Αφροδίτη στον Σκορπιό | Μάθε να αγνοείς!

ASTROTEAM GUEST
22/11/2023

Γιατί η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 5/12/2023 όπου θα παραμείνει σ’ αυτή την θέση μέχρι και τις 30/12/2023.

Πόσες φορές έχουμε έρθει στην κατάκριση αλλά και πόσες φορές την έχουμε δεχτεί; H Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει προκλητική συμπεριφορά και είναι απόλυτη γιατί εκεί που αγαπά είναι αφοσιωμένη και το μοίρασμα της είναι ουσιαστικό. Γίνετε χειριστική γιατί φοβάται και την χειρίζονται γιατί πολύ εύκολα εμπιστεύεται. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δίνει αξία στην τελειότητα και τελειότητα δεν είναι ένα πρότυπο που πρέπει να το φτάσουμε αλλά μία αλήθεια που πρέπει να αποδεχτούμε. Δεν είναι η διαφορά μεταξύ ημών και του Θεού, ούτε οι διαφορές μεταξύ μας αλλά η ένδειξη της ένωσης μαζί Του και της δικής μας βαθύτερης ένωσης με τους ανθρώπους. Η αυτό-αποδοχή είναι η αποδοχή της τελειότητας μας και δεν είναι αμαρτία ή ματαιοδοξία αλλά η ταπεινή αποδοχή της ταυτότητας μας ως παιδιών του αιώνιου.

Μόνο με την βιωματική εμπειρία φίλοι μου, μπορούμε να κατανοήσουμε τον κόσμο γύρω μας!

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό βρίσκεται για να μας μάθει την κατανόηση, να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και να τον αποδεχτούμε. Μόνο με την βιωματική εμπειρία φίλοι μου, μπορούμε να κατανοήσουμε τον κόσμο γύρω μας, να τον αποδεχτούμε και έτσι να έχουμε την γνώση για να υπερβούμε την κατώτερη μας φύση. Η είσοδος της στο ζώδιο του Σκορπιού θα αλλάξει το κλίμα στις σχέσεις για να κοιτάξουμε την ουσία των πραγμάτων, των ανθρώπων και της ζωής μας γενικότερα. Η πορεία της έχει δύο αντιθέσεις με τον Δια και τον Ουρανό. Η πρώτη είναι με τον Δια που την συνοδεύει στην είσοδό της στον Σκορπιό και αφήνοντας τον Δία πραγματοποιεί την δεύτερη αντίθεση με τον Ουρανό και οι δύο βρίσκονται ανάδρομοι στον Ταύρο. Αστρολογικές όψεις που θα μας φτάσουν οριακά για να αφυπνιστούμε, καλό είναι τώρα να μάθουμε να αγνοούμε γνωρίζοντας πώς κανείς δεν μπορεί να μας βλάψει χωρίς να του το επιτρέψουμε, κοιτάζοντας μόνο τον εαυτό μας και την αφύπνιση αυτού.

Ας δούμε μαζί τι μπορεί να προκαλέσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, χωρίς να ξεχνάμε φυσικά και τον Ωροσκόπο μας!

Κριοί και Ωροσκόποι Κριοί

Η αυτοπεποίθηση σας τονώνεται από σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Πιθανές εντάσεις στο άμεσο περιβάλλον αποκαλύπτουν τι πρέπει να αλλάξετε στο χαρακτήρα σας για να εκφράζεται καλύτερα τα συναισθήματα σας εκεί που αληθινά αγαπάτε. Προσοχή, σε επαγγελματικές συνεργασίες για να αποφύγετε τις κρίσεις και σε υψηλές προσδοκίες που έχετε από αγαπημένους σας.

Ταύροι και Ωροσκόποι Ταύροι

Η αξιοπιστία σας αναγνωρίζεται από το εργασιακό σας περιβάλλον. Πιθανές εντάσεις μέσα στην καθημερινότητα αποκαλύπτουν ποιοι ενεργούν πίσω από την πλάτη σας για να ενεργοποιήσει την συναισθηματική σας αντίληψη και να συνειδητοποιήσετε την στάση σας απέναντι στον εαυτό σας. Η αυτοεπίγνωση, σας ομορφαίνει και ομορφαίνετε με την σειρά σας την ρουτίνα της καθημερινότητας. Προσοχή, σε υποσυνείδητους φόβους που σας δημιουργούν πλασματικές ανασφάλειες, σε θέματα υγείας και σε προκλητικές συμπεριφορές μέσα από την εργασία σας.

Δίδυμοι και Ωροσκόποι Δίδυμοι

Ρισκάρετε προσωπικά αλλά και ομαδικά, ενέργειες που σας τονώνουν ψυχολογικά. Η χαρά των παιδιών και των φίλων σας αυτές τις μέρες, είναι η ανταμοιβή των κόπων σας. Πιθανές εντάσεις από ερωτικές υποθέσεις και φιλικά πρόσωπα σας παρακινούν να αλλάξετε το τρόπο που μοιράζεστε τον εσωτερικό σας πολύτιμο πλούτο. Προσοχή, στα τυχερά παιχνίδια, στην φιλοδοξία σας και στην αθωότητα των πράξεων σας.

Καρκίνοι και Ωροσκόποι Καρκίνοι

Προσφέρεται ανιδιοτελώς την στοργή σας εκεί που νιώθετε καλά και δημιουργείται νέες βάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Πιθανές κρίσεις στο επαγγελματικό σας τομέα σας προκαλούν να βάλετε προτεραιότητες στην εργασία και την οικογένεια. Προσοχή στην υπέρμετρη ευαισθησία σας με τους αγαπημένους σας και στο παρμορμητικό σας χαρακτήρα μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Λέοντες και Ωροσκόποι Λέοντες

Αποκαλύπτεται την καλοσύνη σας και το άμεσο περιβάλλον αλλάζει μορφή. Γλυκαίνει η επικοινωνία σας και έχει άλλη χάρη. Πιθανές εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον αποκαλύπτουν την διαδρομή που πρέπει να πάρετε για να φτάσετε τους ανώτερους στόχους σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και στην αντίδρασή σας σε προκλητικές συμπεριφορές από γνωστούς, φίλους και συγγενείς.

Παρθένοι και Ωροσκόποι Παρθένοι

Δίνετε αξία στον εαυτό σας και επανεκτιμάτε τις ικανότητές σας. Πιθανές εντάσεις από τρίτους σας αποκαλύπτουν πως όσα αντέξατε σας έκαναν αυτό που είστε τώρα. Δείχνετε τρυφερότητα σε σας και τους γύρω σας και η καλή σας προαίρεση φέρνει στην επιφάνεια χρήματα και συναισθήματα που σας παροτρύνουν να προχωρήσετε στο σκοπό σας. Προσοχή στα έξοδα και στην αλόγιστη προσφορά του εαυτού σας σε τρίτους.

Ζυγοί και Ωροσκόποι Ζυγοί

Πιστεύεται στον εαυτό σας και ανανεώνεται το άμεσο περιβάλλον. Πιθανές εντάσεις από αγαπημένους ανθρώπους σας αποκαλύπτουν πως να εκδηλώνεται την αγάπη σας και σας παροτρύνουν σε μια εσωτερική αναγνώριση να φροντίσετε επί της ουσίας την εντύπωση που δίνετε στους άλλους. Προσοχή στα παρορμητικά σας συναισθήματα και στις σκέψεις σας, η γαλήνη του νου είναι ο στόχος σας αυτές τις μέρες.

Σκορπιοί και Ωροσκόποι Σκορπιοί

Εκδηλώνεται συναισθήματα αγάπης που δεν τολμούσατε μέχρι τώρα να το κάνετε και αυτοπεριοριζόσασταν. Πιθανές κρίσεις μέσα από την καθημερινότητα και την εργασία επιβεβαιώνουν πως η ευαισθησία που έχετε στις αντιδράσεις των άλλων είναι ο φόβος σας για την μοναξιά και μπαίνετε στη διαδικασία να ανακαλύψετε την ασφάλεια της μοναχικότητας. Προσοχή στην υγεία και στην χειριστικότητα από ανθρώπους της καθημερινότητάς σας.

Τοξότες και Ωροσκόποι Τοξότες

Η αισιοδοξία σας τονώνεται μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και τα παιδιά σας ανταποδίδουν την αγάπη που έχετε προσφέρει. Ο δυναμισμός που εκδηλώνεται για να διευρύνεται τους ορίζοντές σας, αποκαλύπτει κρυφές σας δυνατότητες που θα σας προκαλέσουν να διαχωρίσετε τις ουσιαστικές σας σχέσεις από τις επιφανειακές. Προσοχή σε κινδύνους διάσπασης σημαντικών σχέσεων που μπορεί να αντιμετωπίσετε λόγο του αυθορμητισμού σας και σε ρίσκα που πιθανόν να πάρετε για την εγκαθίδρυση μία νέας δημιουργικής πραγματικότητας όπως ακριβώς την επιθυμείτε.

Αιγόκεροι και Ωροσκόποι Αιγόκεροι

Οικονομικές και συναισθηματικές απολαβές από το επαγγελματικό περιβάλλον αναπτερώνει το ηθικό σας. Η κοινωνική αναγνώριση που δέχεστε σας παροτρύνει να στρέψετε το βλέμμα σας στην οικογένεια και να αναθεωρήσετε το τρόπο που εκδηλώνετε εκεί την αγάπη σας. Προσοχή σε πιθανές εντάσεις με τους αγαπημένους σας και στην σκληρότητα του λόγου σας.

Υδροχόοι και Ωροσκόποι Υδροχόοι

Απολαμβάνετε νέες διαστάσεις στην επικοινωνία που ομορφαίνει την ζωή σας. Αλλάζετε ιδέα για τον εαυτό σας που εκδηλώνεται με την συμπεριφορά σας. Οι σχέσεις σας τώρα έχουν συναισθηματικό κίνητρο και γίνεστε έντονα ρομαντικοί. Προσοχή στο ασυμβίβαστο κομμάτι του χαρακτήρα σας και στις μετακινήσεις σας.

Ιχθύες και Ωροσκόποι Ιχθύς

Στρέφεται το βλέμμα σας στην ικανότητα που έχετε να φροντίζετε τον κόσμο με ανιδιοτέλεια και τώρα είστε επιλεκτικοί με την προσφορά σας. Αποφασίζετε να είστε εκεί που σας αγαπούν γιατί μόνο εκεί νιώθετε καλά. Πιθανές κρίσεις από ανθρώπους που έχετε χρηματοοικονομικές συναλλαγές αποκαλύπτουν ποιοι άνθρωποι έχουν αληθινή αξία για εσάς και θέλετε να κρατήσετε δίπλα σας. Προσοχή, στον συναισθηματικό και ψυχολογικό σας χειρισμό από τρίτους και στα άσκοπα έξοδα.

Φίλοι μου, έχουμε το προνόμιο να συμμετάσχουμε στην μεταμόρφωση της συλλογικής συνείδησης του πλανήτη και όλα ξεκινούν από τον εαυτό μας, γιατί η αλήθεια είναι πως το μοναδικό κλειδί για την ζωή είναι η αναγνώριση και η έκφραση της αγάπης μας στην ανθρωπότητα. Αφροδίτη στο Σκορπιό λοιπόν και μαθαίνουμε να αγνοούμε γιατί η γαλήνη του Νου κάνει καλό στην υγεία μας. Εύχομαι και στα 12 ζώδια, καλή εσωτερική εργασία Αυτοβελτίωσης και Αυτογνωσίας!

 

Από τη Μαρί Ελμισιάν

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα