Αφροδίτη στους Ιχθύς από 27/01 – 20/02/2023

ASTROTEAM GUEST
25/01/2023

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς είναι σε θέση έξαρσης και προσφέρει επιτυχία στις ερωτικές υποθέσεις. Η θέση αυτή χαρίζει όμορφα συναισθήματα και ένα ιδιαίτερο αίσθημα συμπόνιας, για όσους τη χρειάζονται. Όσοι έχουν την Αφροδίτη στους Ιχθύς έχουν χαρούμενη διάθεση, καλοσύνη, καλό γούστο και απέραντη αγάπη για κάθε καλλιτεχνική δημιουργία.

Το σημαντικό αίσθημα που τη διακρίνει είναι πως θέλει να νιώθει ερωτευμένη και δεν σταματά ποτέ να ψάχνει τον ιδανικό έρωτα και πολλές φορές επειδή και το ζώδιο των Ιχθύων είναι δυαδικό και μεταβλητό, δημιουργεί διπλές σχέσεις. Συνήθως τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη στους Ιχθύες παντρεύονται δύο φορές και περισσότερες. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι η νεράιδα του έρωτα, ζει σε μαγικό κόσμο και ψάχνει το μαγικό άνθρωπο για να τη συναρπάσει. Προσπαθώντας να ξεφύγει από την πεζή πραγματικότητα αναζητά κάτι το ασυνήθιστο, κάτι το μαγικό, να ζήσει σε ένα κόσμο γεμάτο από μουσική πλασμένη από τη μαγεία του υπερφυσικού…σε ένα κόσμο με νεράιδες. Το διάστημα που θα είναι η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση να είμαστε προσεχτικοί, γιατί πιθανόν να ποθήσουμε φανταστικές σχέσεις και καταστάσεις και να πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης συναισθηματικής και οικονομικής (γιατί η Αφροδίτη αφορά και τα οικονομικά μας).

  • Στις 5 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Άρη και τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) θα έχουν έντονα πάθη και θα υπάρχει ένταση στις προσωπικές σας σχέσεις. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας και τη διάθεση να ελέγχετε το σύντροφός σας, γιατί θα κορυφωθούν οι παρεξηγήσεις.
  • Στις 8 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό και η μέρα προσφέρεται για κοινωνικές εκδηλώσεις και για νέες γνωριμίες, με ερωτικό ενδιαφέρον.
  • Στις 15 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και η μέρα έχει καλλιτεχνική έμπνευση και ρομαντική διάθεση. Προσοχή όμως στις οικονομικές μας συναλλαγές, γιατί υπάρχει το στοιχείο της εξαπάτησης και της απογοήτευσης.
  • Στις 19 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και οι σχέσεις που δημιουργούνται έχουν μοιραία κατάληξη και πιθανό να δημιουργηθούν σχέσεις με βαθιά συναισθήματα.

Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στους Ιχθύες όλα τα ζώδια;

Κριός

Θα αφήσετε μακριά ότι σας στεναχώρησε και θα βάλετε ομορφιά και αγάπη στη ψυχή σας. Πολύ πιθανό να δημιουργήσετε μια κρυφή σχέση ή να αναπολήσετε μια σχέση με ρομαντικό χαρακτήρα. Να προσφέρετε στιγμές ηρεμίας στον εαυτό σας, ακούγοντας μουσική ή κάνοντας ένα περίπατο στη θάλασσα, για να βοηθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τον ψυχισμό σας. Αν είστε καλλιτέχνης θα βοηθήσει πάρα πολύ η παραμονή της Αφροδίτης στους Ιχθύες την έμπνευσή σας.

Ταύρος

Κοντά σε φίλους και σε συλλογικούς χώρους βρίσκετε τη χαρά και τον έρωτα όλοι οι Ταύροι. Με σεβασμό στις ιδέες των φίλων σας μπορείτε να απολαύσετε την παρέα τους και να εντυπωσιάσετε με τις φιλοσοφικές σας τοποθετήσεις. Ο έρωτας και η φιλική σχέση πολύ πιθανό να μπερδευτεί και να χαθούν τα όρια. Το διαδίκτυο θα σας βοηθήσει στην κοινωνική σας εικόνα. Ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες του ζωδίου σας

Δίδυμοι

Στην καριέρα σας θα βρίσκεται η Αφροδίτη για να σας προσφέρει επαίνους. για τις ικανότητές σας και για την προσφορά σας. Τα άτομα που έχουν ανώτερη θέση σας στηρίζουν και προωθούν την δουλειά σας και την οικονομική σας άνοδο. Η κοινωνική και η επαγγελματική αναγνώριση, θα βοηθήσει και την ψυχολογία σας.

Καρκίνος

Οι γνώσεις και οι συμβουλές σας θα βοηθήσουν στην βελτίωση της ζωής κάποιον ατόμων και θα νιώσετε ιδιαίτερα χρήσιμοι. Η χαρά έρχεται από το εξωτερικό, ίσως με κάποιο ταξίδι ή από κάποιο άτομο που έρχεται από μακριά για να εκφράσει όμορφα συναισθήματα. Επίσης η χαρά θα έρθει μέσα από εκπαιδευτικούς χώρους, γιατί θα νιώσετε ενθουσιασμό για κάποια εκπαιδευτικά προγράμματα, που θα αναβαθμίσουν το μορφωτικό σας επίπεδο. Προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία και στις υποσχέσεις που θα δώσετε από έντονο ενθουσιασμό.

Λέων

Η ανάγκη σας για πιο ουσιαστική επαφή στις σχέσεις σας θα κορυφωθεί. Δημιουργούνται έντονα συναισθήματα που εύκολα μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο και να εκφραστείτε με κτητική συμπεριφορά. Πολύ πιθανό να έχετε οικονομικό όφελος, από το γάμο σας ή από κληρονομικές υποθέσεις.

Παρθένος

Η Αφροδίτη θα βελτιώσει την προσωπική σας σχέση και καλό είναι να έχετε θετική στάση απέναντι στο σύντροφο σας. Η αγάπη είναι αυτό που θα σώσει τις σχέσεις που έχουν αξία, (γιατί ο Άρης στους Διδύμους έφερε εκνευρισμό και έντονες αντιπαραθέσεις) και τώρα θα επαναφέρει την αισιοδοξία και τη χαρά στο γάμο σας και στις στενές σας σχέσεις. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε ερωτικές προκλήσεις και πιθανόν να μπείτε σε πειρασμό.

Ζυγός

Η χαρά θα είναι στην καθημερινότητά σας, στο χώρο που εργάζεστε και εκεί βελτιώνονται οι συνθήκες. Επίσης θα ασχοληθείτε με θέματα υγείας, πιθανόν να κάνετε μια θεραπεία που θα βελτιώσει τον οργανισμό σας και την φυσική σας κατάσταση. Στο χώρο που εργάζεστε πολύ πιθανό να υπάρχει και κάποιο πρόσωπο που τρέφει όμορφα συναισθήματα για σας. Η Αφροδίτη σας διώχνει το άγχος και σας απελευθερώνει από τις πολλές υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός

Η χαρά έρχεται από τον ίδιο τον έρωτα και από τη διάθεση να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε τη σχέση σας, θα διασκεδάσετε και θα βρεθείτε σε καλλιτεχνικά θεάματα. Οι καλλιτέχνες θα εισπράξετε το πιο μεγάλο χειροκρότημα, για το ταλέντο σας. Επίσης, οι γονείς θα έχετε χαρές από τα παιδιά σας.

Τοξότης

Η χαρά θα είναι στο σπίτι σας και θα πάρετε χαρές από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε κάποια αναστάτωση ή κάποιες αντιπαραθέσεις (με τον Άρη στους Διδύμους) τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αποκατασταθούν οι σχέσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε επίσης να ωφεληθείτε από ακίνητα ή να κάνετε οικιακές αγορές, για να βελτιώσετε την αισθητική του σπιτιού σας.

Αιγόκερως

Η χαρά έρχεται από την επικοινωνία και από τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι καιρός να βγείτε με φίλους, να έρθετε σε επαφή με τα αδέλφια σας και να κάνετε κάποιο ταξιδάκι, που θα σας φτιάξει τη ψυχολογία. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε και ένα νέο έρωτα. Θα έχετε εξωστρέφεια και πολλές συνομιλίες με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Επίσης όσοι θέλετε να αποκτήσετε ένα μέσω μεταφοράς αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο κλπ. τώρα είναι θετικό το διάστημα για να κάνετε αγορά.

Υδροχόος

Η χαρά θα είναι στο πορτοφόλι σας και όλα γίνονται για να ευνοηθείτε στον οικονομικό τομέα. Οι συνθήκες είναι θετικές για μια οικονομική συμφωνία, για ένα καλό διακανονισμό ή για να σας επιστραφούν χρήματα που σας οφείλουν. Οι αξίες είναι σημαντικός τομέας, γιατί με τον Κρόνο έχετε προσπαθήσει πάρα πολύ και ακόμα προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη σε έξαρση στο ζώδιο σας έρχεται να σας δώσει αισιοδοξία και χαρές από την ερωτική σας ζωή και από τις οικονομικές σας απολαβές. Θέλετε να ανανεώσετε τη ζωή σας και να διώξετε ότι σας πληγώνει και σας απογοητεύει. Έχετε ανάγκη να ζήσετε το όνειρο στον έρωτα, να ερωτευτείτε και να θυσιαστείτε. Μια ρομαντική βόλτα στη φύση θα σας δώσει έμπνευση, θα είναι τόσο διαφορετική, γιατί κάθε δέντρο θα έχει να σας ψιθυρίσει ένα μικρό μύθο, ένα παραμύθι και οι Ιχθύες το έχετε ανάγκη, γιατί η Αφροδίτη εκφράζει τις ανάγκες μας.

Να μη ξεχνάμε πως ¨υπάρχει ένας μαγικός κόσμος, μέσα στον κόσμο και ένας μαγικός άνθρωπος, μέσα σε κάθε άνθρωπο¨.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα