Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από 06/04 έως 02-05/2022

ASTROTEAM GUEST
29/03/2022

Η Αφροδίτη είναι η θεά του έρωτα και της αγάπης και γενικότερα η θέση της σε κάθε ζώδιο μας δείχνει το τρόπο που αγαπάμε και πως εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Είναι πάρα πολύ βασικός πλανήτης γιατί ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται την αγάπη ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται στο χάρτη του, με τη θέση που έχει στους οίκους και φυσικά με τις όψεις που δημιουργεί μέσα σε αυτόν.

Το σημαντικό επίσης είναι ποιους προσελκύουμε ανάλογα με την Αφροδίτη μας, ποιους γοητεύουμε και ποιους αφήνουμε αδιάφορους. Γι’ αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικός πλανήτης για κάθε συναστρία και ιδιαίτερα για την ερωτική! Επίσης η Αφροδίτη εκφράζει πως βγάζουμε τα χρήματά μας και τον τρόπο που τα διαχειριζόμαστε! Σε κυριαρχία είναι στον Ταύρο και στο Ζυγό, σε πτώση στην Παρθένο, σε εξορία στο Σκορπιό και σε έξαρση στους Ιχθύς! Στους Ιχθύς είναι η θέση που εκφράζει την απόλυτη ρομαντική της διάθεση και την μεγάλη ανάγκη που έχει να είναι πάντα σε σχέση και να είναι ερωτευμένη! Ερωτεύεται τον ίδιο τον έρωτα και πολλές φορές έχει πολλές ψευδαισθήσεις και μια απόλυτα ρομαντική διάθεση, όμως τι θα ήταν ο έρωτας χωρίς αυτά τα στοιχεία!

Όσοι έχουν την Αφροδίτη στους Ιχθύς μπλέκουν σε κρυφές σχέσεις γιατί μοιάζουν ιδανικές και αυτό είναι που ψάχνει για να νιώσει την ευτυχία! Πολλές φορές απογοητεύεται γιατί δεν είναι πάντα όλα τόσο όμορφα στις σχέσεις, όσο εκείνη επιθυμεί και αλλάζει ταίρι ελπίζοντας στο ιδανικό! Ψάχνει την αδελφή ψυχή για να ενωθεί σωματικά και ιδιαίτερα πνευματικά!

Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η διέλευση της από τις 06/04 – 05/05/2022.

Κριός

Τα συναισθήματα αποκτούν κρυφό χαρακτήρα για σας και όλο το διάστημα θα έχετε την ανάγκη να κρατάτε μυστικές ερωτικές επαφές. Ο έρωτας θα έχει και ρομαντικό χαρακτήρα αλλά και όμορφες ερωτικές εμπειρίες! Επίσης με τον Ήλιο στο ζώδιο σας και την Αφροδίτη στον κρυμμένο οίκο, καλό είναι να κρατάτε μυστική την οικονομική σας κατάσταση ή τις οικονομικές σας επενδύσεις. Επίσης οι γνωριμίες που κάνετε τώρα θα έχουν ενδιαφέρον και για κοινωνική επιτυχία στο μέλλον!

Ταύρος

Οι επαφές με φίλους θα σας προσφέρουν τύχη και μέσα από την παρέα σας θα υπάρχει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο να περιμένετε ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση σας και να ανανεωθείτε μετά από πιθανές ατυχίες που είχατε, για να αλλάξετε ψυχολογία και να έλκετε ξαφνικές ευχάριστες εμπειρίες. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί πολύ κοντά στη 13η μοίρα του ζωδίου δηλαδή ( 02-04/05) να περιμένετε ένα ξαφνικό έρωτα!

Δίδυμοι

Η επιτυχία είναι δεδομένη για εσάς τους Διδύμους από τη στιγμή που θα συναντηθούν οι δύο ευεργέτες πλανήτες (Αφροδίτη -Δίας) στον κορυφαίο οίκο του χάρτη σας, μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες επαγγελματικές αλλαγές. Ο έρωτας θα είναι στον επαγγελματικό σας χώρο και πιθανόν να έλκετε άτομο που έχει ανώτερη επαγγελματική θέση από σας. Ιδιαίτερα οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί και μπορεί να προγραμματίσετε ένα κοινωνικό γεγονός, που θα έχει μεγάλη επιτυχία! Αισιοδοξία, τύχη και αφθονία !Προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας για αν μην εξαπατηθείτε.

Καρκίνος

Η τύχη είναι μέσα από τους θεσμούς, το νόμο και θα έχετε την εύνοια από άτομα που είναι σε δημόσιους φορείς. Ο έρωτας έρχεται από το εξωτερικό για σας και πιθανόν και μέσα από το διαδίκτυο και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο έρχεται ξαφνικός έρωτας, για να σας ανανεώσει! Οι θετικές όψεις του Δία σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο τέλος του μήνα θα ευνοήσει ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα σας φέρει οικονομική επέκταση!

Λέων

Ενεργοποιείται η σεξουαλική σας ζωή για όλους τους Λέοντες και ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου, θα έρθουν ξαφνικές ευχάριστες ερωτικές εμπειρίες για να σας ανανεώσουν. Πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται με επιτυχία. Οικονομικά συντρόφου σας ευνοούν και κλείνουν με θετικότητα κληρονομικές υποθέσεις. Έρχονται χρήματα από τρίτες πηγές, σαν δώρο εξ ουρανού για να σας απελευθερώσουν από πιθανά άγχη!

Παρθένος

Θα υπάρχει θετικό διάστημα στις σοβαρές σχέσεις σας και στο γάμο σας. Είναι καιρός να επικοινωνήσετε με το σύντροφο σας και να έρθετε πιο κοντά για να ξεπεράσετε πιθανές παρεξηγήσεις (που είχατε με τον Ερμή στους Ιχθύς) και να ξανά αγαπηθείτε.. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου θα έχετε πολλές απολαύσεις, γιατί η Αφροδίτη θα έχει θετική όψη με τον Δία και θα περάσετε όμορφες στιγμές και πιθανόν ο σύντροφο σας να σας κάνει δώρο κάποιο καλλιτεχνικό θέαμα, για να ψυχαγωγηθείτε. Είναι καιρός να βγείτε να διασκεδάσετε και να απομακρύνετε τη κακή σας διάθεση! Όσοι από σας έχετε συνέταιρο, λίγη προσοχή για να αποφύγετε οικονομικές εξαπατήσεις.

Ζυγός

Μπορείτε να περιμένετε το θαυμασμό και το φλερτ από άτομο στην εργασία σας και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται εκεί ο έρωτας που περιμένετε. Όσοι είστε καλλιτέχνες θα έχετε μεγάλη έμπνευση το διάστημα που η Αφροδίτη θα είναι στους Ιχθύς και αυτό θα σας αποδώσει οικονομικά οφέλη. Η καθημερινότητα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υπάρχει καλή διάθεση στον χώρο της εργασίας σας, γιατί εκτιμούν την εργατικότητά σας και τις ικανότητές σας.

Σκορπιός

Η διέλευση της Αφροδίτης θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα στα ερωτικά θέματα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όμορφα άτομα σε χώρους διασκέδασης, που θα σας γοητεύσουν. Και οι δεσμευμένοι θα έχετε ευκαιρίες να ανανεώσετε τη σχέση σας και να διασκεδάσετε μαζί με το σύντροφό σας! Του 3ου δεκαημέρου θα έχετε τη μεγαλύτερη τύχη στην ερωτική σας ζωή, αλλά και στα οικονομικά σας θέματα!

Τοξότης

Η Αφροδίτη θα είναι στο χώρου του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα ευνοήσει με πολύ αγάπη την οικογένεια. Επίσης θα έχετε και οικονομική στήριξη από την οικογένεια, αν τη χρειαστείτε. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο θα έχετε τη μεγαλύτερη τύχη γιατί η Αφροδίτη θα συναντηθεί με το Δία για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να επεκταθείτε με ένα δικό σας σπίτι ή με τη έναρξη της δικής σας επιχείρησης. Όμως προσοχή στις οικονομικές επενδύσεις για να μην εξαπατηθείτε. Οι Τοξότες που είστε αδέσμευτοι πιθανόν να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας με άτομο που είναι κοντά στο χώρο του σπιτιού σας ή στην ιδιαίτερη πατρίδα σας.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη θα ευνοήσει σχέσεις με τα αδέλφια σας και πιθανές οικονομικές συναλλαγές ή μια διευκόλυνση θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Ο Έρωτας είναι στη γειτονιά του σπιτιού σας ή της επιχείρησης. Όσοι ασχολείστε με την διδασκαλία θα έχετε τον θαυμασμό των συναδέλφων για τις ικανότητές σας. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου που έχετε γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές για να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος

Οικονομική άνοδο να περιμένετε οι Υδροχόοι και όσοι ασχολείστε με τον Τουρισμό και τη θάλασσα, θα χρησιμοποιήσετε όλες τις ιδέες σας για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Οι πιο τυχεροί του 3ου δεκαημέρου θα τα καταφέρετε καλύτερα αλλά να αποφύγετε να δανείσετε για να μη τα χάσετε. Μπορείτε με το Δια και την Αφροδίτη σε όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα να κάνετε μια φιλανθρωπική κίνηση. Στα ερωτικά σας η Αφροδίτη θα προσφέρει τύχη από άτομα που σας θαυμάζουν και εκτιμούν τις ηθικές και οικονομικές σας αξίες.

Ιχθύες

Είναι δικό σας το διάστημα για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αν κάποιοι από σας έχετε μπερδευτεί σε διπλές σχέσεις προσπαθήστε να δείτε την αλήθεια σας και να την υποστηρίξετε. Ο Έρωτας είναι στη ζωή σας και σας συναρπάζει και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, σας περιμένουν όμορφες ερωτικές στιγμές στο τέλος του μήνα 30/4-2/5/2022. Επίσης αν περιμένετε χρήματα που έχετε δουλέψει, καλό είναι να τα διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο!

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα