Αφροδίτη στον Λέοντα | « Η ΝΤΙΒΑ»

ASTROTEAM GUEST
17/05/2023

Η Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς και της γοητείας, συνάντα το Λέοντα, το βασιλιά του ζωδιακού!

Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι η μεγαλοπρεπής, λαμπερή, εντυπωσιακή, γενναιόδωρη και απαστράπτουσα Αφροδίτη. Πλανεύει και γοητεύει με την αισθητική και την κομψότητα της, δεν συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο από αυτό που επιθυμεί. Η αριστοκρατικότητα της, η καλοπέραση, το πάθος της και η δημιουργικότητα της θυμίζουν ντίβα του κινηματογράφου. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της. Είναι η μοιραία γυναίκα! Πολλές φορές μπορεί να μοιάζει ψυχρή κ απόμακρη. Έχει το θεατρικό ταλέντο να δραματοποιεί το καθετί παραμένοντας ατσαλάκωτη. Η ευγένεια και ο ιδεαλισμός συνυπάρχουν στην ψυχή της. Όταν αγάπα, είναι αφοσιωμένη και πιστή στη σχέση της. Η αγάπη είναι η δύναμη της δημιουργίας της, ενώ ο σεβασμός και ο θαυμασμός είναι τα απαραίτητα συστατικά για τη σχέση της. Λατρεύει τα παιδιά και το παιχνίδι. Το μότο της είναι “Αγάπη είναι ο Έρωτας, η Χαρά και ο Θαυμασμός”.

Η οικονομική διαχείριση της δεν θα μπορούσε να μην είναι large και ιδιαίτερα για θέματα εντυπωσιασμού και διασκέδασης. Ο χρυσός είναι το αγαπημένο της μέταλλο και το χρώμα που λατρεύει. Μερικές φορές μπορεί να γίνει kitsc. Επιθυμεί πάντοτε το θαυμασμό και αν την μειώσεις, προσβάλλεται και αποχωρεί με το λιονταρίσιο της κεφάλι ψηλά. Κατηγορείται ως υπερφίαλη και ματαιόδοξη, επειδή ξοδεύει τα χρήματα και την ενέργειά της για να είναι αρεστή στο ευρύ κοινό, όμως η πραγματικότητα βρίσκεται στο μικρό παιδί που κρύβει μέσα της και επιθυμεί την αγάπη, το θαυμασμό και τον πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά.

Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση απεχθάνεται τη μιζέρια, την ανέχεια και την τσιγκουνιά.

Η Αφροδίτη στις 5/6/2023 εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα με μια 5μηνη παραμονή θέλοντας να χαρίσει ένα ευχάριστο καλοκαίρι με χαρά, διασκέδαση και ικανοποίηση των επιθυμιών μας, που τόσο έχουμε όλοι ανάγκη. Στις 22/7 έως τις 4/9 θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, από αυτή τη θέση, όπως και όλοι οι ανάδρομοι πλανήτες μας πάνε στο παρελθόν για να δούμε τις λανθασμένες επιλογές μας. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα μας δείξει τι μπορούμε να κόψουμε από τις πολυτέλειες μας, τις οποίες δεν μπορούμε πια να συντηρήσουμε και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτά που έχουμε αλλά με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Λέοντα. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση απεχθάνεται τη μιζέρια, την ανέχεια και την τσιγκουνιά. Πρέπει να αποχωριστούμε τις αγαπημένες μας συνήθειες και να εστιάσουμε στον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά.

Ας δούμε πως επηρεάζει η Αφροδίτη από τον Λέοντα τα 12 ζώδια (την ανάδρομη πορεία της θα την εξετάσουμε σε επόμενο άρθρο).

Κριός

Ασυγκράτητοι και αδέσμευτοι Κριοί, η αυτοπεποίθησή σας θα φτάσει στα ύψη. Σας υπόσχομαι μια ξέφρενη περίοδο για την ερωτική σας ζωή – θα πάρει φωτιά το κρεβάτι σας… Θα φλερτάρετε, θα ερωτευτείτε, θα διασκεδάσετε, θα χαρείτε ένα εκπληκτικό 5μηνο απολαμβάνοντας τις επιθυμίες σας… Φαντασία στη δημιουργικότητα σας. Ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού αν το επιθυμείτε. Αδράξτε την ευκαιρία για να ζήσετε ένα υπέροχο ερωτικό καλοκαίρι με παθιασμένες στιγμές!!!

Ταύρος

Σπιτόγατοι ταύροι ό,τι καλύτερο για εσάς να ζείτε τον έρωτα στη θαλπωρή του σπιτιού σας, συσφίγγοντας τη σχέση με το σύντροφο σας ή την οικογένεια. Τα οικογενειακά θέματα και η ακίνητη περιουσία έρχονται στο προσκήνιο, πιθανή ανακαίνιση ακίνητου ή μετακόμιση ή ακόμη και συγκατοίκηση (απαγορευτική όμως την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης). Προσοχή στα οικονομικά σας γιατί το εκλεπτυσμένο ακριβό σας γούστο και η πολυτέλεια μπορεί να σας βγάλουν κατά πολύ εκτός προϋπολογισμού. Και μην νομίζετε πως θα στερηθείτε το πάθος και τη σεξουαλική διάθεση όμορφα παιδιά της Αφροδίτης, γιατί εσείς έχετε και ένα extra bonus από τα υπέροχα τρίγωνα του Άρη από την Παρθένο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Και φυσικά να μην ξεχνάτε ότι έχετε την εύνοια του μεγάλου ευεργέτη πλανήτη Δία!

Δίδυμοι

Μικρά ταξίδια και εξορμήσεις, ό,τι καλύτερο για εσάς να κυκλοφορείτε συνεχώς. Θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, γνωριμίες από το άμεσο περιβάλλον σας ευνοούνται. Η γοητεία σας καθώς και η παιχνιδιάρικη επικοινωνία σας ικανοποιούν το υπέροχο σπορ σας, το φλερτ. Μα πόσο σας βοηθά η Αφροδίτη από τον 3ο σας οίκο!! Αν επιθυμείτε την αγορά ενός μεταφορικού μέσου, είναι η κατάλληλη εποχή όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε ορθόδρομη πορεία.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας είναι το δυνατό σας σημείο καβουράκια! Η Αφροδίτης σας ευεργετεί στα οικονομικά και πρακτικά θέματα αλλά και στα υλικά αγαθά. Εσείς έχετε ένα extra bonus, πιθανότατα θα ενισχυθεί το εισόδημα σας αυτό το 5μηνο. Προσοχή στην καταναλωτική σας μανία ιδιαίτερα για θέματα σπιτιού. Η Αφροδίτη θα φωτίσει τον τομέα των αξιών σας. Ίσως η σχέση σας προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Λέων

Είστε οι πρωταγωνιστές, αφού φιλοξενείτε τον μικρό ευεργέτη πλανήτη για 5 μήνες! Η γοητεία σας είναι αναμφισβήτητη!!! Σας χαρίζει λάμψη και γοητεία και κανείς δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί. Ιδιαίτερα για τα αδέσμευτα λιοντάρια θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα κολακευτούν με τις πολλές κατακτήσεις τους. Ενώ οι δεσμευμένοι θα απολαύσουν ανανέωση της υπάρχουσας ερωτικής τους ζωής. Είναι η κατάλληλη εποχή για να αναδείξετε το γενναιόδωρο και συμπονετικό εαυτό σας βασιλικά μου πλάσματα.

Παρθένος

Θα χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε όσους έχουν ανάγκη από τη βοήθεια σας, θα χρειαστεί να τους σταθείτε. Κρυφά οικονομικά ή μυστικοί έρωτες μπαίνουν στο παιχνίδι της Αφροδίτης… Προσοχή στο διάστημα που η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά σας. Όσον άφορα τα ερωτικά σας, θα κάνετε λίγη υπομονή για νέες γνωριμίες και βελτίωση και αποκατάσταση της σχέσης σας, η αρμονική περίοδος είναι από αρχές Οκτωβρίου έως αρχές Νοεμβρίου.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας η Αφροδίτη φέρνει μία νότα ανανέωσης του σκηνικού της αισθηματικής ζωής. Θα υπάρξει μια ειρηνική συνύπαρξη φίλων και συντρόφου αυτό το 5μηνο. Θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, χαράς ευαγγέλια για τους Ζυγούς! Καινούργιες παρέες, ομάδες και νέοι φίλοι εισέρχονται στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι θα βρείτε το ταίρι σας μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή ακόμη και από τα κοινωνικά δίκτυα. Η επικοινωνία γίνεται πολύ σημαντική και δεν αποκλείεται να μεταλλαχθεί μια φιλία σε σχέση ερωτική.

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά και η καριέρα είναι ο τομέας που θα σας ευνοήσει η Αφροδίτη από τον 10ο οίκο σας, είναι κάπως οξύμωρο σεξουαλικά μου όντα! Όμως μην ανησυχείτε αφού για λίγο καιρό ξαποσταίνει κ ξανά προς τη δόξα τραβά… Απολαμβάνετε όμως τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, κύρος και σεβασμός στην καριέρα σας αλλά και στο κοινωνικό σας status.

Τοξότης

Τυχερά παιδιά του Δία, η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας χαρίζει άρωμα αισιοδοξίας, τύχης και περιπέτειας. Ευνοούνται ταξίδια με φίλους, ταξίδια στο εξωτερικό, πνευματικά ή και θρησκευτικά. Αλλά δεν αποκλείεται να γνωρίσετε το ταίρι σας στο εξωτερικό ή να είναι κάποιας διαφορετικής κουλτούρας. Τα σεμινάρια, οι ανώτατες σπουδές, νέες γνώσεις και καινούργιες φιλοσοφίες ζωής θα είναι τα άμεσα ενδιαφέροντα σας. Εύνοια σε νομικά θέματα.

Αιγόκερως

Μετά το χρήμα και την εξουσία τι άλλο; Το σεξ!!! Είστε οι πιο ευνοούμενοι στα σεξουαλικά θέματα, ο Σκόρπιος έχει το όνομα και ο Ιανός (συγγνώμη Αιγόκερως ήθελα να γράψω) έχει τη χάρη… και τώρα μπορείτε να απολαύσετε το σεξ σε όλο του το μεγαλείο! Όσο διάστημα η Αφροδίτη θα διελαύνει τον 8ο σας οίκο, θα σας ξυπνήσει έντονα πάθη, ζήλια και κτητικότητα. Αποκλειστικότητα και ταξίδια στον ηδονικό κόσμο… θα ζήσετε τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα!!!

Υδροχόος

Θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα έρθουν στο προσκήνιο. Μπορεί να επιλέγετε τη φιλία από μια σχέση (άλλωστε οι παρέες και οι ομάδες είναι το Α και το Ω για εσάς), όμως αυτό το 5μηνο θα επιθυμείτε όσο τίποτε άλλο τη συντροφικότητα και τη δέσμευση. Εκκεντρικά παιδιά του Ουρανού, ο έρωτας θα ομορφύνει τη ζωή σας. Προσοχή μπορεί να αναθεωρήσετε σχέσεις και συνεργασίες στο διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης.

Ιχθύες

Θέματα καθημερινότητας, υγείας, εργασίας και διατροφής θα σας απασχολήσουν. Η Αφροδίτη μπορεί να ομορφύνει την καθημερινότητα σας. Ίσως σας φέρει κάποια γνωριμία στον επαγγελματικό χώρο, είτε στο γυμναστήριο ή στο διατροφολόγο σας! Ο Κρόνος σας επηρεάζει και σας δημιουργεί ευθύνες και εσείς ψαράκια μου ψάχνετε σε ποια νερά να κολυμπήσετε και σε ποιο νησί να ξεκουραστείτε. Το συναίσθημα, ο ρομαντισμός και η ευαισθησία σας θα βρίσκεται στα ύψη με τη χρυσόσκονη της Αφροδίτης να σας περιβάλλει. Προσοχή στα περιττά κιλά των διακοπών!

 

Από τη Σίσσυ Τσιάρα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα