Έρωτας, σχέσεις & χρήματα στον καταψύκτη – Αφροδίτη στον Υδροχόο

ASTROTEAM GUEST
08/03/2022

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο πάντα μου θύμιζε το παγωτό. Θέλω να πω ότι εάν το παγωτό δεν καταναλωθεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες σταματάει να είναι παγωτό. Στο δια ταύτα εάν το φας γρήγορα θα σου παγώσει τα δόντια και θα πονέσεις, εάν το αφήσεις θα λιώσει και θα αλλοιωθεί η μορφή, η υφή και η θερμοκρασία. Θέματα έρωτα, σχέσεων, οικονομικών και χαράς φιλτράρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο λοιπόν μέσα στον Μάρτιο.

Η Αφροδίτη αυτή στον Υδροχόο απανταχού φίλε και φίλη αφενός θα αλλάξει το κλίμα του προηγούμενου -κατσικοπόδαρου εάν θέλεις- μήνα (aka Φλεβάρης) που όσο περνούσε τόσο πονούσε και θα μπορούσε να είναι soundtrack του Kill Bill, αφετέρου διαμορφώνει τον Μάρτη σε 3 φάσεις και μοιάζει σαν ένα καλοσχεδιασμένο κρεσέντο που φέρνει εξελίξεις, αναγνωρίσεις, συνειδητοποιήσεις σαν χαστούκια στον κρόταφο, αποδεσμεύσεις και θέματα αποδοχής. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου λέει σταμάτα να λειτουργείς με παρορμητισμό και θυμικό και τώρα βάλε το μυαλό σου να δουλέψει, να σκεφτεί.

Διαβάζεις ζώδιο και ωροσκόπο

Κριός

Σαν να έφαγες πολύ ξύλο φίλε Κριέ μέσα στον Φεβρουάριο και τώρα μετράς τις μελανιές. Στα επαγγελματικά σου έλαβαν χώρα εξελίξεις που αν γυρίσεις πίσω και κοιτάξεις θα σπρώχνεις τα σαγόνια σου να κλείσουν από τις αλλαγές και τα όσα κλήθηκες να διαχειριστείς και μάλιστα βγαίνοντας μπροστά. Ο Φλεβάρης ήταν ένας κροκόδειλος ωστόσο η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 06 Μαρτίου 2022 φαίνεται να βελτιώνει σοβαρά το γενικότερο κλίμα στη ζωή σου.

Φίλοι, εξωστρέφεια, ομάδες και όραμα γράφεις στο κούτελο και μάλλον θα σηκώσεις ανάστημα. Στο παιχνίδι μπαίνει και ο έρωτας αλλά περισσότερο με τη μορφή του ερωτισμού και αυτό γιατί χαλαρώνεις και θυμάσαι την αυθόρμητη και παιδική σου φύση. Συναντήσεις με κόσμο, φίλοι που σε απεγκλωβίζουν, σε ακούνε και σου φέρνουν χαρά. Πιθανώς φλερτ μέσα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον και τις ομάδες στις οποίες συμμετέχεις. Κράτα στο μυαλό σου ότι η συνεργασία και οι ομάδες στις οποίες είσαι θα σου δώσουν λύσεις.

Από τις 15 – 24 Μαρτίου 2022 προσοχή σε εντάσεις, μη συγχρονισμό και διασπάσεις με φίλους και ομάδες. Το αίσθημα που θα κυριαρχεί θα είναι ότι δεν χωράς πουθενά και κανείς δεν σε καταλαβαίνει και για αυτό είναι τώρα η στιγμή να σκεφτείς πως και πόσο θέλεις να στέκεσαι στους ανθρώπους σου. Προσοχή μεγάλη και στις οικονομικές σπατάλες στις οποίες θα παρασυρθείς ή θα σε παρασύρουν. Από τις 25 – 31 Μαρτίου 2022 δοκιμάζεται ή βιώνει μορφή ολοκλήρωσης κάποια φιλική σου σχέση και αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι η σχέση αποκτά μεγαλύτερη βάθος είτε ότι βάζεις ταφόπλακα και κηδειόχαρτο. Ο φιλικός σου κύκλος θα ταρακουνήσει το αξιακό σου σύστημα. Επίσης προκύπτουν διλήμματα με κάποιον μεγαλύτερο ηλικιακά άνθρωπο ωστόσο κάτι έχει να σου υπενθυμίσει και εσύ οφείλεις να προσέξεις πολύ. Ο Μάρτιος είναι ένα χαστούκι για να σε ξυπνήσει και να πεις με λογάκια ποιος είσαι και που θέλεις να πας. Μήνας ενεργοποίησης.

Ταύρος 

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 06 – 14 Μαρτίου 2022 φαίνεται φίλε Ταύρε ότι θα λάβεις δώρα και ίσως να στρογγυλοκάτσεις στον δαφνοστεφανωμένο θρόνο που θα τοποθετήσεις σχεδόν εγωιστικά μόνος σου στο εργασιακό σου πλαίσιο μιας και τώρα πια αναγνωρίζεται η δουλειά μηνών και οι ικανότητες σου. Είναι περίοδος που προκύπτουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες είτε για εύρεση εργασίας είτε για ανέλιξη. Γυναικεία πρόσωπα σε στηρίζουν και σε προωθούν είτε καταπιάνεσαι και τα καταφέρνεις σε αντικείμενα που αφορούν την γυναίκα. Γενικά το κομμάτι “γυναίκες” θα σε απασχολήσει μέσα στον μήνα και θα είναι το “κλειδί” σε πολλές υποθέσεις. Οι μέρες αυτές θα έχουν κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και θα βρίσκεσαι μέσα σε κόσμο.

Το κλίμα αλλάζει από τις 15 – 24 Μαρτίου 2022 και ίσως χρειαστεί να δώσεις μάχες και να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου μέσα στο επαγγελματικό πλαίσιο. Εντάσεις και συγκρούσεις με ανωτέρους ή γυναίκες, μικρότερη διάθεση για διπλωματία και διασπάσεις ή εκνευρισμοί με την μητέρα σου. Τέλος αγκαζέ με μια εσωτερική κρίση σαν αποκούμπι για να συνειδητοποιήσεις -σχεδόν αφυπνιστικά- ότι η δουλειά, ο κοινωνικός σου κύκλος ή ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν αυτά τα δύο δεν σου ταιριάζουν και δεν σε εκφράζουν πια. Κάτι θέλεις να αλλάξεις εκεί.

Από τις 25 Μαρτίου – 31 Μαρτίου 2022 τείνεις να κουράζεσαι εύκολα τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Υπερκόπωση, ματαίωση και ένα αίσθημα ότι δεν τα καταφέρνεις και δεν σου βγαίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις. Κρίσεις με την μητέρα ή γυναικεία πρόσωπα και πιθανή ματαίωση και αυστηρότητα από τους ανωτέρους σου. Στα καλά της υπόθεσης για τους Ταύρους που τρέχουν projects καιρό τώρα και τα δουλεύουν σκληρά είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναγνωριστούν και να επιβραβευθούν.

Δίδυμοι

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 06 – 14 Μαρτίου 2022 φίλοι Δίδυμοι μπορείτε να βάλετε την παλάμη στο στέρνο και να βογκίξετε από ανακούφιση. Ο Φεβρουάριος κατάπιε την ενέργεια σας. Οι εμμονές, τα τραύματα, οι βαθιές συνειδητοποιήσεις, το σκοτάδι και τα συναισθήματα σας που ήταν σας καζάνι που βράζει τώρα δίνουν την θέση τους στα ταξίδια, στις εξορμήσεις και στην επέκταση της ζωής. Στην πραγματικότητα θα βγάλετε το μαντήλι σας από το πέτο θα σκουπίσετε τα δάκρυα -πόσο πια να κλάψετε-, θα το κουνήσετε επιδεικτικά σε όλους και όλα και με μειδίαμα στα χείλη θα μπείτε σε ένα αεροπλάνο για να εξαφανιστείτε. Τώρα θέλετε εμπειρίες, θέλετε να ζήσετε, να δοκιμάσετε και να εξερευνήσετε. Ευνοείται η επαφή με νέες κουλτούρες, με το εξωτερικό και υπάρχουν σκέψεις για έναρξη κάποιας σπουδής, γλώσσας ή hobby που θα διευρύνει το μυαλό σας. Τα βιώματα και τις εμπειρίες της προηγούμενης περιόδους τις κάνετε κονκάρδες και τις φοράτε σαν παράσημα στο σακάκι σας.

Από την μια η ανοιχτότητα σας από τις 15 – 24 Μαρτίου 2022 πιθανώς να φέρει φλερτ και έρωτες που σκάνε από το πουθενά ωστόσο από την άλλη θα έχουν καρμικό πρόσημο και εδώ δώστε βάση γιατί οφείλετε να αναγνωρίσετε. Παρατηρήστε τους ανθρώπους που θα ελκύετε, τα συναισθήματα που θα σας ξυπνούν καθώς και τις υποσυνείδητες σκέψεις. Κάποιοι από εσάς είναι η στιγμή να αποχωρήσετε από σχέσεις, ανθρώπους και καταστάσεις που καιρό τώρα δουλεύετε στο παρασκήνιο. Στα οικονομικά φερθείτε έξυπνα και χωρίς βιασύνη. Επίσης λαμβάνουν χώρα αποκαλύψεις μυστικών.

Από τις 25 Μαρτίου – 31 Μαρτίου 2022 αποφύγετε ή οργανωθείτε με προσοχή σε αποδράσεις, εκδρομές και ταξίδια καθώς μπορεί να προκύψουν δυσκολίες και περιορισμοί. Επίσης προκύπτουν απαιτήσεις ή ματαιώσεις σε θέματα εκπαίδευσης και σπουδών. Γειωθείτε και κρατήστε μικρό καλάθι. Φαίνεται ότι αναμοχλεύεται αυτούς τους μήνες βιώματα, ανθρώπους και στάσεις ζωής και σταδιακά κάνετε συνειδητοποιήσεις. Αυτό -ειδικά αυτές τις μέρες- μπορεί να φέρνει αισθήματα μοναξιάς. Διδύμια μου για λίγο ακόμα έχετε να κλείσετε υποθέσεις ώστε πολύ σύντομα να ανοιχτείτε, να βγείτε μπροστά και να πατήσετε reset στην ζωή σας.

Καρκίνος

Ζόρικος κρεμανταλάς ο καιρός που κουβαλάς καλέ μου Καρκίνε που τον φυσάς και δεν κρυώνει ο Φλεβάρης που πέρασε. Από τις 06 – 14 Μαρτίου 2022 έρχονται στο προσκήνιο τα οικονομικά με ευκαιρίες για εισροή χρημάτων και διευθέτηση ή ολοκλήρωση οικονομικών υποθέσεων. Προσοχή ωστόσο στην σπατάλη και στον παρορμητισμό με το πορτοφόλι. Χτυπάει φλέβα ο Μάρτης και εσύ συνειδητοποιείς φίλε Καρκίνε αφενός ότι επιθυμείς να βιώσεις δυνατές εμπειρίες αφετέρου να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις -και δη στα ερωτικά σου-. Σεξουαλικότητα μέχρι το ταβάνι και γνωριμίες που ενεργοποιούν και εξιτάρουν για τους ελεύθερους. Από την άλλη για τους δεσμευμένους η σχέση γίνεται η καυτή πατάτα με αποφάσεις που οφείλουν να παρθούν. Τώρα είναι που θα αποφασίσεις αν θα μείνεις, θα επιμείνεις και θα πας ένα βήμα παρακάτω ή θα κλείσεις μια για πάντα το θέμα. Αυτές τις μέρες εκφράζονται βαθύτερα σου κομμάτια, εμμονές, ένστικτα και κτητικότητα. Παρατήρησε πόσο έντονα έχουν ενεργοποιηθεί τώρα τα προσωπικά σου μοτίβα με τα οποία έχεις μάθει να επιβιώνεις μέσα στις σχέσεις σου.

Από τις 15 – 24 Μαρτίου 2022 τάση για ξαφνικές απώλειες οικονομικών ή ξαφνικές επιστροφές χρημάτων ή αντικειμένων. Επίσης, ξαφνικές λύσεις σε οικονομικές δυσκολίες. Φλερτ μέσα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον. Τις ημέρες αυτές κλονίζεται το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης σου σε καταστάσεις στις οποίες εμπλέκονται φιλικά πρόσωπα. Στόχοι και όνειρα δεν βγαίνουν όπως ήταν προγραμματισμένα.

Από τις 25 -31 Μαρτίου 2022 κυριαρχεί ένα αίσθημα ανασφάλειας και οικονομικό στέγνωμα. Καρκίνε αυτές τις μέρες έχεις να επικοινωνήσεις το πόσο ανάγκη έχεις να αγαπηθείς, το αίσθημα ότι δεν έχει αυτό που θέλεις. Έχεις να διαπραγματευτείς το αίσθημα της εγκατάλειψης, το ότι δίνεις περισσότερα από όσα λαμβάνεις και το ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν. Πολλοί από τους δεσμευμένους γίνονται αναστενάρηδες πάνω σε αναμμένα κάρβουνα με γεγονότα απομάκρυνσης και παγωμάρας στην σχέση τους. Μέσα στον Μάρτη ολοκληρώνεις θέματα σχέσεων και αποδέχεσαι συναισθήματα και κομμάτια του εαυτού σου.

Λέων

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο από 06 – 14 Μαρτίου 2022 φαίνεται να παίρνεις ένα τίμιο διάλειμμα από την σκληρότητα της τελευταίας περιόδου πονεμένε φίλε Λέοντα. Ευνοούνται οι συνεργασίες και δη με γυναικεία πρόσωπα. Οι γυναίκες αυτές τις μέρες έχουν να σου φωτίσουν και να σου υπενθυμίσουν κομμάτια του εαυτού σου που τα έχεις παραμελήσει. Αυτές τις μέρες οι άνθρωποι ζωής στέκονται δίπλα σου και με ένα δυναμικό κεφαλοκλείδωμα σε ελαφρύνουν από τα βάρη και σου δίνουν χαρά και ηρεμία. Λέοντα είναι μέρες που θέλεις παρέα, ανθρώπους να κάνεις πράγματα μαζί τους και συντροφικότητα.

Από τις 15 – 24 Μαρτίου 2022 λαμβάνουν χώρα ξαφνικά γεγονότα για τους δεσμευμένους. Τα λιοντάρια κρατούν δίπλα τους αυτά και αυτούς που ταυτίζονται μαζί τους και τους συμπληρώνουν. Φαίνεται να έχετε δημιουργήσει γύρω σας ένα κύκλο με βενζίνη και με έναν αναπτήρα να τον ανάψατε φωτιά. Μέσα στον κύκλο βάζετε αυτούς που συνάδουν με τα θέλω σας, έξω πετάτε -στην κυριολεξία- αυτούς που δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν. Διαπραγματεύεστε αυτές τις ημέρες πως οι σχέσεις επηρεάζουν τον ενήλικο σας εαυτό, την ζωή και τον τρόπο που έχετε διαμορφώσει την κοινωνικότητα σας. Στον πύρινο κύκλο μπαινοβγαίνουν και συνεργάτες με τους οποίους πιθανώς να συγκρουστείτε και να προκύψουν διασπάσεις.

Από τις 25 – 31 Μαρτίου 2022 το ενεργειακό αποτύπωμα αφήνει τους λέοντες με παράπονο καθώς φαίνεται να επικοινωνούν πόσο τους λείπει το παιχνίδι, η χαρά και ο έρωτας. Είναι εντυπωσιακό πως αυτές οι συγκεκριμένες ημέρες λειτουργούν σαν trailer του τελευταίου ολόκληρου χρόνου. Τα αδέσμευτα λιοντάρια βιώνουν μοναξιά και αναζητούν τον έρωτα -περισσότερο την αίσθηση, την ενέργεια και την ιδέα του έρωτα και όχι τόσο ενός ατόμου- και συνειδητοποιούν με σκληροπυρηνικό τρόπο το ότι ναι, θέλουν να είναι μέσα σε συντροφικές σχέσεις αλλά πια με κριτήρια και απαιτήσεις. Τέλος, για τους δεσμευμένους κάποιοι επισημοποιούν κατά κάποιο τρόπο και πάνε ένα βήμα παραπέρα την σχέση τους και κάποιοι χωρίζουν, σκληρά.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 06 – 14 Μαρτίου 2022 γλυκέ μας Παρθένε ανασηκώνεις στέρνο και πηγούνι, μαζεύεις τα μαλλιά σου με κλάμερ, φοράς τα επιμελώς επιμελημένα σου ανατομικά σαμπό και γίνεσαι ο παλιός καλός σου εαυτός που τόσο τον είχες ξεχάσει. Προτεραιοποιείς την καθημερινότητα, στήνεις μια ρουτίνα και ένα πρόγραμμα εβδομαδιαίο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις την σωματική άσκηση ή οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής. Τις ημέρες αυτές οφείλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και να αφιερώσεις χρόνο στο σώμα σου. Η διατροφή θα παίξει σημαντικό ρόλο και φαίνεται ότι έφτασαν οι μέρες που θα χρειαστεί να βάλεις φερμουάρ στο στόμα. Βάζεις στόχους για τους επόμενους μήνες και θέλεις να αλλάξεις το σώμα σου, τον χώρο σου και την καθημερινότητα σου. Εξελίξεις στον εργασιακό χώρο με απολύσεις ή προσλήψεις, μεγαλύτερο στρες λόγω πραγμάτων που προκύπτουν (και εδώ η λύση είναι ο σωστός προγραμματισμός), υψηλότεροι τόνοι, λεκτικές συγκρούσεις ωστόσο και μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Από τις 15 -24 Μαρτίου 2022 προωθούνται τα σεμινάρια και οι εκπαιδεύσεις που σχετίζονται με θεματικές που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σου. Σκέψεις, πληροφορίες και συνειδητοποιήσεις που αφορούν το πως στέκεσαι και λειτουργείς στην καθημερινότητα -ακόμα και σε σχέση με τους ανθρώπους- αποσυντονίζουν τον βηματισμό σου. Τέλος πιθανές εντάσεις στον χώρο εργασίας από φανατισμό, ιδεολογικά θέματα ή διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων. Οι δυσκολίες που προκύπτουν τώρα λύνονται ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο από αυτόν που είχες στο μυαλό.

Από τις 25 – 31 Μαρτίου 2022 δώσε μεγάλη προσοχή στο ανοσοποιητικό σου και την γενικότερη κούραση που θα νιώθεις. Παγωμάρα και αποστάσεις με συνεργάτες μέσα σε ένα γενικότερο βαρύ εργασιακό κλίμα. Τώρα θα μετρήσεις τις δυνάμεις σου στο τι σου βγαίνει και τι όχι. Σκέφτεσαι πως η δουλειά και οι υποχρεώσεις σου απομυζούν χρόνο και ενέργεια από αυτά που θέλεις να κάνεις και τελικά επηρεάζουν την ποιότητα ζωής σου. 

Ζυγός

“Νέος ωραίος, πράσινα μάτια, είναι το αγόρι που αγαπώ, ξέρει τι θέλω και μου το δίνει προτού προλάβω να του το πω”. Ναι αυτή είναι η Ρίτα η Σακελλαρίου και αυτό είναι το μουσικό χαλί που θα παίζει στην ζωή σου φίλε μου Ζυγέ με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 06 – 14 Μαρτίου 2022. Το σώμα μιλάει έντονα τώρα και ενστικτωδώς ψάχνεις και ξαναβρίσκεις την χαρά, την διασκέδαση και το παιχνίδι. Φλερτ και γνωριμίες σαν σειρά με χαρτάκι αναμονής στην εφορία. Έχεις ανάγκη να νιώσεις ερωτικός και θελκτικός και να επιβεβαιωθείς μετά από πολύ καιρό. Φλερτ μέσα από το διαδίκτυο εξιτάρουν και έχουν κάτι να σου πουν. Ευνοούνται οι εγκυμοσύνες, θέματα με παιδιά, η δημιουργικότητα και η τέχνη. Ζυγέ έχεις τέτοια ποσοστά ντοπαμίνης στον εγκέφαλο σου αυτές τις ημέρες που είναι σημαντικό όλο αυτό να το πας κάπου. Κατάλληλη περίοδος για να βάλεις σε εφαρμογή μια ιδέα που κουβαλάς εδώ και μήνες.

Από τις 15 – 24 Μαρτίου 2022 προκύπτουν έρωτες που ξεκίνησαν μέσα από παρορμητισμό, έντονη σεξουαλικότητα και αντισυμβατικές για τα δεδομένα σου γνωριμίες. Το σεξ έχει τώρα αποκαλυπτικό ρόλο για εσένα καθώς επανασυστήνεσαι, ανακαλύπτεις και συνειδητοποιείς καινούργια κομμάτια και όρια του εαυτού σου. Στα φόρτε τα τυχερά παιχνίδια που ωστόσο οφείλεις να παίξεις με μη συμβατό τρόπο για να κερδίσεις χρήματα. Είναι μια έντονη ενεργειακά περίοδος που σας έρχονται λίγο πολύ αυτά που θέλεις αρκεί να συνειδητοποιήσεις ότι φτάνουν είτε με ανορθόδοξο τρόπο είτε όχι όπως ακριβώς τα περίμενες. Μέρες απελευθέρωσης και αποδέσμευσης από ταμπού, ενοχές και προσκολλήσεις. Για όσους κάνουν ψυχοθεραπεία ή εξερευνούν το μέσα τους ξαφνικές συνειδητοποιήσεις που σοκάρουν αλλά ελαφρύνουν.

Από τις 25- 31 Μαρτίου 2022 το ενεργειακό αποτύπωμα αφορά περιορισμούς και δεσμεύσεις. Οι ευκαιρίες για ψυχαγωγία και διασκέδαση δεν τσουλάνε. Κρίσεις με τα παιδιά για τους γονείς. Ερωτικές απογοητεύσεις. Οι ελεύθεροι και χωρισμένοι επαναδιαπραγματεύονται στο μυαλό τους τραύματα παρελθούσων σχέσεων και το αίσθημα της μοναξιάς.

Σκορπιός

Με την είσοδο της Αφροδίτης από τις 06 – 14 Μαρτίου 2022 αγαπημένε Σκορπιέ επιστρέφεις στο σπίτι και στο ζεστό σου κρεβάτι. Εκφράζεις την ανάγκη σου να ξαναβρείς την ασφάλεια και το καταφύγιο σου και να λάβεις τρυφερότητα. Τελευταία παραμέλησες τον εαυτό σου δίνοντας χρόνο και ενέργεια στους σημαντικούς σου άλλους, διαπραγματεύτηκες όρια με τα αδέρφια και είχες εντάσεις με τους κοντινούς σου. Τώρα επιθυμείς να φροντίσεις εσένα και να ξεκουραστείς. Η οικογένεια ή γενικά οι άνθρωποι που θεωρείς οικογένεια θα σου δώσουν χαρά και θα έχεις χώρο να βελτιώσεις την σχέση μαζί τους. Απομονώνεσαι, χαμηλώνεις ρυθμούς και μπαίνεις σε φάση εσωστρέφειας με σκοπό να ξαναβρείς το παιδί μέσα σου. Παράλληλα προωθούνται οι αλλαγές στο σπίτι, η διακόσμηση, θέματα με τα ακίνητα και οι αγοραπωλησίες.

Από τις 15 – 24 Μαρτίου 2022 γεγονότα με τον σύντροφο, τους ανθρώπους σου ή τους συνεργάτες θα διαταράξουν αίσθηση της ασφάλειας και της ηρεμίας. Νιώθεις ότι οι άνθρωποι σου δεν σε καταλαβαίνουν και δεν σε προτεραιοποιούν. Διαπραγματεύσεις γύρω από την συγκατοίκηση που πιθανώς να οδηγήσουν σε κλονισμό της σχέσης. Απότομοι χωρισμοί που σοκάρουν ή ξαφνικές επανασυνδέσεις. Προσοχή στο χάσιμο χρημάτων που αφορούν ακίνητα και εμπλέκονται δημόσιες υπηρεσίες. Για το παραπάνω μπορεί να βρεθούν οικονομικές λύσεις αλλά με αντισυμβατικό τρόπο.

Από τις 14 – 25 Μαρτίου 2022 θα συμφωνήσουμε ότι τα μόνα σημάδια που θα βρίσκεις στα σεντόνια σου Σκορπιέ θα είναι τα ψίχουλα από τα βρώμικα της Μαβίλη. Αυτή την περίοδο έχεις να αντιμετωπίσεις το αίσθημα μοναξιάς, της κούρασης και της απογοήτευσης. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να σκοτώσεις κάτι μέσα σου που σε βαραίνει και σχετίζεται τις δυσκολίες σου να βιώσεις ασφάλεια μέσα στις σχέσεις. Σκληρές συνειδητοποιήσεις και απομάκρυνση από μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας. 

Τοξότης

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 06 – 14 Μαρτίου 2022 φίλε Τοξότη προωθούνται τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι μετακινήσεις. Είσαι περισσότερο allegro και επικοινωνιακός. Δώσε βάση στις πληροφορίες που παίρνεις και δίνεις καθώς ανοίγεται η τράπουλα σε σχέση με το προηγούμενο δίμηνο. Ευνοείται η σχέση με τα αδέρφια ωστόσο προσοχή σε πιθανές συγκρούσεις. Ταχύτητα και εξελίξεις στην καθημερινότητα και μάλιστα θα νιώθεις ότι ο χρόνος τρέχει. Κατάλληλη περίοδος για αγορά μέσου μετακίνησης και για έναρξη εκπαίδευσης, hobby ή γλώσσας. Τοξότη αυτές τις ημέρες μίλησε και εκφράσου. Η περίοδος αυτή λειτουργεί σαν φωταγωγός μετά από ένα Φεβρουάριο με έντονες εσωτερικές μάχες, θυμό και ολοκληρώματα.

Από τις 15 – 24 Μαρτίου 2022 ρίξε τους τόνους και πρόσεχε τους λεκτικούς διαπληκτισμούς και τις εντάσεις στον χώρο εργασίας. Δυσκολίες στον προγραμματισμό προκύπτουν λόγω γεγονότων και υποχρεώσεων από το εργασιακό σου περιβάλλον με αποτέλεσμα να κουράζεσαι και να εκνευρίζεσαι. Το μυαλό σου και η διαύγεια θα είναι ο σπουδαιότερος σου σύμμαχος για να καταφέρεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην εργασία. Μέσα από την διπλωματία και την συζήτηση θα καταφέρεις να κάνεις τους κατάλληλους χειρισμούς.

Από τις 25 – 31 Μαρτίου 2022 προκύπτουν δυσκολίες και καθυστερήσεις με την μεταφορά, την επικοινωνία, την πληροφόρηση και τα αδέλφια με τα οποία κάνεις συνειδητοποιήσεις καρμικού χαρακτήρα. Τάση για βλάβες στο μέσο μεταφοράς σου. Τέλος, περιορισμοί, απογοητεύσεις ή απαιτήσεις με σπουδές και εκπαίδευση.

Αιγόκερως

Ας με λένε δημαρχίνα και ας πεθαίνω από τον πείνα είναι το αφήγημα σου Αίγοκερα μου με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 06 – 14 Μαρτίου 2022. Σπάταλος οικονομικά με εντυπωσιακό παρορμητισμό και με γούρι -να ‘χαμε να λέγαμε- τις πέρλες γύρω από τον λαιμό σου αγοράζεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Εγώ λες τώρα θα φροντίσω τον εαυτό μου και θα κάνω πραγματικότητα τις απολαύσεις της ζωής μου και δη τις σαρκικές. Κουνάς το δάχτυλο και η αλήθεια είναι ότι διεκδικείς χωρίς πολλές διαπραγματεύσεις τα όρια, τις αξίες και τις ασφάλειες σου.

Από τις 15 – 24 Μαρτίου 2022 ερωτικές γνωριμίες διαταράσσουν το αίσθημα της ασφάλειας και απαιτούν σχεδόν επιδεικτικά να βγεις από την βολή σου -και παραδόξως φαίνεται να το κάνεις-. Ερωτικό ενδιαφέρον για ανθρώπους που είναι ασύμβατοι με εσένα (δες διαφορά στην ηλικία, στην καθημερινότητα ή στα ενδιαφέροντα). Λίγο πολύ φίλε Αιγόκερα σε πετυχαίνουμε σε χρονική στιγμή που έχεις αφεθεί και διαπραγματεύεσαι μέσα σου το κατά πόσο θα δώσεις χώρο σε άλλους ανθρώπους με αποτέλεσμα να φέρεις εσένα σε δεύτερη μοίρα ή αμιγώς θα κινηθείς για να καλύψεις τα δικά σου θέλω.

Από τις 25 – 31 Μαρτίου 2022 βιώνεις μεγάλη ανασφάλεια και κρίση σε σχέση με τα οικονομικά σου και τα υλικά αγαθά. Γεγονότα πυροδοτούν κρίσεις σε θέματα αξιών και προσωπικής σου ηθικής. Παρατήρησε πόσο σκληρός και συντηρητικός θα γίνεις τόσο με τον εαυτό σου -κυρίως- όσο και με τους ανθρώπους σου. Σκληρή δουλειά, πολλές εργατοώρες, λίγος χρόνος, χαμηλή αυτοεκτίμηση και κούραση. Τώρα είναι η στιγμή να δουλέψεις με τα συναισθήματα σου και να ανακαλύψεις το μοτίβο εκείνο που επαναλαμβανόμενα εμφανίζεται και σε διαταράσσει με τέτοιο τρόπο σα να σου σπάνε τα γόνατα με σφυρί. Προσοχή σε απώλειες περιουσίας.

Υδροχόος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου φίλε Υδροχόε φέρνεις στο προσκήνιο τον εαυτό σου. Από τις 06 – 14 Μαρτίου 2022 ανανεώνεσαι και ομορφαίνεις. Μέρες χαράς, μέρες που αναπνέεις, μέρες που πιάνεις τον εαυτό σου δυνατό, επαρκή και με αυτοπεποίθηση. Υδροχόε αυτό το διάστημα ξαναθυμάσαι γιατί αγαπάς εσένα. Προωθείται η κοινωνικότητα και η επαφή με τους ανθρώπους σου και παρατήρησε τις εξελίξεις που θα έχεις στις σχέσεις και κυρίως λόγω δικών σου ενεργειών και τοποθετήσεων. Θέματα ταυτότητας πέφτουν στο τραπέζι. Η αγένεια και η ευγένεια θα πυροδοτήσουν εξελικτικά γεγονότα στις σχέσεις σου.

Από τις 15 – 24 Μαρτίου 2022 προκύπτουν εκνευρισμοί και διασπάσεις με συγγενείς και ιδιαίτερα με τον πατέρα. Παρατήρησε ότι λειτουργείς εγωκεντρικά αυτές τις ημέρες. Συμπεριφορές σου σε σοκάρουν ή σε ταράζουν γιατί συνειδητοποιείς ότι πρόσφατα τις απέκτησες ή μέχρι τώρα δεν τις αναγνώριζες. Παράλληλα αντιλαμβάνεσαι τους τρόπους και την ενέργεια με την οποία η οικογένεια σου διαταράσσει το αίσθημα χαράς και προκαλεί εντάσεις. Κυριαρχούν τα αισθήματα φυγής.

Από τις 25 – 31 Μαρτίου 2022 οι ημέρες σκληραίνουν και κυριαρχεί η απογοήτευση, και η ανεπάρκεια. Υδροχόε στην πραγματικότητα αυτό το διάστημα είναι σπουδαίο γιατί συνειδητοποιείς τις δυσκολίες και όλα αυτά που σε τραβάνε πίσω. Κρίσεις με τους σημαντικούς σου άλλους φωτίζουν σαν σημαδούρες και στην πραγματικότητα σου δηλώνουν είτε ότι πια ασφυκτιείς μέσα στο πλαίσιο που είσαι είτε ότι έχεις πια εξελιχθεί και αυτή την αλλαγή δεν μπορούν πια οι άλλοι να διαχειριστούν. Όπως οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για αδυνάτισμα και νηστεία, αντίστοιχα ο ουρανός σου διηγείται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αδειάσεις από άχρηστα συναισθήματα, σχέσεις και ανθρώπους. Ημέρες που παίζουν ανάμεσα στο δίπολο της ωρίμανσης και του σαπίσματος.

Ιχθύες

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 06 – 14 Μαρτίου φαίνεται φίλοι Ιχθύες ότι απομονώνεστε και κάπου χαόνεστε. Προσπαθείτε να βάλετε τα πράγματα μέσα σας σε μια σειρά και παρατηρήστε ότι πιάνετε τον εαυτό σας να κάνει αναδρομές στο παρελθόν και να θυμάται παρελθούσες σχέσεις και ανθρώπους. Γίνεστε περισσότερο παθητικοί, δεκτικοί και παραχωρητικοί αυτές τις μέρες στις σχέσεις σας. Αυτό το διάστημα υπάρχει παρασκήνιο ή παρασκηνιακοί έρωτες που τους κρατάτε κρυφούς. Είτε κινείστε εσείς από πίσω είτε οι άλλοι σχεδιάζουν καταστάσεις πίσω από την πλάτη σας. Προσοχή στις απάτες και στους κρυφούς εχθρούς.

Το διάστημα από τις 15 – 24 Μαρτίου 2022 φαίνεται να είναι αρκετά δυναμικό με σοκαριστικές αποκαλύψεις και μυστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια. Αποκαλύψεις σε σχέση με τα αδέρφια ή την γειτονιά. Επίσης, χρόνιες βλάβες σε μέσα μεταφοράς που δεν είχατε αντιληφθεί εμφανίζονται τώρα. Έντονα όνειρα και στιγμές που σας σκάνε πληροφορίες και εικόνες στο μυαλό. Οι μέρες αυτές θα σας ταράξουν και έχουν αρκετή ένταση. Στην πραγματικότητα το χρονικό αυτό διάστημα σας δίνονται πληροφορίες για καταστάσεις που τείνουν να ολοκληρωθούν και σας προετοιμάζουν προκειμένου να αρχίσετε να σκέφτεστε προς τα που να κινηθείτε και πως να λειτουργήσετε. Ημέρες αφυπνιστικές.

Από τις 25 – 31 Μαρτίου 2022 οι ημέρες είναι βαριές. Φόβοι, ενοχές και αισθήματα κατωτερότητας βγαίνουν στην επιφάνεια. Τώρα είναι η στιγμή να αποσυρθείτε και να κάνετε σοβαρή δουλειά με τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Φαίνεται ότι κάτι οφείλετε να ολοκληρώσετε και να αποδεχτείτε, κάτι χρωστάτε και χρειάζεται να το επιστρέψετε. Καθυστερήσεις σε αισθηματικά και ερωτικά θέματα ή ακόμα και απογοητεύσεις και ματαιώσεις.

 

Από τον Νικόλα Τσιναφορνιώτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα