Αφροδίτη στην Παρθένο – Η πρωταγωνίστρια του Σεπτεμβρίου 2022 – Κριός έως Παρθένος  

ASTROTEAM GUEST
06/09/2022

Ενώ θα υπολόγιζες ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο -ξεκινάει την πορεία της στο ζώδιο από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2022- πρόκειται για μια δυσκολεμένη θέση και όχι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα θέματα του πλανήτη (δες σχέσεις, ερωτικά, οικονομικά, συνεργασίες, αίσθημα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης), στην πραγματικότητα εξελίσσεται σχεδόν σαν σήριαλ του Παπακαλιάτη στην πρωταγωνίστρια του μήνα, κάνοντας όψη με 6 συνολικά πλανήτες (Άρης, Ουρανός, Ποσειδώνας, Κρόνος, Πλούτωνας, Ανάδρομος Ερμής) και βάζοντας μοιραία το χεράκι της στην επανατοποθέτηση της ζωής όλων των ζωδίων. Κλέβοντας λίγο από την λάμψη του Άρη στους Διδύμους, η Αφροδίτη αυτή στην Παρθένο μοιάζει λες και το σύμπαν σχεδόν προκλητικά μας προετοιμάζει – γειώνει για τους δύο επόμενους δύσκολους μήνες (Οκτώβριος, Νοέμβριος) οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ στην διάρκεια των οποίων ενεργοποιούνται οι προηγούμενες Εκλείψεις και παίρνουν σάρκα και οστά ακόμα δύο σχεδόν αιματοβαμμένες νέες.

Διαβάζεις ζώδιο και Ωροσκόπο

Κριός

05 – 18 Σεπτεμβρίου
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022, Κριέ επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα, στην εργασία για την οποία μπορείς να αναζητήσεις νέα περιβάλλοντα και φαίνεται να λειτουργείς διεκπαιρεωτικά (πράγμα το οποίο χρειάζεσαι) για να βάλεις κατά κάποιο τρόπο τη ζωή σου σε ένα πρόγραμμα. Ιδανική περίοδος για έναρξη γυμναστικής, κάποιου χόμπι ή δραστηριότητας. Ιδανικές ημέρες για ιατρικά check – ups και διαχείριση θεμάτων υγείας. Δεν αποφεύγεις τις εντάσεις στον χώρο εργασίας μιας και κάτι αλλάζει εκεί μέσα με πιθανή την είσοδο νέων ανθρώπων. Να προσέχεις τον παρορμητισμό σου και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα. Οι ημέρες αυτές θα χαρακτηριστούν συχνά από σκληρές διαπραγματεύσεις και στιγμές στις οποίες θα χρειαστεί να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Η ομαδικότητα και οι συζητήσεις με συναδέλφους, εφόσον ξεπεραστεί το ποιος θα καπελώσει τον άλλο, μπορούν να δώσουν φρέσκες ιδέες ή ακόμα και λύσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις και στην οδήγηση. Στην γενικότερη βιασύνη σου θυμήσου να σκέφτεσαι δυο φορές αυτό που θα αποφασίσεις. Λαμβάνουν χώρα λύσεις σε θέματα οικονομικά ή αγορές που καλυτερεύουν την καθημερινότητα σου. Πιθανώς να συμβούν επιστροφές χρημάτων ή διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων.
19 – 24 Σεπτεμβρίου
Προσοχή στην υγειά, στο ανοσοποιητικό και στις υπερβολές στο φαγητό και το αλκοόλ. Ημέρες που θα νιώθεις ότι κατασπαταλάται η ενέργεια σου. Φαίνεται ότι ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης είναι κατά κάποιο τρόπο να αποδράσεις κάπου. Πιθανές οι απογοητεύσεις και η αναπόληση παρελθουσών καταστάσεων. Δύσκολες οι ημέρες 20 – 25 Σεπτεμβρίου. Σταμάτα να αυτοτιμωρείσαι.
25 – 29 Σεπτεμβρίου
Σα να προγραμμάτισες από την αρχή της χρονιάς αυτές τις ημέρες να κάνεις τον απολογισμό σου και να κάνεις κλεισίματα του καλοκαιριού που πέρασε. Η ανάγκη σου για ξεκούραση και ποιοτικό χρόνο είναι εμφανής. Θα σε απασχολήσει κάποιο θέμα για το οποίο θα αφιερώσεις χρόνο, σκέψη και χώρο με πρόσωπο είτε με το οποίο συνεργάζεσαι είτε με το οποίο σχετίζεσαι ερωτικά. Ημέρες ενδυνάμωσης στα επαγγελματικά.

Ταύρος

05 – 18 Σεπτεμβρίου
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022, Ταύρε οι ημέρες φαίνεται ότι θα κυλήσουν ευνοϊκότερα και λίγο πιο εύκολα. Το παιχνίδι, η εξωστρέφεια, οι ερωτικές αναζητήσεις, το φλερτ και η ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισης παίρνουν τα πάνω τους. Περίοδος που προτεραιοποιούνται οι ανέσεις, η περιποίηση και ο προσωπικός χρόνος. Θέματα με τα παιδιά για τους γονείς από την μια πιέζουν ωστόσο τελικά δρομολογούνται με επιτυχία. Δώσε την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στα οικονομικά. Θα χρειαστεί να κάνεις σοβαρή διαχείριση χρημάτων και αυτό φαίνεται ότι θα λειτουργήσει καθοριστικά για τον χειμώνα όταν θα προκύψουν δυσκολίες στο πορτοφόλι. Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι σχέσεις με βασικότερο κριτήριο το κατά πόσο σε καταπιέζουν/περιορίζουν οι άνθρωποι. Στο διάστημα αυτό θα αντιδράσεις, θα αποστασιοποιηθείς και θα κόψεις καλώδια επικοινωνίας. Φαίνεται να αιφνιδιάζεις τους γύρω σου.
19 – 24 Σεπτεμβρίου
Τις ημέρες αυτές νιώθεις ότι ασφυκτιείς και ταλαιπωρείσαι εκεί που βρίσκεσαι. Κράτησε τα μάτια σου δεκατέσσερα στα ερωτικά και στο που εναποθέτεις προσδοκίες. Πρόσεχε τις μπανανόφλουδες στο διάβα σου. Συγκεχυμένο κλίμα με φιλικά πρόσωπα και δυσκολίες στα επαγγελματικά συγκεκριμένα στις 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Τώρα είναι που περιγράφεις πόσο πιέζεσαι να είσαι κάποιος άλλος από αυτό που είσαι πραγματικά. Αυτή την χρονική στιγμή είναι σημαντικό να προσφέρεις υπηρεσίες και κατά κάποιο τρόπο να λειτουργήσεις θυσιαστικά.
25 – 29 Σεπτεμβρίου
Η αυλαία κλείνει θετικά για τον μήνα. Σε επαναφέρει στο κέντρο και ξαναβλέπεις κάποιο θέμα που σε προβληματίζει. Το ενδιαφέρον για αυτές τις ημέρες είναι ότι ανοίγεται ένα ενεργειακό πεδίο γύρω σου σαν να σε σπρώχνει η ίδια η ζωή να αναγνωρίσεις τα καλά που έχεις και να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου. Σίγουρα διαθέτεις πιο καθαρό μυαλό και αφιερώνεις χρόνο για να σκεφτείς πόσο κοντά είσαι σε αυτό που θέλεις από εσένα. Για τσέκαρε αυτό που σου έγραψα μόλις πριν μιας και ο Σεπτέμβριος στην πραγματικότητα λειτουργεί ως διάλειμμα – προθάλαμος του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου στην διάρκεια των οποίων ενεργοποιούνται οι εκλείψεις πάνω σου. Για το τέλος -και για να γελάσουμε- έχω να σου πω ότι βλέπεις με γλυκό μάτι την έναρξη γυμναστικής ή διατροφής.

Δίδυμοι

05 – 18 Σεπτεμβρίου
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022, Δίδυμοι κάνετε την προσωπική σας πρωτοχρονιά. Για θυμηθείτε που μισό χρόνο πριν σας έγραφα ότι όλο αυτό το διάστημα ναι μεν συμβαίνουν πράγματα ωστόσο κάτι προετοιμάζετε εσείς αλλά και η ίδια σας η ζωή και σύντομα πρόκειται αυτό να πάρει σάρκα και οστά. Οι ημέρες αυτές έφτασαν και ο Σεπτέμβριος θα είναι από τους πιο σημαντικούς και καθοριστικούς μήνες της χρονιάς και αυτό γιατί θα σας τοποθετήσει με μαθηματική ακρίβεια στις νέες σας θέσεις και θα σας δώσει τον παλμό του φθινοπώρου και του χειμώνα. Θέματα κατοικίας και σπιτιού προτεροποιούνται και πολλοί Δίδυμοι αρχίζουν και καταπιάνονται με την ιδέα της μετακόμισης εάν δεν το έχουν ήδη κάνει. Εδώ συνυπολογίζεται η μετανάστευση, οι ανακαινίσεις, οι επιδιορθώσεις και οι ανανεώσεις στον χώρο σας. Και για να μην πάω πολύ μακριά εννοώ και συγκατοίκηση, είτε αυτό σχετίζεται με κάποιον ερωτικό σύντροφο, φίλο ή ακόμα και κατοικίδιο. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτό κάπως λειτουργεί τελικά συγχρονισμένα με το μέσα σας το οποίο υφίσταται και αυτό με την σειρά του μια μορφή ανακαίνισης και ανανέωσης.
19 – 24 Σεπτεμβρίου
Ημέρες δύσκολες με τα επαγγελματικά που ίσως φέρουν ακόμα και απογοητεύσεις, αποσταθεροποίηση και κακή διάθεση. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι τόσο τραγικά όσο θα νομίζετε. Το μαγικό που έχει ο Σεπτέμβριος για εσάς είναι ότι πρόκειται για το προσωπικό σας τρέιλερ του σίριαλ που παίξει από τώρα μέχρι τον Μάρτιο 2023. Μέσα σε αυτή την περίοδο θα υπάρχουν συχνά στιγμές στις οποίες θα νιώθετε ότι τόσο η διάθεση όσο και η τύχη σας αλλάζει. Τις ημέρες 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου πιθανώς να υπάρξει κάποιος περιορισμός και κάποιο αδιέξοδο. Αίσθημα ότι δεν τα καταφέρνετε καλά.
25 – 29 Σεπτεμβρίου
Είναι εντυπωσιακό εάν παρακολουθήσει κάποιος την διαδρομή και ειδικά την εσωτερική διαδρομή που θα χαράξετε όλο αυτόν τον μήνα. Οι ημέρες αυτές στην πραγματικότητα λειτουργούν ως ημέρες λύτρωσης. Φαίνεται σαν να ηρεμεί κάτι μέσα σας και να καταλαγιάζει. Αναζητείστε την ξεκούραση. Με περισσότερο καθαρό μυαλό τώρα μπορείτε να αξιολογήσετε τα ερωτικά σας.

Καρκίνος

05 – 18 Σεπτεμβρίου
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022, Καρκίνε φαίνεται σαν να τρέχει ο χρόνος και μαζί με τον χρόνο και οι καταστάσεις που προκύπτουν και χρειάζεται να διαχειριστείς. Σε έναν μήνα σίγουρα με μεγαλύτερη εξωστρέφεια δρομολογούνται αρκετά από τα πράγματα που είχες στο μυαλό σου. Είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις συζητήσεις, να διαπραγματευτείς και αν θέλεις με ένα μικρό ρίσκο να πιέσεις καταστάσεις. Συγκρατήσου μόνο, πρόσεξε να μην παρασυρθείς και θυμήσου να κάνεις καλή διαχείριση δυνάμεων. Φαίνεται ότι ξανασυστήνεις τον εαυτό σου και προετοιμάζεις τις κινήσεις που πρόκειται να πάρεις τη νέα χρονιά που έρχεται. Στα θετικά οι φίλοι, οι ομάδες, ο σχεδιασμός, τα ταξίδια, οι εξορμήσεις και το φευγιό. Το σύμπαν σου περιγράφει ότι αυτές τις ημέρες οφείλεις να λειτουργήσεις ανατρεπτικά και πιο ανοιχτά με τον περίγυρο, τις ομάδες στις οποίες βρίσκεσαι και το διαδίκτυο δοκιμάζοντας νέες προσεγγίσεις και στην πραγματικότητα κάνοντας το ακριβώς αντίστροφο από αυτό που θα έκανες έναν μήνα πριν. Στα υπόψη σου ωστόσο ότι μέσα στον μήνα ξυπνάνε άγχη, κυκλοθυμία και κάπου καραδοκούν κρυφοί εχθροί (θα δημιουργούν σκηνικό πίσω από την πλάτη σου όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα).
19 – 24 Σεπτεμβρίου
Προσοχή στις υπερβολές. Πιθανώς να προκύψει κάποιο μπέρδεμα επικοινωνιακό. Τάση για δημιουργία ίντριγκας που προετοιμάζεται από τις προηγούμενες ημέρες. Όχι η κατάλληλη φάση για να ξεκινήσεις κάποιο χόμπι, δραστηριότητα ή να κάνεις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Απέφυγε να υπογράψεις έγγραφα και να κλείσεις συμφωνίες. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως λέγονται και συζητιούνται. Τις ημέρες 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου πιθανά μπλοκαρίσματα με τα χρήματα του συντρόφου ή σε σχέση με τις οικονομικές συνδιαλλαγές και διαπραγματεύσεις.
25 – 29 Σεπτεμβρίου
Οι σημαντικοί σου άλλοι σε αγκαλιάζουν και νιώθεις ότι έχεις κατακτήσει μαζί τους την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια. Καταλληλότερες ημέρες για κλεισίματα συνεργασιών, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις με δημόσιους φορείς και γενικότερα δρομολόγηση καταστάσεων που σχετίζονται με δημόσια έγγραφα και μακροχρόνια πλάνα. Χρειάζεται και πάλι προσοχή και όχι παρορμητισμός ωστόσο συγκριτικά με το προηγούμενο πενθήμερο αλλά και την εβδομάδα που θα ακολουθήσει στην συνέχεια, τώρα είναι ο σωστότερος χρόνος. Ημέρες για να επικοινωνήσεις ανοιχτά, να ακούσεις και να ξαναδείς με πιο καθαρό μυαλό θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις.

Λέων

05 – 18 Σεπτεμβρίου
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022, Λέοντα επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου και παίρνεις αποφάσεις για το πως θα κινηθείς με τα χρήματα σου το επόμενο διάστημα. Την περίοδο αυτή θα χρειαστεί να ξοδέψεις τόσο για ανειλημμένες υποχρεώσεις όσο και για σχέδια και αγορές που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Καθώς είναι περίοδος που έχεις ανάγκη να κάνεις κάποια δώρα στον εαυτό σου και να καλοπεράσεις οι σπατάλες από ότι φαίνεται είναι αναπόφευκτες γι’ αυτό και προσπάθησε να συγκρατηθείς -όσο γίνεται-. Επαγγελματικά βρίσκεσαι σε σημείο που θέλεις να κάνεις ανοίγματα και να διεκδικήσεις καλύτερες προϋποθέσεις. Είναι ευνοϊκές ημέρες για να καταφέρεις να κλείσεις κάποια συμφωνία η οποία μάλιστα μπορεί να σου αποφέρει και οικονομικά οφέλη. Θυμήσου μόνο να κινηθείς γρήγορα. Στα απαιτητικά των ημερών πιθανώς να προκύψει κάποιο δίλημμα με σύγκρουση συμφερόντων, σύγκρουση ιδεολογική και ως προς το αξιακό σου σύστημα. Κάποια ένταση με φιλικό πρόσωπο ίσως προκύψει λόγω διαφορετικής αντίληψης και οπτικής των πραγμάτων.
19 – 24 Σεπτεμβρίου
Πολύ σημαντικές ημέρες για τα οικονομικά σου και την διαχείριση αυτών. Απέφυγε να κλείσεις συμφωνίες, απέφυγε τις μεγάλες και δεσμευτικές αγορές και γενικότερα απέφυγε να λάβεις αποφάσεις για το πως θα κινηθείς. Δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως φαίνονται. Πιθανώς να προκύψει κάποιο δίλημμα στο οποίο να χρειάζεται να θυσιάσεις τις αξίες σου εις βάρος κάποιας συμφωνίας. Δώσε χρόνο και ανέσυρε το πάλι στο μυαλό σου τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Τις ημέρες 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου ίσως προκύψει κάποια κρίση ή μικρή απογοήτευση από τον σύντροφο σου, συνεργάτη ή κάποιον κοντινό σου άνθρωπο.
25 – 29 Σεπτεμβρίου
Αποφάσεις με οικονομικό πρόσημο ή σε σχέση με ζητήματα εργασίας είναι καταλληλότερο να τις εξετάσεις σοβαρά αυτές τις ημέρες. Διαθέτεις πιο καθαρό μυαλό και καλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει. Προωθούνται ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας. Αυτές τις ημέρες να θυμάσαι ότι στα μικρά και στα καθημερινά μπορείς να βρεις την χαρά, την σταθερότητα και την ασφάλεια.

Παρθένος

05 – 18 Σεπτεμβρίου
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022 και παράλληλα με τα γενέθλια του ζωδίου σου (με τον Ήλιο στην Παρθένο δηλαδή), Παρθένε φαίνεται ότι μετά από πάρα πολλά χρονιά μπορείς -επιτέλους- να γιορτάσεις και να χαρείς κυριολεκτικά τα γενέθλιά σου. Περίοδος ανανέωσης και ενάρξεων. Αισιοδοξία, εξωστρέφεια, ανοιχτά πανιά και διάθεση για νέες καταστάσεις στη ζωή σου. Επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και στις ανάγκες σου, συναντιέσαι με φίλους και ανθρώπους που σε αγαπούν και σε ψάχνουν, ασχολείσαι με την εξωτερική σου εμφάνιση, περιποιείσαι, κάνεις αγορές. Στα αρνητικά των ημερών το ότι μπορεί να λειτουργείς εγωκεντρικά και ανά στιγμές να χάνεις εύκολα την υπομονή σου με αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι και να τσαντίζεσαι. Την περίοδο αυτή σχεδιάζεις, εμπνέεσαι και στα πλάνα σου πιθανώς να έχεις κάποιο ταξίδι, εξόρμηση ή έναρξη δραστηριότητας. Παρθένε είσαι από τους πιο ευνοημένους αυτό το χρονικό διάστημα και οφείλεις εσύ που είσαι γεννημένος στις 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου να κάνεις με προσοχή την ευχή σου και να φροντίσεις να συνδεθείς με τον γαλαξία την στιγμή που θα δημιουργείς τις σκέψεις σου. Ο ουρανός τώρα είναι ανοιχτός.
19 – 24 Σεπτεμβρίου
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και οι ημέρες αυτές κυρίως έχουν να σου προσφέρουν με ευκολία ένα θολό τοπίο αγκαζέ με μικρές απογοητεύσεις. Απέφυγε να αφεθείς και να εμπιστευτείς εύκολα ερωτικές εξομολογήσεις και γράμματα αγάπης (επίσης φρόντισε να μην γίνεις εσύ ο πομπός αυτών). Οι ημέρες αυτές μιλούν για όρια, γείωση και αποφυγή των υπερβολών. Να θυμάσαι ότι πολύ εύκολα μπορείς να κατασπαταλήσεις την ενέργεια σου ενώ στην πραγματικότητα αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να ξεκουραστείς και να αποστασιοποιηθείς. Στις 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου πιθανώς να δημιουργηθούν μπλοκαρίσματα και να αποσυντονιστεί η καθημερινότητα σου. Οι γεννημένοι στις 14 – 19 Σεπτεμβρίου παρακαλώ να δώσουν τεράστια προσοχή στις εξαπατήσεις και στην ερωτική και συναισθηματική αγυρτεία.
25 – 29 Σεπτεμβρίου
Στα φόρτε των ημερών αυτών είναι οι αναδρομές και οι ενθυμίσεις παρελθουσών καταστάσεων. Μεγαλύτερο αίσθημα σταθερότητας και εσωτερική πληρότητας. Σου υπενθυμίζεται ότι εάν θέλεις να περάσεις καλά και να είσαι χαρούμενος οφείλεις να πάρεις την πρωτοβουλία εσύ. Ευνοείται ο ποιοτικός χρόνος με αγαπημένους ανθρώπους. Είναι σίγουρα ιδανικότερες ημέρες για τα ερωτικά σου εκτός αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 14 – 19 Σεπτεμβρίου – αυτό δεν αλλάζει ούτε με εξορκισμό.

 

Από τον Νικόλα Τσιναφορνιώτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα