Αφροδίτη στον Ταύρο – Ανατροπές, εναλλαγές και ενεργοποίηση Εκλείψεων

ASTROTEAM GUEST
28/05/2022

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 28 Μαΐου 2022 μέχρι τις 23 Ιουνίου 2022 παρόλο που βρίσκεται σε ζώδιο φιλικό για τις ενέργειες και τα θέματα του πλανήτη στην πραγματικότητα πρόκειται για μια απόλυτα ανατρεπτική θέση μιας και στο διάβα της συναντά τους πλανήτες Ουρανό, Κρόνο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και ενεργοποιεί τις δύο εκλείψεις που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες εβδομάδες.  Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο φέρνει σειρά από εξελίξεις σε όλα τα ζώδια ωστόσο μέσα σε ένα πλαίσιο εναλλαγών και ταχυτήτων που θέλουν αντοχή και υπομονή.

*Διαβάζεις ζώδιο και Ωροσκόπο

Κριός

Κριέ, αν μπορούσα να περιγράψω αυτό που σου συμβαίνει θα έλεγα ότι 12 χρόνια πριν άφησες το παλιό σου σπίτι, μάζεψες την ζωή σου σε μια βαλίτσα και έφυγες. Αυτήν εδώ την χρονική στιγμή του 2022 είναι σαν τα δευτερόλεπτα εκείνα που στέκεσαι στην άκρη της αποβάθρας όσο περιμένεις να έρθει το τραίνο που θα σε μεταφέρει στον τελικό προορισμό σου. Παρόλο που αυτή την περίοδο νιώθεις ότι κυριαρχεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά η θέληση σου να κατευθυνθείς την ζωή εκεί που επιθυμείς και καταλαβαίνεις ότι αναγνωρίζεις τον εαυτό σου καλύτερα από ποτέ, το διάστημα μεταξύ 28 Μαΐου –23 Ιουνίου 2022 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο τραντάζεται η αίσθηση ασφάλειας και η σιγουριά σου. Θέματα που αφορούν τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο. Αντιλαμβάνεσαι την κακή διαχείριση χρημάτων που έκανες στο παρελθόν και με αποκορύφωμα το διάστημα μεταξύ 09 Ιουνίου –15 Ιουνίου δώσε τεράστια προσοχή σε σπατάλες ή επιπολαιότητες σε ξοδέματα. Παράλληλα το διάστημα αυτό προωθούνται από την μια κοινωνικά ανοίγματα και γνωριμίες -έχε στο νου ότι αυτές τις ημέρες είναι σώφρων να λειτουργείς αντίστροφα από αυτό που υπ’ άλλες συνθήκες θα έκανες- ωστόσο από την άλλη θα υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα και αναστάτωση.

Από τις 16 Ιουνίου – 20 Ιουνίου πιθανές μικρές απογοητεύσεις ή αίσθημα μη σύνδεσης προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον ή τις ομάδες στις οποίες κινείσαι. Οι ημέρες αυτές θα χαρακτηρίζονται από κυκλοθυμία με εσένα ωστόσο στο τέλος όλου αυτού να φαίνεται ότι κάτι ολοκληρώνεις μέσα σου και μαζί με αυτό απελευθερώνεται ένας αναστεναγμός λύτρωσης. Τις ημέρες αυτές είναι ιδανικότερο να ξεκουραστείς, να αποσυρθείς, να φροντίσεις τον εαυτό σου και να αποφύγεις τις υπερβολές στις κοινωνικότητες. Ξαναβλέπεις το βάθος και τους δεσμούς με φίλους σου. Ημέρες που είτε επισφραγίζεις φιλικές σχέσεις είτε κόβεις και αρχίζεις να βάζεις όρια. Για το διάστημα 20 Ιουνίου –23 Ιουνίου φαίνεται να αναγνωρίζεσαι από τον ευρύτερο σου κοινωνικό κύκλο και το επαγγελματικό περιβάλλον. Ημέρες ενίσχυσης και επιβράβευσης από τους ανωτέρους σου. Ημέρες που νιώθεις σιγουριά και ξαναθυμάσαι με αίσθημα ολοκλήρωσης για τις επιλογές που έχεις κάνει τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην κοινωνική σου ζωή και τις σχέσεις με τους ανθρώπους.

Ταύρος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου Ταύρε από τις 28 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2022 επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και στα θέλω σου. Ημέρες ανανέωσης και επιθυμίας για διασκέδαση, χαρά και καλοπέραση. Προσοχή ωστόσο να μην λειτουργείς περισσότερο εγωκεντρικά από ότι συνήθως. Συμπεριφέρεσαι με περισσότερη εξωστρέφεια και αυθορμητισμό. Ιδιαίτερα τις ημέρες μεταξύ 09 Ιουνίου – 15 Ιουνίου προσπάθησε να κινηθείς περισσότερο γειωμένα και με σύνεση. Οι ημέρες αυτές στην πραγματικότητα είναι από τα πιο ενεργά πεδία μέσα στην χρονιά σου και πιθανώς να κληθείς να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές. Θα κυριαρχεί το απρόοπτο και το ξαφνικό. Οι ημέρες αυτές λειτουργούν ως μεγεθυντικός φακός των αλλαγών που έχεις κάνει το τελευταίο 1,5 χρόνο σε σχέση με τον εαυτό σου, το πως λειτουργείς με τους σημαντικούς άλλους και το πως προτεραιοποιείς τα πράγματα στην ζωή σου. Κάτι σε ταρακουνάει και είτε σε αναγκάζει να κινηθείς και να ξεκολλήσεις από κάτι είτε σε απελευθερώνει και σου φανερώνει κομμάτια του εαυτού σου.

Από τις 16 Ιουνίου – 20 Ιουνίου φανερώνονται κρίσεις και δυσκολίες στον επαγγελματικό χώρο που καιρό τώρα κρύβονταν κάτω από το χαλί. Θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με ανωτέρους σου ή να δώσεις μάχες και να υπερασπιστείς την θέση και τα κεκτημένα σου. Κάτι μάλλον έχεις να ξαναδείς σε σχέση με τον χώρο εργασίας σου και το πως κινείσαι έξω στην κοινωνία. Πιθανώς αυτές τις ημέρες να διαπραγματευτείς και να χρειαστεί να συστήσεις καλύτερα τον εαυτό σου μέσα στην κοινωνία και τους ανθρώπους γύρω σου. Σημαντικός σύμμαχος σε όλο αυτό θα είναι η διπλωματία και φαίνεται ότι η κατανόηση και οι κοινές ιδεολογικές τοποθετήσεις θα αμβλύνουν τις προστριβές με συνεργάτες και τις κρίσεις στο κατά πόσο βρίσκεις ευχαρίστηση μέσα από τις επαγγελματικές σου επιλογές ή μάλλον πως το επάγγελμα και ευρύτερα ο κοινωνικός σου κύκλος επιδρά στην ζωή και στο αίσθημα ισορροπίας και χαράς σου. Να θυμάσαι ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις! Για το διάστημα 20 Ιουνίου – 23 Ιουνίου παίρνεις ανάσες και ηρεμείς. Ημέρες κατάλληλες να αναπολήσεις και να οραματιστείς. Ημέρες που μπορείς να ξανακοιτάξεις τις επιλογές που έκανες το τελευταίο χρόνο και με ψυχραιμία να εξετάσεις. Προωθούνται οι σχεδιασμοί για ταξίδια και ο οραματισμός για τους επόμενους μήνες και το προς τα πού θα κινηθείς.

Δίδυμοι

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 28 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2022 φαίνεται ότι πατάτε το κουμπί της επανεκκίνησης φίλοι Δίδυμοι ξεκινώντας πρώτα από όλα με το μέσα σας. Η απόσυρση και η κυκλοθυμία του τελευταίου μήνα δίνει τη θέση της -και μάλιστα με απότομο τρόπο- σε σταδιακή εξωστρέφεια που περισσότερο μοιάζει σαν μια μορφή αποκάλυψης σας. Τις ημέρες αυτές φωτίζεται σημαντικά το υποσυνείδητο που πια το επικοινωνείτε γύρω στο περιβάλλον σας. Τις ζυμώσεις και τις αλλαγές που προετοιμάζατε τους προηγούμενους μήνες τώρα είναι η στιγμή που ξεκινάτε να τις εξωτερικεύετε. Κατά κάποιο τρόπο ενώ συνεχίζετε να κινείστε στο παρασκήνιο, να παρατηρείτε τους ανθρώπους πως λειτουργούν και να ακολουθείται ένα τέμπο κάνοντας ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω, για τις ημέρες μεταξύ 09 Ιουνίου – 15 Ιουνίου ξαφνικά γεγονότα φέρνουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις ή εσείς ξεσκεπάζεστε και φανερώνεστε. Οι ημέρες αυτές θα χαρακτηρίζονται από αναστάτωση και ανακατωσούρα ωστόσο θα λειτουργήσουν ως κινητήριος μοχλός που θα σας βάλουν σε μια ροή.

Από τις 16 Ιουνίου – 20 Ιουνίου μοιάζει να μπλοκάρει ο τρόπος που θέλετε να κινηθείτε στην ζωή σας από εδώ και πέρα λόγω των ανασφαλειών, των φοβιών και της σωματικής σας κόπωσης. Στην πραγματικότητα αυτές τις ημέρες αναγνωρίζετε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας. Πιθανές δυσκολίες και κακοτοπιές σε θέματα ταξιδιών ή σπουδών και εκπαίδευσης προκαλούν αναστάτωση και στρες. Ημέρες που αναδύεται μια εσωτερική σύγκρουση με ιδεολογικό υπόβαθρο και πιθανώς αυτό να προέλθει από κάποιο ερέθισμα που θα λάβετε. Στην πραγματικότητα στο διάστημα αυτό οφείλετε να ξαναδείτε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε την δύναμη της θέλησης, την δύναμη του οραματισμού, τον Θεό και την ψυχή. Παρατηρήστε τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω, πως βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας, πως έχετε εξελιχθεί την τελευταία περίοδο αλλά και προς τα που πλέον κατευθύνεστε. Για την περίοδο μεταξύ 20 Ιουνίου – 23 Ιουνίου φαίνεται να ανταμείβονται όσοι Δίδυμοι δούλεψαν τις προηγούμενες ημέρες. Κάτι ολοκληρώνετε μέσα σας και μάλιστα βάζετε ταφόπλακα. Τις ημέρες αυτές υπάρχει μια κρυφή αίσθηση ευχαρίστησης όπως υπάρχει σε καθετί που ολοκληρώνεται αλλά κατά βάθος ξέρεις ότι πρόκειται να ξεκινήσει κάτι άλλο το οποίο πλησιάζει. Συναισθηματική ανοικτότητα και αν θέλετε Δίδυμοι πιο λειτουργικά εσωστρεφείς από ποτέ. Ενεργοποιείται η σεξουαλικότητα την οποία οφείλετε να προσεγγίσετε με σεβασμό. Τις ημέρες αυτές μπορείτε να δώσετε πολλά στους ανθρώπους γύρω σας και να λειτουργήσετε ως φως.

Καρκίνος

Καρκίνε, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 28 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2022 φαίνεται ότι αρχίζεις να σχεδιάζεις πλάνα για το επόμενο διάστημα, να επικεντρώνεσαι στα θέλω σου και να λειτουργείς με μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Οι φίλοι παίρνουν την πρωτοκαθεδρία μέσα από τους οποίους ανανεώνεσαι αλλά και ανά στιγμές σου δίνουν λύσεις και επιλογές από εκεί που δεν το περίμενες. Γενικότερα μέσα σε όλο αυτό το διάστημα φίλε Καρκίνε έχεις να διαπραγματευτείς σε σχέση με την σημασία και τον ρόλο της συντροφικότητας στην ζωή σου. Είτε αυτό αφορά τον ερωτικό σύντροφο, είτε τον ιδεολογικό σύντροφο ή ακόμα και τους φίλους με τους οποίους νιώθεις ότι σε καταλαβαίνουν και σε αποκωδικοποιούν. Για τις ημέρες μεταξύ 09 Ιουνίου – 15 Ιουνίου δώσε βάση σε πιθανές γνωριμίες με ερωτικό ενδιαφέρον -ανατρεπτικό αν θέλεις- μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Στα φόρτε και οι ουρανοκατέβατες λύσεις και διευκολύνσεις μέσα από φίλους. Πρόσεξε μόνο τις πιθανές διασπάσεις και συγκρούσεις που ίσως προκύψουν. Η διάθεση σου αυτές τις ημέρες θα λειτουργεί ως ασανσέρ με κατά βάση ωστόσο θετικό πρόσημο – πρόσεξε τον παρορμητισμό και τις υπερβολές σου-.

Την περίοδο μεταξύ 16 Ιουνίου – 20 Ιουνίου οικονομικά αδιέξοδα πιθανώς να προκαλέσουν δυσκολίες ή να λειτουργήσουν ως εμπόδια σε διάφορα σχέδια που ετοίμαζες. Καρκίνε βρίσκεσαι στα τελευταία στάδια της περιόδου ωρίμανσης σου. Μοιάζεις σαν όψιμο, ζουμερό φρούτο που μεν είναι κρεμασμένο ακόμα στο δέντρο, δε περιμένει τον κατάλληλο άνθρωπο για να το κόψει και να το απολαύσει – απογειώσει. Τις ημέρες αυτές θα επικρατεί ένα αίσθημα ανεκπλήρωτου και ματαίωσης. Πολύ πιο απλά, ενώ θέλεις δεν μπορείς. Έχεις να διαχειριστείς το συναίσθημα σου το οποίο θα γίνει περισσότερο εγωιστικό. Παρατήρησε ότι μπορούν να εκδηλωθούν ανασφάλειες, φοβίες και εμμονές. Πιθανώς να λειτουργήσεις εγωιστικά με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή να βαμπιρίσεις/βαμπιριστείς από κάποιον άνθρωπο του κοντινού σου κύκλου. Για το διάστημα 20 Ιουνίου – 23 Ιουνίου η λέξη συντροφικότητα είναι το Α και το Ω. Οι δεσμευμένοι ευνοούνται στο να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους. Οι μη δεσμευμένοι -πονεμένοι- Καρκίνοι θυμηθείτε να δώσετε και να σταθείτε στον περίγυρο σας που φαίνεται ότι θα σας χρειαστεί. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά θέλετε -και όχι απλά πια επιθυμείτε- και αναμένετε την συντροφικότητα.

Λέων

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 28 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2022 Λέοντα ξανοίγεσαι στο κοινό και μοιάζει σαν να παίρνεις το αίμα σου πίσω για όλο τον προηγούμενο χρόνο. Ανάγκη για εξωστρέφεια, γνωριμίες, κινητικότητα και κοινωνικότητα. Ευνοούνται οι επαγγελματικές κινήσεις και τονίζεται η τάση για ανέλιξη και επιτυχίες στα επαγγελματικά σου. Ευνοούνται οι επαγγελματικές σχέσεις και δη με τους ανωτέρους σου. Πιθανώς κάποιο γυναικείο πρόσωπο είτε να εμφανιστεί είτε να παίξει ξαφνικά σημαντικό ρόλο στην πορεία των επαγγελματικών σου. Οι λέοντες αυτές τις ημέρες είτε τα καταφέρνουν περίφημα με την εργασία τους είτε -σπανιότερα- ξανασυστήνονται στον κοινωνικό τους κύκλο μέσα από κάποιο ερωτικό ταίρι. Δώσε βάση στις ημέρες 09 Ιουνίου – 15 Ιουνίου που μπορείς να εκμεταλλευτείς σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Θυμήσου μόνο να λειτουργήσεις έξω από την ζώνη ασφαλείας σου και να ρισκάρεις. Επίσης θυμήσου ότι πιθανές εντάσεις και αναστατώσεις που ίσως προκύψουν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου εάν λειτουργήσεις ανατρεπτικά.

Για το διάστημα μεταξύ 16 Ιουνίου – 20 Ιουνίου οι δεσμευμένοι λέοντες πιθανώς να αντιμετωπίσουν προστριβές ή απογοητεύσεις μέσα στην ερωτική τους σχέση. Στην πραγματικότητα αυτή την περίοδο οι λέοντες οφείλουν να κάνουν το επόμενο βήμα με τον σύντροφο τους και σε όλο αυτό σύμμαχο θα έχουν την κατανόηση. Θα χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη φίλε Λέοντα τα θέλω και τις ανάγκες σου και προτεραιοποιήσεις τις επιθυμίες του συντρόφου. Από την άλλη κάποια σχέση να έχει τελματώσει και να έχει φτάσει η χρονική στιγμή να λήξει. Παράλληλα πιθανές εμπλοκές με κρατικούς μηχανισμούς ή νομικές υποθέσεις να προκαλέσουν πονοκέφαλο και να μην λειτουργήσουν με τον τρόπο που ανέμενες. Για την περίοδο 20 Ιουνίου – 23 Ιουνίου στρέφεις την προσοχή στην καθημερινότητα σου. Πιθανώς να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάποιο καινούργιο χόμπι, γυμναστική, διατροφή ή να τα ξαναπιάσεις από εκεί που τα άφησες. Υποθέσεις σχετικές με την εργασία βαίνουν καλώς ή ευρύτερα υπάρχει θετικό κλίμα με συνεργάτες. Το διάστημα αυτό απολαμβάνεις τις ημέρες σου και έχεις όρεξη για να προγραμματίσεις και να οργανώσεις πράγματα.

Παρθένος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 28 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2022 φίλε Παρθένε ξαναπιάνεις την ζωή σου στα χέρια και αρχίζεις να την προσεγγίζεις με διαφορετικό τρόπο. Προτεραιότητα για εσένα είναι η αναζήτηση της χαράς και της ευχαρίστησης στοιχεία που το τελευταίο διάστημα απουσίαζαν. Στα φόρτε προγραμματισμοί ταξιδιών ή ακόμα και ενάρξεις των ταξιδιών σου. Γενικότερα όλο κάπου πηγαίνεις, όλο κάτι σχεδιάζεις και όλο με κάτι πιάνεσαι. Λειτουργείς με περισσότερη ελαφρότητα και έχεις περισσότερη ενέργεια και εξωστρέφεια. Βρίσκεσαι στα πιο κοινωνικά σου, αλληλεπιδράς με κόσμο και κάνεις νέες γνωριμίες. Παράλληλα ευνοούνται θέματα που αφορούν τις σπουδές και την εκπαίδευση σου. Για τις ημέρες 09 Ιουνίου – 15 Ιουνίου δώσε μεγάλη προσοχή στα ερεθίσματα που θα λαμβάνεις. Είναι ημέρες που ο συγχρονισμός θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και τώρα είναι σώφρον να ακολουθήσεις το ένστικτο σου. Κινήσου με αυθορμητισμό, ρίσκαρε και να μην ξεχνάς να είσαι σε εγρήγορση. Να θυμάσαι ότι οι άνθρωποι που θα γνωρίσεις μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν εμφανιστεί για να σου υπενθυμίσουν ή αναδείξουν κάποιο κομμάτι της ζωής σου το οποίο έχεις αφήσει πίσω ή χρειάζεται να εξελίξεις. Ευνοούνται οι κοινωνικές συνδιαλλαγές και οι κοινωνικές εκδηλώσεις οι οποίες μάλιστα μπορεί να έχουν και αντισυμβατικό ή εναλλακτικό χαρακτήρα.

Για το διάστημα μεταξύ 16 Ιουνίου – 20 Ιουνίου προκύπτουν δυσκολίες και απαιτήσεις μέσα από το εργασιακό περιβάλλον και την καθημερινότητα σου. Πιθανές προστριβές και ρίξεις με συνεργάτες είναι στο πρόγραμμα. Φαίνεται ότι το εργασιακό πλαίσιο δημιουργεί εμπόδια και καθυστερήσεις στην ροή της καθημερινότητας σου. Η αίσθηση που θα επικρατεί είναι ότι δεν προλαβαίνεις και δεν σου φτάνει ο χρόνος. Σημαντική συμβουλή είναι να φροντίσεις τον εαυτό σου προκειμένου να αποφύγεις την εξάντληση. Σύμμαχοι για αυτές τις ημέρες θα είναι η συντροφική σχέση αλλά και ο κύκλος των σημαντικών σου άλλων που θα σου σταθούν και θα σε ενισχύσουν. Για τις ημέρες 20 Ιουνίου – 23 Ιουνίου το ερωτικό ενδιαφέρον αναπτερώνεται και κινείσαι με ταπεραμέντο. Διάθεση για χαρά και παιχνίδι. Η αισιοδοξία λειτουργεί μαγνητικά και προσελκύει ανθρώπους. Είναι άλλωστε ευνοϊκές οι ημέρες για να γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο αρκετά συμβατό με εσένα. Το διάστημα αυτό λειτουργεί ως ένα μικρό διάλειμμα μέσα στο οποίο μπορείς να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις μετά από τις απαιτήσεις και την κούραση των προηγούμενων ημερών. Ημέρες που νιώθεις ότι έχεις αυτό που θέλεις και χαίρεσαι με αυτά που κάνεις.

Ζυγός

Τον ασυμμάζευτο έχεις εδώ και κάποιους μήνες Ζυγέ που στο πρώτο εσωτερικό παραπάτημα ακολουθούν δύο βήματα – εκτοπίσματα χαράς και μπρίο και αυτό είναι πράγματι καλό γιατί υπήρξε αρκετά δυσκολεμένος τα προηγούμενα χρόνια. Από αυτό εξαιρούνται ωστόσο οι γεννημένοι στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου που δέχονται την επιρροή του Πλούτωνα -που δυσκολεύονται ακόμα παραπάνω-. Σε μια χρονική στιγμή που μπουκάρει ο Δίας στο απέναντι σου ζώδιο -στον Κριό δηλαδή- και το ενδιαφέρον μετατοπίζεται σε χρόνο ρεκόρ στην συντροφικότητα και τα ερωτικά σκιρτήματα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 28 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2022 δημιουργεί ένα κλίμα εσωστρέφειας και φαίνεται να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε εσωτερικές διεργασίες. Οικονομικές υποθέσεις σου τριβελίζουν τον εγκέφαλο και κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεσαι σε χρονική στιγμή που δυσκολεύεσαι να συγχρονίσεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου με το πορτοφόλι και τις ευρύτερες οικονομικές σου υποχρεώσεις. Το σίγουρο είναι ότι κάτι έρχεται και αν αυτό δεν είναι επιστρεφόμενα χρήματα, είναι ξοδέματα που ωστόσο θα φέρουν το αίσθημα της ολοκλήρωσης και της χαράς. Με το χέρι στη φωτιά κάτι σχεδιάζεις και σχεδόν μανιπιουλάρεις για να καταφέρεις να πάρεις αυτό που επιθυμείς. Κατά βάση αυτό αφορά κάτι ερωτικό.  Τις ημέρες 09 – 15 Ιουνίου προκύπτουν είτε ξαφνικά έξοδα είτε βρίσκονται εξ ουρανού λύσεις σε μπλοκαρισμένες οικονομικές υποθέσεις (αυτό θα εξαρτηθεί από τον γενέθλιο χάρτη σου). Ζυγέ διατήρησε την ψυχραιμία σου αυτές τις ημέρες γιατί στην προσπάθεια σου να έχεις αυτό που θέλεις μπορείς να βγεις εκτός ορίων.

Για το διάστημα μεταξύ 16 – 20 Ιουνίου οι ερωτικές υποθέσεις στραβώνουν και πιθανώς να φέρουν απογοήτευση και ματαίωση. Έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσεις Ζυγέ ότι την χρονιά αυτή ανά περιόδους συμβαίνουν τέτοια ερωτικά μπλοκαρίσματα για μερικές ημέρες που στην πραγματικότητα λειτουργούν ως εσωτερικά ξυπνητήρια. Είναι ενδεικτικές ημέρες για να αντιληφθείς ποια μοτίβα αναπαράγεις με τους ερωτικούς σου συντρόφους και οφείλεις να δουλέψεις. Για τους γονείς προκύπτουν δυσκολίες και ρίξεις με τα παιδιά ή υποθέσεις των παιδιών δημιουργούν οικονομικά ξοδέματα και αναστάτωση. Σύμμαχος αυτές τις ημέρες θα είναι η καθημερινότητα η οποία θα λειτουργεί γειωτικά και θα σε βοηθήσει να είσαι σε εγρήγορση για να μην σε παίρνει από κάτω αλλά αντιθέτως να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις. Για την περίοδο  20 Ιουνίου – 23 Ιουνίου η επαφή με την οικογένεια και το σπίτι λειτουργεί θετικά και σχεδόν θεραπευτικά. Ιδανικές ημέρες για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς. Επικρατεί ένα αίσθημα σιγουριάς και σταθερότητας.

Σκορπιός

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 28 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2022 Σκορπιέ φαίνεται να έχεις ξεχυθεί στον υφήλιο σαν να απελευθερώθηκες από το προσωπικό σου Κοσταλέξη. Βρίσκεσαι με φίλους, συνυπάρχεις διαρκώς ανάμεσα σε ανθρώπους, δημιουργείς νέες συνεργασίες ή βελτιώνεις τις ήδη υπάρχουσες και πάνω από όλα με έναν ερωτικό ντουβρουτζά στο κεφάλι έχεις αποφασίσει να ανοιχτείς με αέρα στα πανιά σου για την συντροφικότητα. Βρίσκεσαι στα πιο κοινωνικά σου, εκφράζεσαι και επιλέγεις ανθρώπους και συνθήκες στις οποίες θα περάσεις ευχάριστα και θα νιώθεις ότι οι απέναντι συνδέονται και ταυτίζονται μαζί σου. Η διπλωματία στα φόρτε της και αν θέλεις είναι ιδανική περίοδος για να διαπραγματευτείς θέματα που αφορούν διακανονισμούς, νομικές υποθέσεις, σχέσεις αλλά και επαγγελματικά. Το σίγουρο είναι ότι δημιουργείται ένας ευρύτερος κύκλος από μνηστήρες και κάπου εδώ αποφασίζεις να γλυκάνεις και να δεις με διαφορετικό μάτι την συντροφικότητα στην ζωή σου. Τις ημέρες μεταξύ 09 – 15 Ιουνίου κάποιο γυναικείο πρόσωπο ταράζει τα νερά και αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητα αρνητικό. Οι αδέσμευτοι ευνοούνται για την γνωριμία με κάποιον ανατρεπτικό για τα δεδομένα τους άνθρωπο ή για μια γνωριμία που μάλλον φαίνεται αρκετά ασταθής για να μπορέσει να διατηρηθεί στον χρόνο. Οι δεσμευμένοι πιθανώς να έχουν να αντιμετωπίσουν μικρά σοκ μέσα στις σχέσεις τους και οφείλουν να λειτουργήσουν με περισσότερο αυθορμητισμό.

Για το διάστημα μεταξύ 16 Ιουνίου – 20 Ιουνίου δυσκολίες και κρίσεις προέρχονται από τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Εσωτερικές διεργασίες πνίγουν και κυριαρχεί το αίσθημα του ανεκπλήρωτου. Τις ημέρες αυτές αποφύγετε να λειτουργήσετε αποφευκτά σε όσα οφείλετε να δώσετε λύση. Προκύπτουν έξοδα σε σχέση με το σπίτι ή ληξιπρόθεσμες οφειλές. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που συμβιώνεις βιώνουν σημαντική κρίση και επέρχεται παγωμάρα. Στο ευρύτερο πλαίσιο κρίσεων αναδύονται αναμνήσεις και θέματα του παρελθόντος και φαίνεται σα να τραβιέσαι πίσω στον χρόνο. Βοηθητικός παράγοντας θα είναι η εσωτερική σου ανάγκη για χαρά και ελαφρότητα με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεσαι στο βαθμό που θα συνέβαινε υπ’ άλλες συνθήκες. Το κλειδί για τις ημέρες αυτές είναι η ισορροπία. Για την περίοδο 20 – 23 Ιουνίου ευνοείται η επικοινωνία και η συζήτηση. Ένα ενδεικτικό στοιχείο της περιόδου αυτής -που είναι στην πραγματικότητα ένα μάθημα για ολόκληρη την ζωή σου- είναι να μάθεις δηλαδή να μιλάς και εκφράζεις αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Ευνοείται η επαφή και η επικοινωνία με τα αδέρφια και την γειτονιά. Επίσης ιδανικές ημέρες για αγορά μέσου μεταφοράς ή κάποια μικρή εξόρμηση. Θετικές εξελίξεις και σε θέματα εκπαίδευσης.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 28 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2022 θέματα καθημερινότητας, διατροφής και υγείας έρχονται στην επιφάνεια. Τις προηγούμενες εβδομάδες πάτησες το κουμπί της επανεκκίνησης και έχοντας πια βρει ξανά την καλή σου διάθεση, τώρα είναι η χρονική στιγμή που ξεκινάς να στρώνεις τις ημέρες σου και κάπως να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά. Η αναστάτωση σε σχέση με θέματα σπιτιού και οι εσωτερικές σου μάχες που συχνά εκδηλώνονταν με απότομα ξεσπάσματα δίνουν την θέση τους στην ανάγκη σου για ισορροπία και ροή. Ξεκινάς ή ξαναπιάνεις με περισσότερη θέρμη την γυμναστική, κάποιο χόμπι και γενικότερα οτιδήποτε αφορά την βελτίωση της εικόνας σου. Ιδανική στιγμή για να βελτιώσεις την διατροφή σου και γενικά να μπεις σε ένα πλάνο fitness. Φαίνεται να τρέχεις και να διεκπεραιώνεις πολλά πράγματα μέσα στις επόμενες εβδομάδες ωστόσο αυτό θα λειτουργήσει παραγωγικά για εσένα. Στα φόρτε τα εργασιακά σου μέσα από τα οποία νιώθεις χαρά και ειδικότερα από τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες. Για τις ημέρες μεταξύ 09 – 15 Ιουνίου αναδύεται κάποιο θέμα υγείας είτε βρίσκεις λύση σε ήδη υπάρχον. Κάποιο γεγονός προκαλεί αναστάτωση στην καθημερινότητα σου και φαίνεται να σε βγάζει εκτός προγράμματος. Εδώ κράτησε ότι μπορεί και η ανάγκη σου για διασκέδαση και κοινωνικότητα να προκαλέσει αναταράξεις στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα. Τις ημέρες αυτά φρόντισε να κινηθείς ανατρεπτικά στον χώρο εργασίας.

Το διάστημα μεταξύ 16 – 20 Ιουνίου επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα λαμβάνουν χώρα και οφείλεις να προσέξεις να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και το μυαλό σου σε εγρήγορση. Καβγάδες ή διαφωνίες εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν και η μοναδική λύση σε όλο αυτό είναι ο διάλογος και η διπλωματία. Δυσκολίες σε σχέση με το μέσο μεταφοράς, θέματα εκπαίδευσης, τα αδέρφια, την γειτονιά αλλά και την μετακίνηση φέρνουν πονοκέφαλο και εντάσεις. Τις ημέρες αυτές θα νιώθεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου δυσκολεύονται να συνδεθούν μαζί σου ή παρεξηγούν τις σκέψεις και τα λόγια σου. Σύμμαχος για αυτή την περίοδο θα είναι το σπίτι και η οικογένεια -εδώ συνυπολογίζονται και οι σημαντικοί σου άλλοι-. Στην πραγματικότητα το διάστημα αυτό οφείλεις να αποσυρθείς και να φροντίσεις να ξεκουραστείς. Βρίσκεις τρόπους να περνάς όμορφα μέσα στο σπίτι σου είτε από την άλλη θέματα που αφορούν το σπίτι κεντρίζουν το ενδιαφέρον και σου προσφέρουν χαρά. Για την περίοδο 20 – 23 Ιουνίου φαίνεται να υπάρχει θετική έκβαση με τα οικονομικά σου. Διακανονισμοί, σωστή διαχείριση ή εισροή χρημάτων και οικονομικές διαπραγματεύσεις ευνοούνται και είναι ιδανική στιγμή να τρέξουν. Επικρατεί ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Η ισορροπία που αναζητάς τους τελευταίους μήνες μπορεί εύκολα να υπάρξει μέσα σε αυτό το διάστημα ημερών.

Αιγόκερως

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 28 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2022 ξανανιώνεις και βρίσκεις το χαμένο παιδί μέσα σου. Ο έρωτας παίρνει το πάνω χέρι και λειτουργείς με περισσότερο αυθορμητισμό και εξωστρέφεια. Οι δεσμευμένοι σχεδιάζουν, λειτουργούν με περισσότερη χαρά, παιχνίδι και κατά κάποιο τρόπο ξαναερωτεύονται. Παράλληλα θέματα παιδιών -κυρίως με θετικό πρόσημο- έρχονται στην επιφάνεια για τους γονείς Αιγόκερους, είτε υπάρχει και μια μερίδα που διαπραγματεύεται μέσα της την απόκτηση και δημιουργία. Οι μη δεσμευμένοι ερωτεύονται, κοινωνικοποιούνται και γενικότερα βρίσκονται σε υπερδιέγερση. Για τις ημέρες 09 – 15 Ιουνίου οι αδέσμευτοι οφείλουν να έχουν τις αισθήσεις και τα ραντάρ τους ενεργά. Το moto των ημερών είναι ότι θα βρεις την χαρά εκεί ακριβώς που ποτέ δεν θα έψαχνες. Σημαντική πληροφορία ωστόσο Αιγόκερε είναι ότι οφείλεις να προσέξεις το πορτοφόλι σου γιατί ο αυθορμητισμός και ο παρορμητισμός των ημερών και κατ’ επέκταση τα ξοδέματα πιθανώς να δημιουργήσουν δυσκολίες σε μελλοντικά σου σχέδια.

Για το διάστημα 15 -20 Ιουνίου κάποια οικονομική υπόθεση πρόκειται να μην πάει πολύ καλά. Απέφυγε τις διαπραγματεύσεις και τις συνδιαλλαγές και γενικότερα κράτησε μικρό καλάθι. Η διάθεση σου χαλάει και λειτουργείς με περισσότερο κυνισμό και ψυχρότητα με αποτέλεσμα να απομακρύνεις το ταίρι σου. Κυριαρχεί αίσθημα μη εκπλήρωσης, ματαιότητας και η αίσθηση ότι δεν μπορείς να απολαύσεις αυτά που έχεις. Σύμμαχος των ημερών θα είναι ο διάλογος και η επικοινωνία με τους ανθρώπους του κοντινού σου περιβάλλοντος. Επίσης, ευνοούνται θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και τις μετακινήσεις. Πιθανώς κάποια μικρή εξόρμηση να αναπτερώσει το ηθικό σου και να γεμίσει τις μπαταρίες σου. Για τις ημέρες 20 – 23 Ιουνίου φαίνεται ότι απελευθερώνεσαι και βρίσκεις τον παλιό καλό σου εαυτό. Με περισσότερη ελαφρότητα και γλύκα προσελκύεις ανθρώπους γύρω σου. Ιδανικές ημέρες σε θέματα ερωτικά. Δυνατή αίσθηση εαυτού και ημέρες που βιώνεις ευχαρίστηση μέσα από τις επιλογές σου.

Υδροχόος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 28 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2022 στρέφεσαι προς τα έσω και κατεβάζεις τους ρυθμούς σου φίλε Υδροχόε. Επιστροφή στο σπίτι είναι το σενάριο που θα παίξεις και όπως γράφω κάθε φορά όταν μιλάμε για σπίτι αναφερόμαστε σε οτιδήποτε θεωρείται σπίτι για τον καθένα. Στα θετικά της υπόθεσης καταγράφεται ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για διακόσμηση και αλλαγές -κυρίως αισθητικές και δευτερευόντως λειτουργικές- ενός της κατοικίας σου. Λίγο πολύ ψάχνεις να ανθίσεις και να ομορφύνεις τον προσωπικό σου χώρο μέσα στον οποίο μπορείς να νιώσεις ασφάλεια, γείωση και σταθερότητα -γιατί λίγο πολύ αυτό είναι το ζητούμενο αυτής της περιόδου-. Εάν πιάσω δε το κομμάτι του ψυχισμού τότε Υδροχόε θα μιλήσουμε για μια χρονική στιγμή που ταξιδεύεις μέσα σου, αναπολείς στιγμές από το παρελθόν -κυρίως ευχάριστες- και φαίνεται να αναζητάς κάτι που μπορεί να σε κάνει χαρούμενο. Είναι η χρονική στιγμή που επιθυμείς λιγότερο να ξεβολευτείς και περισσότερο να πάρεις τον χρόνο και τον χώρο σου. Για την περίοδο 09 – 15 Ιουνίου κάτι φαίνεται να σου ζητείται με τρόπο ξαφνικό να αλλάξεις τόσο μέσα στον προσωπικό σου χώρο όσο και σε σχέση με τον εαυτό σου. Κάτι χρειάζεται να εκλεπτυνθεί ή να ξεκαθαριστεί, να σταματήσει δηλαδή να είναι δίλημμα. Τις ημέρες αυτές λαμβάνεις με απρόοπτο τρόπο ερεθίσματα που σε στρέφουν για να επαναδιαπραγματευθείς την επιρροή και την σημασία της θηλυκής ενέργειας μέσα σου και στο περιβάλλον σου. Παράλληλα πιθανώς να προκύψουν απρόοπτα ξοδέματα σε σχέση με το σπίτι ή λόγω παρορμητικών αγορών.

Το διάστημα μεταξύ 16 – 20 Ιουνίου θέματα γύρω από την κατοικία, την οικογένεια, το παρελθόν και το ευρύτερο συναίσθημα σου φέρνουν θλίψη, ματαίωση ή περιστατικά παγωμάρας και ρήξης. Κράτησε υπόψη ότι μπορεί και εσύ ο ίδιος να είσαι αυτός που θα προκαλέσει τα παραπάνω μέσα από τις επιλογές και την στάση σου. Θέματα εικόνας έρχονται στην επιφάνεια και φαίνεται να μην σε ευχαριστούν. Ημέρες που ξαναπιάνεις το υπαρξιακό ερωτήματα του “ποιος είσαι”. Βοηθητικός ωστόσο παράγοντας θα είναι τα οικονομικά σου με τα οποία νιώθεις σταθερός ή διάφορες οικονομικές υποθέσεις που είτε θα τρέξουν μετά από καιρό είτε θα ολοκληρωθούν επιτυχώς χωρίς δυσκολίες. Η τέχνη επίσης μπορεί να λειτουργήσει εξισορροπητικά  μέσα σου. Για τις ημέρες 20 – 23 Ιουνίου κατεβάζεις ρολά και ξεκουράζεσαι. Οι ημέρες αυτές θα λειτουργήσουν ως μικρές αλλά σημαντικές ανάσες. Υδροχόε εμφανίζεσαι περισσότερο εσωστρεφής και μάλιστα σε πολύ καλή επαφή με τον συναισθηματικό σου κόσμο γεγονός που οφείλεις να εκμεταλλευτείς.

Ιχθύες

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 28 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2022 θέματα επικοινωνίας και μετακίνησης έρχονται στο προσκήνιο. Με περισσότερη ταξιδιάρικη διάθεση φίλοι Ιχθύς αφενός ηρεμείτε με τον αποχαιρετισμό του Άρη που τον τελευταίο 1,5 μήνα σας τάραξε διαβαίνοντας το ζώδιο σας δημιουργώντας ένταση και στρες, αφετέρου γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί, εξωστρεφείς και ενεργοί. Η επικοινωνία βρίσκεται στα φόρτε της και είναι σώφρον να το εκμεταλλευτείτε. Ιδανική περίοδος για διαπραγματεύσεις και συζητήσεις γύρω από θέματα που μέχρι το παρελθόν έμοιαζαν απλησίαστα. Παρατηρήστε πως θα δημιουργηθεί ένας μικρός περίγυρος ανθρώπων γύρω σας ο οποίος θα σας ακούει και θα σας συναισθάνεται. Από την άλλη εσείς θα μπορείτε να εμπιστευτείτε, να εκφραστείτε αλλά και να ακούσετε. Στα θετικά και οι μετακινήσεις ή ο σχεδιασμός μικρών ταξιδιών, εξορμήσεων που θα σας ανανεώσουν. Δώστε μεγάλη προσοχή ωστόσο στα οικονομικά ξοδέματα και ιδιαίτερα τις ημέρα μεταξύ 09 – 15 Ιουνίου. Παράλληλα τις ημέρες αυτές κρατήστε υπόψη ότι ξαφνικά εμπόδια προκύπτουν στο διάβα σας και ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σας με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση ή ακόμα και έκτακτες αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Επίσης, θα λειτουργείτε με μεγαλύτερο αυθορμητισμό και ένταση γεγονός που μπορεί να ηλεκτρίζει και να στρεσάρει τον κύκλο σας. Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης βαίνουν επίσης καλώς.

Για το διάστημα μεταξύ 15 – 20 Ιουνίου κρατήστε στο μυαλό σας ότι πιθανώς να λειτουργήσει ως μαύρη τρύπα που μπορεί να σας απορροφήσει την ενέργεια και την διάθεση. Οφείλετε να προσέξετε τον τρόπο που θα διαχειριστείτε την ενέργεια και είναι σημαντικό να πρωτοπορήσετε τον ύπνο, την ξεκούραση και την διατροφή. Φαίνεται σαν να στεγνώνεται φίλοι Ιχθύς αυτές τις ημέρες. Άγχος, φοβίες, στρες ξυπνάνε και αυτό μπορεί να μεταφερθεί και στον τρόπο που επικοινωνείτε. Στην πραγματικότητα αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει είναι η ίδια σας η φύση με την μεταβλητότητα και την ευελιξία με την οποία μπορείτε να σκεφτείτε και να κινηθείτε. Για τις ημέρες 20 -23 Ιουνίου θα αναπτερωθεί το ηθικός  σας και σημαντικός παράγοντας σε αυτό θα είναι ο φιλικός σας περίγυρος ή ομάδες με τις οποίες ταυτίζεστε και συμφωνείτε ιδεολογικά. Την περίοδο αυτή μπορείτε να σχεδιάσετε και να οραματιστείτε. Κατάλληλες ημέρες να επικοινωνήσετε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, να οργανώσετε επόμενα βήματα και ταξίδια ή να πραγματοποιήσετε ενάρξεις σε θέματα σπουδών και ένταξη σε ομάδες και συλλόγους.

 

Από τον Νικόλα Τσιναφορνιώτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα