Αφροδίτη στον Ταύρο 28/05 – 23/06

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
22/05/2022

Στις 28/05 η Θεά του έρωτα περνά στο ζώδιο του Ταύρου, σε ένα ζώδιο που κυβερνά. Μια πολύ καλή θέση, οπότε εδώ εκφράζεται απόλυτα, προβάλλοντας τον εαυτό της με σιγουριά και μπορεί να ικανοποιήσει τον/τη σύντροφό της. Η Αφροδίτη εκφράζει τον τρόπο που αγαπάμε, οπότε εδώ ξεκινά ένα διάστημα με έντονη διάθεση για δυνατά πάθη, έντονα αισθήματα αλλά και κτητικότατα, καθώς και έντονη σεξουαλικότητα.

Από αυτή την θέση η Αφροδίτη θα μας χαρίσει αυτοπεποίθηση και τη διάθεση να ικανοποιήσουμε τον/τη σύντροφό μας απόλυτα μέσα από το παιχνίδι των αισθήσεων, αφού της αρέσουν όλων των ειδών οι απολαύσεις, η χλιδή, η άνεση, η αρμονία, το καλό φαγητό, η καλοπέραση, η μουσική, τα ακριβά εστιατόρια αλλά και τα ατελείωτα χάδια! Όμως όλα αυτά για να τα εκφράσει θέλει το χρόνο της, γιατί δεν της αρέσει να βιάζεται. Η Αφροδίτη έχει να κάνει και με τα χρήματα αλλά και ο Ταύρος αποζητά πέρα από την συναισθηματική και την υλική ασφάλεια. Οπότε, αυτό το διάστημα θα αποζητήσουμε πέρα από τη συναισθηματική ασφάλεια και την υλική και θα είναι ένα αρκετά βοηθητικό διάστημα για τα οικονομικά μας.

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί τον σταθερό σταυρό, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους. Ευνοεί Παρθένους, Αιγόκερους και δίνει ευκαιρίες σε Καρκίνους, Ιχθύες.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα