Η Αφροδίτη στον Υδροχόο – Η αγαπημένη των εκπλήξεων

ASTROTEAM GUEST
30/01/2021

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και ώρα 4.06 το απόγευμα, η Αφροδίτη του Ζωδιακού μπαίνει στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου. Εφοδιασμένη με την υπευθυνότητα και την αυστηρότητα που της έδωσε το πέρασμά της από τον Αιγόκερο μπαίνει στο ζώδιο του ανθρωπισμού, της φιλίας, της ελευθερίας και της αλήθειας.

Γίνεται διανοούμενη, εκκεντρική , με φιλικό παρουσιαστικό  στην ουσία όμως πιο απόμακρη απ ότι φαίνεται.

Τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες δέχεται τα δώρα του Δία κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Κρόνου, στην συνέχεια όμως τον αφήνει πίσω της για να κάνει το δικό της. Κυβερνήτης της ο Ουρανός στο γήινο ζώδιο του Ταύρου την κάνει πιο πρακτική και ξεροκέφαλη με ανάγκη ασφάλειας και διάθεση καλοπέρασης.

Στις 6 του Φλεβάρη τετραγωνίζει με ακρίβεια του Ουρανό. Ξαφνικοί έρωτες – διασπάσεις-αποκαλύψεις ή οικονομικά  θέματα; Ο χάρτης του καθενός θα δώσει την δική του εξήγηση με ακρίβεια.

Από τις 9 του Φλεβάρη συναντιέται σε μικρή απόσταση με τον ανάδρομο Ερμή και στις 13, μία μέρα πριν την ονομαστική της εορτή -του Αγίου Βαλεντίνου- βρίσκονται χέρι χέρι στην ίδια μοίρα. Τυχαίο άραγε; Ίσως της θυμίσει παλιούς έρωτες ίσως όμως και οικονομικές εκκρεμότητες.

Στις 19 και 20 του μήνα  τετραγωνίζει με ακρίβεια τον Άρη… τον θεό του πολέμου και του έρωτα… Οι εραστές του ζωδιακού σε εμπόλεμη κατάσταση… Σύγκρουση και Πάθος…

       Σ΄ αγαπώ αλλά θέλω την ελευθερία μου… λέει η Αφροδίτη. Τον χώρο και τον χρόνο μου.
       Μην με φυλακίσεις σε δεσμεύσεις που δεν μπορώ να στηρίξω
       Μην με εγκλωβίσεις σε όρια πραγματικά ή και φανταστικά.
       Θέλω τη φιλία σου μαζί με την αγάπη σου
       Είμαι διαφορετική… κατάλαβε με… Μην μιλάς μόνο για μας… Μίλησέ μου για όλους…

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 3.10 το απόγευμα τελειώνει για ακόμα μια φορά το ταξίδι της Αφροδίτης του πάγου της αγαπημένης των εκπλήξεων και της υπερασπίστριας του Όλου….

Από την Εβελίνα Στασινού

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα