Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12/07 έως 18/07

ASTROTEAM GUEST
09/07/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο, σε καλωσορίζω στη νέα μου τοποθεσία, μακριά από τα καυτά τσιμέντα και την αποπνικτική ατμόσφαιρα! Με το ραδιόφωνο στη διαπασών και ένα κοκτέιλ στο χέρι θα σου μιλήσω για το mood της ερχόμενης εβδομάδας με δύο λέξεις, πάρτι κι έρωτας! Καλά κατάλαβες, η Αφροδίτη συναντά τον Άρη στο Λέοντα κι έχει να γίνει χαμούλης αφού άντρες και γυναίκες θα βγουν για κυνήγι! Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις θα δίνουν και θα παίρνουν. Συναυλίες, χορός, μουσική, θέατρα, και προτάσεις για εξόδους θα γεμίσουν τις νύχτες μας. Αύξηση του τουρισμού, επιτυχίες στο εμπόριο και τον αθλητισμό, επιτεύγματα παιδιών και άκρατη δημιουργικότητα είναι επίσης στο παιχνίδι. Μέσα σε όλα αυτά ο Ερμής μπαίνει στο Καρκίνο, αυξάνονται οι επαφές με το οικογενειακό περιβάλλον και γινόμαστε πιο συναισθηματικοί και κυκλοθυμικοί με μια έντονη νοσταλγική διάθεση. Επιπλέον ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ερμή μας γεμίζει όρεξη κι αισιοδοξία. Μας βοηθά να κλείσουμε ιδανικές συμφωνίες, να επιτύχουμε σε εξετάσεις και νομικές υποθέσεις, να ταξιδέψουμε και να ανοίξουμε τον κύκλο μας ενώ ο Ήλιος σε όψη με τον Ποσειδώνα έρχεται να προσθέσει κι άλλο γκλίτερ στην υπόθεση κάνοντας τη καθημερινότητα ειδυλλιακή και τις επιθυμίες μας πραγματικότητα! Θα φτιάξω λοιπόν μια λίστα με ευχές, με όλα αυτά που θέλω να ξεκινήσω ή να αγοράσω και θα τη βάλω σε εφαρμογή μέχρι και τη Πέμπτη γιατί μετά αλλάζει κάπως το τοπίο. Στο τέλος της εβδομάδας ξυπνά μέσα μας μια εσωτερική νευρικότητα κι αβεβαιότητα για τις κινήσεις μας προκαλώντας διλήμματα, φόβο, θυμό, επιθετικότητα και τάσεις χειρισμού. Κι έλεγες ότι σου ακούγονταν όλα τόσο τέλεια! Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου όμως κι απόλαυσε το γιατί οι μέρες που έρχονται είναι δώρο από το σύμπαν! Για να δούμε πόσο θα το ρίξουν έξω ζώδια και ωροσκόποι.

Για τους Κριούς

Από τους πιο ευνοημένους της εβδομάδας τα Κριάρια θα ξεκινάνε τα πάρτι μαζί με τους Λέοντες και τους Τοξότες! Μέρες πάθους και έντονης δημιουργικότητας περιμένουν κυρίως τους γεννημένους 8-10/04. Ερωτεύονται, διασκεδάζουν, ρισκάρουν και έχουν όρεξη να ασχοληθούν με δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά τους. Επίσης οι μέρες ευνοούν τα ταξίδια, την αγορά μεταφορικού μέσου, τα νομικά ζητήματα, τα θέματα σπουδών αλλά και τα νέα επιχειρηματικά ανοίγματα. Αν θέλουν να κλείσουν συμφέρουσες συμφωνίες ή να υπογράψουν συμβόλαια που αφορούν ακίνητη περιουσία καλό είναι να το κάνουν μέχρι και τη Πέμπτη. Αυξάνονται οι επαφές με την οικογένεια ενώ στο τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να προκύψει πείσμα, επιθετικότητα ή τάσεις χειραγώγησης από το περιβάλλον της δουλειάς ή της οικογένειας ειδικά για τους γεννημένους 13-15/04 οπότε χρειάζεται να επιστρατεύσουν ψυχραιμία και λογική.

Για τους Ταύρους

Οι επαφές με φίλους και αδέρφια αυξάνονται, εντάσσονται σε μεγαλύτερες ομάδες και το σπίτι τους γεμίζει χαρά και διασκέδαση αφού γίνονται συνέχεια μαζώξεις. Έχουν πιο έντονη ερωτική διάθεση και δε θα λείψουν φυσικά οι στιγμές πάθους και τα ταξίδια από το πρόγραμμα ενώ η περίοδος ενδείκνυται για να θέσουν νέους στόχους και να βάλουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους για το μέλλον. Ιδανικό το διάστημα για να πάρουν δίπλωμα οδήγησης, να υπογράψουν συμβόλαια ή να αγοράσουν ένα όχημα. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με το εξωτερικό ή τις σπουδές τους. Προσοχή στη προσκόλληση ιδεών, στις τάσεις επιβολής και σε θέματα που αφορούν το νόμο.

Για τους Διδύμους

Οι ουρανοί ανοίγουν επαγγελματικά για τους Διδύμους που δεν αποκλείεται να έχουν προτάσεις που θα τους απογειώσουν και θα τους ωφελήσουν πολύ οικονομικά. Η περίοδος είναι ιδανική για να υπογράψουν συμβόλαια και εμπορικές συμφωνίες ή να συνεργαστούν σε μια δουλειά με αδέρφια και συγγενείς. Ατελείωτες επαφές, μετακινήσεις και ερωτικές συζητήσεις τους περιμένουν ενώ ευνοούνται οι σχέσεις -ερωτικές και μη- με το φιλικό περιβάλλον. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να προκύψουν αισθήματα ζήλιας στα ερωτικά ή ανασφάλειας και κτητικότητας σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά τους, ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με δάνεια, κληρονομιές, φορολογία κι επιδοτήσεις.

Για τους Καρκίνους

Ταξίδια και πάλι ταξίδια! Οι επαφές και οι φίλοι αυξάνονται αλλά εκτός αυτού θα έχουν εύνοια και σε νομικές υποθέσεις, σε θέματα σπουδών, στην αγορά οχήματος, στην απόκτηση ενός διπλώματος αλλά και σε υπογραφές συμβολαίων οπότε βουρ ειδικά οι γεννημένοι 21-22/06 και οι 14-16/07! Το καλύτερο όμως για τους Καρκίνους είναι η αφθονία στο τρόπο σκέψης και η αισιοδοξία που τους βοηθά και τους βελτιώνει τη ζωή σε όλα τα επίπεδα. Οι επιθυμία τους για έρωτα και διασκέδαση φουντώνει ενώ επωφελούνται από τη δημιουργικότητα τους, οικονομικά και επαγγελματικά. Πείσματα, εγωισμοί, ζήλια και χειριστικότητα μπορεί να προκύψουν με το σύντροφο ή τους συνεργάτες προς το τέλος της εβδομάδας κυρίως για τους γεννημένους 17-19/07.

Για τους Λέοντες

Let the party begin! Τα Λιοντάρια το χρειάζονται πιο πολύ απ΄ το καθένα οπότε θα γλεντήσουν με τη ψυχή τους -ειδικά όσοι έχουν γενέθλια 11-13/08- απολαμβάνοντας παράλληλα τον έρωτα χωρίς φόβο και πάθος. Γίνονται ακαταμάχητοι, απογειώνονται σεξουαλικά αλλά έχουν και οικονομική εύνοια μέσω τρίτων ή από αδήλωτα κέρδη, γενικότερα επωφελούνται από κρυφές συνευρέσεις και μυστικές συμφωνίες ενώ η διαίσθηση και η φαντασία τους αυξάνεται. Ευνοούνται επίσης τα ταξίδια και οι έρωτες κατά τη διάρκεια αυτών. Κάποιες φοβίες -σχετικά με την υγεία ίσως- ενδέχεται να τους ταράξουν προς το τέλος της εβδομάδας και καλό θα είναι να προσέξουν τα κατοικίδια τους αλλά και τις σχέσεις με συναδέλφους.

Για τους Παρθένους

Το πάρτι εδώ γίνεται παρασκηνιακά. Παράνομοι έρωτες και παθιασμένες στιγμές στα κρυφά περιμένουν τους αγαπητούς Παρθένους. Ο κύκλος τους μεγαλώνει και οι επαφές με φίλους αυξάνονται ενώ η περίοδος είναι ιδανική για να βρουν τον ιδανικό σύντροφο ή να κλείσουν μια πολύ συμφέρουσα συνεργασία γι΄ αυτό ας εκμεταλλευτούν αυτές τις μέρες! Δεν αποκλείεται να ευνοηθούν οικονομικά από κρυφές πηγές ή από αδήλωτα κέρδη ενώ προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να αποφύγουν πείσματα, εγωισμούς και τάσεις χειρισμού με το φιλικό περιβάλλον, το αντικείμενο του πόθου τους ή τα παιδιά τους.

Για τους Ζυγούς

Επιτέλους διασκεδάζουν παραπάνω οι Ζυγοί και η αυξημένη κοινωνικότητα -το στοιχείο τους δηλαδή- τους ανεβάζει τη διάθεση. Έρωτες, πάθη και ζευγαρώματα προκύπτουν μέσα από παρέες ή ομάδες στις οποίες ανήκουν. Ιδανικές είναι οι συνθήκες και στα επαγγελματικά όπου θα έχουν αρκετές προτάσεις, ευκαιρίες ανέλιξης και ίσως κάποια από αυτές να είναι η δουλειά των ονείρων τους. Όπως και να ’χει αυτή περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για να κλείσουν συμφωνίες και να υπογράψουν συμβόλαια. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να προκύψουν εγωισμοί και χειριστικές τάσεις στο χώρο της δουλειάς ή στο οικογενειακό περιβάλλον όποτε καλό είναι να επιστρατεύσουν το διπλωματικό τους ταλέντο ειδικά οι γεννημένοι 18-19/10.

Για τους Σκορπιούς

Το σεξαπίλ τους κάνει ακαταμάχητους και ερωτεύσιμους ενώ ευνοείται και το κομμάτι της καριέρας με καλές ευκαιρίες. Τα ταξίδια, η διασκέδαση, ο έρωτας είναι πάνω-πάνω στη λίστα τους και παράλληλα απολαμβάνουν δραστηριότητες και χρόνο με τα παιδιά τους. Ευνοούνται σπουδές, νομικές υποθέσεις αλλά και επιχειρηματικές κινήσεις που αφορούν το εξωτερικό οπότε καλό είναι να προλάβουν να κλείσουν καλές συμφωνίες και να υπογράψουν τις προσεχείς μέρες τα συμβόλαια. Όλα αυτά ισχύουν ακόμα περισσότερο για όσους έχουν γενέθλια 23-24/10 και 14-15/11. Προς το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή στη προσκόλληση ιδεών, σε θέματα με το νόμο αλλά και στη σχέση με καθηγητές ή συγγενείς εξ αγχιστείας γιατί μπορεί να υπάρξει χειραγώγηση και τάσεις επιβολής.

Για τους Τοξότες

Ταξίδια αλλά και παθιασμένοι έρωτες που μπορεί να προκύψουν σε αυτά, περιμένουν τους Τοξότες που έχουν όρεξη για εξερεύνηση. Φυσικά η διασκέδαση και το φλερτ είναι προτεραιότητα αυτό το διάστημα ενώ ευνοούνται και θέματα σπουδών ή εξωτερικού. Επίσης επωφελούνται οικονομικά από τρίτους είτε μέσω κληρονομιάς, είτε κάποιου δανείου ή επιδότησης ενώ παράλληλα ευνοούνται και οι αγοραπωλησίες ακινήτων -επιπλέον η περίοδος είναι κατάλληλη για έρευνα- οπότε ας κλείσουν συμφωνίες κι ας υπογράψουν συμβόλαια (ιδανικά μέχρι και τη Πέμπτη). Προς το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται να προσέξουν τάσεις ανασφάλειας, χειρισμού κι επιβολής που μπορεί να προκύψουν λόγω οικονομικών θεμάτων από περιουσιακά στοιχεία, ασφάλειες ή δάνεια.

Για τους Αιγόκερους

Ξαφνικοί έρωτες αλλά και φλεγόμενο πάθος τους περιμένει στο σεξουαλικό τομέα. Καθόλου άσχημα για τους Αιγόκερους…Συνεργασίες με αδέρφια μπορεί να προκύψουν ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα όσες έχουν να κάνουν με τουρισμό, εμπόριο, μετακινήσεις ή γραπτό λόγο. Η επικοινωνία με το σύντροφο βελτιώνεται κι αν μιλάμε για αδέσμευτους μπορεί να ερωτευτούν έναν νεότερο παρτενέρ. Επίσης αυξάνεται η έμπνευση, τα ταξίδια κι οι μετακινήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες γιατί ενδέχεται να προκύψουν ζήλιες ή τάσεις χειρισμού κι επιβολής ιδιαίτερα για τους γεννημένους 15-16/01.

Για τους Υδροχόους

Ζουν τον ιδανικό έρωτα σε συνδυασμό με το τρελό πάθος! Ευνοούνται όμως και οικονομικά μέσω της δουλειάς τους και είναι μια καλή περίοδος για ανέλιξη αφού οι συμφωνίες που θα υπογραφούν τώρα θα είναι ωφέλιμες και κερδοφόρες. Επίσης το διάστημα είναι πολύ καλό για να αποκτήσουν ένα μεταφορικό μέσο ή και ένα κατοικίδιο. Γενικά η καθημερινότητα γίνεται πιο έντονη με περισσότερες επαφές και μετακινήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να προκύψουν φοβίες που αφορούν την υγεία αλλά και τάσεις επιβολής ή χειρισμού με τους συναδέλφους.

Για τους Ιχθύες

Η ρουτίνα αποκτά άλλο ενδιαφέρον και το πάθος γίνεται καθημερινότητα. Οι δουλειές τους πάνε περίφημα και ένα ειδύλλιο μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Εδώ και πολύ καιρό ευνοούνται στα αισθηματικά αλλά τώρα το σύμπαν έχει βάλει τα δυνατά του οπότε δε τον γλιτώνουν τον έρωτα ο οποίος έρχεται από πολλές μεριές ειδικά για τους γεννημένους 18-19/02 και 13-14/03! Αυξάνονται οι έξοδοι για διασκέδαση αλλά και οι δραστηριότητες με τα παιδιά τους. Επιχειρηματικά ρίσκο και τυχερά παιχνίδια ευνοούνται και αν χρειαστεί να υπογράψουν οποιοδήποτε έγγραφο ή συμβόλαιο ας το κάνουν μέχρι και τη Πέμπτη που θα έχουν το μεγαλύτερο όφελος. Προς το τέλος της εβδομάδας καλό είναι να προσέξουν τις φιλικές και ερωτικές τους σχέσεις γιατί μπορεί να προκύψουν ζήλιες και τάσεις επιβολής ή χειρισμού.

 

Τέτοια πλανητικά ταιριάσματα δε συμβαίνουν συχνά όπως ξέρεις και τι καλύτερο πες μου από τον έρωτα και τη διασκέδαση; Ας προετοιμαστώ κι εγώ λοιπόν για τη φιέστα που ακολουθεί κι ας βάλω στο ράδιο νύχτες στη Μύκονο…

Από την Σουλάη Κατερίνα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα