Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/07 έως 25/07

ASTROTEAM GUEST
15/07/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο έλα μαζί μου μια βόλτα να κρυφακούσουμε ξανά τους ψιθύρους των πλανητών σα να ‘μασταν εγώ κι εσύ μόνοι πάνω στη Γη! Γίνονται πολλά και διάφορα αυτή τη βδομάδα! Ο Ήλιος μπαίνει στο Λέοντα και μας γεμίζει δύναμη, αυτοπεποίθηση, όρεξη για δημιουργία και διασκέδαση ωφελώντας κυρίως Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Η Αφροδίτη εισέρχεται στη Παρθένο και μπορεί εκεί να γίνεται πιο υπολογιστική σε χρήματα κι αισθήματα αλλά ταυτόχρονα φροντίζει για θέματα υγείας, εργασίας και διατροφής ευεργετώντας περισσότερο Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Όμως στην είσοδο της -επειδή θα κάνει όψη με το Δία- η ανεμελιά, η γενναιοδωρία και η καλή διάθεση θα κυριαρχήσουν αν και μπορεί να το παρακάνουμε με τη καλοπέραση, να γίνουμε επιπόλαιοι σε συναισθηματικά θέματα ή να κάνουμε περιττές σπατάλες και λάθος αγορές. Θετικές θα είναι οι επόμενες μέρες όσον αφορά ταξιδάκια, συναντήσεις με φίλους, επαφές για δουλειές που αφορούν επικοινωνία, γραπτό λόγο, μεταφορικά μέσα και τεχνολογία ενώ διάχυτη θα είναι η έμπνευση και η ρομαντική διάθεση. Να μη ξεχάσω τη πανσέληνο που γίνεται ξημέρωμα Σαββάτου στην 1° και 26΄ του Υδροχόου η οποία είναι ήδη ενεργή και φέρνει μαζί της αντιδραστικότητα και κοινωνικοπολιτικά γεγονότα. Να σου πω την αλήθεια βλέπω να μας σοβαρεύει και να μας περιορίζει από την άλλη όμως θα εντείνει και τα αισθήματα κοινωνικής υπευθυνότητας, ουδέν κακόν αμιγές καλού! Στο τέλος της εβδομάδας γινόμαστε καχύποπτοι, ξεπηδάνε τάσεις προπαγάνδας και χρειάζεται δώσουμε προσοχή στον εμμονικό τρόπο σκέψης αλλά και στην οδήγηση, στα νεαρά άτομα και στα αγαπημένα μας ζωάκια. Πάμε να δούμε τι επιφυλάσσει ο ουρανός για ζώδια και ωροσκόπους.

Για τους Κριούς

Παίρνουν σημαντικές αποφάσεις και κλείνουν θέματα που αφορούν φιλικά πρόσωπα και ομάδες ενώ ολοκληρώνεται σιγά σιγά ένας κύκλος -τελειωτικά θα κλείσει στη πανσέληνο του Αυγούστου- με στόχους που είχαν θέσει από αρχές Φεβρουαρίου. Νέες δραστηριότητες και επιχειρηματικά σχέδια ανοίγονται μπροστά τους ειδικά όσον αφορά τις οικογενειακές επιχειρήσεις, τα κτηματομεσιτικά και τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Η καθημερινότητα γίνεται πιο αρμονική, ευνοούνται αρκετά σε εργασιακά θέματα και παράλληλα περνούν πολύ ευχάριστες στιγμές στο οικιακό περιβάλλον με δικούς τους ανθρώπους. Η ενασχόληση με τα παιδιά τους δίνει μεγάλη χαρά και στους αδέσμευτους ο έρωτας ετοιμάζεται να χτυπήσει τη πόρτα. Προσοχή χρειάζεται στις καταχρήσεις και τις διατροφικές υπερβολές ενώ προς το τέλος της βδομάδας θα πρέπει να αποφύγουν τις εμμονές και τη σύγκρουση με προϊστάμενους ή αδέρφια και συγγενείς ειδικά οι γεννημένοι 13-15/04.

Για τους Ταύρους

Ολοκληρώνουν ζητήματα που αφορούν τη καριέρα και δεν αποκλείεται να έχουν και αποκαλύψεις σε αυτό τον τομέα. Η καλοπέραση, το σπίτι και η οικογένεια τους απασχολούν εντονότερα από δω και πέρα ενώ ευνοούνται πολύ στα ερωτικά και σε θέματα παιδιών. Μπορούν να επεκταθούν επιχειρηματικά ή να δοκιμάσουν τη τύχη τους αποφεύγοντας όμως τις υπερβολές. Οι φιλικές επαφές είναι ατελείωτες και ενδέχεται να προκύψουν ξαφνικά κι ευχάριστα ταξιδάκια. Ευνοούνται οι δουλειές που αφορούν επικοινωνία, μεταφορές και τεχνολογία. Στο τέλος της εβδομάδας γίνονται πιο φοβικοί, εμμονικοί κι ανασφαλείς ενώ παράλληλα χρειάζεται να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα ταξίδια τους και στο τρόπο που οδηγούν.

Για τους Διδύμους

Ολοκληρώνουν σπουδές ή κλείνουν ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό και τις νομικές υποθέσεις. Ο τρόπος σκέψης τους γίνεται πιο θετικός ενώ οι επαφές και οι μετακινήσεις δίνουν και παίρνουν. Ευνοούνται δουλειές που έχουν να κάνουν με αδέρφια, τεχνολογία, εμπόριο κι επικοινωνία ενώ τυχεροί θα είναι και σε θέματα ακινήτων. Σχέσεις επισημοποιούνται και η περίοδος είναι κατάλληλη να ομορφύνουν το χώρο του σπιτιού ο οποίος αναμένεται να γεμίσει από κόσμο και έρωτα! Στο τέλος της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή σε επιθέσεις, θέματα που αφορούν τα αδέρφια ή σε οικονομικές απώλειες.

Για τους Καρκίνους

Ένας κύκλος που αφορά κληρονομικά, ασφάλειες, επιδοτήσεις, δάνεια ή πληρωμές φόρων και λογαριασμών, κλείνει σιγά σιγά (οριστικά στη πανσέληνο του Αυγούστου). Θέματα αυτοπεποίθησης και οικονομικά βελτιώνονται ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσουν ένα μεταφορικό μέσο ή να κάνουν ένα αξέχαστο ταξίδι. Οι φιλίες παίρνουν τα πάνω τους και ευνοούνται δουλειές που αφορούν τεχνολογία και εξωτερικό. Γενικά η αισιοδοξία και η ρομαντική διάθεση είναι διάχυτη για τους Καρκίνους. Στο τέλος της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή στις εμμονικές ή φοβικές σκέψεις αλλά και στην επιθετική διάθεση που προέρχεται από το άμεσο περιβάλλον τους ειδικά για τους γεννημένους 17-19/07.

Για τους Λέοντες

Τους επηρεάζει άμεσα η πανσέληνος αυτή που έρχεται να κλείσει υποθέσεις ή να φέρει αποκαλύψεις αναφορικά με σχέσεις και συνεργασίες ειδικά για όσους έχουν γενέθλια 23-25/07 όμως η αυτοπεποίθηση και η ενέργεια που χαρίζει ο Ήλιος από το ζώδιο τους θα ισορροπήσει τη κατάσταση. Ευνοούνται πολύ στα οικονομικά από τρίτους και από δουλειές που αφορούν αδέρφια, μετακινήσεις, εμπόριο και τεχνολογία ενώ βελτιώνονται και οι φιλικές σχέσεις. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να προκύψουν φοβικές τάσεις ή να δημιουργηθεί παρασκήνιο πίσω από τη πλάτη τους. Προσοχή στις σχέσεις με συναδέλφους, σε θέματα υγείας και στα κατοικίδια τους.

Για τους Παρθένους

Ολοκληρώνουν υποθέσεις που αφορούν την υγεία τους ενώ παράλληλα κλείνουν κύκλους που άνοιξαν τον Φεβρουάριο και αφορούν εργασιακά θέματα. Σχέσεις επισημοποιούνται, οι αδέσμευτοι βρίσκουν ταίρι ή έναν καλό συνεργάτη ενώ η εξωτερική εμφάνιση και τα οικονομικά τους βελτιώνονται. Επιτέλους τα ταξίδια και οι μετακινήσεις ευνοούνται οπότε ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτούν! Επίσης η περίοδος είναι κατάλληλη για συνειδητοποιήσεις και ενδοσκόπηση. Εύνοια έχουν και στα επαγγελματικά ειδικά αν αυτά έχουν να κάνουν με τεχνολογία, επικοινωνία, μετακινήσεις και γραπτό λόγο. Στο τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να προκύψει καχυποψία με φίλους ή εραστές ενώ προσοχή χρειάζεται και σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά τους.

Για τους Ζυγούς

Αποκαλύπτονται ή ολοκληρώνονται καταστάσεις (οριστικά στη πανσέληνο Αυγούστου) που αφορούν τα παιδιά, τα ερωτικά και τα επιχειρηματικά τους σχέδια, που πιθανόν να ξεκίνησαν αρχές Φεβρουαρίου. Φιλίες και ομάδες τους απασχολούν καθώς η ανάγκη για κοινωνικοποίηση είναι έντονη. Ωφελούνται οικονομικά από κρυφές πηγές, αδήλωτα κέρδη ή έχουν κάποιο μπόνους από τη δουλειά ενώ μπορεί να προκύψουν και μυστικοί έρωτες. Καλό είναι να μη προβούν σε σπατάλες ή σε καταχρήσεις και διατροφικές υπερβολές. Τους περιμένουν ευχάριστα ταξίδια, επιτυχία σε σπουδές ή νομικές υποθέσεις αλλά και επαγγελματική εξέλιξη! Στο τέλος της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή στις εμμονικές σκέψεις και τις τάσεις καχυποψίας που οδηγούν σε προβλήματα με προϊστάμενους ή συγγενείς ειδικά για τους γεννημένους 17-19/10.

Για τους Σκορπιούς

Ολοκληρώνονται ή αποκαλύπτονται καταστάσεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια και είχαν ξεκινήσει από αρχές Φεβρουαρίου. Εστιάζουν στη δουλειά και σε θέματα καριέρας γενικότερα ενώ παράλληλα αυξάνεται ο κοινωνικός τους κύκλος και οι ευχάριστες επαφές με παρέες. Διασκεδάζουν, ερωτεύονται και επισημοποιούν σχέσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να προέκυψαν από το φιλικό περιβάλλον. Οι εξορμήσεις είναι στο πρόγραμμα ενώ ωφελούνται οικονομικά από τρίτους ή από κάποια κληρονομιά ή επιδότηση. Επιτυχία έχουν και σε θέματα σπουδών ή νομικές υποθέσεις. Προβλήματα στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να προκύψουν με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια τους οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ειδικά αν οδηγούν.

Για τους Τοξότες

Ολοκληρώνονται θέματα σπουδών ή ζητήματα αναφορικά με τα αδέρφια ή τα μεταφορικά τους μέσα, που είχαν ξεκινήσει από αρχές Φεβρουαρίου. Γίνονται πιο αισιόδοξοι και περιπετειώδεις ψάχνοντας τον επόμενο ταξιδιωτικό τους προορισμό. Τα θέματα καριέρας ευνοούνται και η κοινωνική τους εικόνα βελτιώνεται. Τα οικονομικά τους πριμοδοτούνται μέσω κληρονομιάς, ακινήτων, δανείου ή επιδότησης ενώ παράλληλα ευνοούνται και σε σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν. Στο τέλος της εβδομάδας γίνονται ανασφαλείς με τα οικονομικά τους και χρειάζεται να προσέξουν την καχυποψία και την χειριστικότητα με τον σύντροφο ή το κοντινό τους περιβάλλον.

Για τους Αιγόκερους

Ένας κύκλος που άνοιξε αρχές Φεβρουαρίου σε θέματα αξιών και οικονομικών, κλείνει σιγά σιγά (οριστικά στη πανσέληνο Αυγούστου). Αυξάνονται οι προτάσεις για σχέσεις και συνεργασίες ενώ αν βρίσκονται ήδη σε σχέση, το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα ρομαντικό. Θα τους απασχολήσει αρκετά το σεξουαλικό κομμάτι μέσα στο επόμενο διάστημα αλλά και πως θα εξασφαλιστούν οικονομικά μέσω τρίτων. Προκύπτουν οικονομικά οφέλη από το εξωτερικό, θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις έχουν θετική έκβαση ενώ ευνοούνται τα ταξίδια και η απόκτηση μεταφορικού μέσου. Στο τέλος της εβδομάδας προκύπτει καχυποψία και τάσεις χειραγώγησης σε σχέσεις και συνεργασίες κυρίως για τους γεννημένους 14-16/01.

Για τους Υδροχόους

Είναι αυτοί που επηρεάζονται πιο άμεσα από αυτό το φεγγάρι. Αποφάσεις και σχέδια που αφορούσαν τη προσωπική τους εξέλιξη ή το κοντινό τους περιβάλλον -και είχαν μπει σε εφαρμογή από αρχές Φεβρουαρίου- τώρα ολοκληρώνονται σταδιακά μέχρι και τη πανσέληνο του Αυγούστου κυρίως για τους γεννημένους 20-22/01. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής τους το επόμενο διάστημα ενώ βελτιώνεται και ο σεξουαλικός τομέας. Πριμοδοτούνται οικονομικά από επιδοτήσεις, κληρονομιές, δάνεια ή ακίνητη περιουσία. Επίσης κλείνουν καλές επαγγελματικές συμφωνίες, έχουν έμπνευση στα επιχειρηματικά και ευνοούνται σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Στο τέλος της εβδομάδας χρειάζεται να προσέξουν θέματα υγείας, τα κατοικίδια τους ή την καχυποψία και τις χειριστικές τάσεις που ενδέχεται να προκύψουν με συναδέλφους.

Για τους Ιχθύες

Ένας μεγάλος και σημαντικός κύκλος, στο τρόπο που βλέπουν τη ζωή, κλείνει για τους Ιχθύες ώστε να κάνουν αργότερα ένα restart σε όλα τα επίπεδα. Επισημοποιούν σχέσεις και επισφραγίζουν συνεργασίες -οι αδέσμευτοι συνεχίζουν να έχουν ευκαιρίες- ενώ ασχολούνται εντατικά το επόμενο διάστημα με τη δουλειά, την υγεία και τη διατροφή τους. Οι οικογενειακές σχέσεις κυλάνε αρμονικά και οι εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι διευθετούνται γρήγορα και αποτελεσματικά. Στο τέλος της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους και τις τάσεις καχυποψίας ή χειραγώγησης που ενδέχεται να προκύψουν σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο.

 

Εγώ ένα έχω να πω…πάνω που πήγαμε να χαλαρώσουμε, θα ασχοληθούμε πάλι καλοκαιριάτικα με πολιτικά ζητήματα…τι να κάνουμε! Σαν μέλη αυτής της κοινωνίας οφείλουμε να ενδιαφερθούμε για το κοινό καλό πάνω απ΄ όλα!

Από τη Σουλάη Κατερίνα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα