Αφροδίτη στον Ταύρο – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια από τις 28/05 – 23/06/2022

ASTROTEAM GUEST
02/06/2022

Η Αφροδίτη στο Ταύρο θεωρείτε πολύ τυχερή θέση γιατί είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί στο συγκεκριμένο ζώδιο. Ο πλανήτης της αγάπης, του έρωτα και της οικονομικής ασφάλειας, θα βρίσκεται στη θέση που επιθυμεί, για να απολαύσει και να διεκδικήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες. Όσοι έχουν την Αφροδίτη τους στο Ταύρο αγαπούν τις σταθερές σχέσεις, έχουν πίστη στον έρωτα και επιθυμούν απόλυτη αφοσίωση από το σύντροφο. Το σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται στις ερωτικές υποθέσεις, όταν εμφανίζουν κτητική συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφο. Οι ίδιοι έχουν απόλυτη προσκόλληση σε όσους αγαπάνε και το ίδιο απαιτούν και από τους άλλους. Πολλές φορές αυτό δεν λειτουργεί, για αυτό καλό είναι να προσέχουν που χαρίζουν την αγάπη τους.

Η κοινωνικότητα είναι πολύ ανεπτυγμένη για όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτή τη θέση και μπορούν να κερδίσουν φίλους και να γίνουν ιδιαίτερα δημοφιλείς στις παρέες τους. Τυχεροί επίσης είναι όσοι ασχολούνται με επιχειρήσεις ή οικονομικά θέματα, γιατί η θέση αυτή της Αφροδίτης τους κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς και κερδίζουν με εύκολο τρόπο την εκτίμηση των ανθρώπων και αυτό βοηθάει απόλυτα στις οικονομικές συναλλαγές. Επίσης, όσοι έχετε την Αφροδίτη σας στον Ταύρο σε μια γενική εικόνα, έχετε τύχη στα χρήματα και τα έχετε ιδιαίτερη ανάγκη για να νιώθετε ασφαλείς. Η οικονομική εύνοια πιθανόν να έρθει από κληρονομιές, από επαγγελματικές συνεργασίες ή από ένα γάμο.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο αγαπά την ποιότητα, την ομορφιά, την οικονομική ασφάλεια και τις σταθερές σχέσεις!

Οι άντρες με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση γοητεύονται από γυναίκες που έχουν γλυκά χαρακτηριστικά, που είναι τρυφερές και τους φροντίζουν με αφοσίωση και καλοσύνη. Ο κάθε άντρας που έχει την Αφροδίτη στον Ταύρο, θέλει η γυναίκα του να αγαπάει τις τέχνες και να έχει ισχυρές ηθικές αξίες και φυσικά να την εμπιστεύονται. Το άρωμα σε μια γυναίκα είναι βασικό στοιχείο που θα τον έλξει και επίσης θαυμάζουν τις γυναίκες που έχουν κλασική αλλά ταυτόχρονα θηλυκή εμφάνιση. Ένα όμορφο λαιμό στολισμένο σε μια γυναίκα είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό που τους εξιτάρει. Αν έχουν και οικονομική άνεση φυσικά ακόμα καλύτερα.

Οι γυναίκες με την Αφροδίτη στον Ταύρο λατρεύουν όλες τις ομορφιές της ζωής, θέλουν να απολαύσουν τον έρωτα, το φαγητό, αγαπούν με πάθος όλα τα όμορφα αντικείμενα και ιδιαίτερα τα έργα τέχνης. Είναι γυναίκες με έντονη θηλυκότητα και έχουν καταπληκτική αισθητική! Αγαπούν τους άντρες που θέλουν σταθερές σχέσεις και έχουν τη διάθεση να απολαύσουν τη ζωή με όλες τις αισθήσεις. Είναι πολύ βασικό να έχει ο σύντροφος τα ίδια γούστα, αλλιώς δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Αγαπούν τη συντροφικότητα αρκεί να μπορούν να απολαμβάνουν μαζί όλες τις χαρές της ζωής!

*Προσοχή σε όλους που έχετε την Αφροδίτη σας σε αυτό το ζώδιο, στην ακραία κτητική συμπεριφορά.

Από 28/05/2022 – 23/06/2022 η Αφροδίτη θα είναι στον Ταύρο και θα στραφούμε στα θέματα που εξουσιάζει, δηλαδή στα ερωτικά και στα οικονομικά μας, επίσης θα έχουμε την επιθυμία για απολαύσεις και θα θέλουμε να ικανοποιήσουμε όλες τις αισθήσεις μας.

  • Να δούμε όμορφες εικόνες, όμορφα μέρη
  • Να μυρίσουμε όμορφες μυρωδιές του καλοκαιριού.
  • Να γευτούμε τα καλύτερα φαγητά και γλυκά.
  • Να νιώσουμε το χάδι.
  • Να ακούσουμε όμορφη μουσική.
Όλες οι αισθήσεις μας θα είναι πολύ ενεργοποιημένες!

Οι σημαντικές όψεις που θα δημιουργήσει από τη διέλευσή της στον Ταύρο είναι:

  • Στις 12/06/2022 η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό και έρχονται ξαφνικοί έρωτες και φεύγουν οι παλιοί. Ευχάριστες εκπλήξεις, αλλαγές στην εμφάνιση σας και απρόσμενα δώρα, κυρίως τα σταθερά ζώδια του 2ου δεκαημέρου.
  • Στις 19/06/2022 η Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και τα αισθηματικά θέματα θα περάσουν κάποιες δοκιμασίες. Προβληματισμοί για οικονομικά θέματα. Οι έρωτες που θα δημιουργούνται εκείνες τις μέρες θα είναι με διαφορά ηλικίας. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια του 3ου δεκαημέρου. Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.
  • Στις 19/06/2022 η Αφροδίτη σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έρωτες σε όσους ανήκουν στα μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου δηλαδή στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Και τα σταθερά του 3ου. Επίσης ευνοεί βόλτες κοντά στη θάλασσα. Είναι μέρες πολύ ρομαντικές, για ξεκούραση και ονειροπόληση.
  • Στις 21/06/2022 η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα φέρνει σε κάποιους όμορφα γεγονότα σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Δημιουργεί μεγάλους έρωτες και αισθήματα ζήλιας και κτητικότατης στα σταθερά και παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου.

Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια:

Κριός

Μπορείτε όλοι οι Κριοί το διάστημα αυτό να περιμένετε αύξηση των οικονομικών σας. Θα διεκδικήσετε με θάρρος το άτομο που σας ενδιαφέρει και που θεωρείτε πως έχει μεγάλη σημασία να υπάρχει στη ζωή σας.

Ταύρος

Προσέχετε την εμφάνιση σας ιδιαίτερα και οι ερωτική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον. Πολύ καλή διάθεση για έξοδο και για απολαύσεις. Δύσκολο διάστημα για τις σχέσεις είναι 12/06- 19/06 γιατί θα υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που θέλουν διαχείριση ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου κάποιοι απομακρύνεστε από το σύντροφο και κάποιοι ερωτεύεστε ξαφνικά.

Δίδυμοι

Κρυφές επιθυμίες και κρυφές σχέσεις έρχονται για να σας δημιουργήσουν καλή ψυχική διάθεση. Προσοχή στις μπερδεμένες σχέσεις γιατί είστε ευάλωτοι. Θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές απόλυτα μυστικές. Οι οικονομικοί πόροι καλό είναι να μην ανακοινώνονται.

Καρκίνος

Πολύ όμορφες οι σχέσεις με τους φίλους σας και ιδιαίτερα με όσους έχετε κοινές ιδέες και είστε σε κοινές ομάδες. Νέοι έρωτες σας ξεσηκώνουν και διασκεδάζετε με φίλους και μέσα από τις παρέες θα υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον, επίσης και το διαδίκτυο θα είναι ένας τρόπος για φλερτ.

Λέων

Όμορφη κοινωνική προβολή και επαγγελματική καταξίωση για όλα τα λιοντάρια. Η δημόσια εικόνα σας θα προσφέρει πολύ θετικές εντυπώσεις και ο ερωτικός θαυμαστής πολύ πιθανό να είναι σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Του 2ου δεκαημέρου προσοχή στις 12/06 με άτομα που είναι σημαντικά για την καριέρα σας, για να μην σπάσετε σχέσεις. Στις 19/06 επίσης προσοχή με άτομα που έχουν θέσεις ανώτερες, γιατί θα βάλουν εμπόδια στις φιλοδοξίες σας.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας ευνοεί ιδιαίτερα και μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό ή κάποιοι από σας που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά με το εξωτερικό θα έχετε επιτυχία. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να περιμένετε ένα ξαφνικό έρωτα θα σας ανανεώσει.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σας θα είναι έντονο για την σεξουαλική σας ζωή και γενικότερα για τις απολαύσεις που μπορείτε να έχετε με τον σύντροφο σας. Προσοχή στη ερωτική ζήλια που πιθανόν νιώσετε καλό είναι να μην την εκφράσετε με άσχημο τρόπο. Κοινά οικονομικά σας ευνοούν και πιθανές οφειλές τακτοποιούνται.

Σκορπιός

Στον τομέα της συντροφικότητας θα περάσει η Αφροδίτη για να προσφέρει ηρεμία και τύχη στις στενές σχέσεις, στο γάμο σας ιδιαίτερα και στην περίπτωση που είχαν διαταραχθεί οι σχέσεις είναι πολύ καλή ευκαιρία να αποκατασταθούν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε πολλούς θαυμαστές και του 2ου δεκαημέρου θα έρθουν ξαφνικοί έρωτες για να σας αναστατώσουν. Οι δεσμευμένοι του 2ου προσοχή στις αντιπαραθέσεις γιατί μπορεί να απομακρυνθείτε με το σύντροφο. Του 3ου δεκαημέρου πιθανόν να νιώσετε συναισθηματική μοναξιά.

Τοξότης

Η καθημερινότητας σας αποκτά πολύ ενδιαφέρον και με χαρά πηγαίνετε στην εργασία σας και βλέπετε τους κόπους σας να αποδίδουν καρπούς. Τα άτομα που συνυπάρχετε στον εργασιακό χώρο σας εκτιμούν και βελτιώνονται οι σχέσεις. Ασχοληθείτε με θέματα υγείας και διατροφής για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Αιγόκερως

Ενεργοποιείται ο ερωτικός οίκος για σας τους Αιγόκερους, είναι διάστημα ψυχαγωγίας και απόλυτης δημιουργίας. Η ανάγκη να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη, επίσης θα θέλετε να διασκεδάσετε για να φτιάξετε την ψυχολογία σας. Οι γονείς του ζωδίου θα έχετε χαρές από τα παιδιά σας. Μπορείτε να χαρείτε, να φλερτάρετε και να παρακολουθήσετε κάποιο καλλιτεχνικό ή αθλητικό θέαμα.

Υδροχόος

Οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται και παίρνετε υποστήριξη και αγάπη από άτομα της οικογένειάς σας του 1ου δεκαήμερου Μπορείτε να ομορφύνετε το σπίτι σας και να νιώθετε χαρούμενοι. Προσοχή του 2ου δεκαημέρου στις 12/06 να μην ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για να αποφύγετε οικονομικές αντιπαραθέσεις, με τα άτομα της οικογένειας. Του 3ου θα νιώσετε οικονομική πίεση και πιθανή οικονομική ανασφάλεια.

Ιχθύες

Η επικοινωνία σας θα γίνει πιο γλυκιά για εσάς τους Ιχθύες και ο τρόπος που σκέφτεστε θα βελτιώσει πάρα πολύ τις επαφές σας. Οι σχέσεις με τα αδέλφια σας είναι πολύ καλύτερες και όσοι ασχολείστε με τη διδασκαλία, το εμπόριο, την καλλιτεχνία θα έχετε πρόοδο. Μέσα από τις μετακινήσεις σας και τις επαφές θα έχετε πολλά φλερτ και του 3ου δεκαημέρου μπορείτε να ελπίζετε σε έναν απόλυτα ρομαντικό έρωτα!!!

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα