Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9/08 έως 15/08

ASTROTEAM GUEST
02/08/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9/08 έως 15/08 

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο (γουλιά καφέ) ήρθε επιτέλους η ώρα των διακοπών για πολλούς από εμάς τους γήινους (βουτιά) και θα προσπαθήσω ανάμεσα σε ήχους από φωνές παιδιών, μουσικής και γλάρων να σου μεταφέρω την εικόνα αυτής της εβδομάδας! Τις επόμενες μέρες ο Ερμής κάνει αντίθεση με το Δία και αμέσως μετά εισέρχεται στη Παρθένο οπότε αναμένονται ευχάριστα νέα, μπόλικα ταξιδάκια και πολύ μπλα-μπλα που αφορά κυρίως τα εργασιακά και το κορωνοϊό μιας και αυτά τα θέματα είναι στην επικαιρότητα και καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί πολλά θα ακούσουμε να μας δηλώνουν και να μας υπόσχονται αλλά ποιος ξέρει τελικά τι θα γίνει πραγματικότητα. Η ερωτική διάθεση κι ο ρομαντισμός θα είναι διάχυτος χάρη στην Αφροδίτη -που αρχικά θα κάνει αντίθεση με Ποσειδώνα κι έπειτα τρίγωνο με Πλούτωνα- δεν αποκλείεται μάλιστα να ζήσουμε μία από τις πιο ερωτικές και παθιασμένες μέρες του μήνα αλλά οι περισσότερες περιπτώσεις θα είναι αγάπες του καλοκαιριού οπότε ας μη βιαστούμε να επενδύσουμε χρήματα κι αισθήματα, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Φυσικά δε ξεχνάμε τον Άρη που όλο τον Αύγουστο διεγείρει εκλείψεις προκαλώντας θέματα υγείας, επεισόδια, αντιδράσεις και επιθετικότητα κυρίως για τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες. Αφού σου έκανα το ρεζουμέ λοιπόν περνάω αμέσως μια βόλτα κι απ’ τα ζώδια.

Για τους Κριούς

Το ρίχνουν έξω και διασκεδάζουν για όσο ακόμα μπορούν! Οι παρέες και τα φλερτ αυξάνονται ενώ οι μετακινήσεις ή τα ταξιδάκια με φίλους πληθαίνουν. Ο έρωτας δίνει και παίρνει αλλά μέχρι τα μέσα της εβδομάδας δεν έχουν σωστή κρίση και εξιδανικεύουν χωρίς λόγο. Το διάστημα είναι καλό αν έχουν να υπογράψουν συμβόλαια αρκεί να τα διαβάσουν προσεκτικά. Επίσης προσοχή στις οικονομικές εξαπατήσεις που καραδοκούν αλλά και σε όσα υπόσχονται σε φίλους, ερωτικά πρόσωπα ή παιδιά γιατί δε θα μπορούν να ανταπεξέλθουν. Καλό είναι να βάλουν μέτρο στις διατροφικές υπερβολές ή τις καταχρήσεις.

Για τους Ταύρους

Το σπίτι γεμίζει σούρτα-φέρτα από φίλους και συγγενείς ελαφραίνοντας κάπως το τεταμένο κλίμα που επικρατεί για αυτούς το τελευταίο μήνα. Έχουν επαγγελματικές ευκαιρίες (αρκεί να τις εξετάσουν καλά), ευνοούνται από οικογενειακές επιχειρήσεις και γενικά το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να αποστείλουν βιογραφικά. Κατά τα άλλα η όρεξη για δημιουργία, έρωτα και φλερτ φουντώνει ενώ οι ευκαιρίες για διασκέδαση αυξάνονται. Χρειάζεται να δώσουν έξτρα προσοχή στην υγεία τους, σε ερωτικές απογοητεύσεις και σε τυχόν οικονομικές εξαπατήσεις.

Για τους Διδύμους

Οι επαφές, οι μετακινήσεις και τα ταξιδάκια συνεχίζονται ακάθεκτα για τους Διδύμους οι οποίοι, όσο περνάνε οι μέρες, θα αρχίσουν να ασχολούνται όλο και περισσότερο με θέματα σπιτιού και οικογένειας όπου ενδέχεται να προκύψουν ζημιές, αναταράξεις και τεταμένο κλίμα ιδίως για τους γεννημένους 28-30/05. Ένας πολλά υποσχόμενος -αλλά εν τέλει απατηλός- έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο περιβάλλον. Επωφελούνται από περιουσιακά ή κληρονομιές ενώ χρειάζεται προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις που αφορούν ακίνητα.

Για τους Καρκίνους

Ξεκινάνε ατελείωτες μετακινήσεις και ταξιδάκια, θα έχουν όμως να ολοκληρώσουν αρκετές δουλίτσες μέχρι να φύγουν και χρειάζεται να μετριάσουν την βιασύνη και την ένταση που τους κυριεύει. Προκύπτουν κάποια οικονομικά οφέλη ειδικά αν ασχολούνται με εμπόριο ή μεταφορές ενώ το διάστημα είναι κατάλληλο να υπογράψουν συμβόλαια από τα οποία θα βγουν κερδισμένοι. Ένας ιδανικός έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από ταξίδι αλλά καλό είναι να μη πέσουν με τα μούτρα για να μην απογοητευτούν αργότερα. Προσοχή για οικονομικές εξαπατήσεις κυρίως μέσω κινητών ή τηλεφώνου.

Για τους Λέοντες

Παρόλο τον εκνευρισμό και τη πίεση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις τους, φαίνεται να εξομαλύνεται η κατάσταση και μάλιστα εμφανίζονται ευκαιρίες για δέσμευση ή για μια καλή συνεργασία. Τα οικονομικά θα τους απασχολούν όλο και περισσότερο με το πέρασμα των ημερών καθώς προκύπτουν συνεχή έξοδα. Προσοχή χρειάζεται για τυχόν οικονομικές απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις που προέρχονται από περιουσιακά, κληρονομιές, φορολογία και δάνεια. Τουλάχιστον προς τα τέλη της εβδομάδας θα μαζευτούν και κάποια κέρδη μέσα από τη δουλειά…έτσι για να μην αποκαρδιώνονται!

Για τους Παρθένους

Αποκτούν περισσότερη αισιοδοξία, δύναμη και θετική σκέψη. Γίνονται πιο μαχητικοί, ελκυστικοί και έτοιμοι να διεκδικήσουν όλα όσα επιθυμούν. Αναμένονται ευχάριστα νέα από τη δουλειά ενώ ευνοούνται γενικότερα οι συζητήσεις για εργασία και οι υπογραφές συμβολαίων αρκεί να τα διαβάσουν προσεκτικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους βαρέσει ο έρωτας κατακούτελα αλλά ας σιγουρευτούν πρώτα πριν δώσουν τη καρδιά τους γιατί παραμονεύει η απογοήτευση και η εξαπάτηση ιδίως για τους γεννημένους 14-16/09. Προσοχή χρειάζεται να δώσουν στην υγεία τους αλλά και σε τυχόν ατυχήματα ειδικά οι γεννημένοι 30/08-2/09.

Για τους Ζυγούς

Αυξάνονται τα ταξιδάκια με φίλους, εντάσσονται σε μεγαλύτερες ομάδες ενώ οι ευκαιρίες για εξόδους και διασκέδαση είναι ατελείωτες. Όσο περνάνε οι μέρες όμως ευνοούνται και οι μυστικές συναντήσεις ή συμφωνίες και δεν αποκλείεται κάποιοι να τους σχολιάζουν κρυφά. Η ψυχολογία τους γίνεται πιο ευάλωτη και χρειάζεται να προσέξουν περισσότερο την υγεία τους αποφεύγοντας καταχρήσεις και διατροφικές υπερβολές. Οι ερωτικές απογοητεύσεις δε θα λείψουν αλλά τα οικονομικά τους τουλάχιστον θα πριμοδοτηθούν μέσα από τη βοήθεια της οικογένειας ή κάποιου ακινήτου.

Για τους Σκορπιούς

Αυξάνονται οι προτάσεις ή οι συζητήσεις για δουλειά και το διάστημα είναι κατάλληλο για υπογραφές συμβολαίων (αφού πρώτα διαβάσουν καλά τους όρους) όχι μόνο όσον αφορά τα επαγγελματικά αλλά και τα ακίνητα. Κατά τα άλλα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να βρεθούν με φίλους ώστε να ξεδώσουν και να διασκεδάσουν μετά από τα ζόρια που τράβηξαν το τελευταίο καιρό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ερωτευτούν σφόδρα αν και κάποιες περιπτώσεις θα τους απογοητεύσουν όμως αν βασιστούν στο αλάνθαστο ένστικτο τους θα βιώσουν τον απόλυτο έρωτα που τόσο λαχταρούν.

Για τους Τοξότες

Συνεχίζουν φυσικά τα ταξίδια ενώ εξακολουθούν να τους απασχολούν κάποια νομικά ζητήματα ή θέματα σπουδών στα οποία όμως ευνοούνται αρκεί να κάνουν προσεκτικές κινήσεις. Όσο οι μέρες προχωρούν θα πρέπει να σηκώσουν μανίκια γιατί το κομμάτι της δουλειάς θα είναι απαιτητικό και όσοι είχαν ξεμείνει από δουλειά θα ξεκινήσουν να εργάζονται. Θα πάρουν επιτέλους λεφτά στα χέρια τους αλλά για κάποιους αναμένονται οικονομικές διαρροές ή χασούρες που προέρχονται από το σπίτι. Αυτό που θα πρέπει να καλλιεργήσουν όσον αφορά το επαγγελματικό (αλλά και το οικογενειακό κομμάτι) είναι η ψυχραιμία γιατί θα έχουν τη τάση να βγαίνουν εύκολα εκτός εαυτού ειδικά οι γεννημένοι 29/11-1/12 οι οποίοι θα πρέπει να προσέξουν επιπλέον την υγεία τους και τα ατυχήματα.

Για τους Αιγόκερους

Πληθώρα σκέψεων και συζητήσεων που αφορούν τα οικονομικά (τα οποία καλυτερεύουν από δω και πέρα) απασχολεί τους Αιγόκερους που ενδέχεται να υπογράψουν κάποια συμβόλαια που θα τους γεμίσουν τη τσέπη. Μέσα στις επόμενες μέρες ευτυχώς γίνονται πιο αισιόδοξοι και ασχολούνται με ταξίδια και μετακινήσεις που δεν αποκλείεται να αφορούν τη δουλειά. Ταξιδεύοντας γνωρίζουν κι έναν πολλά υποσχόμενο έρωτα αν και για κάποιους ό,τι λάμπει δεν θα είναι χρυσός!

Για τους Υδροχόους

Το κλίμα δεν είναι πια τόσο πιεστικό και αναμένονται επιτυχίες στον ερωτικό τομέα για τους Υδροχόους οι οποίοι θα έχουν ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες. Οι σκέψεις βαθαίνουν, γίνονται πιο διαισθητικοί και ασχολούνται με τις ασφάλειες τους περισσότερο. Επιπλέον οι ερωτικές φαντασιώσεις δίνουν και παίρνουν ενώ ένας κρυφός έρωτας γεννιέται! Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές εξαπατήσεις και χασούρες που αφορούν περιουσιακά, κληρονομιές, δάνεια ή το σπίτι.

Για τους Ιχθύες

Τα νέα από τη δουλειά είναι ευχάριστα, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας κυλάνε χωρίς δυσκολία και ευνοούνται υπογραφές συμβολαίων που αφορούν τα εργασιακά ζητήματα. Όσο προχωράνε οι μέρες πάντως οι σκέψεις γυρνάνε γύρω από τα θέματα σχέσεων που θα τους απασχολήσουν έντονα καθώς κάποιοι σύντροφοι ή συνεργάτες φεύγουν μέσω απογοητεύσεων και καβγάδων και κάποιοι

μένουν για τα καλά ιδίως όσον αφορά τους γεννημένους 25-27/02 οι οποίοι θα πρέπει να φροντίσουν και για την ευεξία τους. Το θέμα είναι να κρατήσουν τη ψυχραιμία τους γιατί θα νιώσουν ότι πολλοί τους προκαλούν και δεν έχουν κατανόηση απέναντι τους.

Οι μέρες ξεκούρασης έφτασαν επιτέλους (γλάροι), εύχομαι καλό καλοκαίρι και ελπίζω να χαλαρώσω κι εγώ όσο μπορώ (τσιρίδες παιδιών)…

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα