Αφροδίτη στον Υδροχόο (17/2 – 12/3/24) | «Σχέσεις – ζήτημα φιλίας»

ASTROTEAM GUEST
03/02/2024

Η Αφροδίτη σύμβολο της ομορφιάς και της αισθητικής περνά στο παγωμένο ζώδιο του Υδροχόου. Ο πλανήτης που συνδέεται με τις σχέσεις, τον έρωτα και το χρήμα ως αξία στη ζωή μας εισέρχεται στον Υδροχόο και το φίλτρο γίνεται αλλιώτικο τώρα. Τα κριτήρια που σχετιζόμαστε αλλάζουν και παίρνουν ένα διαφορετικό χρώμα! Ο Υδροχόος ως ζώδιο ανθρωπιστικό, με περίεργα για τους γύρω του δεδομένα ελευθερίας, βάζει πάνω απ’ όλα την φιλία και τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Πλέον με την Αφροδίτη στον Υδροχόο για τον επόμενο μήνα μας ενδιαφέρει περισσότερο να είμαστε κοντά στους φίλους μας, η προσοχή μας στρέφεται στους ομοϊδεάτες, στη σχέση μας με τα κοινά και λιγότερο στο τι κάνει ο σύντροφος μας.

Οι όψεις της Αφροδίτης:

Αρχικά (17/2) με το που μπει στο ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη με τον Πλούτωνα που και αυτός λίγο πριν έχει μπει στην 0η του Υδροχόου, δίνοντας ακραία πάθη. Η ένωση αυτών των δυο μπορεί να φέρει κρίσεις σε σχέσεις και οικονομικά, εμμονές και προκλήσεις. Λόγω της όψης συνόδου μπορεί να σημάνει την έναρξη ενός παθιασμένου έρωτα για κάποιους ειδικά για όσους είναι γεννημένοι κοντά στις 21/5, 23/9 & 20/1. Αμέσως μετά (22/2) η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 7ο του Υδροχόου βγάζει έντονα πάθη στην επιφάνεια, δημιουργικότητα μέσα από ομάδες και έρωτες που έρχονται μέσα από ομάδες ή με φιλικά πρόσωπα. Στις 25/2 η Αφροδίτη σε όψη τετράγωνου με τον Δία στο Ταύρο είναι μια όψη υπερβολής στην καλοπέραση, προσέξτε μονάχα τα έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Τέλος, με την όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στις 19.40ο Υδροχόου – Ταύρου (3/3) έρχονται ανατροπές και ξαφνικές αποκαλύψεις σε σχέσεις ή και οικονομικά, διασπάσεις σε ομάδες ενώ μπορεί να ανακύψουν και έρωτες με μεγάλη διαφορά ηλικίας ή «περίεργες» προς τα συνήθη πρότυπα ή ακόμη και ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες εκεί που δεν το περιμένετε. Βέβαια είναι αμφίβολη η μακροημέρευσή τους γιατί με τον Ουρανό όλα είναι απρόβλεπτα και σπάνια έχουν διάρκεια.

Η επιρροή της Αφροδίτης στον Υδροχόο για κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο:

Κριός – ο έρωτας έρχεται μέσα από τους φίλους. Ανατροπές σε φιλικές σχέσεις. Προσοχή με τα οικονομικά και τους δανεισμούς με φιλικά πρόσωπα.

Ταύρος – ο έρωτας έρχεται από τον επαγγελματικό χώρο. Προσοχή στο γάμο αν είστε δεσμευμένοι και ειδικά όσοι είστε τις πρώτες δυο μέρες γεννημένοι η στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Δίδυμοι – εσείς έχετε μια αναγεννητική τάση στον έρωτα, μπορεί να ερωτευτείτε μέσα από το ένα ταξίδι στο εξωτερικό, με ένα άτομο από διαφορετική χώρα, κουλτούρα ή θρησκευτικές πεποιθήσεις. Προσοχή όσοι είστε στο τέλος του 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου σε κρυφές γνωριμίες.

Καρκίνος – οικονομικά θέλει προσοχή σε επενδύσεις και στο τι μοιράζεστε με το σύντροφο σας. Μπορεί να προκύψουν ακραία πάθη ή ζήλειες και να νιώσετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας ειδικά όσοι είστε στο 1ο δεκαήμερο. Ρίξεις με φίλους για οικονομικούς λόγους για εσάς στο τέλος του 2ου δεκαημέρου.

Λέων – προκύπτουν κρίσεις στις υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις ειδικά όσοι είστε στο 1ο δεκαήμερο, προσοχή αξιολογείστε σωστά τις αποφάσεις καθώς θα εμφανιστούν και νέα πρόσωπα στον ερωτικό τομέα, το πάθος των οποίων θα σας συναρπάσει. Ρήξεις σχέσεων και συνεργασιών για όσους είστε στο τέλος του 2ου δεκαημέρου.

Παρθένος – ο έρωτας σας βρίσκει μέσα στη δουλειά αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί για ύπουλες ερωτικής φύσεως προσεγγίσεις για τους γεννημένους στο α’ δεκαήμερο. Οι υπόλοιποι θα έχετε πιο περιστασιακές σχέσεις αυτό το διάστημα, πράγμα που δεν σας ενθουσιάζει ιδιαίτερα.

Ζυγός – ερωτικά πάθη, φλερτ και όσοι είστε στο τέλος μιας σχέσης αυτή θα δείτε ότι θα σας αφήσει χώρο για να έρθει κάτι πολύ καλύτερο μετά. Προσοχή στα οικονομικά σε επενδύσεις ειδικά όσοι είστε στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και στα έξοδα λόγω καλοπέρασης.

Σκορπιός – κρίσεις σε οικογενειακές/συντροφικές σχέσεις για το 1ο δεκαήμερο ενώ ρήξεις και σκληρές συνειδητοποιήσεις για το 2ο δεκαήμερο τόσο ειδικά αν συνεταιρίζεστε σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για νέες γνωριμίες, τα ευρήματα των οποίων περισσότερο σας προβληματίζουν παρά σας ενθουσιάζουν.

Τοξότης – οι σχέσεις με αδέρφια και περίγυρο μπορεί να είναι τεταμένες και να δημιουργηθούν κρίσεις για το 1 δεκαήμερο, προσοχή με συνεργάτες στη δουλειά ή σε σπουδές για το 2ο δεκαήμερο.

Αιγόκερως – πολλά έξοδα οικονομικά και μια τάση να βγάλετε χρήματα σας δίνει η Αφροδίτη εδώ αλλά πρέπει να είστε εγκρατείς, χρήματα για δική σας καλοπέραση θα ξοδεύετε αλλά και για να αναδιαμορφώσετε το χώρο σας.

Υδροχόος – πρωταγωνιστές στις σχέσεις και τα οικονομικά εσείς και μάλιστα θα πάρετε αποφάσεις όσοι είστε στο 1ο δεκαήμερο για ριζική αναμόρφωση αυτών! Προσοχή σε ρήξεις όσοι είστε στο 2ο δεκαήμερο στις αντιδραστικές συμπεριφορές γιατί θέλετε να επιβάλλετε τις ανάγκες σας και οι άλλοι απαντάνε σκληρά πίσω.

Ιχθύες – κρυφές σχέσεις δίνει η Αφροδίτη πίσω από εσάς και όταν περάσει το Μάρτιο, οι παρασκηνιακές κινήσεις θα βγουν στο φως, προσέξτε και ύπουλες ενέργειες στην δουλειά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο μην ασχολείστε με κουτσομπολιά τρίτων. Μπορεί ο έρωτας να έρθει μέσα από ένα αντισυμβατικό πρόσωπο ή κάποιον που φέρει ένα τραύμα σωματικό ή ζήτημα ψυχικής υγείας ή να βρείτε αυτό το πρόσωπο σε αντίστοιχους χώρους νοσηλείας.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα