Αφροδίτη στον Υδροχόο, η άπιαστη γοητεία του Ουρανού!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
06/01/2023

Υδροχόοι μου το Σύμπαν σας χρωστάει μερικές χάρες, γι’ αυτό και η Αφροδίτη θα παραμείνει στο δικό σας ζώδιο από 3 μέχρι 27 Ιανουαρίου!

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι ελεύθερη, είναι ακομπλεξάριστη, είναι φιλική και αδέσμευτη. Ως γενέθλια θέση δίνει την αγάπη την πλατιά, τη φιλική, τη συλλογική. Δίνει την αγάπη την έξω από τις νόρμες και το κατεστημένο. Μα είναι και ανθρωπίστρια και έχει την ανάγκη να προσφέρει στους πολλούς. Με μια τέτοια Αφροδίτη θα μας κάνει ποδαρικό ο Ιανουάριος του 2023, από τις 3 μέχρι τις 27 για να δώσει τα δώρα της σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά και κυρίως στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους, αλλά και στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Στο εξάγωνο που πραγματοποιεί με το Δία στον Κριό θα τους φέρει γοητεία, τυχερές γνωριμίες, ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Στη συνέχεια από 7- 15 Ιανουαρίου θα συναντά σε ερωτικά τρίγωνα τον Άρη ανάδρομο ακόμη στους Διδύμους και η πλάση θα γεμίσει ερωτικές σπίθες καθώς οι δυο αιώνιοι εραστές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους. Θα συνοφρυωθεί λιγάκι η διανοητική Αφροδίτη στον Υδροχόο όταν 21, 22 και 23 Ιανουαρίου θα συναντήσει τον παππού Κρόνο που θα προσπαθήσει να της περιορίσει τη χαρά.

Αφροδίτη στον Υδροχόο για κάθε ζώδιο:

Κριός

Η τυχερή… τυχαιότητα θα λειτουργήσει για εσάς Κριοί μου σε όλο της το μεγαλείο όσο η Αφροδίτη θα παραμείνει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου. Αφεθείτε στα χέρια του Δία στο δικό σας ζώδιο και στις αναπάντεχες ερωτικές γνωριμίες που θα σας φέρει. Περισσότερο ευνοημένοι οι Κριοί του Μαρτίου καθώς το τυχερό της εξάγωνο με το Δία και το ερωτικό της τρίγωνο με τον Άρη θα φέρουν και οικονομικές πέρα από συναισθηματικές ευκαιρίες.

Ταύρος

Προστατευμένη θα πρέπει να είναι η δικιά σας αγάπη Ταύροι μου, το διάστημα που η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Υδροχόο. Κάτω από το πέπλο της προστασίας τα συναισθήματα μπορούν να κρατήσουν περισσότερο και οι σχέσεις να δυναμώσουν απίστευτα. Ενδέχεται να προκύψουν και επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει όμως να αποδεχθείτε μετά τις 20 Ιανουαρίου.

Δίδυμοι

Οι δικές σας κινήσεις πρέπει να είναι στοχευμένες αγαπημένοι μου Δίδυμοι. Όταν βάζουμε ένα στόχο και θέλουμε να τον πετύχουμε το βλέμμα μας πρέπει να μένει σταθερό και αμετακίνητο. Είτε στον έρωτα, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα οικονομικά σας οι κινήσεις σας θα είναι προσεκτικές και μελετημένες. Περισσότερο τυχεροί οι Δίδυμοι του Μάη με τη βοήθεια του Άρη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη.

Καρκίνος

Η επαγγελματική προστασία που έχετε Καρκίνοι μου το διάστημα που η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Υδροχόο είναι μεγάλη! Η επαγγελματική και οικονομική σας διαδρομή θα είναι ανοδική και όταν πια μετά τις 27 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα περάσει στους φιλικούς για εσάς Ιχθύες, τότε όλοι σας οι κόποι θα ανταμειφθούν. Καλό είναι να τακτοποιηθούν και οι οικονομικές σας εκκρεμότητες προς τρίτους μέχρι να τελειώσει η παραμονή της στον Υδροχόο.

Λέων

Η Αφροδίτη ακριβώς απέναντι σας για έναν σχεδόν μήνα θα ανοίξει τους ορίζοντές σας αγαπημένοι Λέοντες. Οι δρόμοι της κοινωνικότητας, της συντροφικότητας, αλλά και του έρωτα θα ανοίξουν διάπλατα και εσείς δεν έχετε παρά να τους βαδίσετε με ελπίδα και χαρά. Δε θα σας λείψουν και οι οικονομικές ευκαιρίες καθώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα εδραιώσει και συμφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν. Περισσότερο ευνοημένοι οι Λέοντες του Ιουλίου.

Παρθένος

Η οικονομική εύνοια του2023 ξεκινά τώρα για εσάς εργατικοί και συνετοί Παρθένοι. Οικονομικές σημαντικές ευκαιρίες θα προκύψουν που θα είναι αποφασιστικής σημασίας για τα μελλοντικά σας σχέδια. Θα πρέπει να κινηθείτε με μέθοδο και προσοχή προκειμένου να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη. Η ερωτική συνάντηση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους μπορεί να ξυπνήσει το συναισθηματικό σας παρελθόν.

Ζυγός

Η ανάγκη για ‘’μοίρασμα’’ θα είναι έντονη όσο η Αφροδίτη θα παραμείνει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου. Η ανάγκη για συντροφικότητα και έρωτα πάνω από όλα θα σας οδηγήσει σε όμορφες επιλογές που μπορεί να αποδειχθούν και επιλογές ζωής. Οι παροχές της Αφροδίτης δε θα είναι μόνο συντροφικές, αλλά και ψυχολογικές και συναισθηματικές με αποτέλεσμα την ενδυνάμωσή σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Περισσότερο ευνοημένοι οι Ζυγοί του Σεπτέμβρη με τον έρωτα να σας χτυπά δυνατά την πόρτα.

Σκορπιός

Σκορπιοί μου η καθημερινότητα σας πρέπει να είναι απολαυστική! Ένα μικρό βήμα κάθε μέρα και μέχρι τις 27 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη θα αφήσει τον Υδροχόο και θα περάσει στους Ιχθύες θα έχετε εκπαιδευτεί στην… καλοπέραση. Σας αξίζει λίγη ανακούφιση καθώς τα σκληρά τετράγωνα του Κρόνου συνεχίζουν να σας πιέζουν. Οι μικρές καθημερινές απολαύσεις πρέπει να μπουν στη ζωή σας και οι τυχερότεροι Σκορπιοί είστε εσείς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο.

Τοξότης

Ο ενθουσιασμός επιστρέφει στη ζωή σας Τοξότες μου και κυρίως ο ερωτικός ενθουσιασμός. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, ο Δίας από τον Κριό και ο Άρης από τους Διδύμους δημιουργούν το καταλληλότερο σκηνικό για να νιώσετε αισιόδοξοι και έτοιμοι να τολμήσετε στις προσωπικές σας σχέσεις. Μέχρι το Μάρτιο που ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύες και θα αρχίσει να σας περιορίζει εσείς οφείλετε να έχετε βρει το ερωτικό σας ταίρι, αυτό που θα σας κάνει χαρούμενους. Περισσότερο ευνοημένοι οι Τοξότες του Νοέμβρη.

Αιγόκερως

Οικογενειακό θα είναι για εσάς το κλίμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο στο εξάγωνο που θα πραγματοποιήσει με το Δία αγαπημένοι Αιγόκεροι. Ενώ οι υπόλοιποι θα ενθουσιάζονται με τους έρωτες και τις σχέσεις, εσείς θα κάνετε οικογενειακό προγραμματισμό και θα βάζετε σε μια σειρά την καθημερινότητα σας. Δε θα στερείστε συναισθήματος, αλλά θα πράττετε με συμπαντική οικονομία έτσι ώστε να σας βρει πανέτοιμους ο Δίας το Μάρτιο που θα περάσει στον Ταύρο. Η εύνοια των ημερών ανήκει στους Αιγόκερους του Δεκέμβρη.

Υδροχόος

Σας αξίζει να βιώσετε χαρά και ανεμελιά αγαπημένοι Υδροχόοι μετά από την τόσο μεγάλη πίεση του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο. Επιτέλους η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από 3 μέχρι 27 Ιανουαρίου θα βάλει τα δυνατά της έτσι ώστε να περάσετε υπέροχα! Η γοητεία και η ομορφιά θα αυξηθεί αλλά και τα οικονομικά και η δημοφιλία σας. Αναπάντεχοι έρωτες, έρωτες εξ’ Ουρανού θα έρθουν στη ζωή σας και εσείς θα αισθάνεστε δυνατοί για να τους ζήσετε και για να τους απολαύσετε. Προσεκτικοί οι Υδροχόοι 21, 22 και 23 Ιανουαρίου καθώς η Αφροδίτη στη σύνοδο της με τον Κρόνο θα φανεί πιεστική.

Ιχθύες

Με ανθηρά οικονομικά και αυξημένη αυτοπεποίθηση θα σας βρει ο Ιανουάριος του 2023 αγαπημένα Ψαράκια. Η παραμονή της Αφροδίτης στον Υδροχόο και στο εξάγωνο της με το Δία στον Κριό μπορεί να σας φέρει οικονομικές επιστροφές και χρήματα που είχατε δανείσει και τα είχατε ξεχάσει. Μέχρι τις 27 του μήνα ενδέχεται να υπάρξουν επαγγελματικοί ανταγωνισμοί που θα τελειώσουν όμως με τον καλύτερο για εσάς τρόπο καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Περισσότερο πιεσμένοι οι Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου με τα ενεργά τετράγωνα του ανάδρομου Άρη από τους Διδύμους.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα