Αφροδίτη στον Τοξότη 16/11 – 10/12/2022

ASTROTEAM GUEST
11/11/2022

Η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη χαρίζει ευγένεια και αγάπη σε ότι όμορφο και αληθινό υπάρχει γύρω μας. Επίσης η θέση της στο πιο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη θα στρέψει το ενδιαφέρον μας στη χαρά της ζωής, στα όμορφα συναισθήματα, στη λεπτότητα, στην καλοσύνη, στις καλές τέχνες, την ποίηση, τη μουσική και φυσικά και θα εστιάσουμε στην οικονομική μας πρόοδο.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη έχει την ανάγκη να διασκεδάσει, να χαρεί και θα εκφράσει την ανάγκη μας να χαμογελάσουμε, να χαρούμε και να διώξουμε την αρνητική ενέργεια από το περιβάλλον μας. Θα θυμηθούμε πως ο στόχος μας είναι η πρόοδος και όχι η αποτυχία, γι’ αυτό καλό είναι να συντονιστούμε με τις επιθυμίες της. Και το πιο σπουδαίο είναι να είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε αφού ενωθούμε και γίνουμε κοινωνικά ανώτερα όντα, γιατί μόνο έτσι έρχεται η επιτυχία. Η θέση της Αφροδίτης εδώ είναι ουδέτερη, αλλά χαρίζει εξωστρέφεια στις σχέσεις που την έχουμε ανάγκη και ιδιαίτερα όταν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Όσοι έχετε την Αφροδίτη σας σε αυτό το ζώδιο σημαίνει πως θα έχετε επιστροφή της Αφροδίτης στη γενέθλια θέση της και σας αφορά άμεσα γιατί θα εκπληρώσει κάποιες επιθυμίες σας. Η Αφροδίτη στο Τοξότη αναζητά σύντροφο έξυπνο και απελευθερωμένο και φυσικά όσοι έχουν σε αυτή τη θέση την Αφροδίτη αναζητούν ένα σύντροφο που θα ταξιδεύουν μαζί αποκτώντας νέες εμπειρίες. Πολύ πιθανόν να δημιουργήσετε σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό ή να έχετε την τύχη να ασχοληθείτε με τον τουρισμό και να έχετε οικονομικά οφέλη. Φυσικά και πολύ από τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη στον Τοξότη αγαπούν και τον τζόγο, γιατί θέλουν γρήγορα χρήματα και πολλές φορές έχουν την τύχη με το μέρος τους, (προσοχή στις υπερβολές, γιατί θα πρέπει να έχετε γενέθλια προδιαγραφή).

Οι όψεις που θα έχει η Αφροδίτη με άλλους πλανήτες δημιουργεί τις τελικές τάσεις.

  • Στις 22 Νοεμβρίου θα συναντηθεί με τον Ερμή και η μέρα αποκτά ενδιαφέρον για την ερωτική ζωή και η επικοινωνία βοηθάει τα ζευγάρια να συζητήσουν τις προσωπικές τους διαφορές. Φυσικά και το φλερτ κορυφώνεται.
  • Στις 02 Δεκεμβρίου είναι θετική σε όψη με τον Κρόνο και είναι θετική μέρα για ερωτική δέσμευση για έναν αρραβώνα ή να κλείσετε μια καλή επαγγελματική πρόταση.
  • Στις 04 Δεκεμβρίου θα βρεθεί σε όψη με τον Ποσειδώνα και ο ρομαντισμός είναι ανεπτυγμένος ιδιαίτερα. Για κάποιους θα υπάρχει το αίσθημα της απογοήτευσης και της εξαπάτησης.
  • Στις 09 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Δία και δημιουργεί υπερβολές στα αισθήματα και στα χρήματα, γι’ αυτό να αποφύγετε να πάτε για ψώνια για να μην ξεφύγετε.

Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη όλα τα ζώδια:

Κριός

Το ενδιαφέρον σας στρέφετε στο εξωτερικό ή σε άτομα που βρίσκονται εκεί και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ερωτικό ταξίδι. Επίσης σε θέματα δικαιοσύνης θα έχετε τύχη και οι σπουδαστές του ζωδίου θα έχετε επιτυχία στις σπουδές σας. Μόνο οι έξυπνοι και οι φιλοσοφημένοι άνθρωποι θα έχουν ελπίδα, για να ασχοληθείτε μαζί τους. Τα χρήματά σας τα δώσετε σε ταξίδια, σε σεμινάρια και στις γνώσεις.

 Ταύρος

Έντονη ερωτική επιθυμία θα έχετε όλοι οι Ταύροι και οι απαιτήσεις σας γίνονται παράφορες. Η κτητική συμπεριφορά και η ζήλια δημιουργεί ένταση και τα παιχνίδια εξουσίας είναι αμοιβαία. Οικονομική επιτυχία ή μπορείτε να πετύχετε μια οικονομική διευκόλυνση. Δεν αποκλείεται να έχετε αποκαλύψεις για τον σύντροφό σας που αγνοούσατε και να επιδράσουν στην ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Η ανάγκη σας για συντροφικότητα κορυφώνεται και οι προσωπικές σχέσεις γίνονται υγιέστερες και οι συμπεριφορές γίνονται πιο ευγενικές. Είναι κατάλληλη εποχή να αναθερμάνετε τη σχέση σας στη περίπτωση που είχε διαταραχθεί. Οι ελεύθεροι του ζωδίου του 3ου δεκαημέρου, έχετε πολλές πιθανότητες να ερωτευτείτε. Να πείτε την αλήθεια σας στο σύντροφο για τα συναισθήματα σας και θα βρείτε ανταπόκριση.

Καρκίνος

Το ενδιαφέρον σας είναι στη δουλειά σας και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Στον ερωτικό τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, γιατί πολύ πιθανόν να μην αναλάβετε τις κοινές σας υποχρεώσεις με το σύντροφο και να σας χαλάσει η διάθεση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου (και όχι μόνο) μπορείτε να βρείτε στο χώρο εργασίας το άτομο που θα σας ενθουσιάσει ερωτικά.

Λέων

Επιτέλους τα Λιοντάρια διασκεδάζετε, γιατί το προηγούμενο διάστημα ήταν ανυπόφορο σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ασχολείστε με αυτά που επιθυμείτε και σας προσφέρουν χαρά, με τα παιδιά σας, με τα δημιουργικά σας σχέδια και με τον ερωτικό σας σύντροφο. Να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο όσο μπορείτε για να ψυχαγωγηθείτε, γιατί το έχετε μεγάλη ανάγκη. Λύνονται προβλήματα των παιδιών και φεύγουν κάποιες στεναχώριες. Και νιώθετε αισιόδοξοι.

Παρθένος

Στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας θα είναι η Αφροδίτη για σας τους Παρθένους. Θα νιώσετε οικογενειακή θαλπωρή και θα έχετε την επιθυμία να ωραιοποιήσετε το σπίτι σας. Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και εσείς διαμορφώνετε το χώρο σας με γούστο για να απολαύσετε οικογενειακές στιγμές. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου θα έχετε τη μεγαλύτερη έμπνευση και ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας και σας παρασύρει σε ρομαντικές στιγμές.

Ζυγός

Η διέλευση της Αφροδίτης θα σας κάνει πολύ ευχάριστους στο περιβάλλον σας και στις συναντήσεις με φίλους και στις σχέσεις με αδέλφια και ξαδέλφια. Νέες γνωριμίες και τα πολλά φλερτ σας κολακεύουν χωρίς να σκέπτεστε κάτι πιο σοβαρό. Ευχάριστες ειδήσεις από έγγραφα σας ενθουσιάζουν, τα οικονομικά θέματα και τα κεφάλαια σας τα χειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο. Μικρά ταξιδάκια σας φτιάχνουν τη ψυχολογία. Ευνοούνται επίσης οι αγοροπωλησίες και το εμπόριο και το σημαντικό είναι πως επικοινωνείτε με ευχάριστο τρόπο.

Σκορπιός

Αυτή η διέλευση θα επηρεάσει της οικονομικές σας συναλλαγές και θα υπάρχει μια βελτίωση στα οικονομικά σας θέματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν χρειάζεται να κάνετε μια καλή διαχείριση. Να πάρετε τις ευκαιρίες για ορισμένες ευνοϊκές διαπραγματεύσεις οικονομικής φύσης και να χειριστείτε τις οικονομικές σας επενδύσεις με έξυπνο τρόπο. Προσφέρετε τις αξίες σας σε όσους αγαπάτε και ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σας, όμως καλό είναι να αποφύγετε κτητικές συμπεριφορές.

Τοξότης

Στο ζώδιό σας θα είναι η Αφροδίτη για να επηρεάσει ολοκληρωτικά τον τρόπο της έκφρασής σας. Θα προσφέρει τη χαρά και την τύχη, δημιουργώντας αρμονία σε όλους σχεδόν τους τομείς. Η ηρεμία στην εμφάνισή σας και ο καλόκαρδος τρόπος θα προσθέσει μια ξεχωριστή φινέτσα στην προσωπικότητά σας και θα σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς. Όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο πολύ πιθανόν να νιώσετε απογοήτευση από το σύντροφό σας, γιατί θα έχει εγωιστική στάση. Καλύτερα είναι να υπερισχύσει η αγάπη και να γίνετε πιο ανεκτικοί για να μειωθεί η ένταση. Ομορφαίνετε οι Τοξότες και ζείτε όπως επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Κρυφές ερωτικές επαφές ή θα κάνετε αληθινές παραχωρήσεις, για να προσφέρετε περισσότερα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Προσοχή στην προσωπική σας ζωή για να μην μπερδευτείτε σε διπλές και μυστικές σχέση και αναγκαστείτε να θυσιάσετε χρόνιες σχέσεις για κάποια σχέση που δεν αξίζει. Πολύ πιθανό να κληθείτε να φροντίσετε αγαπημένα πρόσωπα ή να λάβετε μέρος σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Δεν θα εκφράζετε τα συναισθήματα σας, αλλά ούτε και τα οικονομικά σας οφέλη.

Υδροχόος

Στον οίκο που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα θα είναι η Αφροδίτη, γιατί θα τονίσει τις φιλικές σας σχέσεις και πιθανό εκεί να βρίσκεται και το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Γίνεστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και μπορείτε να στηρίξετε τις δραστηριότητές σας με τη βοήθεια των φίλων σας. Το άτομο που σας ενδιαφέρει θα εκφράσει τα συναισθήματά του και με τη φιλία έρχεται η αγάπη και η αγάπη φέρνει πολλούς φίλους, για εξόδους και να επεκταθείτε ακόμα περισσότερο κοινωνικά. Το διαδίκτυο βοηθάει ιδιαίτερα στην διαφήμιση και στην εύρεση νέων φίλων ακόμα και με άτομα από το εξωτερικό.

Ιχθύες

Η διέλευση της Αφροδίτης για σας τους Ιχθύες θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες στην καριέρα σας και γενικότερα στην επαγγελματική σας πρόοδο. Οι επαφές με άτομα που έχουν θέσεις ανώτερες θα σας προωθήσουν και εσείς θα πρέπει να ανταποκριθείτε στις καλές δημόσιες σχέσεις. Πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσα στο χώρο εργασίας σας. Η Αφροδίτη στο ανώτερο σημείο καταργεί ταξικούς φραγμούς και βοηθάει να αποκτήσετε γνωριμίες με άτομα που έχουν κύρος και γοητεύονται από σας. Οικονομική άνοδο από μια προσωπική σας επιτυχία και ιδιαίτερα οι καλλιτέχνες του ζωδίου θα έχετε μεγάλη αναγνώριση.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα