Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/09 έως 26/09

ASTROTEAM GUEST
19/09/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο σου γράφω σήμερα με τη φουριόζικη διάθεση που με έχει κυριεύσει χάρη στην Πανσέληνο, που πραγματοποιείται ξημερώματα Δευτέρας στην 28° και 13΄ των Ιχθύων, η οποία φέρνει μαζί της ένα επιθετικό κλίμα, γεμάτο προπαγάνδα αλλά και αντιδράσεις σε θέματα υγείας, εκπαίδευσης και εργασίας. Ταραχώδες θα είναι το κλίμα και σε προσωπικό επίπεδο, με έντονη καχυποψία, νεύρα και καβγάδες. Ξαφνικοί έρωτες και ξαφνικοί χωρισμοί είναι στο παιχνίδι, ενώ ξεκινάνε οι ατελείωτες συζητήσεις και επαναδιαπραγματεύσεις σχέσεων και συνεργασιών -παλαιότερων και μη- με την επερχόμενη αναδρομή του Ερμή στο Ζυγό αλλά και με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο που σηματοδοτεί την φθινοπωρινή ισημερία. Καλό είναι να περιορίσουμε, όσο μπορούμε, τα νεύρα, τις παρορμητικές κινήσεις (και στα οικονομικά) και να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, την οδήγηση και τα μικρά ζώα. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο Άρη – Κρόνου θα χαρίσει αντοχή και σταθερότητα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε ερωτικό.

Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από όλα αυτά;

Για τους Κριούς

Τους διακατέχει μια υπερένταση και ένα άγχος. Αποκαλύπτονται μυστικά αλλά και κρυμμένες φοβίες, ενώ ολοκληρώνονται τα πρότζεκτ που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη. Ο κύκλος τους ανοίγει και θα έχουν προτάσεις για συνεργασίες, τις οποίες θα σταθεροποιήσουν προς το τέλος της εβδομάδας. Κατά τα άλλα, κάνουν περισσότερο focus στις σχέσεις τους, που προκύπτουν τάσεις ζήλιας ή χειραγώγησης αλλά και ξαφνικών διασπάσεων. Νιώθουν μια επιθετικότητα από τους άλλους, αλλά γίνονται και οι ίδιοι πιο καχύποπτοι. Χρειάζεται να προσέχουν για ξαφνικές απώλειες στα οικονομικά και να αποφύγουν οποιοδήποτε περιττό ρίσκο στο τομέα αυτό.

Για τους Ταύρους

Ολοκληρώνονται καταστάσεις με φίλους και ερωτικά πρόσωπα που είχαν ξεκινήσει με τη Νέα Σελήνη, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν προβλήματα κι εντάσεις με τους παραπάνω ή με τα παιδιά τους. Στον οικονομικό τομέα θα έχουν προστασία και δεν αποκλείεται να τους έρθουν χρήματα από το πουθενά, παρόλα αυτά καλό είναι οι ίδιοι να αποφύγουν οποιοδήποτε ρίσκο ή περιττή σπατάλη. Στα επαγγελματικά έχουν τρέξιμο αλλά τα πηγαίνουν πολύ καλά και σταθεροποιούν τις συνεργασίες τους. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να έχουν ξαφνικούς χωρισμούς ή αποστασιοποιήσεις.

Για τους Διδύμους

Ολοκληρώνονται θέματα σπιτιού, οικογένειας και δουλειάς -που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη-, χωρίς να λείψουν κάποια νεύρα και εντάσεις. Τα οικονομικά τους δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτές τις μέρες και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι οικονομία, για τυχόν ξαφνικά έξοδα ή απώλειες. Το ερωτικό κομμάτι μπαίνει στην πρώτη γραμμή και προκύπτουν φλερτ αλλά και ειδύλλια που διακόπτονται ξαφνικά, ενώ προκύπτουν τάσεις χειραγώγησης και καχυποψίας. Σταθεροποιούν σχέδια για δουλειά και δραστηριοποιούνται περισσότερο σε σχέση με τα παιδιά τους.

Για τους Καρκίνους

Ολοκληρώνουν -μέσω βιασύνης και εντάσεων- υποχρεώσεις αναφορικά με σπουδές, μετακινήσεις, μεταφορικά μέσα, νομικές υποθέσεις και συγγενικά πρόσωπα, που είχαν ξεκινήσει με τη Νέα Σελήνη. Οι σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον είναι στην πρώτη γραμμή, ενώ οι υποθέσεις με ακίνητα βαίνουν καλώς. Η σχέση με τα παιδιά περνάει κρίση και γενικώς χρειάζεται προσοχή σε αυτό το κομμάτι για τυχόν προβλήματα. Στα ερωτικά επικρατεί ένα κλίμα καχυποψίας και χειραγώγησης, με έρωτες που έρχονται και να αποχωρούν ξαφνικά (και μέσω διαδικτύου). Το ίδιο ισχύει και για φιλίες. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα είναι καλά, αρκεί να αποφύγουν οποιοδήποτε περιττό ρίσκο.

Για τους Λέοντες

Ολοκληρώνονται τα οικονομικά ζητήματα που άνοιξαν με τη Νέα Σελήνη και αναδύονται στην επιφάνεια κρίσεις και φοβίες, οικονομικές ή μη. Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια πληθαίνουν ενώ αυξάνονται και οι σκέψεις για τις σχέσεις τους (ερωτικές, φιλικές, συγγενικές). Οι σχέσεις με τα αδέρφια, την οικογένεια ή το επαγγελματικό περιβάλλον περνάνε από φάση κρίσης και αποστασιοποίησης. Μπαίνουν σε μεγαλύτερες ομάδες και κοινωνικοποιούνται περισσότερο. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν φλερτ αλλά και ειδύλλια που διακόπτονται ξαφνικά! Νομικές υποθέσεις διεκπεραιώνονται αποτελεσματικά στο τέλος της εβδομάδας.

Για τους Παρθένους

Επηρεάζονται άμεσα από αυτή την Πανσέληνο, κυρίως οι γεννημένοι 20-22/09. Ολοκληρώνονται σχέσεις και συνεργασίες μέσω εντάσεων και παρεξηγήσεων. Θέματα οικονομικά αλλά και ανασφάλειες εξαιτίας αυτών, τους απασχολούν έντονα από δω και πέρα. Ενδέχεται να προκύψουν ξαφνικές απώλειες, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας αρχίζουν να σταθεροποιούνται περισσότερο σε αυτό το τομέα. Οι δουλειές τους, πάντως, πηγαίνουν καλά και αν είναι άνεργοι θα έχουν προτάσεις για συνεργασίες. Έρωτες που έρχονται και φεύγουν ξαφνικά -μέσω διαδικτύου ή εξ αποστάσεως- προκαλούν αστάθεια στο ερωτικό κομμάτι.

Για τους Ζυγούς

Υποχρεώσεις που αφορούν τη δουλειά, την υγεία και την καθημερινότητα τους στρεσάρουν και τους δημιουργούν ένταση. Οι δικές τους ανάγκες έναντι των άλλων και η εξισορρόπηση των σχέσεων τους θα τους απασχολήσει έντονα το επόμενο διάστημα. Ταξίδια, μετακινήσεις και επιτυχία σε θέματα σπουδών και νομικών υποθέσεων είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η σχέση με τα παιδιά βελτιώνεται και οι επιχειρηματικές κινήσεις χαμηλού ρίσκου ωφελούνται. Οι ανασφάλειες προέρχονται κυρίως από τον οικονομικό τομέα, που θα πρέπει να έχουν το νου τους για ξαφνικά έξοδα. Το αισθηματικό κομμάτι περνάει φάση αστάθειας και αποστασιοποίησης, αλλά στρώνει κάπως προς το τέλος της εβδομάδας.

Για τους Σκορπιούς

Ολοκληρώνονται μέσω εντάσεων και νευρικότητας υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά και το φιλικό περιβάλλον. Το επόμενο διάστημα θα αποσυρθούν και θα απομονωθούν γιατί κάτι μαγειρεύουν, ενώ θα ευνοηθούν οι παρασκηνιακές δράσεις, όπως κρυφές σχέσεις ή συνεργασίες. Η ζήλια και η καχυποψία εντείνεται, ενώ θα βιώσουν αποστασιοποίηση ή ξαφνικούς χωρισμούς στον ερωτικό τομέα. Στο οικονομικό κομμάτι ωφελούνται, ειδικά αν έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία, κληρονομιές ή ακίνητα.

Για τους Τοξότες

Ολοκληρώνονται -με κάποιες εντάσεις και απογοητεύσεις- επαγγελματικά και οικιακά θέματα που είχαν ξεκινήσει με τη Νέα Σελήνη. Το επόμενο διάστημα θα τους απασχολήσουν περισσότερο οι φιλικές τους επαφές και οι σχέσεις τους με ομάδες, καθώς ο κύκλος τους θα μεγαλώσει. Συνεχίζουν να ευνοούνται σε σχέσεις και συνεργασίες αν και κάποια ειδύλλια (και φιλίες) θα παγώσουν ή θα διακοπούν απότομα. Επαγγελματικά τα πάνε καλά, αν και στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει κάποια αναστάτωση. Στο τέλος της εβδομάδας, παρόλα αυτά, οι δουλειές τους αποκτούν σταθερότητα και διεκπεραιώνονται πιο αποτελεσματικά.

Για τους Αιγόκερους

Ολοκληρώνονται -μέσω έντασης και βιασύνης- υποχρεώσεις και θέματα μετακινήσεων, σπουδών ή νομικών υποθέσεων που είχαν ξεκινήσει με τη Νέα Σελήνη. Οι συνεργασίες και οι συζητήσεις για δουλειά μπαίνουν σε πρώτο πλάνο το επόμενο διάστημα και μάλιστα προς το τέλος της εβδομάδας σταθεροποιούνται και βελτιώνονται σε αυτό το κομμάτι, παρά την καχυποψία και τις ανασφάλειες που είχαν. Οι σχέσεις με τα παιδιά ή με κάποιο ειδύλλιο περνάνε από φάση αποστασιοποίησης ή και διάσπασης.

Για τους Υδροχόους

Ολοκληρώνονται οικονομικές υποθέσεις που άνοιξαν με τη Νέα Σελήνη και μπορεί να προβούν σε περιττές σπατάλες. Αρχίζουν να ασχολούνται περισσότερο με ταξίδια, φιλοσοφικές αναζητήσεις αλλά και σχέσεις ή συνεργασίες με το εξωτερικό, που εξασφαλίζονται ή σταθεροποιούνται προς το τέλος της εβδομάδας. Ευνοούνται νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών ενώ βελτιώνεται η σχέση με τα παιδιά τους, αν και προκύπτουν κάποιες φοβίες ή τάσεις χειραγώγησης. Στον ερωτικό τομέα τους περιμένουν ξαφνικές διασπάσεις και αποστασιοποίηση.

Για τους Ιχθύες

Επηρεάζονται άμεσα από αυτό το φεγγάρι, κυρίως οι γεννημένοι 17-19/03. Παίρνουν αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες, ενώ επικρατεί ένα κλίμα αντιπαραθέσεων, με τάσεις καχυποψίας και χειραγώγησης σε αυτό το τομέα. Ωφελούνται από περιουσιακά, δάνεια, επιδοτήσεις και κρυφές πηγές. Ξεκινάνε ή σταματάνε ξαφνικά, ειδύλλια από το ίντερνετ ή έρωτες εξ αποστάσεως. Οι σχέσεις με αδέρφια ενδέχεται να περνάνε κρίση.

Για να δούμε πόση υπομονή μας έμεινε; Σε τι ποσοστό «ανοσίας» βρισκόμαστε άραγε;

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα