Αφροδίτη στον Τοξότη (30/12/23 – 23/1/24)

ASTROTEAM GUEST
21/12/2023

Η Αφροδίτη περνάει στο αισιόδοξο αλλά και αδηφάγο ζώδιο του Τοξότη από 30/12 έως 23/1/24.

Μια περίοδος που θα ευνοήσει περισσότερο σε προσωπικά – οικονομικά θέματα τα ζώδια της φωτιάς & του αέρα. Δεν είναι μια θέση με τίτλους στη παραδοσιακή αστρολογία, ωστόσο είναι μια καλύτερη θέση από την προηγούμενη του Σκορπιού καθώς το συναίσθημα είναι πιο ανάλαφρο και ζεστό, ενθουσιώδες αλλά και φιλοσοφημένο. Η Αφροδίτη στο διπλό και μεταβλητό ζώδιο του Τοξότη έχει διπλή ανάγνωση! Από τη μια συναντάμε τύπους ανθρώπων που είναι πιο επιλεκτικοί ή φιλοσοφημένοι στα θέματα της αγάπης και των χρημάτων ενώ από την άλλη συναντούμε τους τύπους που ενδιαφέρονται μόνο για τη περιπέτεια στις σχέσεις τους και είναι αρκετά σπάταλοι στα οικονομικά μη δίνοντας την απαραίτητη σημασία στην ύλη. Η Αφροδίτη στο διάβα της από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει ορισμένες όψεις που δείχνουν το πως θα σχετιστούμε εκείνη τη περίοδο αλλά και αν θα έχουν αποτελέσματα οι κόποι μας στο να βγάλουμε κάποια χρήματα παραπάνω.

Οι όψεις της Αφροδίτης στον Τοξότη:

Γενικώς λόγω της αναδρομής του Ερμή στο Τοξότη η Αφροδίτη δεν θα μπορεί να φέρει κάτι νέο ως γνωριμία για να μείνει. Τη Πρωτοχρονιά η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο στους Ιχθύες δείχνει την οικονομική στενότητα και την συναισθηματική σκληρότητα παρά τις γιορτινές μέρες. Στις 11/1 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα στον Κριό μας δείχνει ότι είναι καλή στιγμή να κλείσουμε συναισθηματικές πληγές ή τραύματα στις σχέσεις μας.

Προσοχή τόσο στην ερωτική όσο και στην οικονομική χασούρα ή σπατάλη!

Ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 25ο των Ιχθύων (19/1) είναι ικανό να μας κάνει να δούμε ωραιοποιημένα κάποιες καταστάσεις, να εξαπατηθούμε από απροσεξία ή αφέλεια. Προσοχή τόσο στην ερωτική όσο και στην οικονομική χασούρα ή σπατάλη! Ανάγκη για σύνδεση με άτομα πνευματικά ή πονεμένα, χρειάζεται διάκριση σε όποιον σας το παίζει θύμα αλλά έχει άλλους σκοπούς από πίσω που δε βλέπετε! Ναι μεν μπορούμε να περάσουμε όμορφα ή να γνωρίσουμε κόσμο αλλά αυτό να μην είναι εφαλτήριο για κάποια προσδοκία προς μακροημέρευση σχέσης, ευνοούνται γνωριμίες με άτομα από εξωτερικό ή το διαδίκτυο χωρίς να σημαίνει ότι θα διαρκέσουν! Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της φωτιάς: Κριοί, Λέοντες & Τοξότες παίρνουν τη μερίδα του λέοντος αλλά και τα ζώδια του αέρα θα έχουν τις βοήθειες τους, Δίδυμοι, Ζυγοί & Υδροχόοι.

Μία γεύση για κάθε ζώδιο/ωροσκόπο:

Κριός – η νέα θέση της Αφροδίτης σας πάει περισσότερο, γνωριμίες ή επαφές από το διαδίκτυο ή μέσα από ταξίδια ή σεμινάρια, περισσότερη αισιοδοξία & ανοιχτότητα, προσοχή μόνο χρειάζεται σε κρυφές και μυστικές επαφές που δε θέλετε να μαθευτούν ή οι γνωριμίες που κάνετε τώρα το πιθανότερο είναι να μην σας αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια τους.

Ταύρος – καλύτερη θέση για τα οικονομικά κυρίως αυτά που διαχειρίζεστε στις τράπεζες ή που μοιράζεστε, εγγυήσεις, δάνεια, εφορία στο τραπέζι, να έχετε ένα μέτρο στα έξοδα, μη δανείζετε σε φιλικά πρόσωπα, καλύτερη σεξουαλική ζωή!

Δίδυμοι – νέες σχέσεις και συνεργασίες σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Λόγω της όψης του Κρόνου και του Ποσειδώνα όμως πολλά από εκείνα που έχετε στο μυαλό σας για το ταίρι θα είναι οι προσδοκίες σας περισσότερο παρά η πραγματικότητα, βάλτε τη διάκριση και αφήστε τη φαντασία κατά μέρους αυτή τη περίοδο για να μην απογοητευτείτε τόσο πολύ.

Καρκίνος – η αγάπη & ο έρωτας έρχεται μέσα από την δουλειά, καλύτερες απολαβές στο εργασιακό κομμάτι, μεγαλύτερη ανάγκη για απολαύσεις στην καθημερινότητα, μην το παρακάνετε όμως.

Λέων – η χαρά & το κέφι έρχεται ξανά στα χείλη σας, η δημιουργικότητα & τα χόμπι, η ενασχόληση με τα παιδιά σας δίνουν πόντους ξανά μετά από ένα απαιτητικό διάστημα, για τους αδέσμευτους μια καλή περίοδος για εξόρμηση, τα οικονομικά βελτιώνονται αλλά μην το παρακάνετε με τα έξοδα!

Παρθένος – μια πιο εσωστρεφής περίοδος κοινωνικά για εσάς, βελτίωση σχέσεων στα του οίκου σας, ανάγκη για αναδιαμόρφωση του χώρου που μένετε ή του γραφείου σας, προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις προσώπων από διαφωνίες ή ύπουλες αντιπαραθέσεις.

Ζυγός – μια πιο εξωστρεφής περίοδος σε αντίθεση με τους Παρθένους για εσάς καθώς η Αφροδίτη σας κάνει πιο κοινωνικούς, να θέλετε να βρεθείτε με φίλους, επικοινωνιακούς με τους γύρω σας & πιο γλυκούς από όσο είστε! Προσοχή με τις αγορές λόγω της αναδρομής του Ερμή στο Τοξότη και των όψεων με τον Κρόνο!

Σκορπιός – το πορτοφόλι σας θα πάρει την τόνωση που του αξίζει αρκεί και σεις να μην το παρακάνετε με τα έξοδα ειδικά τις ημέρες που η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα.

Τοξότης – λάμψη & αισιοδοξία θα σας χαρίσει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, αρκετές επαφές & γνωριμίες αλλά μην νομίζετε ότι όλες αυτές οι επαφές θα μείνουν στη ζωή σας λόγω και της αναδρομής του Ερμή. Από την άλλη βέβαια δεν νομίζω να σας ενδιαφέρει κιόλας το τελευταίο! Οι δεσμευμένοι του ζωδιακού θα τεσταριστούν λίγο περισσότερο λόγω της όψης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στις αντοχές τους.

Αιγόκερως – μια πιο κλειστή κοινωνικά περίοδος για εσάς είναι αυτή, χρειάζεται αποτράβηγμα από τις περιττές επαφές ή άτομα που δεν σας κάνουν καλό, εσωτερική ανακούφιση & καλύτερο ύπνο προσφέρει η νέα θέση της, στα τετράγωνα του Κρόνου & του Ποσειδώνα διαφυλάξτε τα μυστικά σας ή αποφύγετε παρασκηνιακές δράσεις κι επαφές με αγνώστους.

Υδροχόος – μια έντονα κοινωνική περίοδος για εσάς ανοίγεται με την θέση της Αφροδίτης εδώ, φίλοι σας στηρίζουν αλλά και συμμετοχή σε ομάδες ή συλλόγους ανεβάζουν το ηθικό σας, προσοχή μη μπείτε στη διαδικασία να ανοίξετε το πορτοφόλι σας σε όποιον σας κλαυτεί γιατί θα είναι δανεικά και αγύριστα!

Ιχθύες – μια περίοδος με έμφαση στη κοινωνική εικόνα και προβολή σας είναι αυτή, διορθωτικές κινήσεις στα επαγγελματικά ανεβάσουν το κασέ, μεγαλύτερη προσοχή σε προσδοκίες που έχετε από άτομα εξουσίας στη δουλειά ή με μεγαλύτερους στο οικογενειακό περιβάλλον, μη περιμένετε την έγκριση ή την αποδοχή τους σε δικά σας σχέδια ή επιδιώξεις καθώς ειδικά οι γεννημένοι 1ο και 3ο δεκαήμερο θα απογοητευτείτε!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα