ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΙΣ 23/4/2021

ASTROTEAM GUEST
16/04/2021

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου θα συναντήσει την Αφροδίτη από διέλευση και τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου και αρχές δευτέρου δεκαήμερου, θα έχουν σημαντικές αλλαγές στην προσωπική τους ζωή.

Ο Πλανήτης των ανατροπών και της επανάστασης αναγκάζει τα σταθερά να δεχτούν τις αλλαγές και να διεκδικήσουν την ελευθερία τους από καταστάσεις που δεν τους ταιριάζουν.

Η σύνοδος με την Αφροδίτη θα αναστατώσει την προσωπική ζωή των παραπάνω ζωδίων και τους Ωροσκόπους που ανήκουν στα ίδια ζώδια, πιθανόν μέσα από αποκαλύψεις που θα σοκάρουν ή από εκρηκτικές εντάσεις θα δημιουργήσουν απομάκρυνση ή οριστικό χωρισμό.

Η Αφροδίτη στο Ταύρο αγαπά με κτητικό τρόπο και εκφράζεται με ενθουσιασμό και απόλυτη αφοσίωση στο ταίρι, γιατί έχει ανάγκη την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Στη συνάντηση με τον Ουρανό θα αντιμετωπίσει αυτό ακριβώς που φοβάται, δηλαδή την αστάθεια.

Τα ζώδια που επηρεάζει η όψη θα νιώσουν την ανάγκη να ζήσουν ανέμελες καταστάσεις που πιθανόν να μην στηρίζονται σε αποδεκτά κοινωνικά πλαίσια. Αυτό που θα κυριαρχεί είναι να ζήσουν τον έρωτα και στη περίπτωση που η σταθερή σχέση που διατηρούν τους δημιουργεί καταπίεση, δεν θα διστάσουν να την αντικαταστήσουν.

Μια ακόμα επιθυμία που θα κυριαρχεί με τη συγκεκριμένη όψη είναι η σπατάλη χρημάτων για πολυτελή αντικείμενα ή για διασκεδάσεις. Όσοι ασχολείστε με τη μόδα ή τη διακόσμηση θα έχετε πολλές ευκαιρίες να προβάλετε τη δουλειά σας στο διαδίκτυο και να έχετε κέρδη.

Περίεργα, παράξενα και πολύ θεαματικά γεγονότα είναι τα αποτελέσματα της όψης και το μήνυμα είναι ότι θέλετε να ζήσετε μια εντυπωσιακή αισθηματική ζωή. Όλα τα σταθερά που ανήκετε στο τέλος του 1ου δεκαημέρου και αρχές του 2ου (από την 7η μοίρα έως τη 12η).

Ο Ουρανός, ο πλανήτης της αλλαγής θα σας ωθήσει να απελευθερωθείτε από μακροχρόνιες σχέσεις που δεν έχουν πλέον καμία συγκίνηση και κανένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Όλα τα σταθερά που ανήκετε σε αυτή την κατηγορία που η όψη επηρεάζει (θα είναι σε λειτουργία από τις 20-25 Απριλίου), προετοιμαστείτε για νέες ανατρεπτικές ερωτικές εμπειρίες!

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα