Αφροδίτη στους Ιχθύς (12/3 – 5/4/24) | «Θέση έξαρσης»

ASTROTEAM GUEST
06/03/2024

Και τώρα μπορούμε να πούμε ότι αυτή η θέση της Αφροδίτης είναι από τις καλύτερες μιας και στην παραδοσιακή αστρολογία βρίσκεται στην καλύτερη θέση της, την έξαρση!

Θα μείνει περίπου ένα μήνα και κάνει πιο γλυκό, πιο ρομαντικό και πιο ονειροπαρμένο το σκηνικό τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά μας! Στη χώρα του Ποσειδώνα νυμφευμένη με το πέπλο της μαγείας και του ονείρου, του ιδεατού αλλά και του φαντασιακού επιθυμεί να δημιουργήσει ένα «φευγάτο» πλαίσιο κάτω από το οποίο θα συσχετίζεται με τους γύρω της. Είναι εκείνη η νεράιδα που αν μπορούσε θα έλεγε σε όλους ότι ο έρωτας είναι μια αγάπη άδολη, να ερωτεύεσαι γιατί έτσι νιώθεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Δεν είναι ούτε η Αφροδίτη στον Ταύρο ούτε και η Αφροδίτη στον Ζυγό (παραδοσιακές θέσεις), είναι εκείνη που δίνει τη ζωή της για τον Έρωτα. Είναι εύκολο να παραδοθεί σε ιστορίες ατέρμονες που δεν οδηγούν πουθενά και ειδικά με ανθρώπους που μπορεί να μοιάζουν απρόσιτοι, αλλόκοτοι, ξένοι στον κοινωνικό ιστό ή να φέρουν ενός είδους τραύμα, αυτό είναι και το μόνο της ελάττωμα. Η αγάπη μέσα της για τον συνάνθρωπο μπορεί να την κάνει να χάσει τα δικά της όρια και αυτή είναι η λεπτή γραμμή προκειμένου να προστατεύσεις τον εαυτό σου ακόμη κι όταν θέλεις να δίνεις από αυτό που έχεις μέσα σου.

Καλύτερη θέση αυτό το διάστημα για τα ζώδια του νερού φυσικά, Σκορπιοί, Καρκίνοι & Ιχθύες, ενώ και τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι θα έχουν να λαμβάνουν από την ευεργεσία της.

Φυσικά οι όψεις της με τους υπόλοιπους πλανήτες θα χρωματίσουν και την ενέργεια που θα δώσει και τον τρόπο που θα εκδηλωθούν τα γεγονότα. Βλέπουμε λοιπόν ότι η πρώτη της επαφή (22/3) είναι με τον Κρόνο στις 12ο των Ιχθύων. Μια όψη που γειώνει αρκετά την ονειρεμένη φύση της γι’ αυτό και μπορεί να βγάλει απογοητεύσεις στον έρωτα αλλά και συγκρατημένα οικονομικά. Το εξάγωνο με τον Δία στις 16ο του Ταύρου (24/3) γλυκαίνει τη κατάσταση και μπορεί τώρα να δώσει ευκαιρίες τόνωσης στις σχέσεις ενώ και το εξάγωνο με τον Ουρανό (28/3) επίσης στον Ταύρο να φέρει ενθουσιασμό και ευχάριστες εκπλήξεις! Στις 3/4 η τελευταία συνάντηση γίνεται με τον κυβερνήτη, τον Ποσειδώνα στις 28ο των Ιχθύων, κοντά στη απόλυτη έξαρση της και δυο είναι τα ενδεχόμενα! Είτε να ερωτευτείτε παράφορα, είτε να απογοητευτείτε με την θυσία που θα χρειαστεί να κάνετε στη ζωή σας είτε αφορά ένα άνθρωπο είτε τα οικονομικά. Μπορεί η όψη να είναι ρομαντική και ειδυλλιακή αλλά ταυτόχρονα παράγει αρκετό πόνο όταν κάτι είναι ανεκπλήρωτο! Παρατηρήστε τις προσδοκίες που αναπτύσσονται εκείνη την περίοδο από πλατωνικές καταστάσεις, παραδώστε τον πόνο στα θεία ενώ αν είστε καλλιτέχνες ή ασχολείστε με φιλανθρωπικό έργο αυτό θα βοηθήσει αρκετά να απαλύνετε τις πληγές σας!

Πώς θα επηρεάζει κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο:

Κριός – η Αφροδίτη θα προστατεύσει τον ύπνο σας και τη ψυχολογία. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία μιας κρυφής ή μη διαθέσιμης σχέσης.

Ταύρος – ο έρωτας και μια γνωριμία έρχεται μέσα από τους φίλους σας ενώ θα δείτε τώρα ότι η κοινωνικοποίηση σας αποφέρει αποτελέσματα!

Δίδυμοι – βελτίωση της κοινωνικής ζωής και της εικόνας σας. Επαγγελματική άνοδος. Να είστε συνεπείς όσοι είστε δεσμευμένοι.

Καρκίνος – άνοιγμα οριζόντων μέσα από έναν έρωτα από το εξωτερικό (ταξίδι) ή το διαδίκτυο. Περισσότερη αισιοδοξία και γνωριμίες με άτομα που δεν φανταζόσασταν.

Λέων – οικονομική τόνωση από τρίτους ή τρίτες πηγές ή το σύντροφο. Έντονη ερωτική λίμπιντο.

Παρθένος – νέες σχέσεις και γνωριμίες και νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Αποφάσεις για επισημοποίηση ή ολοκλήρωση σχέσεων.

Ζυγός – βελτίωση σχέσεων στο εργασιακό περιβάλλον, καλύτερες συνθήκες εργασίας, τάση για διατροφικές ατασθαλίες.

Σκορπιός – ερωτικές περιπτύξεις, φλερτ και έντονη σεξουαλική διάθεση, θετικότερες εξελίξεις για τα παιδιά σας ή για την απόκτηση ενός απογόνου, επιχειρηματικά πρότζεκτ βρίσκουν εύφορο έδαφος προς ανάπτυξη

Τοξότης – βελτίωση συνθηκών στο σπίτι και στις οικογενειακές σχέσεις, αναδιαμόρφωση του χώρου κατοικίας

Αιγόκερως – βελτίωση στις σχέσεις με τα αδέρφια και τον περίγυρο, προοπτική για αξιοποίηση των γνώσεων και των σπουδών, προοπτική για νέους συνεργάτες

Υδροχόος – οικονομική άνοδος, αξιοποίηση ακινήτου ή και δουλειά από το σπίτι, άνοιγμα όρεξης για σπατάλη πόρων όποτε προσέξτε τα έξοδα.

Ιχθύες – λάμψη & ομορφιά, ξεκαθάρισμα και αποφάσεις σε σχέσεις όπου είναι απαραίτητο, νέες γνωριμίες μπορεί να σας πάρουν τα μυαλά.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα