Αφροδίτη στους Διδύμους – (24/5 – 17/6)

ASTROTEAM GUEST
22/05/2024

Η Αφροδίτη περνάει τώρα σε ένα πιο ανάλαφρο ζώδιο, αυτό των Διδύμων και μας φέρνει πιο κοντά επικοινωνιακά! Αυτό που αναζητά ο τρυφερός πλανήτης Αφροδίτη περνάει μέσα από το νοητικό φίλτρο, της περιέργειας και της δίψας για ανταλλαγή πληροφοριών! Η Αφροδίτη στους Διδύμους μας κάνει πιο νεανικούς, ανάλαφρους, επικοινωνιακούς αλλά και λιγάκι ανώριμους στα θέματα των σχέσεων και των οικονομικών.

«Αφροδίτη στους Διδύμους & σχέσεις»

Είναι μύθος η πραγματικότητα ότι οι Δίδυμοι απατούν ή μήπως αυτή είναι δουλειά της Αφροδίτης στους Διδύμους; Σίγουρα είναι γενίκευση! Μια θέση ενός πλανήτη σε ένα ζώδιο δεν λέει και πολλά αφού είναι διαφορετικό να έχεις την Αφροδίτη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό παραδείγματος χάριν & διαφορετικό να έχεις σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στους Διδύμους! Στη πρώτη περίπτωση σίγουρα το άτομο είναι πιο δραστήριο στο ερωτικό κομμάτι ενώ στη δεύτερη οι φόβοι και οι ανασφάλειες καραδοκούν σε κάθε βήμα στις σχέσεις του κι δε θα ανοίξει τόσο εύκολα τα ερωτικά του φτερά, είναι όμως πιο αξιόπιστο στη περίπτωση που αναπτυχθεί μια ουσιώδης ή σταθερή σχέση.

H πραγματικότητα είναι διαφορετική και κάπου στη μέση!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Αφροδίτη εδώ έχει τον τίτλο της πεταλουδίτσας κι αυτό σίγουρα δεν είναι κακό, ούτε καλό! Πρέπει να καταλάβετε ότι για να είναι η Αφροδίτη σε ένα ζώδιο στο ωροσκόπιο μας σημαίνει κάτι. Το άτομο έχει πολλαπλές ανάγκες τις οποίες πολλές φορές δεν κατανοούν οι άλλοι με αποτέλεσμα να φαίνεται επιφανειακό στις σχέσεις του και ειδικά όταν αυτές σοβαρεύουν να δείχνει ότι δεν είναι ώριμο! Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και κάπου στη μέση! Ναι όταν ξεκινάει μια σχέση η περιέργεια και η δίψα για να μάθει το νέο άτομο που εισέρχεται στη ζωή του το ίδιο το άτομο με την θέση της Αφροδίτης εδώ δείχνει πιο έντονα το ενδιαφέρον του αλλά όταν αρχίσει να βλέπει ότι δεν θέλεις να μοιραστείς μαζί του άμεσα νέες εμπειρίες, είσαι μονοδιάστατος ή μπαίνεις σε μια ρουτίνα θα ψάξει κι αλλού!

Είναι λοιπόν θέμα προσωπικών αναγκών του καθενός & της Αφροδίτης που βρίσκεται στο εκάστοτε ζώδιο τί ανάγκη έχει & από τί υλικά φτιάχνει τις σχέσεις του! Εδώ σε αυτή τη θέση πρέπει να έχεις περιέργεια για το νέο, να είσαι κινητικός ή με αρκετά ενδιαφέροντα, ανοιχτός στο να μαθαίνεις και να έχεις νέες εμπειρίες ή ευρύτερα να τολμάς να κάνεις πράγματα μέσα στη σχέση χωρίς να σε εμποδίσουν οι αναστολές του ενήλικου εαυτού σου!

«Αφροδίτη & οικονομικά»

Με τα οικονομικά δεν τα πάνε πολύ καλά καθώς δεν είναι ένας τομέας που τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα! Προτιμούν να πληρώνονται και να σπαταλούν τα χρήματα τους σε διαδικτυακές αγορές, σε γκάτζετ τελευταίας τεχνολογίας όπως κινητά/ακουστικά, σε βιβλία ή εκδόσεις, σε εκδρομές τα weekend κι ας μην έχουν να βγάλουν το μήνα! Μέσα από τις γνώσεις και την πληροφορία, τα μίντια, το διάβασμα βγάζουν όμως και χρήματα καθημερινά ή μπορεί να κάνουν και δυο δουλειές! Ιδανικά θα ήθελαν να δουλεύουν με δυο ολιγόωρες εργασίες για να μην βαριούνται το αντικείμενο εργασίας!

«Οι όψεις της Αφροδίτης στους Διδύμους»

Αρχικά η όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στις 2ο των Διδύμων / Υδροχόου (25/5) είναι μια εξαιρετική όψη για δυναμική έκφραση των συναισθημάτων και ένα θυελλώδη έρωτα. Κάτι πολύ ιδιαίτερο είναι η σύνοδος του Ηλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους ( από τέλη Μαΐου ως τα μέσα Ιουνίου) στις 4/6. Φως και λάμψη, ερωτισμός και επικοινωνιακή χάρη, γνωριμίες ερωτικές και φιλικές κυρίως για τα ζώδια του αέρα. Στις 8/6 η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες γειώνει την παιδικότητα και την ανωριμότητα στις σχέσεις και απορεί να γίνουμε σοβαροί και συνετοί ενώ απογοητεύει η όψη αυτή στην αντίθετη περίπτωση. Τέλος μια από τις πιο σημαντικές όψεις είναι και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 29.50ο των Ιχθύων (16/6) καθώς τώρα μπορεί να φέρει απίστευτη θολούρα και σύγχυση στις σχέσεις και στις οικονομικές επενδύσεις. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις καθώς εύκολα θα πάτε από την απόλυτη εξιδανίκευση στον έρωτα στην απόλυτη διάψευση των προσδοκιών.

Η επιρροή της σε κάθε ζώδιο – ωροσκόπο:

Κριός – βελτίωση σε σχέσεις με αδέρφια και περίγυρο εφόσον είστε συνεπείς και ειλικρινείς. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας αν δεν είστε σίγουροι για τις συνέπειες αυτών αν αποκαλυφθούν.

Ταύρος – έξοδα, απολαύσεις, φαγητό, αγορά ηλεκτρονικών μέσων, γενικευμένη τάση για ξόδεμα. Προσοχή μην ανακατέψετε τα οικονομικά με φίλους σας γιατί θα υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι – λάμψη – γοητεία, ερωτικές περιπέτειες ή γνωριμίες αλλά & απογοητεύσεις αν περιμένετε να σας τάξουν τον ουρανό με τ άστρα και τελικά δεν βρίσκετε ούτε την όαση στην έρημο ειδικά του β’ και γ’ δεκαήμερο.

Καρκίνος – κρυφές επαφές & σχέσεις ή σχέσεις με άτομα ευάλωτων ομάδων, εξωσυζυγικές περιπέτειες, κρυφά ραντεβού πρέπει να τα προσέχετε.

Λέων – εξωστρέφεια & κοινωνικότητα με φίλους ή ομοϊδεάτες σας, μπορεί κάποιος δικός σας φίλος να σας βλέπει ερωτικά αλλά εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε κιόλας.

Παρθένος – επαγγελματική & κοινωνική αναγνώριση, κοινωνικές εκδηλώσεις/υποχρεώσεις, όχι στα νέα ευρήματα αυτό τον καιρό λόγω απογοητεύσεων!

Ζυγός – ανάπτυξη δικτύων & επαφών από το διαδίκτυο ή το εξωτερικό ή με άτομα με διαφορετική κουλτούρα, θρησκεία. Προσέξτε όμως τους διαδικτυακούς κινδύνους και τις άπατες.

Σκορπιός – η λίμπιντο στη σεξουαλική ζωή στα ύψη, κέρδη από οικονομικές συμφωνίες μέσω τρίτων για το α’ δεκαήμερο! Οι υπόλοιποι αρκετά συντηρητικά στα οικονομικά και μην ανοίγεστε για να μην απογοητευτείτε.

Τοξότης – νέες σχέσεις/γνωριμίες, νέες συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν για το α’ δεκαήμερο, προσοχή στα ευρήματα σας δώστε χρόνο στον εαυτό σας κι στους άλλους να πάρετε αποφάσεις αν κάτι δεν λειτουργεί πλέον για το β’ και γ’ δεκαήμερο.

Αιγόκερως – η αγάπη κρύβεται μέσα σε κάποιον που σας τη δείχνει με την εξυπηρέτηση & την πρακτικότητά του, βελτίωση σε θέματα υγείας, προσοχή για το β’ δεκαήμερο και το γ’ δεκαήμερο στη περίπτωση που σας υπόσχονται πράγματα στη δουλειά που δεν τηρούνται, κυρίως μεταξύ συναδέλφων.

Υδροχόος – ανάσα σωτηρίας η Αφροδίτη για εσάς, ο έρωτας κάνει τη καρδιά σας να χτυπά ξανά & τα παιδιά σας φέρνουν αισιόδοξα μηνύματα, προσοχή στα έξοδα καλοπέρασης ειδικά στο β’ και γ’ δεκαήμερο.

Ιχθύες – η αγάπη έρχεται μέσα από την οικογένεια ή το σύντροφο ή το άτομο που μένετε μαζί του, μπορείτε να είστε πιο ήρεμοι ψυχικά μέσα σας, μια αναδιαμόρφωση στο σπίτι θα βοηθήσει περισσότερο. Για το β’ και γ’ δεκαήμερο θέλει προσοχή μεγάλη τις υποσχέσεις που σας δίνουν και δίνετε στην οικογένεια ή το σύντροφο σας.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα