ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 5/04 – 2/05/22 – Ονειρική Αγάπη!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
05/04/2022

Η Θεά του έρωτα Αφροδίτη περνά από το απρόσωπο ζώδιο του Υδροχόου στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων. Μια θέση πολύ καλή (σε έξαρση), αφού σε αυτή τη θέση η Αφροδίτη εκφράζει απόλυτα και απολαμβάνει όλα τα θέλω της. Γίνεται πολύ τρυφερή, συμπονετική, θυσιάζεται εύκολα για τους άλλους και συμπάσχει μαζί τους. Έχει μεγάλη ευαισθησία, αρκετή δόση ρομαντισμού και προσφέρει την αγάπη της χωρίς αντάλλαγμα.

Όμως πολύ συχνά, λόγω αυτής της τόσο απλόχερης προσφοράς αγάπης που έχει, παρασύρεται σε συναισθηματικά μπερδέματα ή γίνεται θύμα εκμετάλλευσης ή εξαπάτησης, αφού πάντα είναι έτοιμη να θυσιαστεί για τις σχέσεις της ή τους δικούς της ανθρώπους. Βέβαια, αυτό που θα τη σώσει είναι η διαίσθησή της.

Έχει τάσεις φυγής και απομόνωσης και θέλει προσοχή σε διαφόρων ειδών εθισμούς. Αγαπά τον χορό, τη μουσική και γενικά την τέχνη. Αποζητά ήρεμο περιβάλλον, ταξίδια και θάλασσα. Οπότε, αυτό το διάστημα θα γίνουμε πιο ρομαντικοί και συμπονετικοί προς τους άλλους, εκφράζοντας την αγάπη μας απλόχερα χωρίς αντάλλαγμα, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο που βρίσκεται κάθε φορά μας δείχνει τον τρόπο που αγαπάμε και εκφράζουμε τα συναισθήματά μας.

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει θετικά τα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και της γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στα παραπάνω ζώδια.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα