Αφροδίτη στον Λέοντα | « Η ΝΤΙΒΑ» – Μέρος Β’

ASTROTEAM GUEST
08/07/2023

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη, η Θεά της ομορφιάς και της γοητείας, συναντά το Λέοντα, το βασιλιά του ζωδιακού! Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι μεγαλοπρεπής, λαμπερή, εντυπωσιακή, γενναιόδωρη και απαστράπτουσα. Πλανεύει και γοητεύει με την αισθητική και την κομψότητα της, δεν συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο από αυτό που επιθυμεί. Η Αφροδίτη στο Λέοντα απεχθάνεται τη μιζέρια, την ανέχεια και την τσιγκουνιά.

Από τις 22/7 έως τις 4/9 θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Από αυτή τη θέση, η Αφροδίτη (όπως και όλοι οι ανάδρομοι πλανήτες) μας πάει στο παρελθόν για να δούμε τις λανθασμένες επιλογές μας. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα μας δείξει:

  • Τι πραγματικά έχουμε ανάγκη
  • Τι είναι περιττό
  • Τι μπορούμε να κόψουμε από τις πολυτέλειες μας, τις οποίες δεν μπορούμε πια να συντηρήσουμε και συμβιβαζόμενοι με αυτά που έχουμε, αλλά με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Λέοντα.
  • Πρέπει να αποχωριστούμε τις αγαπημένες μας συνήθειες και
  • Να εστιάσουμε στον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά.

Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα κάνουμε αναθεώρηση αξιών, σχέσεων, οικονομικών και πραγματικών στόχων. Από τις 22/7 έως και τις 31/7 οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα μας θυμίσει τα λάθη μας, τα παθήματα που μας έγιναν μαθήματα. Στις 9 & 10/8 το τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα φέρει οικονομικές ανατροπές, παγώματα, απομακρύνσεις και χωρισμούς στους γεννημένους στην αρχή του 3ου δεκαημέρου των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι). Στις 21 & 22/8 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία από τον Ταύρο θα φέρει υπερβολές στις σχέσεις και στα οικονομικά ιδιαίτερα για τους γεννημένους κοντά στην 15η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Θέλει προσοχή γιατί καθώς θα είμαστε σε καλοκαιρινή διάθεση, σε συνδυασμό με τα ακριβά γούστα της Αφροδίτης στο Λέοντα, ενέχει τον κίνδυνο να μας βγάλει εκτός προϋπολογισμού στις διακοπές μας.

Ας δούμε πως επηρεάζει η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Λέοντα τα 12 ζώδια:

Κριός

Είστε οι τυχεροί που φιλοξενείτε στον 5ο σας οίκο το μικρο ευεργέτη πλανήτη που θα σας ευνοεί στα ερωτικά για 5 μήνες. Έρωτας, σεξ, αναγνωρισιμότητα, φήμη, δημιουργία, παιδιά, χαρά, διασκέδαση όλα για εσάς!!!
Την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης:
Ακατάλληλη περίοδος για γάμους, αρραβώνες, έναρξη σχέσεων, έναρξη επιχειρήσεων, επενδύσεις και χρηματιστήριο και φυσικά για τζόγο και τυχερά παιχνίδια.
Κατάλληλη περίοδος για να επαναπροσδιορίσετε δημιουργικές ιδέες που για κάποιο λόγο δεν πραγματοποιήσατε στο παρελθόν π.χ. μια επιχείρηση και να την υλοποιήσετε μετά το τέλος Σεπτεμβρίου.
Να στρέψετε την προσοχή στα παιδιά σας, αλλά και την απόκτηση ενός παιδιού αν αυτό το επιθυμείτε, να εστιάσετε στις πραγματικές σας επιθυμίες και ανάγκες και να κάνετε ενδοσκόπηση καταπολεμώντας έτσι το υπέρ ΕΓΩ σας.

Ταύρος

Οικογενειακά, οικονομικά και κληρονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν.
Την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης:
Ακατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε συγκατοίκηση, μετακόμιση, ανακαίνιση σπιτιού γιατί μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό. Επίσης με τον κυβερνήτη πλανήτη σας ανάδρομο, πρέπει να αποφεύγονται αισθητικές επεμβάσεις και αλλαγές στην εμφάνιση.
Κατάλληλη περίοδος για να επισκευάσετε ζημίες στο σπίτι σας, να επανεξετάσετε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας έτσι ώστε να σας αποφέρει κέρδος στο μέλλον, άλλωστε ταύροι μου σκέφτεστε πάντα το όφελος και τα υλικά αγαθά.
Ιδανική εποχή για να ξανασκεφτείτε τι πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους, να εστιάστε στις χαρές που θα λάβετε από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον και να επανεξετάσετε τις πραγματικέ σας ανάγκες και επιθυμίες σας. Είστε τυχεροί γιατί η εύνοια του Δία και τα εξάγωνα του Κρόνου σας χαρίζουν επεκτάσεις και σημαντικές νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Θέματα επικοινωνίας, ταξιδάκια, κοντινές αποδράσεις θα σας απασχολήσουν.
Την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης:
Ακατάλληλη περίοδος για να πάρετε αποφάσεις για μια σχέση, διλημματικές καταστάσεις (κάτι που είναι στη φύση σας), την τελική απόφαση πρεπε να την πάρετε όταν και ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής, γυρίσει σε ορθή φορά, δηλαδή τέλος Σεπτεμβρίου.
Κατάλληλη περίοδος για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, παλιές ιδέες που δεν υλοποιήθηκαν για κάποιο λόγο, επανέρχονται στο πανέξυπνο μυαλουδάκι σας.

Καρκίνος

Τα οικονομικά είναι το δυνατό σας σημείο! Η Αφροδίτη σας ευνοεί στα οικονομικά και ο Δίας σας διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο.
Στην περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης:
Ακατάλληλη περίοδος για να δανείσετε και να δανειστείτε, απαγορεύονται οι οικονομικές επενδύσεις.
Κατάλληλη περίοδος για να κάνετε επανεκτίμηση των αξιών σας, να επαναπροσδιορίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες καθώς και να επανεξετάσετε την οικονομική σας διαχείριση και τα επιχειρηματικά σας σχέδια, έτσι ώστε να τα υλοποιήσετε από τέλη Σεπτεμβρίου, διότι ο Κρόνος πραγματοποιεί τα όνειρα σας!

Λέων

Είστε οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού και όχι μόνο… έχετε αυξημένη την αυτοπεποίθηση σας, ακτινοβολείτε!!! Σχέσεις επανέρχονται είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές, άτομα στο ευρύτερο περιβάλλον σας επιστρέφουν, όχι απαραίτητα για επανασύνδεση, αλλά για να κλείσουν κάποιο κύκλο.
Την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης:
Ακατάλληλη περίοδος για να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας, για αισθητικές επεμβάσεις, αποφύγετε την έναρξη σχέσεων και συνεργασιών μην τελειώσετε μια σχέση ή συνεργασία με την Αφροδίτη ανάδρομη.
Κατάλληλη περίοδος για να επανεξετάσετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, επανεκτίμηση της διαχείρισης αισθηματικών και οικονομικών καταστάσεων.

Παρθένος

Εσωστρέφεια, απομόνωση και ξεκούραση. Κρυφές σχέσεις και κρυφά οικονομικά!! Προσέξτε μόνο εσείς που έχετε “αμαρτωλές” σχέσεις μήπως αποκαλυφθούν μετά την ορθοδρομηση της Αφροδίτης.
Στην περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης:
Ακατάλληλη περίοδος για να αποκαλύψετε τα σχέδια σας, για να πάρετε αποφάσεις σε ερωτικά αλλά και οικονομικά θέματα. Επίσης, μην προσκολλήστε στο παρελθόν και μην ενοχοποιείτε τους άλλους για ο,τι συμβαίνει. Να προσέξετε τις αμαρτωλές απολαύσεις (γλυκίσματα, πολυφαγία, αλκοόλ), επίσης, προσοχή σε δερματικά νοσήματα και αλλεργίες.
Κατάλληλη περίοδος για συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά θέματα για κρυφές “ζυμώσεις” και προεργασίες.
Για εσάς που έχετε μακροχρόνια σχέση, είναι ιδανική περίοδος για την τόνωση αυτής και αναβίωση της συναισθηματικής και ερωτικής σπίθας.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Αφροδίτη στον Λέοντα σας χαρίζει ομορφιά, λάμψη καθώς επίσης και ευκαιρίες μεσώ των κοινωνικών συναναστροφών και συλλογικών χώρων. Επανασυνδέσεις φιλικές, επαγγελματικές και φυσικά ερωτικές! Απόκτηση παιδιού για όσους το επιθυμούν.
Την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης:
Ακατάλληλη περίοδος για συναισθηματικές περιπέτειες με φιλικά πρόσωπα για οικονομικά ανοίγματα και συνεργασίες για έναρξη σχέσεων και γάμους.
Κατάλληλη περίοδος για αναθεωρήσεις στόχων και σχεδίων, αναθεώρηση φίλων και ομάδων που ανήκετε, να σκεφθείτε ξανά τα λάθη του παρελθόντος και να θέσετε ξεκάθαρους στόχους.

Σκορπιός

Η καριέρα και το κοινωνικό status είναι τα θέματα που σας απασχολούν. Επανέρχονται άτομα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σας αλλά και άτομα που συνδεθήκατε κοινωνικά.
Την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης:
Ακατάλληλη περίοδος για ενάρξεις επιχειρήσεων για οικονομικές επενδύσεις.
Κατάλληλη περίοδος για ενδοσκόπηση για να μελετήσετε μια επαγγελματική πρόταση που είχε γίνει στο παρελθόν και τώρα επανήρθε να κάνετε συζητήσεις και να επανατοποθετηθείτε στο τέλος Σεπτεμβρίου.
Ιδιαίτερη προσοχή στους Σκορπιούς από την 13η μέχρι 16η μοίρα.

Τοξότης

Τυχερά παιδιά του Δια, η Αφροδίτη σας χαρίζει τα υπέροχα τρίγωνα της! Ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις είναι τα θέματα που σας απασχολούν. Επανασυνδέσεις με άτομα από το εξωτερικό ή από άλλες κουλτούρες.
Την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης:
Ακατάλληλη περίοδος για να εμπλακείτε σε διαδικασίες διαζυγίου, σε νομικές υποθέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας (ο Κρόνος πιέζει αφάνταστα ιδιαίτερα εσάς του 1ου δεκαήμερου).
Κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με φιλοσοφικά θέματα (που γνωρίζετε καλύτερα από όλους), να ξανασκεφτείτε τις σπουδές που δεν ολοκληρώσατε να συνεχίσετε μια ξένη γλώσσα που εγκαταλείψατε επιμορφωτικά σεμινάρια να στείλετε βιογραφικά στο εξωτερικό μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι (μακρινό, θρησκευτικό ή πνευματικό) που ήταν όνειρο ζωής.

Αιγόκερως

Ερωτικά και σεξουαλικά πάθη θα σας βγάλουν έξω από τα συντηρητικά νερά σας!
Την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης:
Ακατάλληλη περίοδος για χειρουργικές επεμβάσεις, για διαχείριση κληρονομικών θεμάτων, οικονομικές επενδύσεις.
Κατάλληλη περίοδος για να ζήσετε τα πάθη σας, εσείς τα παιδιά του Κρόνου, που θα ξυπνήσουν τα βαθύτερα ένστικτα σας!
Ιδανική περίοδος για να κάνετε διακανονισμό σε εφορία, δάνεια, ασφάλειες καθώς και για προγράμματα επιδότησης.

Υδροχόος

Ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις ! Επιστροφές, επανασυνδέσεις αλλά και ξεκαθαρίσματα σχέσεων, ό,τι είχε μείνει σε εκκρεμότητα επανέρχεται στο προσκήνιο.
Την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης:
Ακατάλληλη περίοδος για νέες συνεργασίες και υπόγραφες συμβολαίων για έναρξη σχέσεων και γάμους.
Κατάλληλη περίοδος για ενδοσκόπηση να ξανασκεφτείτε τη διαχείριση των συναισθημάτων σας, και τον επαναπροσδιορισμό σχέσεων και συνεργασιών

Ιχθύες

Επανεκκίνηση θεμάτων στην καθημερινότητα. Επανασυνδέσεις με παλιούς συνάδελφους και επιστροφή σε παλιές συνήθειες.
Την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης:
Ακατάλληλη περίοδος για να διαχειριστείτε θέματα διατροφής, υγείας και της καθημερινότητας σας. Προσέξτε μη βγείτε έξω από τους ρυθμούς, λόγω της κραιπάλης των διακοπών…
Κατάλληλη περίοδος για να δώσετε μεγάλη προσοχή στα θέματα της υγείας σας, σωματικής και ψυχικής (ο Κρόνος σας πιέζει ιδιαίτερα του 1ου δεκαήμερου), για να ξανασυζητήσετε μια παλιά επαγγελματική πρόταση που επανήρθε, για να βρείτε χαμένα αντικείμενα ή το κατοικίδιο σας αν είχε χαθεί, να βρείτε τον ερωτά στο εργασιακό περιβάλλον, ή στο γυμναστήριο, ή στο κολύμπι…

 

 Καλό καλοκαίρι μ’ ερωτικό αγέρι…

 

Από τη Σίσσυ Τσιάρα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα