Αφροδίτη στον Λέοντα | (5/6 – 8/10)

ASTROTEAM GUEST
20/07/2023

Αφροδίτη! Η Ομορφότερη του ζωδιακού στον Λέοντα (5/6-8/10)

Είναι η Θεά του Έρωτα, της Ομορφιάς, της Aγάπης. Είναι η Τέχνη, η στοργή, το μοίρασμα, η συνεργασία, η θηλυκότητα, η καλαισθησία. Η γοητεία, η δεκτικότητα, η τρυφερότητα, η δημιουργία. Είναι η αφοσίωση, η ισορροπία, η ασφάλεια, η δύναμη για την ένωση και την αρμονία σε κάθε σχέση. Η έλξη, η γυναικεία λίμπιντο, η ζήλια, η επίδειξη, η φήμη, η φιλαρέσκεια, η κοινωνικότητα. Είναι η ευαισθησία, η απερισκεψία, η αλαζονεία και Αδιαφορία. Είναι τα δώρα, τα χρήματα, οι απολαβές, τα αγαθά. Ο τρόπος που αγαπάμε και η προσφορά προς τους άλλους. Είναι οι Αξίες και οι Αρετές. Το πρώτο βήμα ωρίμανσης του «Εγώ». Είναι η «Εγώ Σχετίζομαι»… Η εικόνα της «Ανιμας» που κρύβετε μέσα μας και ξυπνά την ανάγκη για συσχέτιση, ένωση, το «δούνε και λαβείν». Αυτή είναι η Αφροδίτη. Μούσα ποιητών και αποπλάνηση των Άστρο-εξερευνητών!

Για 5 ολόκληρους μήνες η παρουσία και η συναρπαστική προσωπικότητά της δεν θα μένουν καθόλου απαρατήρητες. Υπέρλαμπρη, ελκυστική και άκρος αισθησιακή «προκαλεί» με έρωτες, νέες δημιουργικές επιχειρηματικές δραστηριοποιήσεις αλλά και σκάνδαλα ερωτικού και οικονομικού περιεχομένου παράλληλα. Το καλοκαιρινό τοπίο προικίζεται με φλογερά πάθη και άφθονη τύχη. Η μεγαλύτερη παράσταση του καλοκαιριού θα δοθεί στην θεατρική αυλαία των Λεόντων, καθώς η Ομορφότερη του Ζωδιακού Αφροδίτη, από γλυκιά «Ταξιθέτρια» μετατρέπετε σε Ντίβα όλων των εποχών. Στο ζώδιο αυτό εκφράζεται διάχυτα καθώς η Αυτοκρατορία των Λιονταριών την μαγεύει. Βρίσκεται σε ζώδιο που αγαπά καθώς ο γενναιόδωρός κόσμος των Λεόντων είναι πηγή χαράς, διασκέδασης, δημιουργίας, ταλέντων και καλοπέρασης. Φλογερή και άκρος ελκυστική, ανοίγει τις πίστες διασκεδάσεων με τα θεατρικά σανίδια να την υποδέχονται ευχάριστα,ενώ επενδυτικά σχέδια, οι έρωτες και τα παιδία θα την αφορούν άμεσα. Απλόχερη, χαρισματική,γενναιόδωρη και άκρος επιδεικτική εκφράζει διάχυτα το κάθε της συναίσθημα ενώ η δραματοποίηση των καταστάσεων θα είναι έντονη καθώς έχει ανάγκη την συνεχείς επιβεβαίωση και αφοσίωση.

Πως η Αξιοπρέπεια, η Πειθαρχία και η Αυτοκυριαρχία των παθών παίζουν μεγάλο ρόλο για την εκπλήρωση των πραγματικών επιθυμιών.

Οι Λέοντες την καλωσορίζουν ως κόρη Διός για να την μάθουν ότι η δύναμη της Θέλησης μπορεί να υπερισχύσει όλων των συναισθημάτων. Σκοπός τους είναι να την διδάξουν πώς καμία Αυτοκρατορία ή Φήμη δεν διαρκεί με την επιφανειακότητα,τον αυταρχισμό, την ματαιοδοξία και αλαζονεία. Πως η αισθητική και η κομψότητα είναι θέμα ιδεολογίας και όχι μοχλός εντυπωσιασμού ενώ η ενδόμυχη αριστοκρατία δεν είναι θέμα Υλικών αποκτημάτων μα Άυλων Αξιών. Πως η Αξιοπρέπεια, η Πειθαρχία και η Αυτοκυριαρχία των παθών παίζουν μεγάλο ρόλο για την εκπλήρωση των πραγματικών επιθυμιών. Υπενθυμίζουν σε όλη την διαδρομή πώς ότι Λάμπει δεν είναι Χρυσός και πως ο απαράβατος κανόνας των Λεόντων είναι να μην παρασύρετε από την ομορφιά του Κόσμου, μα να πηγαίνει κατευθείαν στις ποιότητες της αληθινής ομορφιάς. Αυτής της ομορφιάς που δεν χρειάζεται λούσα και στολίδια για να λάμψει ή να υπερισχύσει μα ταυτοποιεί τα Διαμάντια της προσωπικότητας της, μέσα από τα Φίλτρα της Σοφίας. «Κάθε απερίσκεπτη ροπή σε απολαύσεις και η ασυδοσία αγαθών και συναισθημάτων μετατρέπουν την Φήμη σε Δυσφήμηση» προειδοποιούν εν κατακλείδι.

Η οδηγία του είναι μία και αρκετά σαφής: να στραφεί προς τα μέσα επανεξετάζοντας κίνητρα, ανάγκες και να ανακαλύψει τις εκ βαθέως επιθυμίες.

Στο ζώδιο αυτό θα φιλοξενηθεί αρκετό διάστημα καθώς από τις 23/7 – 4/9 θα κινηθεί σε ανάδρομη φαινομενική πορεία γεγονός που πραγματοποιείτε στο Ουράνιο στερέωμα κάθε 2 χρόνια περίπου ώστε να επανεξεταστούν τα ζητούμενα της στο εκάστοτε ζώδιο.Το φαινόμενο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρων τόσο Αστρολογικά αλλά και Αστρονομικά καθώς κρύβει σωρεία συμβολισμών. Το πρόσημο R, κρατά μέσα του την μαγεία της Αλχημείας καθώς οι έννοιες της αναβίωσης, της επανασύνδεσης, της επαναξιολόγησης και της αποκατάστασης εμπεριέχονται σε αυτό. Η οδηγία του είναι μία και αρκετά σαφής: να στραφεί προς τα μέσα επανεξετάζοντας κίνητρα, ανάγκες και να ανακαλύψει τις εκ βαθέως επιθυμίες. Να επανεξετάσει την διαχείριση του «Εγώ» και της συσχέτισης με τους άλλους και να διορθώσει ζητούμενα που την αφορούν, ακόμα κι αν χρειαστεί να ανασύρει δαίμονες του παρελθόντος, αντιμετωπίζοντας τα μέσα από την μετουσίωση τους σε Αρετές. Καθ’ όλη την ανάδρομη πορεία της θέματα σχέσεων,συνεργασιών και συμπεριφορών επανεξετάζονται όπως και κρίνεται ο τρόπος διαχείρισης Αξιών και οικονομικών. Άτομα από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο τόσο για την δική τους επαναξιολόγηση αλλά και με μαθήματα συνειδητοποιήσεων καθώς θα μας φέρουν αντιμέτωπους με την διαχείριση του ίδιου μας του Εαυτού ώστε να γίνει εν μέρει αποπληρωμή Καρμικών χρεών. Στο Φανταχτερό ζώδιο των Λεόντων έχει κινηθεί σε ανάδρομή φορά προ 8 ετών από 2/8-6/9/2015.

Καθώς κινείται σε ανάδρομη φορά αντενδεικνύεται για:

  • Υπογραφές οικονομικών συμβολαίων, δανεισμούς και για επενδυτικές συμφωνίες.
  • Για δίαιτες, επεμβάσεις αισθητικής και αγορά Νέων ρούχων.
  • Πλήρως ακατάλληλη για νέες σχέσεις ή και γάμο.

Τα Νέα από τον χώρο τους καλλιτεχνικούς χώρους και της Show biz, των Βασιλικών Αυλών, των παιδιών και των επιχειρήσεων θα είναι έντονα και άκρος παραστατικά. Με την Νέα Θέση της Αφροδίτης Κριοί, Λέοντες και Τοξότες κλέβουν τις παραστάσεις ενώ ωφελούνται εξίσου με νέους έρωτες και οικονομικές ωφέλειες Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι. Ο σταθερός σταυρός Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι παίρνετε μεγάλες ανακουφίσεις και υποστηρίξεις όμως χρειάζεται η προσοχή σας σε όλη την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της.

Κριός

O ομορφότερος οίκος του ωροσκοπίου σας, ενεργοποιείτε πιο ευχάριστα από ποτέ καθώς ο 5ος φυσικός οίκος σχετίζεται άμεσα με την χαρά, την δημιουργία, τα παιδία, τον έρωτα και τα ταλέντα σας. H διάθεση σας για εξόδους, για διασκέδαση και όμορφες στιγμές αυξάνετε, όπως και η αυτοπεποίθηση σας. Η Αφροδίτη από τους Λέοντες σας ανάβει την φλόγα Δημιουργίας ενώ οι νέες επιχειρηματικές σας δραστηριότητες υποστηρίζονται σε όλη την πορεία. Θα θελήσετε να εξελίξετε κάποιο ιδιαίτερο σας χάρισμα – ταλέντο ή και να διαφημίσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες γεγονός που θα σας αποδώσει κέρδος. Είστε έτοιμοι να λάμψετε, να εντυπωσιάσετε και να φλερτάρετε με την τύχη που βρίσκετε στο πλάι σας. Ρισκάρετε με ένα τυχερό παιχνίδι όσο βρίσκετε σε ευθεία πορεία. Είστε από τους τυχερούς αυτούς που φλερτάρετε με νέους έρωτες γεμάτους πάθος ή και αναπτερώνετε της συντροφικές σχέσεις σας οι δεσμευμένοι. Ευχάριστα νέα έρχονται από τον τομέα των παιδιών σας με ευκαιρία αναπτέρωσης των σχέσεων σας μαζί τους ή και κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία για απόκτηση απογόνων εάν επιθυμείτε. Στην ανάδρομή κίνηση της Αφροδίτης από 23/7-4/9 έχετε ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τα ζητούμενα κάποιας ερωτικής σας σχέσης ή και μπορεί να νοιώσετε πώς δεν εκτιμήστε όπως θα θέλατε. Θα είναι όμως η ευκαιρία σας να επανεξετάσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες και από πού πηγάζει η θέληση της αυτοπραγμάτωσης.Κάποια σχέση από το παρελθόν έρχεται να κτυπήσει σε κάποιους την πόρτα ώστε να ζητήσει την αναθεώρηση σας και να σας βάλει στην διαδικασία επαναξιολόγησης συμπεριφορών αλλά και των Αξιών σας. Προσέξτε τις απερίσκεπτες σπατάλες ενώ το κλειδί πηγάζει στην ιεράρχηση των πραγματικών αναγκών.

Ταύρος

Πλουσιοπάροχες υποστηρίξεις δώρα και έρωτες σας κτυπάνε την πόρτα καθώς η Κυρία των Τιμών, δική σας Κυβερνήτης, εισέρχεται στο οικογενειακό σας πεδίο. Θέματα οικογένειας και σπιτιού θα είναι το κυριότερο σας θέμα ενώ αρκετοί θα σκεφτείτε μια νέα δημιουργική επιχειρηματική δράση με βάση τον χώρο του σπιτιού σας, για περισσότερη άνεση. Κάποιοι θα θελήσετε να ομορφύνετε τον χώρο σας για να απολαύσετε στο έπακρον την ζεστασιά και την θαλπωρή του με τους οικείους σας. Έχετε υποστηρίξεις από τους οικείους σας. Έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας, περνάτε ρομαντικές στιγμές ενώ τυχών ρίξεις με τους δικούς σας εξομαλύνονται. Οι δεσμευμένοι θα έχουν ευκαιρίες συμφιλιώσεων με το ταίρι τους,περνούν ρομαντικές στιγμές ή και κάποιοι από σας αποφασίζετε σε συμβιώσεις.Οι αδέσμευτοι με την λάμψη σας στις οικογενειακές συγκεντρώσεις γνωρίζεται άτομα που σας τραβάνε το ενδιαφέρων και ίσως ενδώσετε εν κατακλείδι σε μια νέα σχέση. Να είστε προσεκτικοί να μην παραξοδεύεται για θέματα αίγλης και υπερπολυτέλειας. Στην ανάδρομη πορεία της από 23/7-4/9 θα είναι καιρός ενδοσκοπήσεων ώστε να επανεξετάσετε συμπεριφορές από και προς εσάς. Προσέξτε τις παράδοξες σπατάλες με σκοπό να «αποδείξετε» την αγάπη σας, και την υπερβολή στη δραματοποίηση των καταστάσεων. Κάθε εμμονή, πείσμα, ανασφάλεια, δραματοποίηση συναισθημάτων ή και αυτοκαταπιεστική στάση θα φέρει ρίξεις, παρεξηγήσεις, χωρισμούς και δυσφημήσεις. Θα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να αφουγκραστείτε εάν νοιώθετε ασφαλείς σε μια σχέση ή συνεργασία και να αναδείξετε τις πραγματικές σας Αξίες. Αξιοπρέπεια.Να θυμάστε πώς η ασφάλεια και η χαρά είναι πηγαία.

Δίδυμοι

Φιλική προς εσάς η Κυρία των τιμών θα φιλοξενηθεί στον χώρο της νόησης και της επικοινωνίας σας. Τα τηλέφωνα σας ανάβουν φωτιές, οι μετακινήσεις σας ευνοούνται σημαντικά ενώ μαγνητίζετε τα βλέμματα ακόμα και στα Φώτα της τροχαίας. Κάνετε νέες γνωριμίες τόσο σε επίπεδο επαγγελματικό αλλά και προσωπικό, με ευκαιρία μιας πολύ προσωπικής σχέσης. Έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες και με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο να αναπτύξετε μια δημιουργική ιδέα και να την προωθήσετε στο εμπόριο καθώς οι απόψεις σας υποστηρίζονται τόσο από φιλικά πρόσωπα αλλά και εντυπωσιάζουν αγνώστους. Κάποιοι από σας θα έχετε την ευκαιρία να εξομαλύνετε σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς, καθώς έχετε ευκαιρίες συζητήσεων και λύσεων στα ζητούμενα σας ή και από ευχάριστα νέα που έχετε από αυτούς. Θα θελήσετε με την Αφροδίτη σε αυτό το τομέα, να περάσετε καλά με φίλους και γιατί όχι να διασκεδάσετε με εκδρομές και κοντινά ταξίδια. Δεν περνάτε καθόλου απαρατήρητοι ενώ το φλερτ για σας περνά σε άλλο επίπεδο και ζητά την τροφή του Νου! Σε όλη την διάρκεια της αναδρομής πορείας της Αφροδίτης, άτομα από το παρελθόν πιθανόν να επικοινωνήσουν μαζί σας εκφράζοντας σας συναισθήματα που θα σας βάλουν σε σκέψεις αναθεωρήσεων. Φιλικό άτομο πιθανόν να σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις σκέψεις σας γύρω από αυτό καθώς θα σας εκφράζει τα πιο εκ βαθέων συναισθήματα του για σας ή και κάποιο άτομο από το παρελθόν να σας συγχύσει καθώς θα βρεθεί μπροστά σας από το πουθενά. Κρατάτε λόγια καθ’ ολη την ανάδρομη φορά της καθώς θα νοιώσετε ότι δεν έχετε κοινές αντιλήψεις ή και κατανόησης του τρόπου σκέψης σας. Θα είναι η ευκαιρία σας να επανεξετάστε σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα ώστε να ωραιοποιηθούν για το επόμενο σας βήμα από τις 4/9 και μετά. Μην βιαστείτε σε αποφάσεις ή και πιέσεις άλλων, ενώ θα ήταν καλά να αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων αυτό το διάστημα. Επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες ή και σχέσεις.

Καρκίνος

Για 5 ολόκληρους μήνες θα έχετε την ομορφότερη των τιμών στο πορτοφόλι σας, να θέλει να σας φέρει κέρδη και οικονομικές ανακουφίσεις. Έχετε την ευκαιρία προσαυξήσεων και επιπλέον εσόδων που δεν περιμένατε καρποί των προσπαθειών και των Αξιών σας. Ευεργετήστε ευχάριστα ενώ νοιώθετε απεριόριστη θαλπωρή και τους κόπους σας να δικαιώνονται. Ευκαιρία για να ζητήσετε κάποιου είδους αύξηση ή και να υποστηρίξετε κάποια δική σας δημιουργική ικανότητα που θα αποφέρει κέρδος. Κάποιοι έχετε ευκαιρίες και στις συναισθηματικές προσαυξήσεις νοιώθοντας πώς εισπράττετε και συναισθηματικές υποστηρίξεις. Νοιώθετε εκτίμηση από τους γύρω σας, και η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει. Αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία σε νέες συνεργασίες και διαπραγματεύσεις που θα αποφέρουν καρπούς. Κάποιοι από σας θα έχετε την ευκαιρία σε νέα αποκτήματα προχωρώντας σε σημαντικές αγορές καθώς η ασφάλεια και η σταθερότητα θα σας είναι σημαντικά για σας. Θα θελήσετε ίσως να δώσετε ευκαιρία σε μια σχέση καθώς η συναισθηματική εξασφάλιση είναι μεγάλη. Προσέξτε με την στάση σας να μην κάνετε απερίσκεπτες σπατάλες τόσο οικονομικών αλλά και συναισθημάτων αλλά προνοήστε να αναπτύξετε Ηθικές Αξίες. Σε όλη την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης καλείστε στην επανεξέταση των πραγματικών Αξίων σας, τι παίρνετε και τι αξίζετε πραγματικά τόσο σε υλικά αγαθά αλλά και σε συναισθήματα. Αφουγκραστείτε τις πραγματικές σας ανάγκες και τι πραγματικά χρειάζεται να κρατήσετε για την εξελικτική σας πορεία. Να θυμάστε πώς ότι σας αναστατώνει ή δεν σας ικανοποιεί τόσο συναισθηματικά αλλά και υλικά θα είναι η ευκαιρία σας να απαλλαγείτε από αυτό. Προσέξτε τα έξοδα, τις σπατάλες και τους δανεισμούς σε όλη την ανάδρομη πορεία της. Κρατήστε αξιοπρέπεια.

Λέων

Δική σας η αυλαία, δική σας και η σκηνή καθώς οι παραστάσεις του καλοκαιριού αφορούν τα δικά σας ζητούμενα. Η ομορφότερη του Ζωδιακού με όλα τα προικιά και την παραστατικότητα της βρίσκετε στα χέρια σας. Σας κάνει να λάμπετε, σας τονώνει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο μαγνητικούς από ποτέ ενώ παράλληλα οι ευκαιρίες να αναδείξετε την προσωπικότητα και την εκ βαθέως Αριστοκρατική σας υπόσταση θα είναι πάν πολλές. Τα φλερτ και οι ερωτικές κατακτήσεις θα’ ναι διάχυτες καθώς τα μάτια όλων θα’ ναι στραμμένα πάνω σας. Φυσικά και εσείς πιθανόν να κεραυνοβοληθείτε με νέους έρωτες ή να γνωρίσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρων πρόσωπο που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Ωστόσο μην μένετε πεισματικά σε απόψεις καθώς ο Άρης στην συμπόρευση της μαζί της να σας προκαλέσει νευρικότητα,ανταγωνισμό και ανάκατα συναισθήματα που να μην σας αφήνουν να συμβιβαστείτε. Επιλέξτε οι μάχες σας να είναι περί δικαίου ή ακόμα καλύτερα δημιουργήστε, καθώς και οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες τονίζουν την προσωπικότητα σας. Προσέξτε καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής της στο δικό σας Ζώδιο να την εκμεταλλευτείτε επάξια, ώστε να αυξήσετε την Φήμη σας ευχάριστα αναδεικνύοντας τον καλύτερο σας εαυτό. Να θυμάστε πώς δικός σας είναι ο κανόνας πώς « Καμία Αυτοκρατορία ή Φήμη δεν διαρκεί με επιφανειακότητα, και πώς κάθε ασυδοσία και απερισκεψία, μετατρέπουν την Φήμη σε Δυσφήμηση. ( Για σας θα έχει σημαντικό ρόλο καθώς θα έχετε να την διαχειριστείτε σε Ανάδρομη πορεία όλη την διάρκεια της Ηλιακής σας επιστροφής). Σε όλη την ανάδρομη πορεία της, θα έχετε την ευκαιρία της γενικής ενδοσκόπησης του Είναι σας και του Σκοπού σας. Θα είναι ο καιρός όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις ή και χειρισμούς προς τα ζητούμενα σας και να θέσετε νέους στόχους για την υπόλοιπη σας πορεία.Απο αναθεωρήσεις θα περάσουν και κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες σας καθώς λεπτομέρειες που φέρνουν ανισορροπία αποκαλύπτουν πώς δεν υπάρχουν κοινές κατευθύνσεις. Κάποιοι φυσικά θα αναθεωρήσετε σχέσεις από το παρελθόν και την δική σας στάση απέναντι τους. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις στην ανάδρομη πορεία της ενώ να θυμάστε παράλληλα να μην καταπιέσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας.

Παρθένος

Τα βράδια σας γίνονται ατελείωτα με την Κυρία των Τιμών για τους επόμενους μήνες να κινείτε σε χώρο άκρος ιδιαίτερο και προσωπικό. Κάθε σας όνειρο και μια συμφιλίωση με θέματα του παρελθόντος, με την κάθε στιγμή σας για χαλάρωση να θέλει να σας προσθέσει την εσωτερική γαλήνη, ηρεμία και αυτοπεποίθηση γεγονός που σας τονώνει ψυχολογικά. Φυσικά σε αυτό θα παίξει ρόλο και ένας νέος πολύ ερωτικός σύντροφος ο οποίος θα θελήσει να σας αναταράξει τον ύπνο με τον σαγηνευτικό του χαρακτήρα και την διάθεση του να σας επουλώσει ανασφάλειες. Φυσικά πιθανόν να θελήσετε να το κρατήσετε ακόμα για τον εαυτό σας, καθώς έχετε ακόμα ενδοιασμούς. Και καλά θα κάνετε,ενώ παράλληλα να θυμάστε πώς οι απέριττες μικρές πράξεις χαρίζουν την μεγαλύτερη ηρεμία. Οι δεσμευμένοι προσέξτε τι γίνετε πίσω από εσάς ή και από διπλές καταστάσεις. Από την άλλη, κάποιοι θα έχετε μεγάλη ευκαιρία σε έξτρα οικονομικά ωφέλει από παράπλευρες επιχειρηματικές σας δραστηριότητες ή και κάποια χόμπι σας, καθώς ο 12ος οίκος αφορά την διαπεραστικότητα στο συλλογικό ασυνείδητο, γεγονός που σας θέλει υπέρλαμπρους και αναγνωρίσιμος σε μεγαλύτερο κοινό. Όσο η ομορφότερη Κυρά κινείτε σε ανάδρομη πορεία πιθανόν να σας δημιουργήσει συναισθηματική και ψυχολογική σύγχυση, ενώ θα είναι το καλύτερο για σας διάστημα να αποσυρθείτε από τα βλέμματα, για να ξεκουραστείτε και να χαρίσετε το σπουδαιότερο δώρο στον Εαυτό σας,αυτό της ενδοσκόπησης, της απαλλαγής από φόβους και της επανασύνδεσης με το μέσα σας.Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, κλείστε κύκλους και μην αφήνετε ανύπαρκτους φόβους να σας ταράζουν την ψυχολογία.

Ζυγός

Ένας λαμπρός και πλουσιοπάροχος κοινωνικός κύκλος ανοίγετε μπροστά σας με την διέλευση της Αφροδίτης σε φιλικό Ζώδιο για σας. Οι προσκλήσεις από φιλικούς κύκλους θα είναι αρκετές γεγονός που θα κρύβουν μέσα διασκέδαση, όπως και εκπλήρωση στόχων. Διευρύνετε τους κοινωνικούς σας κύκλους μέσα από τους οποίους έχετε την ικανότητα να υπερισχύετε με τα βλέμματα τα μαγεύονται από την προσωπικότητα και γοητεία σας. Μέσα από κάθε σας ομαδοποίηση που έχει σας στόχο την εξέλιξη των προσδοκιών σας θα έχετε ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που θα υποστηρίζουν τις ιδέες σας ή και μια νέα σας επιχειρηματική δράση. Κάποιοι, μέσα από τις ομαδοποιήσεις σας, θα έχετε ευκαιρίες σε φλερτ και νέους έρωτες που σας αναπτερώνουν το ηθικό ή και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα σας εκφράσει τα πιο ιδιαίτερα του συναισθήματα. Εάν έχετε στοχεύσει σε κάποια νέα δημιουργική επιχειρηματική δραστηριότητα βρίσκεται την ανάλογη ανταπόκριση τόσο από φίλους αλλά και υποστηρικτικούς συνεργάτες. Πιθανόν να νοιώσετε τάσεις ανταγωνισμού παράλληλα. Στην ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης θα καλεστείτε να επανεξετάσετε στόχους και ελπίδες και να μετατρέψετε ανάλογα τις κατευθύνσεις ώστε να φτάσετε σε πραγματώσεις. Από επαναξιολογήσεις περνούν οι ομαδοποιήσεις, οι συνεργασίες και οι φίλοι σας παράλληλα καθώς κάποιες συμπεριφορές μπορεί να προκαλέσουν ρίξεις ή παρεξηγήσεις. Μέσα από τις κοινωνικοποιήσεις σας πιθανόν να έχετε να αντιμετωπίσετε άτομα από το παρελθόν ή και φιλικό πρόσωπο να σας εκφράσει τα πιο ερωτικά του συναισθήματα. Προστατέψτε την υπόληψη και την φήμη σας.

Σκορπιός

Στο ψηλότερο σημείο του χάρτη σας θα παρελαύνει η κυρία των τιμών θέλοντας να σας χαρίσει απλόχερα την λάμψη και την εύνοια της τονίζοντας την καριέρα σας αποδίδοντας δόξες και τιμές στις δημιουργικές σας ικανότητες. Τίποτα δεν θα’ ναι κρυφό, καθώς η δημόσια σας εικόνα γίνεται μοχλός έλξης για την επίτευξη των στόχων σας. Έχετε όλες τις εύνοιες από ανωτέρους σας που υποστηρίζουν κάθε σας δημιουργικότητα όπως και την υποστήριξη των δικών σας ατόμων εάν θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε σε μια Νέα επιχειρηματική δράση. Αν και θα νοιώσετε και εσείς κάποιο είδος ανταγωνιστικότητας στο εργασιακό σας περιβάλλον ή άτομα του ίδιου επαγγέλματος με σας, τώρα θα είναι η στιγμή που μπορείτε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, λύνοντας τυχών παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Είναι η ευκαιρία να αναδείξετε τις μεγαλύτερες σας Αρετές καθώς θα μαγνητίσετε τα βλέμματα πάνω σας.Νέες σημαντικές γνωριμίες και άτομα με κύρος σας υποστηρίζουν και σας καθοδηγούν παράλληλα. Είναι η στιγμή που η Δημόσια σας εικόνα θα είναι σημαντικότερη από ποτέ γι’ αυτό διατηρήστε τον καλύτερο σας εαυτό ώστε να μην εκτεθείτε σε καμία περίπτωση. Οι κόποι σας αναγνωρίζονται και είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας. Οι Έρωτες δεν θα λείψουν ούτε από εσάς καθώς λάμπετε από όλες τις κατευθύνσεις. Καθ’ όλη την ανάδρομη πορεία της αναθεωρήστε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας πλάνα, τους στόχους και την δημόσια σας εικόνα, επαναξιολογήστε την δράση σας και τροποποιήστε ότι είναι αναγκαίο για να φτάσετε την επίτευξη των στόχων σας. Κάποιοι ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τακτική στο εργασιακό σας κομμάτι ή και να βρείτε εργασιακό περιβάλλον που θα εκτιμηθεί καλύτερα η Αξία σας. Επαναξιολογήστε σχέσεις και συνεργάτες και μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις όσο βρίσκετε στην ανάδρομη κίνηση της.

Τοξότης

Παιδία της διασκέδασης και της απόλαυσης. Της ελευθερίας, της φιλοσοφίας και των ταξιδιών. Η Θεά του Έρωτα σας ανοίγει Νέους ορίζοντες, σας χαρίζει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Το σύμπαν όλο δικό σας καθώς η επιθυμία σας να διασχίσετε όλο τον κόσμο με τις δημιουργίες είναι μεγάλη. Η πνευματικότητα σας διευρύνετε παράλληλα με τις γνώσεις ενώ κερδίζετε εύνοιες από νέους μέντορες που θα σας υποστηρίξουν στην εξελικτική σας πορεία. Κάθε κουλτούρα ένας πολιτισμός, κάθε πολιτισμός διδασκαλία και κάθε διδασκαλία τέχνη που στα χέρια σας γίνετε ιδεολογία και στάση ζωής. Αυτό το διάστημα αναπτύσσετε γνώσεις, ταξιδεύετε ενώ η κάθε σας δημιουργική δραστηριότητα βρίσκει εδάφη και εύνοια στο εξωτερικό. Έχετε ευκαιρία να εξελίξετε κάποιο ιδιαίτερο σας ταλέντο και να έρθετε σε επαφές για νέες συνεργασίες ώστε να μπορέσετε να διεισδύσετε σε νέους ορίζοντες. Εάν έχετε νομικά ζητούμενα είναι η ευκαιρία σας να ταχτοποιηθούν ενώ εάν θελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιο είδος δημιουργικής διδασκαλίας τώρα θα είναι η ευκαιρία σας. Φλερτ, έρωτες έρχονται για σας μέσα από κάθε σας ταξίδι και αίθουσες διδασκαλίας. Σε όλη την ανάδρομη πορεία της θα έχετε ευκαιρία να επανεξετάσετε γνώσεις, συμπεριφορές και φανατικά αδιάλλακτες στάσεις ενώ άτομα από το εξωτερικό πιθανόν να θελήσουν την επανεξέταση σας. Όμως να έχετε υπόψη σας για πιθανές καθυστερήσεις ή και παρεξηγήσεις σε θέματα σπουδών ή ταξιδιών. Προσέξτε τις υπερβολές και την υπέρ κατανάλωση όπως και τα οικονομικά ζητούμενα που αφορούν νομικά ζητούμενα. Πιθανόν να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις σας για κατευθύνσεις που έχετε επιλέξει και να στραφείτε στο ερευνητικό πεδίο για την εξελικτική σας πορεία.

Αιγόκερως

Διλήμματα σας φέρνει η νέα θέση της Αφροδίτης καθώς η ανάγκη σας για οικειότητα και πάθος αυξάνετε. Το πάθος και οι ερωτικές σας διαθέσεις θα είναι διάχυτες ενώ θα θελήστε να περάσετε την σχέση σας σε πιο αισθησιακό επίπεδο εκφράζοντας τις πιο κρυφές σας ερωτικές επιθυμίες. Νέοι έρωτες σας βάζουν σε πειρασμούς καθώς παιδία Κρόνου νοιώθετε ανασφάλεια στην άμεση οικειότητα. Η νέα θέση της Αφροδίτης σε συνδυασμό με τον Άρη αναφέρετε συναισθηματικές συνδέσεις βαθύτερου επιπέδου και νέες σχέσεις όλο πάθος και αισθησιασμό που έρχονται να καταρρίψουν ταμπού και προκαταλήψεις. Κάποιοι θα έχετε οικονομικές υποστηρίξεις από σχέσεις και συνεργασίες ή και εύνοιες από επιδόματα διατροφής, ενώ παράλληλα υπάρχουν ευκαιρίες διακανονισμών και οικονομικών τακτοποιήσεων χρεών και άλλων εκκρεμοτήτων. Ζητούμενα κληροδοτημάτων ή και κοινών περιουσιακών στοιχείων με άλλους θα σας απασχολήσουν εξίσου το επόμενο διάστημα ώστε να διευθετηθούν και να δοθούν λύσεις. Σε όλη την ανάδρομή πορεία της μπορεί να σας προβληματίσει το επίπεδο και η υπόσταση κάποιας προσωπικής σας σχέσης και εάν είναι ικανή να σας προσφέρει την ασφάλεια που επιθυμείτε. Παράλληλα κάποια ξαφνικά έξοδα πιθανόν να σας απασχολήσουν ή να ταλαιπωρηθείτε με καθυστερήσεις οικονομικών οφειλών. Καλύτερα να αποφύγετε οικονομικά και συναισθηματικά ρίσκα, επενδύσεις και δανειοδοτήσεις αυτό το διάστημα.

Υδροχόος

Η Ομορφότερη του ζωδιακού Αφροδίτη θα κινείτε σε περίοπτη θέση στο ωροσκόπιο σας τους επόμενους μήνες και θα σας χαρίζει ευκαιρίες αναζωπύρωσης των προσωπικών σας σχέσεων αλλά και νέων πολύ ενδιαφέρων συνεργασιών. Οι δεσμευμένοι θα έχετε κάθε υποστήριξη από τον σύντροφό σας για τα επόμενα πλάνα σας ενώ θα τον δείτε να θέλει να σας ικανοποιήσει τα χατίρια. Φυσικά η παρουσία του Άρη και η συμπόρευση του μαζί της μέχρι 20/7 μπορεί να φέρει στοιχεία ανταγωνιστικότητας, εντάσεων ή και δυσφορίας έτσι αναπτύξτε τις διπλωματικές σας ικανότητες και θέστε κοινούς στόχους και κοινή στρατηγική για την αντιμετώπιση των καταστάσεων. Οι αδέσμευτοι έχετε μπροστά σας Νέες προκλήσεις καθώς θα υπάρχει αύξηση των ερωτικών σας κατακτήσεων ενώ κάποιο ενδιαφέρων πρόσωπο θα σας τραβήξει το ενδιαφέρων για πιο ουσιαστικές δεσμεύσεις. Κάποιοι θα είναι αυτοί που θα απασχοληθούν με νέες συνεργασίες παράλληλα καθώς υπάρχουν νέες πιο ισορροπημένες προοπτικές υποστηρίξεων των δημιουργικών σας πλάνων. Στην ανάδρομη πορεία της θα έχετε ευκαιρία να επαναξιολογήσετε σχέσεις και συνεργασίες εάν σας εξυπηρετούν, εάν έχουν την ειλικρίνεια και την πραγματική Αυθεντία μέσα τους που τόσο αναζητάτε, όπως και να αναθεωρήσετε την δική σας στάση απέναντι τους. Άτομα, σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα επανέρχονται προκαλώντας για την επανεξέταση σας. Μην βιαστείτε σε αποφάσεις και ειδικά μην επενδύσετε σε ασάφειες ή άτομα που σας προκαλούν σε μπερδεμένες καταστάσεις ή και πανομοιότυπα μοτίβα που κρύβουν εμμονές ή χειριστικά παιχνίδια. Καλό θα είναι να λάβετε υπόψη παθήματα του παρελθόντος και να είστε σίγουροι για τα δικά σας θέλω που αφορούν το μέλλον σας.

Ιχθύες

Ο κόσμος της καθημερινότητας σας εμπλουτίζετε με νέες δημιουργικές τάσεις ενώ με την ομορφότερη του ζωδιακού στους Λέοντες τους επόμενους μήνες η ευεξία και το ευ ζην σας θα είναι το κυρίως σας θέμα. Μέσα από την νέα της θέση σας υποστηρίζει να αναδείξετε την ομορφιά σας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους υποστήριξης της Υγείας σας. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να υποστηρίξετε νέους τρόπους διατροφής ή να απολαύσετε σπα και κέντρα ευεξίας ενόψει καλοκαιριού, να διακόψετε κάποια κακή συνήθεια σας ή να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα κάποιο είδος εκγύμνασης που θα σας δραστηριοποιήσει ευχάριστά. Έχετε εύνοια και υποστηρίξεις από θεραπευτές και ιατρούς ώστε κάποιο θέμα υγείας σας να βρει την λύση του. Κάποιοι υιοθετείτε νέο καθημερινό στυλ που γίνεται μόδα. Το εργασιακό σας πεδίο βρίσκει υποστηρίξεις, γίνεστε πολύ παραγωγικοί και μαγεύεται με τις δημιουργικές σας απόψεις ενώ τυχών αναστατώσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον να εξομαλυνθούν. Κάποιο άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον πιθανόν να σας προκαλέσει αρχικά μέσω ανταγωνισμού αλλά εν κατακλείδι να θελήσει να σας εκφράσει τα πιο ερωτικά του συναισθήματα. Κάθε δημιουργική σας ενασχόληση βρίσκει ανταποκρίσεις αλλά καλό θα ήταν να προσέχετε τις απερίσκεπτες σπατάλες. Σε όλη την ανάδρομη πορεία της, καλείστε να επανεξετάσετε τους τρόπους διαχείρισης της καθημερινότητας σας, ζητήματα υγείας και εργασιακού περιβάλλοντος. Πιθανές καθυστερήσεις ή εντάσεις μέσα από την καθημερινότητα και το εργασιακό σας περιβάλλον θα σας προκαλέσουν με στρες,ενώ θα σας βάζουν στην διαδικασία να αναρωτηθείτε εάν αναγνωρίζονται επάξια οι κόποι σας. Δώστε προτεραιότητα στην ψυχική και σωματική σας ηρεμία.

Ευχόμαστε σε όλους η ομορφότερη του ζωδιακού να χαρίσει απλόχερα τα δώρα και τις Αρετές της. Η σημασία της κρύβετε στην «γαλούχηση της δημιουργίας και της Αγάπης».

 

Από τη Δέσποινα Κυπριανού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα