Αφροδίτη στην Παρθένο – Η πρωταγωνίστρια του Σεπτεμβρίου 2022 – Ζυγός έως Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
06/09/2022

Ενώ θα υπολόγιζες ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο -ξεκινάει την πορεία της στο ζώδιο από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2022- πρόκειται για μια δυσκολεμένη θέση και όχι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα θέματα του πλανήτη (δες σχέσεις, ερωτικά, οικονομικά, συνεργασίες, αίσθημα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης), στην πραγματικότητα εξελίσσεται σχεδόν σαν σήριαλ του Παπακαλιάτη στην πρωταγωνίστρια του μήνα, κάνοντας όψη με 6 συνολικά πλανήτες (Άρης, Ουρανός, Ποσειδώνας, Κρόνος, Πλούτωνας, Ανάδρομος Ερμής) και βάζοντας μοιραία το χεράκι της στην επανατοποθέτηση της ζωής όλων των ζωδίων. Κλέβοντας λίγο από την λάμψη του Άρη στους Διδύμους, η Αφροδίτη αυτή στην Παρθένο μοιάζει λες και το σύμπαν σχεδόν προκλητικά μας προετοιμάζει – γειώνει για τους δύο επόμενους δύσκολους μήνες (Οκτώβριος, Νοέμβριος) οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ στην διάρκεια των οποίων ενεργοποιούνται οι προηγούμενες Εκλείψεις και παίρνουν σάρκα και οστά ακόμα δύο σχεδόν αιματοβαμμένες νέες.

Διαβάζεις ζώδιο και Ωροσκόπο

Ζυγός

05 -18 Σεπτεμβρίου
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022, Ζυγέ μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι χρειάζεται να αποστασιοποιηθείς, να απομονωθείς και να ξεκουραστείς. Σε ένα προσωπικό σου jet lack, με το μυαλό ακόμα να τρέχει πίσω στις ημέρες της καλοκαιρινής ανεμελιάς, η ενήλικη ζωή τώρα έρχεται και σου χτυπάει επίμονα την πόρτα και σου ζητά να επανέλθεις στο πόστο σου. Ενώ αφηγείσαι ότι το σώμα δεν μπορεί να ακολουθήσει τις οδηγίες του μυαλού παράλληλα έχεις να τοποθετήσεις πια κάπως μέσα σου τις σχέσεις και τον τρόπο που λειτούργησαν οι σχέσεις σου το διάστημα που πέρασε. Στο menu του μήνα έχεις μετακινήσεις και μετατοπίσεις σε καινούργιες φάσεις ζωής που ωστόσο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρες και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς. Η ειρωνεία είναι ότι ενώ εσύ στην πραγματικότητα είσαι ο πιο ευπροσάρμοστος άνθρωπος του ζωδιακού, τώρα δυσκολεύεσαι να χωρέσεις και να λειτουργήσεις στις νέες αυτές συνθήκες ζωής (της δικής σου ζωής μάλιστα). Για να πούμε ωστόσο την αλήθεια για τα νέα σου αυτά δεδομένα κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι τώρα δεν είναι ο καταλληλότερος χρόνος να τα χωνέψεις αλλά περισσότερο να τα περιεργαστείς (από τον Οκτώβριο και μετά θα μπεις σε φόρμα). Στα ερωτικά το τοπίο είναι θολό και ενώ κάτι συμβαίνει ταυτόχρονα δεν συμβαίνει και καθόλου. Για να μιλήσουμε όμως και για τα θετικά, ο τομέας των οικονομικών είναι στα φόρτε με κάποια οικονομική υπόθεση να πηγαίνει καλά, πιθανές επιστροφές χρημάτων και γενικότερα με συνθήκη ζωής που δημιουργείται και φαίνεται ότι σε εξυπηρετεί στο πορτοφόλι σου.
19 – 24 Σεπτεμβρίου
Τις ημέρες αυτές δώσε παραπάνω προσοχή στην υγεία, στην διατροφή, στην ξεκούραση και στον ύπνο. Εύκολα μπορείς να εξαντληθείς αλλά και να αφυδατωθείς συναισθηματικά. Στα υπόψη σου τα μπερδέματα με συνεργάτες και με την δουλειά, η κακή διαχείριση χρόνου, η ανεπιτυχής οργάνωση και ίσως και κάποια θέματα με το κατοικίδιο σου. Δώσε βάση στις ημέρες 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου στις οποίες τα ερωτικά σου φαίνεται ότι περνάνε από την αίθουσα του δικαστηρίου. Πιθανές δυσκολίες σε γονείς με θέματα σχετικά με τα παιδιά τους.
25 – 29 Σεπτεμβρίου
Το σπίτι είναι η μεγαλύτερη αγκαλιά και ως γνωστό το σπίτι μερικές φορές είναι και οι άνθρωποι. Ανταλλάσσεις υποστήριξη και αποδοχή. Οι ημέρες αυτές μοιάζουν σαν να αποχαιρετάς επίσημα το καλοκαίρι και το γενικότερο mindset των τελευταίων μηνών.

Σκορπιός

05 – 18 Σεπτεμβρίου
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 05 Σεπτεμβρίου, Σκορπιέ οι φίλοι, ο ευρύτερος κοινωνικός κύκλος, οι ομάδες, τα σχέδια και τα θέλω σου αποκτούν ρόλο πρωταγωνιστή. Από ότι φαίνεται έχεις φτάσει σε ένα σημείο που τα πραγματικά σου θέλω, οι προσδοκίες και ο τρόπος που επιθυμείς να κινηθείς κάπως μπλοκάρει από κεφάλαια της προηγούμενης σου ζωής. Κάπου κάπου δεν σε χωράει ο τόπος και κάπως θέλεις να βρεις εκείνη την έμπνευση και το στοιχείο που θα σε πάει εκεί που θέλεις. Λίγο θεωρητικά διαβάζονται όλα αυτά αλλά στην πραγματικότητα εκεί βρίσκεσαι και εσύ, στη θεωρία. Στα δύσκολα των ημερών προκύπτει κάποια ίντριγκα ή δεύτερες σκέψεις με φιλικό σου πρόσωπο ή άτομο από ομάδα στην όποια βρίσκεσαι. Οικονομικές δυσκολίες μέσω συνδιαλλαγής σου με φιλικό πρόσωπο ή κάποια οικονομική συνδιαλλαγή σε σχέση με κάποιο project φαίνεται για αρχή να μην σε αφήνει ιδιαίτερα ευχαριστημένο. Στα θετικά οι συνεργασίες και ζητήματα συντροφικότητας. Συγκεκριμένα, κάποιος συνεργάτης λειτουργεί υποστηρικτικά και προωθητικά και οι δεσμευμένοι Σκορπιοί μπορούν να λύσουν μικρο-δυσκολίες που προέκυψαν στο παρελθόν με το ταίρι τους.
19 – 24 Σεπτεμβρίου
Απογοητεύσεις και ματαιώσεις στον ερωτικό τομέα πιθανώς να φέρουν σύννεφα. Πάρε τις αποστάσεις σου και παρατήρησε. Τάση να προκύψει κάποιο φλερτ μέσα από φιλικό κύκλο ή κάποια ομάδα, ωστόσο να αποδειχθεί ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που φάνταζε και φαινόταν στην αρχή. Όχι ιδιαίτερα τυχερές ημέρες για ρίσκο, παιχνίδι και ανεμελιά. Τις ημέρες 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου πιθανώς να προκύψουν δυσκολίες μέσα από το σπίτι, ρήξη με κάποιον από τους γονείς ή δυσκολίες στην συγκατοίκηση.
25 – 29 Σεπτεμβρίου
Το φιλικό περιβάλλον λειτουργεί υποστηρικτικά. Άνθρωποι που συναντάς τυχαία ή μέσα από τυχαίες συζητήσεις μπορούν να σου δώσουν την απάντηση που ψάχνεις. Ημέρες που ξεκαθαρίζουν καλύτερα τα πράγματα στο μυαλό σου.

Τοξότης

05 – 18 Σεπτεμβρίου
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022, Τοξότη φορτσάρεις και βγαίνεις μπροστά. Σε έναν άκρως εξωστρεφή και κοινωνικό μήνα όπως θα είναι ο Σεπτέμβριος σημαδεύεσαι με δυναμισμό σε μια μακρά περίοδο από τώρα μέχρι και τον Μάρτιο 2023. Αλλάζεις βηματισμό, περιβάλλοντα, στάσεις ζωής και ανθρώπους. Είσαι εξωστρεφής, κοινωνικός, διπλωμάτης, επικοινωνιακός, σχεδόν βλαχοδήμαρχος. Για τα επαγγελματικά είναι κατάλληλη περίοδος για συνεντεύξεις, ανέλιξη, αναγνώριση, διαπραγμάτευση με τους ανώτερους και κατάκτηση της εύνοιας τους. Δώσε βάση σε συγκρούσεις και μάχες στις οποίες πιθανώς να δώσεις με συνεργάτες ή με τον σύντροφο σου. Κράτησε λίγο από τον δυναμισμό σου ο οποίος μπορεί να πιέζει ή ακόμα και να λειτουργεί ως trigger για τους άλλους. Οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να στρώσεις το εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα, να ξεκινήσεις γυμναστική, διατροφή και να διευθετήσεις δουλειές. Σε ένα από τα πιο δυναμικά 6μήνα της τελευταίας δεκαετίας σου (που θα έχει βέβαια και αρκετά σκαμπανεβάσματα) ο Σεπτέμβριος αυτός λειτουργεί σαν τον αφέτη στην γραμμή εκκίνησης.
19 – 24 Σεπτεμβρίου
Αίσθημα αποσταθεροποιήσης και κυκλοθυμία. Τάσεις φυγής και δυσκολία συνύπαρξης με τους γύρω σου. Προσοχή στις υπερβολές και στις σπατάλες. Πιθανώς να προκύψει κάποιο μικρό πρόβλημα με το σπίτι. Τις ημέρες 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου κράτησε το στόμα σου κλειστό και πρόσεχε τι και πως λες τα πράγματα. Απέφυγε να διαχειριστείς αυτές τις ημέρες κάποια οικονομική υπόθεση που αφορά το σπίτι σου ή κάποιο ακίνητο.
25 – 29 Σεπτεμβρίου
Οικονομικά ευνοϊκές ημέρες που συντονίζονται με τα κοινωνικά σου θέλω και τα σχέδια που έχεις κάνει. Αίσθημα ασφάλειας και πληρότητας. Αναγνωρίζεσαι και δέχεσαι την εκτίμηση. Μπορείς να κλείσεις κάποια οικονομική υπόθεση που σε βασανίζει εδώ καιρό. Ζητήματα γύρω από τα επαγγελματικά και την καριέρα προβάλλουν ξανά και πια έχουν περισσότερο χρόνο και χώρο για να επικοινωνηθούν και να συζητηθούν.

Αιγόκερως

05 – 18 Σεπτεμβρίου
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022, Αιγόκερε γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός, ανοιχτός και διαθέσιμος στους ανθρώπους γύρω σου. Αυτό το μήνα θα πιάσεις τον εαυτό σου να αφιερώνει χρόνο και να σκέφτεται – παρατηρεί την μεγάλη εικόνα της ζωής, αναγνωρίζοντας την χαρά που υπάρχει σε πράγματα που οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν ή παύουν να βλέπουν. Σχεδιάζεις και συζητάς πως μπορείς να διαμορφώσεις το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται. Ανήκεις στην κατηγορία αυτών που σκέφτονται κάποιο μακρινό ταξίδι ή την έναρξη κάποιου χόμπι, δραστηριότητας. Το απαιτητικό κομμάτι της περιόδου αυτής είναι η καθημερινότητα και η εργασία σου η οποία σε τραβάει από τον γιακά και σε επαναφέρει χωρίς πολλά πίσω στη θέση σου. Το στρες, η νευρικότητα και τα μικροπροβλήματα που θα προκύπτουν και ως εκ τούτου θα αποσυντονίζουν το πρόγραμμα σου δε θα λείψουν ωστόσο αυτή είναι και η μεγαλύτερη μάχη που έχεις να δώσεις μέσα σε αυτό το διάστημα ημερών (και οφείλεις να αποδεχτείς). Ερωτικά, είναι μια ανανεωτική περίοδος με παιχνίδι και ανεμελιά. Εκμεταλλεύσου τις κοινωνικές περιστάσεις και να θυμάσαι να είσαι ανοιχτός. Θέματα με τα παιδιά δρομολογούνται γρήγορα και χωρίς δυσκολίες.
19 – 24 Σεπτεμβρίου
Οι ημέρες αυτές εάν μπορούν να συγχωνευτούν μέσα μια λέξη και ένα νόημα τότε αυτό θα ήταν η λέξη “ψέμα”. Απέφυγε τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες, μην εμπιστεύεσαι εύκολα αυτά που ακούς και θυμήσου να κρατάς τα πόδια σου στην γη. Κάποια σχέση με κάποιον άνθρωπο της ζωής σου δυσκολεύει λόγω κάποιου διλήμματος. Κάτι συμβαίνει παρασκηνιακά. Οικονομικά μπλοκαρίσματα για τις ημέρες 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου.
25 – 29 Σεπτεμβρίου
Πληρότητα και ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σου. Επιστρέφεις στην διάθεση του πρώτου μισού του Σεπτεμβρίου που πέρασε χωρίς αυτή τη φορά να υπάρχουν τσαντίλες και νευρικότητα. Ημέρες χαλάρωσης και ημέρες που μπορείς να σχεδιάσεις και να ξαναδείς τι αποφάσεις να πάρεις σε σχέση με τον εαυτό σου, τα οικονομικά και τις σχέσεις σου.

Υδροχόος

05 – 18 Σεπτεμβρίου
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου τον Σεπτέμβριο 2022, Υδροχόε ενεργοποιείται ο ερωτικός τομέας, ο οποίος πρόκειται να σε απασχολήσει έντονα μέχρι τον Μάρτιο 2023. Η σεξουαλικότητα φτάνει στα πικ της και εδώ έχεις να επιλέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα την διαχειριστείς. Ούτως ή άλλως ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ερωτικά ενδιαφέροντα που μέχρι να φύγει ο Σεπτέμβριος θα έχουν πάρει άλλη μορφή για αυτό δώσε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείς από εδώ και στο εξής. Μέσα σε όλο αυτό το φλογερό σκηνικό που ανοίγεται, παράλληλα αναδύονται συχνά επιθυμίες σου για συναισθηματική ολοκλήρωση και δέσιμο γεγονός το οποίο σε μπερδεύει και σε αποσυντονίζει. Να συνυπολογίζεις και τα αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας μέσα σε ένα καζάνι που βράζει και πυροδοτεί εξουσιαστικές τάσεις στις σχέσεις σου και εδώ δεν αναφέρομαι μόνο στις ερωτικές. Ξεκινάει ένας μήνας πάθους στον οποίο από ότι φαίνεται καλείσαι να περπατήσεις πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί και να πάρεις όσο πιο καθαρές και αποστασιοποιημένες αποφάσεις μπορείς. Προσοχή μεγάλη στο πορτοφόλι σου και τα ξοδέματα που εύκολα μπορείς να κάνεις. Στα θετικά υποθέσεις σχετικά με το σπίτι ή τα ακίνητα έχουν αίσιο τέλος. Υπάρχει μια ανανεωτική διάθεση από μεριάς σου σε σχέση με τον προσωπικό σου χώρο τον οποίο ανανεώνεις και γιατί όχι, ανακαινίζεις ακόμα. Λίγο πολύ περιγράφεις ότι αυτές τις ημέρες θέλεις να περάσεις καλά και να κάνεις τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς επιθυμείς.
19 – 24 Σεπτεμβρίου
Τεράστια προσοχή στα οικονομικά σου και στις δεσμεύσεις που έχεις πάρεις. Αν για το πρώτο μισό περίπου του μήνα μιλούσαμε για εσένα και τις υπερβολές σου, τώρα εδώ φτάνουμε να μιλάμε για ΤΗΝ υπερβολή στην οποία μπορείς να φτάσεις. Πιθανώς να προκύψει κάποιο δίλημμα σε σχέση με το αξιακό σου σύστημα και το ποιος τελικά είσαι ή μάλλον πόσο αποδεικνύεις στον ίδιο σου τον εαυτό αυτό που είσαι (ή δεν είσαι;). Δυσκολεμένος και μπλοκαρισμένος στις ημέρες 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου.
25 – 29 Σεπτεμβρίου
Ημέρες απόσυρσης, ξεκούρασης και απομόνωσης. Δώσε βάση στο ένστικτο σου.

Ιχθύες

05 – 18 Σεπτεμβρίου
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022, Ιχθύες το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και φαίνεται να θέλετε να επενδύσετε περισσότερο χρόνο και χώρο στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Για τους δεσμευμένους είναι μια δυναμική περίοδος προκειμένου να πάνε ένα βήμα παρακάτω την σχέση τους ωστόσο οφείλουν να θυμούνται ότι θα υπάρξουν στιγμές κρίσιμες με εντάσεις και εγωισμό. Σίγουρα ο Σεπτέμβριος πρόκειται για έναν μήνα ξεκαθαρισμάτων τόσο στις σχέσεις ζωής όσο και στις συνεργασίες και δη στις συνεργασίες με γυναίκες. Έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι μέχρι και τον Μάρτιο 2023 θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να τρέξετε θέματα που αφορούν την κατοικία και το σπίτι. Τον Σεπτέμβριο αρκετοί Ιχθύς πιθανώς να μετακομίσουν ή να συγκατοικήσουν. Τα αδέλφια μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά και γενικότερα ο πολύ κοντινός περίγυρος θα δώσει λύσεις εξ ουρανού. Θέματα που ήταν μπλοκαρισμένα και προέκυψαν μέσα από την σχέση σας με κάποιον/ους άλλον/ους τώρα μπορούν να δρομολογηθούν εφόσον λειτουργήσετε συνεργατικά και συζητήσετε.
19 – 24 Σεπτεμβρίου
Σε ένα θολό και αβέβαιο τοπίο είναι σημαντικό να κρατήσετε τις δυνάμεις σας, να μην παρασυρθείτε αλλά ούτε και να δράσετε απρόβλεπτα. Απαιτητικές ημέρες για τις συνεργασίες και τις σημαντικές σας σχέσεις. Επιλέξτε να αποστασιοποιηθείτε. Για τους αδέσμευτους Ιχθύς μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για ερωτικά ενδιαφέροντα που θα σας περικυκλώσουν. Τις ημέρες 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου υπάρχουν ενοχές, εσωτερική ένταση, δυσκολία στις συνύπαρξη και σύνδεση με τους ανθρώπους.
25 – 29 Σεπτεμβρίου
Βοηθητικοί θα είναι οι φίλοι και οι ομάδες στις οποίες βρίσκεστε. Λειτουργήστε με ανοιχτότητα και εμπιστευτείτε. Τις ημέρες αυτές επανεξετάζετε σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και συνεργασίες. Στην πραγματικότητα ο Σεπτέμβριος δεν είναι ένας μήνας στον οποίο δραστηριοποιείστε και βγαίνετε μπροστά, αλλά ένας μήνας στον οποίο παρατηρείτε, εξετάζετε και ετοιμάζεστε προκειμένου να πάρετε στην συνέχεια τις τελικές σας αποφάσεις.

 

Από τον Νικόλα Τσιναφορνιώτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα