστρέφουν θέματα σπουδών αλλά και ζητήματα που αφορούν ταξίδια και νομικές υποθέσεις. Επίσης, ευνοούνται δουλειές ή συνεργασίες που αφορούν το εξωτερικό. Η σκέψη τους, κατά τη διάρκεια της βδομάδας, βαραίνει και γίνονται πιο απαισιόδοξοι, όμως αυτό αλλάζει από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα.

Για τους Ιχθύες

Ο έρωτας τους δίνει έμπνευση! Ευνοούνται σε θέματα μετακινήσεων, νομικά ζητήματα και σπουδές, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν ένα ειδύλλιο στο εξωτερικό ή σε κάποιο ταξίδι. Επίσης, εμφανίζονται επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα τους εξασφαλίσουν σε βάθος χρόνου. Παλιές οικονομικές υποθέσεις που αφορούν δάνεια, κληρονομιές, ακίνητα αλλά και περιουσιακά στοιχεία του συντρόφου, επιστρέφουν ώστε να ολοκληρωθούν. Θα προκύψει καχυποψία και ανασφάλεια σε σχέση με το ταίρι τους ή κάποιο συνεργάτη, αλλά το μυαλό τους θα ηρεμήσει από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα.

Μπορεί το παρελθόν να μας χτυπά την πόρτα, αλλά εμείς θα αποφασίσουμε τελικά αν οι επιστροφές θα είναι καταστροφές.

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα