Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6/09 έως 12/09

ASTROTEAM GUEST
05/09/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο σήμερα σου γράφω νύχτα και μετά βίας μπορώ να διακρίνω μερικά αστεράκια, που φωτίζουν σα χαριτωμένες πυγολαμπίδες τον ουρανό μας… Με χαρά, λοιπόν, σου ανακοινώνω τη Νέα Σελήνη που μας περιμένει στη γωνία, δηλαδή την Τρίτη τα ξημερώματα. Πραγματοποιείται στη 14° 38΄ της Παρθένου και μπορώ να πω ότι -έπειτα από τα τόσα χαστούκια- ήρθε να μας χαρίσει επιτέλους μία ανάσα, φρέσκια, διορατική και αναζωογονητική! Θα μας ενεργοποιήσει κάνοντάς μας πιο δυναμικούς αλλά και πιο αποφασιστικούς στη δουλειά μας. Το νέο αυτό ξεκίνημα θα στρέψει το βλέμμα στο μέλλον και θα φέρει πολλές και γρήγορες αλλαγές στη καθημερινότητα, στις οποίες όμως θα προσαρμοστούμε εύκολα. Η τεχνολογία θα μπει βαθύτερα στη ζωή μας και εμείς θα εισέλθουμε σε μεγαλύτερες ομάδες ανθρώπων. Οι αλτρουιστικές τάσεις θα γίνουν εντονότερες, ενώ σχέσεις και συνεργασίες θα μας απασχολήσουν αρκετά, καθώς η όρεξη να συσχετιστούμε θα είναι μεγάλη (εμπεριέχοντας βέβαια και κάποιες δόσεις χειρισμού και καχυποψίας). Η τσέπη μας θα δει βελτίωση αν και στον αέρα θα πλανάται η οικονομική ανασφάλεια.

Ζώδια now!

Για τους Κριούς

Αποκτούν περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα. Τους περιμένει φουριόζικο νέο ξεκίνημα στη δουλειά αλλά και σε οικονομικά ζητήματα, τα οποία παρουσιάζουν βελτίωση. Ξεκινάνε καινούργιες δραστηριότητες και μπαίνουν σε πρόγραμμα με διατροφή και γυμναστική. Μεγαλώνει ο κύκλος τους και είναι από τους πιο τυχερούς στα ερωτικά, καθώς έχουν πολλές ευκαιρίες για ζευγάρωμα, ενώ δε θα λείψουν και οι καλές συνεργασίες.

Για τους Ταύρους

Νέα επιχειρηματικά σχέδια (με σύμμαχο τη τεχνολογία), φρέσκοι έρωτες και καινούργια χόμπι ξεκινάνε για τους Ταύρους. Τα παιδιά τους μπαίνουν σε νέες δραστηριότητες και σε μεγαλύτερες ομάδες. Αυξάνεται η σεξουαλικότητα τους, ενώ παράλληλα προκύπτουν ζήλιες και χειριστικότητα με το σύντροφο. Νιώθουν μία ανασφάλεια στα οικονομικά, αλλά θα υπάρξουν συζητήσεις για δουλειά ή για κάποια συνεργασία, που θα τους ευνοήσει σε αυτό το κομμάτι.

Για τους Διδύμους

Τους περιμένει ένα νέο ξεκίνημα με ευνοϊκές αλλαγές, που αφορούν την οικία. Μπορεί να προκύψει δουλειά από το σπίτι, να ξεκινήσουν μία μετακόμιση ή μία ανακαίνιση. Δεν αποκλείεται να κάνουν κι ένα ταξιδάκι. Τα αισθηματικά τους πάνε πολύ καλά και δεν τη γλιτώνουν τη λαμαρίνα, ενώ ο ερωτισμός και η λίμπιντό τους βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, παρόλο που αιωρείται μια ζήλια και μια καχυποψία. Προσοχή σε θέματα υγείας και σε ατυχήματα χρειάζεται να δώσουν οι γεννημένοι 9-11/06.

Για τους Καρκίνους

Είναι αεικίνητοι και τρέχουν για θέματα εργασίας. Ασχολούνται με καινούργιες δουλειές ή νέες σπουδές, που αφορούν τη τεχνολογία και εισέρχονται σε ένα ευρύτερο δίκτυο ανθρώπων. Ο οικονομικός τους τομέας βελτιώνεται σημαντικά όπως και ο ερωτικός, αν και δε θα λείψουν κάποιες ζήλιες ή ανασφάλειες σε σχέση με το εισόδημά τους. Μπορεί να αποκτήσουν ένα νέο μεταφορικό μέσο ή ένα νέο gadget.

Για τους Λέοντες

Αναμένονται καινούργιες δουλειές και ένα νέο ξεκίνημα στον οικονομικό τομέα, που σχετίζεται με τη τεχνολογία και τη διεύρυνση του δικτύου τους. Είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν και να πετύχουν, ενώ αυξάνονται και οι αντοχές τους. Τα αισθηματικά τους βελτιώνονται, καταφθάνουν νέοι έρωτες αλλά και φρέσκες συνεργασίες. Δε θα λείψουν, βέβαια, οι ζήλιες και οι ανασφάλειες σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο.

Για τους Παρθένους

Επηρεάζονται άμεσα από αυτή τη Νέα Σελήνη, ειδικά οι γεννημένοι 5-7/09. Ταξιδάκια, νέες σπουδές και νέος τρόπος σκέψης περιμένει, λοιπόν, τους Παρθένους μας, που γίνονται πιο αποφασιστικοί και πιο μαγνητικοί. Θα ασχοληθούν με δουλειές που αφορούν το εξωτερικό ή θα εντάξουν την τεχνολογία στο επάγγελμά τους. Αυξάνεται η λίμπιντό τους και προκύπτουν ερωτικά πάθη αλλά και εμμονές. Στον οικονομικό τομέα ευνοούνται αν και δε θα λείψουν κάποιες ανασφάλειες. Προσοχή στην υγεία και σε ατυχήματα οι γεννημένοι 11-13/09.

Για τους Ζυγούς

Αναμένεται πνευματική αφύπνιση και ξαφνικές συνειδητοποιήσεις. Το ένστικτό τους αυξάνεται και γίνονται πιο διαισθητικοί. Τα ερωτικά τους πάνε εξαιρετικά, αναπτύσσονται κρυφά πάθη και ευνοούνται οι παρασκηνιακές δράσεις. Τα παιδιά γίνονται πηγή χαράς, ενώ τα οικονομικά τους βελτιώνονται. Μπορεί να προκύψουν κάποιες ζήλιες αλλά και ανασφάλειες, σε σχέση με τα ερωτικά και το πορτοφόλι τους.

Για τους Σκορπιούς

Μπαίνουν σε μεγαλύτερες ομάδες, κάνουν περισσότερους φίλους και εντάσσουν την τεχνολογία στη δουλειά τους. Επίσης, αποκτούν μεγαλύτερη προβολή και δημοσιότητα, ενώ παράλληλα επηρεάζουν και παρακινούν τους άλλους εντονότερα αυτό το διάστημα. Προκύπτουν κρυφοί έρωτες, πάθη, εμμονές και ευνοούνται οι μυστικές συνεργασίες, αλλά και οι παρασκηνιακές συναλλαγές.

Για τους Τοξότες

Έρχεται νέο ξεκίνημα στη δουλειά, που σχετίζεται με την τεχνολογία και με μεγαλύτερο δίκτυο ανθρώπων. Το σίγουρο είναι ότι γίνονται πιο ισχυροί και στοχευμένοι στο κομμάτι της καριέρας, αλλά έχουν και πολύ τρέξιμο. Επίσης, γίνονται πιο κοινωνικοί, διασκεδάζουν περισσότερο με τους φίλους τους και μέσα από αυτή τη διαδικασία δεν αποκλείεται να προκύψουν νέοι έρωτες. Προσοχή στην υγεία και σε ατυχήματα πρέπει να δώσουν όσοι έχουν γενέθλια 10-12/12.

Για τους Αιγόκερους

Βάζουν νέους στόχους και γίνονται πιο αισιόδοξοι. Θα προκύψουν ταξίδια ή μετακινήσεις (κυρίως για δουλειά) και νέα ξεκινήματα σε σπουδές, που πιθανό να σχετίζονται με επιστήμη ή τεχνολογία. Εντάσσονται σε μεγαλύτερες ομάδες, βελτιώνονται τα οικονομικά τους ενώ γίνονται πιο δημοφιλείς στο επάγγελμα τους και δέχονται περισσότερες προτάσεις για δουλειές και συνεργασίες. Ανανέωση αναμένεται και στα αισθηματικά, καθώς ο έρωτας ετοιμάζεται να τους χτυπήσει την πόρτα.

Για τους Υδροχόους

Τους περιμένει ένα νέο ξεκίνημα που θα τους χαρίσει δύναμη, αντοχή κι επιμονή, ώστε να καταφέρουν τους στόχους τους. Ανανέωση αναμένεται και στο σεξουαλικό τομέα, που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά. Ευνοούνται σε θέματα μετακινήσεων, σπουδών και νομικών υποθέσεων, ενώ ενδέχεται να προκύψει έρωτας από κάποιο ταξίδι ή από το εξωτερικό αλλά και κάποια συνεργασία. Στα οικονομικά θα πριμοδοτηθούν από πηγές άλλων, όπως κληρονομιές, δάνεια, ασφάλειες κι επιδοτήσεις.

Για τους Ιχθύες

Ένα νέο και πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα περιμένει τους Ιχθύες σε σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά αν έχουν γενέθλια 3-6/03. Βρίσκουν ισχυρούς συμμάχους και συνεργάτες, ενώ προκύπτουν έρωτες παθιασμένοι και φουλ ανανεωτικοί αν και δε θα λείψουν οι ζήλιες, οι εμμονές και οι ανασφάλειες. Οικονομικά ευνοούνται από μυστικές συμφωνίες, κληρονομικά, κρατικό χρήμα, δάνεια, κρυφές πηγές ή αδήλωτα κέρδη.

Μιλώντας για τη Νέα Σελήνη τόση ώρα άρχισα να αισθάνομαι μια εγρήγορση και μια ευχάριστη αναστάτωση… Ήρθε η ώρα για αλλαγή και ανανέωση, δε νομίζεις;

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα