Αφροδίτη στους Διδύμους

ASTROTEAM GUEST
06/04/2023

Η Θεά της ομορφιάς στο ζώδιο της επικοινωνίας, μια προσωπική άσκηση θάρρους για τα θέματα σχέσεων/εβδόμου, αφιερωμένη στην αδελφή μου.

Αφροδίτη λοιπόν ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς συμβολίζει την επιθυμία εντός μας για ένωση με τους άλλους. Είναι η παρόρμηση για αρμονία και μέτρο, η χάρη και η γοητεία, η στοργική μας φύση, και η ικανότητά μας να μπορούμε να αγαπάμε αλλά και να αφήνουμε τους άλλους να μας αγαπήσουν και αυτό να είμαστε ικανοί να το εισπράξουμε. Είναι η αυτοπεποίθηση για την γυναικεία μας υπόσταση. Είναι τα αγαθά και τα χρήματα. Όμως η φύση της έχει και πιο δύσκολες αναγνώσεις γιατί η θεά υπέφερε από απογοήτευση όταν οι προσδοκίες της για τελειότητα και αρμονία δεν ικανοποιούνταν, μισούσε τον ανταγωνισμό και μη ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη φορούσε μια ζώνη που είχε την ικανότητα να γοητεύει, να πλανά, να υποδουλώνει, οποιονδήποτε άντρα- θυμηθείτε τι δώρο έκανε στον Πάρη όταν κλήθηκε να αποφασίσει ποια ήταν η ομορφότερη, μήπως άραγε έβαλε τον χεράκι της στον Τρωικό πόλεμο;

Ο Ερμής είναι η διάνοια που είναι αναγκασμένη να λειτουργήσει μέσα από την ύλη.

Ο Eρμής από την άλλη, αιώνια νέος και αεικίνητος, σκανταλιάρης από τα γεννοφάσκια του, γοητεύονταν από οτιδήποτε μπορούσε να μάθει, να ανακαλύψει και είχε την μόνιμη περιέργεια να δει πως λειτουργεί ο κόσμος. Ο Ερμής είναι η επικοινωνία με το περιβάλλον είναι το μέσο με το οποίο αφομοιώνουμε την από έξω πληροφορία. Αν ο άνθρωπος δεν μπορούσε να αναπτύξει την ικανότητα να μαζεύει την πληροφορία, να κατανοεί και να διακρίνει δεν θα έβγαζε κανένα συμπέρασμα, ούτε από τις εμπειρίες του αλλά ούτε και από εαυτό του. Ο Ερμής είναι η διάνοια που είναι αναγκασμένη να λειτουργήσει μέσα από την ύλη. Ο Ερμής φέρνει όλα τα κομμάτια της πληροφορίας σε υλικό επίπεδο. Έτσι ο τρόπος που επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες και καταλήγουμε να έχουμε μια οπτική για τα πράγματα διαμορφώνει κατά κάποιον τρόπο και την πραγματικότητα μας. Πόσο σημαντικός είναι λοιπόν ο Ερμής, αφού μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν μόνο και μόνο επειδή εμείς αποφασίσαμε να τα δούμε με άλλο μάτι.

Πάμε λοιπόν να δούμε τί θα φέρει για κάθε ζώδιο από τις 11/4 μια Αφροδίτη επικοινωνιακή, αέρινη και σκανταλιάρα.

Κριός

Κριοί μου θα νιώσετε μια ευκολία στο να ανοιχθείτε να μιλήσετε για σας και να λάβετε αγάπη και οφέλη από κουβέντες γίνουν με τα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ευφυείς συζητήσεις και ανταλλαγές με τους κοντινούς σας θα πυροδοτήσουν ιδέες για μετακινήσεις. Μπορεί να σας μπουν ιδέες να αναζητήσετε την ομορφιά της ζωής με πιο έξυπνο τρόπο, και γιατί όχι ακόμη και να επιλέξετε τη νομαδική ζωή δηλαδή να πάρετε το laptop σας και να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε ανθρώπους, να κατανοήσετε τις γλώσσες τους. Η πάντα γεμάτη ενάρξεις ακούραστη ψυχή σας θα στήσει γέφυρες βαθύτερης επικοινωνίας με τα αδέλφια σας, και θα βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε με αγάπη και κατανόηση, να εκφράσετε τον εαυτό σας και όσα σκέφτεστε ακόμη και με καλλιτεχνικό τρόπο.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, θα τονώσει τις δεξιότητές σας στο χειρισμό των οικονομικών σας και θα ευνοήσει κλεισίματα συμφωνιών. Η Αφροδίτη αγαπάει το χρήμα αφού της προσφέρει όχι μόνο ασφάλεια αλλά και λούσα. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε γοητευτικοί και γεμάτοι χάρη, δεν θα σας στερηθούν τα χρήματα που μπορεί να αποκτηθούν από εμπόριο, ή και από δουλεία με συγγενείς. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να έχετε επιτυχημένες νέες ιδέες που θα βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων σας ή των παρεχόμενων υπηρεσιών σας. Η γοητεία που θα ασκείτε μέσω της επικοινωνίας θα σας ανοίξει το δρόμο για έρωτες, ενώ αν αυτά που σας απασχολούν είναι τα οικονομικά σας, μπορεί να βρείτε ακόμη και δύο τρόπους για απόκτηση εισοδήματος. Μην παρασυρθείτε από ομάδες ή φίλους με τάσεις για εύκολο κέρδος δεν θα σας βγει.

Δίδυμοι

Δίδυμοι μου αγκαλιάστε τα δώρα της Αφροδίτης με χαρά. Θα έχετε μεγάλη διάθεση να συνδεθείτε με τους άλλους ειλικρινά και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Προσέξτε μόνο στη διάθεσή σας να δώσετε, μη το παρακάνετε και χάσετε τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και αυτό θα σας κάνει να συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. Θα νιώσετε ελκυστικοί και όμορφοι ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη διάθεσή σας. Συνεχίστε να εργάζεστε με ζήλο θα σας αποδώσει. Το μεγαλύτερο όμως δώρο της θα είναι πως θα μπορέσετε να δείτε εσας και το περιβάλλον σας με άλλο μάτι και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε τη ζωή σας, αν αλλάξετε την οπτική με την οποία βλέπετε τα πράγματα.

Καρκίνος

Μυστικά αισθήματα και μυστικές επιθυμίες; κρυφοί έρωτες; Μήπως έρωτες δια αλληλογραφίας; Η Αφροδίτη εδώ θέλει να επικοινωνήσει και να μοιραστεί και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί η ανάλαφρη αυτή Αφροδίτη εδώ, δεν γνωρίζει όρια και διψάει για αγνή και χωρίς τέλος αγάπη. Όμως ο δρόμος για τη γέννηση της ομορφιάς, της τρυφερότητας, και της αγάπης έχει πολλές φορές δοκιμασίες και πόνο. Ευκαιρία να δουλέψτε με τον εαυτό σας και την φιλοσοφία σας για τη ζωή. Εσείς ξέρετε καλά τον κόσμο των συναισθημάτων, το πως να συντονιζόσαστε με την ζωή, και να επιδιώκετε εμπειρίες δυνατές μέσα από αισθήματα. Αυτό είναι το δυνατό σας όπλο και αυτό είναι σίγουρο ότι σας δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε τα όποια εμπόδια σε ευλογία.

Λέων

Η σπιρτόζικη αυτή Aφροδίτη βρίσκεται στο επίκεντρο ενδιαφέροντος των φιλικών σχέσεων και των ομάδων στις οποίες ανήκετε. Μέσα από αυτές θα νιώσετε αγάπη, θα μπορέσετε να μοιραστείτε σκέψεις, γνώσεις και ενδιαφέροντα με ανθρώπους που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς, ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καλύτερη εικόνα για όσα σας φέρνουν χαρά και ομορφιά στη ζωή αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Μην προσπαθήσετε όμως να εναποθέσετε σε φίλους αποφάσεις για χρήματα που έχετε να πάρετε γιατί δεν θα δουλέψει. Είναι μια ευκαιρία να διαλέξετε ένα στόχο ενδιαφέροντος ή ένα σκοπό στη ζωή σας που θα σας φέρει αρμονία και ισορροπία και θα σας φέρει πιο κοντά σε όσα αγαπάτε, αλλά και να επηρεάσετε θετικά με τις ιδέες σας τις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Τελικά γιατί όχι μπορείτε να βρείτε την εικόνα του αγαπημένου σας σε έναν φίλο.

Παρθένος

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, θα δώσετε σημασία στο πως φαίνεστε στους άλλους και σίγουρα δεν είναι ώρα να πάρετε τους δρόμους αναμαλλιασμένοι και χωρίς την Αφροδίσια ζώνη γοητείας σας. Να είσαστε σίγουροι πως θα ασκήσετε όλη την ομορφιά τη χάρη και το στυλ και το σeξ απίλ σας και σίγουρα θα βγείτε έξω και θα δώσετε στον εαυτό σας τη ευκαιρία να διασκεδάσει. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα έχετε τη δυνατότητα να αντλήσετε ευχαρίστηση κοντά σε ανθρώπους που θέλετε να δουλεύετε μαζί, και πιθανόν κάποιο επίτευγμα των ημερών, προϊόν κάποιας εξαιρετικής σας ιδέας ή επικοινωνίας σας με τους συνεργάτες σας να σας φέρει status, δύναμη και γιατί όχι και χρήματα.

Ζυγός

Ζυγοί μου σας έχουν πιάσει οι φιλοσοφικές σας αναζητήσεις; Προσπαθείτε να πάρετε απόσταση από τα πράγματα και να τα δείτε με άλλο μάτι ; Περισσότερο διανοητικά; Ναι θα θελήσετε με την Αφροδίτη στους Διδύμους να βρείτε την ομορφιά μέσα από το διάβασμα, τη μελέτη, και γιατί όχι τις σπουδές. Η Αφροδίτη εδώ επικοινωνιακή και αεικίνητη θα σας παρασύρει σε ταξίδια και όμορφες περιπέτειες για να βρείτε εποικοδομητικές και γεμάτες ευχαρίστηση νέες εμπειρίες. Μπορεί να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον νέες κουλτούρες και δεν είναι απίθανο κάποιο νέο πρόσωπο από το εξωτερικό, να εισβάλλει στη ζωή σας ή να γνωρίσετε κάποιο νέο πρόσωπο κατά τη διάρκεια διακοπών. Δοκιμάστε να γράψετε και να μοιραστείτε τις φιλοσοφικές σας ανησυχίες, θα ξανανιώσετε!

Σκορπιός

Αυτή η Αφροδίτη ευνοεί την επικοινωνία για να κλείσουν επιχειρηματικά σχέδια, την συγκέντρωση χρήματος από τρίτους αλλά και οφέλη μέσω του γάμου σας. Στα ιδιαίτερα δωμάτια σας η Αφροδίτη αυτή θα ξεσηκώσει με έξυπνες ατάκες και θα αποπλανήσει ασκώντας όλη τη γοητεία της με πάθος, με ψιθύρους και σκέρτσα. Με τα λόγια της θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς, καρδιές θα ανοίξουν και μυστικά θα ειπωθούν και θα είναι ανοιχτός ο δρόμος για μια βαθύτερη επικοινωνία ουσιαστική, πράγμα που όλοι ξέρουμε πως σας ενδιαφέρει πολύ.

Τοξότης

Η Αφροδίτη αυτή, ανάλαφρη καθώς είναι θα σας δείξει πως το να είσαστε με άλλους ανθρώπους έχει τόσα πολλά να σας μάθει αλλά και άλλα τόσα υπάρχουν να τους μάθετε. Εδώ ή Αφροδίτη επιθυμεί να επικοινωνήσει και να ανταλλάξει ιδέες με όλους τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων και αυτό θα σας φέρει εξωστρέφεια αλλά και περισσότερη κατανόηση για τον τρόπο που οι άλλοι σκέφτονται. Τοξότες μου σαν ζώδιο μπορείτε να βάλετε φωτιά σε οποιονδήποτε οίκο και εδώ η αρένα των σχέσεων σας μπαίνει δυνατά στο προσκήνιο και θα νιώσετε ζωντανοί, ευτυχισμένοι και πλήρεις αν είσαστε σε σχέση, πολλού δε μάλλον αν δεν είσαστε, γιατί πάντα η Αφροδίτη κρατάει κάτι καλό στο δισάκι της όταν επισκέπτεται τον οίκο των σχέσεων. Και επειδή η επικοινωνία για σας είναι εύκολη, δεν ήταν ανάγκη δα να περιμένετε την Αφροδίτη στους Διδύμους… τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Αιγόκερως

Ασχοληθείτε τώρα με την ομορφιά στην καθημερινότητά σας, και δώστε βάρος στην ευεξία σας. Καιρός να αρχίσετε να επισκέπτεστε γυμναστήρια, αν δεν το έχετε κάνει ακόμη, και που ξέρετε μπορεί ο έρωτας των ονείρων σας να σηκώνει βάρη, να τρέχει ή να κάνει tai chi. Και επειδή είναι σίγουρο ότι τερματίζεται πάντα αυτό που καταπιάνεστε, δώστε προσοχή και μην εξαντλήσετε την εύνοια στην καθημερινότητα σας, γιατί με την οξύνοια, την ποικιλία και το χιούμορ με τα οποία θα χρωματίσει τις μέρες σας η Αφροδίτη στους Διδύμους, αυτή την άνοιξη ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει ακόμη την πόρτα στη δουλειά ή με ανθρώπους που σας παρέχουν υπηρεσίες στο σπίτι όπως υδραυλικούς, κηπουρούς, ηλεκτρολόγους αλλά και αυτούς που περιποιούνται τα ζωάκια σας. Προσέξτε λοιπόν που ανοίγετε την πόρτα.

Υδροχόος

Δημιουργικότητα και παιχνίδια στρατηγικής θα ενεργοποιήσουν την ρομαντική σας ζωή. Η Αφροδίτη εδώ θα έχει ιδιαίτερη έμπνευση στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους αισθάνεσθε και σκέφτεστε. Ο τρόπος σκέψης θα αποκτήσει λαμπρότητα με πινελιές διπλωματίας, που σας είναι ωφέλιμες και μπορούν να πάνε μπροστά όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Μπορεί ακόμη να βρείτε έναν τρόπο να εκφραστείτε δημιουργικά μέσω της τέχνης ή και της γραφής. Ακόμη και αν η φύση δεν σας έχει προικίσει με καλλιτεχνικές τάσεις το διάστημα αυτό ότι κάνετε θα έχει στυλ και χάρη και θα σας δώσει δημιουργικότητα μέσα από την όποια θα αντιληφθείτε πού καλύτερα τον εαυτό σας. Κάποιοι από εσάς θα βάλουν τον έρωτα σε πρώτο πλάνο, Καιρός είναι!

Ιχθύες

Η αλήθεια είναι πως την παράσταση εδώ την κλέβουν οι όμορφες οικογενειακές στιγμές. Η ισορροπία επικοινωνία με όλους τους δικούς σας θα σας χαρίσουν την αρμονία που έχετε ανάγκη. Θα ντύσετε με ισορροπία το οικογενειακό περιβάλλον σας και ασχολίες όπως το μαγείρεμα για αγαπημένους, η κηπουρική, ή η διακόσμηση του σπιτιού θα τους δώσουν μεγάλη χαρά. Μην ασχοληθείτε με το παρελθόν αφήστε την αρμονία και την χάρη να εισβάλλουν σπίτι σας, χαρείτε τους δικούς σας ανθρώπους και φροντίστε τους, θα σας το ανταποδώσουν άμεσα. Η αγάπη άλλωστε είναι καθρέφτης.

 

Από την Ειρήνη Βασιλειάδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα