Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10/05 έως 16/05

ASTROTEAM GUEST
08/05/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο σε χαιρετώ! Όπως θα έχεις καταλάβει η πλανητικοί μας γείτονες ακολουθούν τη ροή και το πρόγραμμα τους ό,τι και να συμβαίνει εδώ στη Γη και δε πολυσκοτίζονται. Έτσι λοιπόν η Σελήνη συνεχίζει τον αέναο χορό της με τον Ήλιο ξεκινώντας ένα νέο κύκλο στις 11/05, ώρα 20:58 στο ζώδιο του Ταύρου στις 21° 17΄. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι το top event της εβδομάδας με έντονο το στοιχείο της έμπνευσης, της ευαισθησίας, της διορατικότητας και της ενσυναίσθησης. Μεθοδευμένη σκέψη, νέες επιχειρηματικές ιδέες και τρόποι απόκτησης χρημάτων αλλά και επανατοποθέτηση των αξιών μας. Η καλλιτεχνική διάθεση παραμένει και τα νέα ξεκινήματα έχουν το μεθυστικό άρωμα των απολαύσεων που υπόσχεται ο Ταύρος. Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού με Ερμή και Βόρειο Δεσμό στο μεσοδιάστημα προσθέτει και μια νότα εφευρετικότητας, του αναπάντεχου και ξαφνικού, του επαναστατικού και φιλελεύθερου στοιχείου! Ο τολμών νικά, το ένστικτο και η δράση συναντά το σωστό timing και η λίμπιντο φουντώνει για κάτι νέο και διαφορετικό ενώ τα περσινά ξινά σταφύλια ανήκουν στο παρελθόν. Φρέσκοι έρωτες και γνωριμίες, διάθεση για φλερτ αλλά και ένας Δίας να(!) που θα ανέβει στο παραδοσιακό του θρόνο, αυτό των Ιχθύων και θα μας κάνει να πιστέψουμε ξανά το μεγαλείο της ζωής. Όλα καλά δηλαδή ή σχεδόν γιατί υπάρχει το αγκάθι του τετραγώνου Άρη-Χείρωνα που αναδύει πληγές του παρελθόντος οι οποίες ίσως είχαν να κάνουν με οικογενειακά θέματα που έπληξαν την αυτοπεποίθηση μας κι έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια επιζητώντας τη κάθαρση. Επίσης ο Ερμής και η Αφροδίτη συνεχίζουν να περπατάνε στο μονοπάτι των εκλείψεων και να καθαρίζουν -ίσως και με δύσκολο τρόπο- ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον την εξέλιξη μας για να μας φέρει πιο κοντά στη γνώση και την αληθινή –επιτέλους- πληροφορία. Τέλος να σου πω και για την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα από αντισκιά που με προβληματίζει μη τυχόν έχουμε καμιά χασούρα από οικονομική εκμετάλλευση, αλλά ελπίζω να βοηθήσει εκείνη η μεθοδευμένη σκέψη που λέγαμε…μπορεί βέβαια να εκδηλωθεί και με χειραγώγηση, ζήλειες στα ερωτικά θέματα ή σεξουαλικά σκάνδαλα, θα το δούμε. Φτάνω λοιπόν και στα αγαπητά ζώδια μηδενός εξαιρουμένου γιατί όλοι είμαστε διαφορετικοί και όλοι κάπου χρειαζόμαστε βεβαίως βεβαίως!

Για τους Κριούς

Πολλά υποσχόμενα νέα ξεκινήματα βρίσκονται ήδη στα σκαριά για τους Κριούς που θέλουν να καινοτομήσουν και να ανεξαρτητοποιηθούν στον οικονομικό τομέα. Η ψυχολογία τους φτιάχνει σημαντικά καθώς μπαίνει ο Δίας στον 12ο οίκο τους δίνοντας τους πίστη και αισιοδοξία. Έχουν έμπνευση και ιδέες που τους έρχονται ακόμα και τον ύπνο για το πώς να βγάλουν χρήματα. Ευαισθητοποιούνται, οι αξίες τους επαναπροσδιορίζονται και η αυτοπεποίθηση τους παίρνει ένα boost παρά τα όποια οικιακά προβλήματα. Ξαφνικές ευκαιρίες ώστε να ευνοηθούν οικονομικά (με σταθερότητα σε βάθος χρόνου για όσους έχουν γενέθλια 1-2/04) μπορεί να προκύψουν μέσα από το χώρο του σπιτιού για να αξιοποιηθούν στα γραπτά, στο εμπόριο, στις μετακινήσεις, στη διδασκαλία και στις συνεργασίες με αδέρφια ή συγγενείς κυρίως για τους γεννημένους 30/03 με 2/04. Επίσης έρωτες από τα ίδια πεδία αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους.

Για τους Ταύρους

Εδώ και καιρό μέσω επίπονων διαδικασιών, ψάχνουν την ουσία, ξεσκαρτάρουν τις σχέσεις τους και το τι έχει πραγματική αξία για αυτούς. Τώρα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο τους ξεχύνεται το όραμα για ένα νέο καλύτερο μέλλον, αποζητούν φίλους και ομάδες που να μοιράζονται τα ίδια ιδανικά (τους βρίσκουν και ευνοούνται από αυτούς ειδικά οι γεννημένοι 20-21/04 και 11-13/05). Η καλλιτεχνική τους διάθεση απογειώνεται και καλό είναι να φροντίσουν το σώμα τους και την υγεία τους με νέους εναλλακτικούς τρόπους όπως ορίζει ο Ουρανός. Η ψυχολογία τους μπορεί να δεχτεί κάποιο πλήγμα ή να έχουν υπερδιέγερση και να μη μπορούν να κοιμηθούν εύκολα. Τέλος, μεγάλες οικονομικές ευκαιρίες που σχετίζονται με εμπόριο, μεταφορές, γραπτά, αδέρφια ή συγγενείς, έρχονται μέσα από ξαφνικές ιδέες τη κατάλληλη στιγμή και μάλιστα κάποιες από αυτές θα αποκτήσουν μονιμότητα. Προσοχή χρειάζονται για τυχόν ατυχήματα στις μετακινήσεις ή σε καβγάδες με συγγενείς ή προϊσταμένους. Οι γεννημένοι 3-4/05 νιώθουν το μεγαλύτερο βάρος εξαιτίας του Κρόνου.

Για τους Διδύμους

Η Νέα Σελήνη θα τους δημιουργήσει την ανάγκη να ψαχτούν εσωτερικά και θα κάνει πιο ευαίσθητες τις κεραίες τους. Θα τους ανοίξει νέους δρόμους συνειδητότητας και πίστης ενώ η Αφροδίτη κι ο Ερμής στο ζώδιο τους θα τους ανανεώσει, θα ομορφύνει αυτούς και το περιβάλλον τους, θα φέρει φλερτ, έρωτες και πολλές επαφές! Ειδικά οι γεννημένοι 31/05-3/06 μπορεί να δουν τη ζωή τους να αλλάζει ξαφνικά αλλά για το καλό τους. Επίσης υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποια ένταση με φίλους ή ομάδες στις οποίες ανήκουν. Όσον αφορά τη καριέρα τους, με τον Δία στον 10ο οίκο τους αυξάνονται οι πιθανότητες για επαγγελματικές ευκαιρίες και δεν αποκλείεται να κερδίσουν κάποια δημοσιότητα ή προβολή (ας ελπίσουμε για καλό λόγο), ειδικά οι γεννημένοι 21-22/05, οι οποίοι όμως χρειάζονται προσοχή στις περιττές σπατάλες. Όσοι είναι γεννημένοι 3-4/06 μπορεί να πάρουν μια αναγνώριση σε θέματα σπουδών, ένα πτυχίο ή ένα δίπλωμα οδήγησης.

Για τους Καρκίνους

Με τη Νέα Σελήνη ευαισθητοποιούνται αρκετά, στρέφονται περισσότερο σε θέματα πίστης, αποκτούν τάσεις ανεξαρτησίας και κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τους φίλους, τις ομάδες τους ή την ενασχόληση τους με τα κοινά. Γίνονται καλλιτεχνικοί, δημιουργικοί, αποκτούν περισσότερη έμπνευση και διαίσθηση ενώ προκύπτουν έρωτες κρυφοί, θυσιαστικοί κι εξιδανικευμένοι. Μυστικές συμφωνίες έχουν τη τάση να γίνουν σταθερές σε βάθος χρόνου. Ας εμπιστευτούν το ένστικτο τους γιατί οι ιδέες που τους έρχονται απ’ το πουθενά μπορεί να τους αποφέρουν κέρδος. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να κλείσουν πολύ ευνοϊκές συμφωνίες με το εξωτερικό, κυρίως όσοι έχουν γενέθλια 12-14/07 ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες για ταξίδια ή σπουδές εκτός Ελλάδος ειδικά για τους γεννημένους 21-22/06. Εξαιτίας του Άρη χρειάζονται προσοχή κυρίως οι γεννημένοι 2-4/07 για ατυχήματα λόγω βιασύνης ή εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Για τους Λέοντες

Αυξάνεται η δραστηριότητα στο φιλικό περιβάλλον και έρωτες προκύπτουν μέσα από αυτό για τα Λιοντάρια. Η Νέα Σελήνη θα φέρει νέα ξεκινήματα και έμπνευση σε θέματα καριέρας, επαναστατικές τάσεις αλλά και έξυπνες κινήσεις τη σωστή στιγμή. Επιπλέον ευνοείται ο σεξουαλικός τομέας και σαν μπόνους θα πάρουν εύκολο χρήμα από τους άλλους (ας είναι και δανεικά) από το κράτος ή από κληρονομιές. Τι καλύτερο! Οι φιλίες αποκτούν πιο γερές βάσεις ενώ οι συνεργασίες και τα συμβόλαια που προκύπτουν τώρα, έχουν σταθερότητα και αξιοπιστία. Μπορεί να τους βαραίνει ο Κρόνος με τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς του (ιδίως τους γεννημένους 5-6/08) αλλά σε γενικές γραμμές αυτή η βδομάδα είναι καλή γι’ αυτούς.

Για τους Παρθένους

Η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα καινούργιο κύκλο στο τρόπο που βλέπουν τη ζωή. Μπορεί να ξεκινήσουν να σπουδάζουν ή να ταξιδέψουν επιτέλους! Γίνονται πιο αισιόδοξοι με έντονες φιλοσοφικές κι επαναστατικές τάσεις ενώ οι φίλοι και οι ομάδες βοηθούν σ’ αυτό. Οι προτάσεις και τα φλερτ πέφτουν βροχή, γενικά τα ραντεβού πάνε κι έρχονται ειδικά για τους γεννημένους 23-24/08. Μπορεί μάλιστα να προκύψει μια συνεργασία ή σχέση που φαίνεται ιδανική αλλά για όσους είναι γεννημένοι 14-15/09 είναι μάλλον μια παραίσθηση του Ποσειδώνα οπότε ας κρατήσουν μια πισινή. Θα περάσουν καλά πάντως κι αυτό μετράει. Επαγγελματικές συμφωνίες που αφορούν γραπτά, εμπόριο, μεταφορικά μέσα ή διδασκαλία ευνοούνται και σταθεροποιούνται.

Για τους Ζυγούς

Μεταφυσικές σκέψεις κι ένας νέος κύκλος ανοίγει για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται το σεξ, τη ζωή και το θάνατο. Η ικανότητα διείσδυσης στα άδυτα της ψυχής και στα μυστήρια της ζωής κορυφώνεται. Ευνοούνται από κληρονομικά, από κρατικά ταμεία ή γενικά από χρήματα που τους παρέχουν οι άλλοι. Κινήσεις ματ σε θέματα καριέρας μπορεί να αποδώσουν αρκεί να μην αφήσουν την ένταση και την ευθιξία να τους κάνει κουμάντο, ειδικά οι γεννημένοι 3-5/10 οι οποίοι είναι πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα ή στο να πληγώσουν και να πληγωθούν από σχέσεις ή συνεργασίες. Κατά τα άλλα ευνοούνται οι σπουδές, αυξάνονται τα ταξίδια και συμβόλαια που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση, γραπτά, διδασκαλία ή εμπόριο αποκτούν διάρκεια και σταθερότητα. Η καθημερινότητα και η εργασία γίνεται πιο ευχάριστη και το πρόγραμμα με τη δουλειά κυλάει νεράκι. Απλά χρειάζεται προσοχή στις διατροφικές υπερβολές.

Για τους Σκορπιούς

Εδώ το focus είναι σχεδόν μόνο στα ερωτικά. Ένα νέο ξεκίνημα σε σχέσεις και συνεργασίες ετοιμάζεται για τους Σκορπιούς και ίσως μια ιδανική συνεργασία ή ο έρωτας των ονείρων τους να περιμένει στη γωνία κυρίως για τους γεννημένους 12-14/11! Αυξάνεται η διάθεση για διασκέδαση, δημιουργία, έρωτα και φλερτ ενώ ταυτόχρονα σχέσεις που είχαν βαλτώσει τελειώνουν και ξεκινάνε καινούργιες με ανθρώπους από άλλη κουλτούρα ή και χώρα. Οι σχέσεις με τα παιδιά βελτιώνονται και τους δίνουν τύχη. Ο σεξουαλικός τομέας ζωντανεύει, αποκτά ποικιλία και ευνοούνται οι επενδύσεις. Μπορεί να προκύψουν χρήματα από κληρονομιές ή το κράτος αρκεί να υπάρχει σωστή διαχείριση χωρίς περιττές σπατάλες. Επίσης συμβόλαια που υπογράφονται τώρα είναι αξιόπιστα κι έχουν τάση για διάρκεια. Ας μη ξεχνάμε και τον Κύριο Κρόνο όμως που θέτει όρια και υποχρεώσεις κυρίως στους γεννημένους 5-6/11.

Για τους Τοξότες

Η Νέα Σελήνη ετοιμάζει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη καθημερινότητα τους που γίνεται πιο ισορροπημένη, αποκτά έμπνευση και ενσυναίσθηση. Θέλουν να βοηθήσουν και να εξυπηρετήσουν όπως μπορούν. Ο χώρος του σπιτιού αλλά και το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να ομορφύνει και να αποκτήσει καλλιτεχνικά στοιχεία ενώ οι διατροφή τους μπαίνει σε πρόγραμμα. Η λίμπιντο τους είναι αυξημένη και μαγνητίζουν σεξουαλικά τους άλλους. Σχέσεις και συνεργασίες αποκτούν διάρκεια, αξιοπιστία και σοβαρότητα ιδίως για όσους έχουν γενέθλια 4-5/12. Μπορεί να ωφεληθούν από γονείς, από ακίνητα ή και να συγκατοικήσουν με κάποιον. Ωραία πράγματα και για τους Τοξότες.

Για τους Αιγόκερους

Ξεκινά ένας νέος κύκλος στον έρωτα, τη δημιουργία και τη σχέση με τα παιδιά. Οι Αιγόκεροι θα έχουν έντονη καλλιτεχνική διάθεση, θα ερωτευτούν, θα αρχίσουν νέα επιχειρηματικά σχέδια και ίσως ασχοληθούν με τη τέχνη και το θέαμα. Είναι η ώρα τους να λάμψουν και να προβληθούν με κάποιο τρόπο. Με τα παιδιά τους γίνονται πιο θυσιαστικοί και τρυφεροί. Αυξάνονται οι μετακινήσεις, οι επαφές και το διάβασμα. Η καθημερινότητα τους ομορφαίνει (ίσως λόγω κάποιου έρωτα) και γεμίζει πληροφορία. Οι σχέσεις που αξίζουν ανανεώνονται ενώ οι υπόλοιπες τελειώνουν και ξεκινάνε άλλες με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο. Καυγάδες και ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω οικογενειακών προβλημάτων ή εγωισμού μπορεί να προκύψουν στους γεννημένους 1-2/01.

Για τους Υδροχόους

Η Νέα Σελήνη τους ανοίγει ένα καινούργιο κύκλο στο οικογενειακό περιβάλλον ή σε ότι αφορά το χώρο του σπιτιού. Έσοδα αρχίζουν να ρέουν στο σπίτι και νέες ευκαιρίες για απόκτηση εισοδήματος καταφθάνουν! Έχουν έμπνευση και τη χρησιμοποιούν για να αυξήσουν τα έσοδα τους. Η έντονη καλλιτεχνική διάθεση τους δημιουργεί την ανάγκη για ένα όμορφο και ισορροπημένο χώρο οπότε μπορεί να κάνουν μια ανανέωση στο σπίτι τους με πολύ γούστο. Οι γεννημένοι 2/02 έχουν την ευκαιρία να υλοποιήσουν και να σταθεροποιήσουν ιδέες και νέα επιχειρηματικά σχέδια ή μπορεί να δουν τα παιδιά τους να παίρνουν κάποιο πτυχίο ή δίπλωμα. Ο έρωτας και το φλερτ τους ανανεώσει ενώ η καθημερινότητα τους αποκτά ταχύτητα και ακρίβεια.

Για τους Ιχθύες

Επιτέλους η ώρα έφτασε να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα που θα τους αποφέρει πολλά οφέλη κυρίως όμως οι γεννημένοι 19-20/02. Επαγγελματικές ευκαιρίες, πνευματική επέκταση, εύνοια μέσα από ένα καλλιεργημένο περιβάλλον ακόμα και μια επίσημη δέσμευση! Το μόνο κακό είναι ίσως κάποια παραπανίσια κιλά…Το νέο φεγγάρι τους φέρνει ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την εκπαίδευση, τις σπουδές ,τις μετακινήσεις, τα μεταφορικά μέσα ή τη σχέση με αδέρφια και συγγενείς. Έχουν αυξημένη ευαισθησία, καλλιτεχνική διάθεση και έμπνευση που μπορούν να διοχετεύσουν στο γράψιμο. Η σχέση με τα αδέρφια μπορεί να γίνει θυσιαστική ενώ το σπίτι τους ομορφαίνει, γεμίζει συγγενείς και γίνεται πηγή φροντίδας (μπορεί και σπατάλης). Κατά τα άλλα η διάθεση για δημιουργικότητα, χόμπι και φλερτ καλά κρατεί, τουλάχιστον για όσο θα βρίσκεται ο Άρης στο Καρκίνο.

Αυτά συμβαίνουν εδώ στη Γη…ερωτευόμαστε κι ανθίζουμε προς το παρόν. Εύχομαι μόνο να μη μας το χαλάσουν ιδιαίτερα οι ενεργοποιήσεις των εκλείψεων αν και πλησιάζει η επόμενη! Εδώ θα είμαστε να τα ζήσουμε όλα. Σε κλειδώνω λοιπόν Αστρολόγιο μου μέχρι την επόμενη βδομάδα που θα τα ξαναπούμε.

Από την Σουλάη Κατερίνα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα