ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 07/10 έως 05/11 – Η Αμαζόνα του ζωδιακού!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
04/10/2021

Η Θεά του έρωτα περνά στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη και οι σχέσεις -είτε ερωτικές, είτε επαγγελματικές- αλλάζουν! Υπάρχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια, αισιοδοξία και βέβαια ανάγκη για ελευθερία μέσα στις σχέσεις.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι φιλική, ελεύθερη και ανεξάρτητη, δύσκολα, όμως, μπορεί να δοθεί σε ένα άτομο. Αποφεύγει την αφοσίωση, δεν έχει αξιοπιστία και σταθερότητα σε αυτά που αισθάνεται. Της αρέσει να περνά καλά και να μην προβληματίζεται. Μέσα στη σχέση της αρέσει να κάνει πολλά νέα πράγματα με το/τη σύντροφο, ταξίδια, αναζητήσεις πνευματικές και βέβαια διάφορες τρέλες…

Είναι ένα διάστημα, λοιπόν, που θα είμαστε πιο κοινωνική, ανάλαφροι και αισιόδοξοι. Θα θέλουμε να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να επικοινωνήσουμε με άτομα που έχουν να μας δώσουν σε επίπεδο γνώσεων, φιλοσοφίας, θρησκείας, καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων, ταξιδιών και πολλών εμπειριών.

Η διέλευση της Αφροδίτης στον Τοξότη ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Ας δούμε αναλυτικά τα 12 ζώδια!

Κριός

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, σας ανοίγονται ορίζοντες για ταξίδια -ακόμη και στο εξωτερικό- είτε για επαγγελματικά θέματα, είτε για αναψυχή. Επίσης, ευνοούνται θέματα σπουδών ή θέληση να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, συνεργασίες με το εξωτερικό αλλά και νομικά θέματα. Όσο αφορά τις ερωτικές σχέσεις σας γίνεστε πιο εξωστρεφείς, οπότε προσελκύεται συντρόφους. Μπορεί να συνάψετε σχέση με άτομο από το εξωτερικό ή να έχει το άτομο αυτό σχέση με το εξωτερικό (ίσως να σπουδάζει ή να εργάζεται). Για τους δεσμευμένους θα είναι ένα διάστημα χαράς και διασκέδασης!

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα υπάρχει εύνοια στα ερωτικά, αλλά και στα οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με τρίτους. Τώρα μπορείτε να τακτοποιήσετε κάποιες οφειλές, είτε ένα δάνειο, είτε να κάνετε μια αγοραπωλησία, κληρονομικά καθώς και τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Εύνοια υπάρχει και στην ερωτική σας ζωή, καθώς αυξάνεται η σεξουαλική σας διάθεση.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη να περνά στο απέναντι από εσάς ζώδιο, σας δίνεται εύνοια στις σχέσεις σας, επαγγελματικές και ερωτικές. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να κάνετε σχέδια για κοινό μέλλον. Για τους αδέσμευτους είναι ένα καλό διάστημα για νέα γνωριμία με άτομο που θα σας ενθουσιάσει και μάλιστα με την προοπτική να μείνει καιρό! Στο θέμα συνεργασιών θα υπάρχει μέλλον με προοπτική σταθερότητας.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, είναι το διάστημα που ευνοείται η καθημερινότητά σας, η εργασία σας γίνεται πιο ευχάριστη και η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται, μπαίνοντας στη διαδικασία να κάνετε πράγματα για αυτό. Επίσης, στο ερωτικό κομμάτι δεν αποκλείεται να υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον χώρο τις εργασίας η καθημερινότητας σας.

Λέων

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη υπάρχει μεγάλη εύνοια και σας δίνεται η δυνατότητα να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να δημιουργήσετε. Επωφεληθείτε γιατί ο έρωτας καραδοκεί! Επίσης, είναι πολύ καλό διάστημα να αναγνωριστούν τα ταλέντα σας, ενώ οι επαγγελματικές ευκαιρίες δε θα λείπουν. Για τους δεσμευμένους είναι ένα πολύ καλό διάστημα για τη σχέση τους, τώρα μπορούν να την επισημοποιήσουν ή ακόμη και να σκεφτούν για απόκτηση απογόνων.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σας ευνοεί σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορεί να θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας, να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε. Γενικότερα, είναι το διάστημα που θα θελήσετε να περνάτε περισσότερες ώρες στο σπίτι σας, είτε με φίλους και σύντροφο, είτε μόνοι σας. Οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας γίνονται καλύτερες. Τα θέματα ακίνητης περιουσίας θα είναι θετικά αυτό το διάστημα. Όσο αφορά τα ερωτικά, είναι πιθανή η επιστροφή ατόμου από το παρελθόν.

Ζυγός 

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοούνται θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Είναι το διάστημα που θα κάνετε αρκετές επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες, αλλά και μετακινήσεις. Προβάλετε καλύτερα τα ταλέντα σας και αυτό σας φέρνει περισσότερες επαγγελματικές επιτυχίες. Επίσης, θα σας δοθούν ευκαιρίες για αποδράσεις ξεκούρασης, είτε με το/τη σύντροφο, είτε με φίλους. Εύνοια υπάρχει και σε ερωτικό επίπεδο και μάλιστα τώρα μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας πιο εύκολα!

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη υπάρχει εύνοια σε οικονομικό επίπεδο. Είναι το διάστημα που αυξάνονται τα έσοδά σας μέσα από συνεργασίες. Αλλάζοντας τα οικονομικά σας δεδομένα, αποκτάται μεγαλύτερη ασφάλεια. Η διέλευση αυτή αφορά το σύστημα αξιών σας, οπότε δεν αποκλείεται μια επαγγελματική επιβράβευση ή μια ερωτική γνωριμία να σας ανανεώσει.

Τοξότης

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και ξεκινά ένα ευχάριστο, γεμάτο περιπέτεια, αισιοδοξία αλλά και ερωτικό διάστημα. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς, κοινωνικοί και γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους. Για τους δεσμευμένους είναι, επίσης, εξαιρετικό διάστημα και πολύ πιθανό να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι. Εύνοια υπάρχει και στα επαγγελματικά σας, καθώς γίνεστε πιο δημιουργικοί και οι ευκαιρίες έρχονται!

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σας βοηθά να κάνετε ένα ταξίδι απολογισμού με τον εαυτό σας και μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Είναι το διάστημα που θα θελήσετε να κλείσετε υποθέσεις, τόσο στο ερωτικό, όσο και στο επαγγελματικό κομμάτι. Γενικότερα, είναι το διάστημα που έχετε την ανάγκη για χαλάρωση, ξεκούραση και αποστασιοποίηση από πολλά πράγματα, ώστε να κάνετε τα σχέδιά σας πιο μυστικά και να τα φανερώσετε με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Προσοχή στο παρασκήνιο.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη ξεκινά ένα εξαιρετικό διάστημα για εσάς, σας φέρνει πολλές ευκαιρίες, γίνεστε πιο κοινωνικοί και αυξάνονται οι γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο. Μπορεί να ενταχθείτε σε ομάδες, να ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες και να θέσετε νέους στόχους. Επίσης, τώρα μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα όνειρό σας! Οι φιλικές σας σχέσεις βελτιώνονται αλλά και οι συνεργασίες ευνοούνται.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σας φέρνει μπροστά θέματα με την καριέρα σας. Είναι ένα διάστημα που τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν έντονα. Ίσως, να ξεκινήσετε καινούργια εργασία, να αλλάξετε το αντικείμενο της δουλειάς σας, να μάθετε καινούργια πράγματα και να σας κάνουν πιο δημιουργικούς και με περισσότερα κέρδη. Οπότε, είναι ένα καλό διάστημα να προβάλετε τον εαυτό σας και να αναγνωριστεί η δουλειά σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα