ΑΠΟ ΤΙΣ 27/6 – 22/07/2021 Η ΘΕΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

ASTROTEAM GUEST
26/06/2021

Η Αφροδίτη θα είναι στο πιο γενναιόδωρο ζώδιο της ερωτικής και συναισθηματικής έκφρασης, εδώ ο ρομαντισμός και η ερωτική περιπέτεια θα συνοδεύεται με διάθεση για διασκέδαση, που θα είναι στο επίκεντρο για να καλύψουμε τις καταπιεσμένες επιθυμίες μας. Η μεγάλη ανάγκη για εκτόνωση μετά από την στέρηση που βιώσαμε θα εκδηλωθεί με υπερβολικό τρόπο και με οικονομική σπατάλη επίσης.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να νιώσουμε πάλι παιδιά, να χαρούμε να διασκεδάσουμε και επιτέλους να απολαύσουμε μικρές ή μεγάλες χαρές και να διώξουμε μακριά τη μιζέρια. Μεγάλη ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη μας, οι ελεύθεροι θα έχουν ευκαιρίες να δημιουργήσουν σχέσεις και τα δεσμευμένα ζευγάρια θα έχουν ευκαιρίες να απολαύσουν τον ερωτά τους.

Η Αφροδίτη στη θέση από το ζώδιο του Λέοντα ενεργοποιεί ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς δηλαδή τους Κριούς, τους Λέοντες, τους Τοξότες και τα ζώδια του αέρα όπως τους Διδύμους, τους ζυγούς και ενεργοποιεί τα σταθερά ζώδια όπως τους Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους να πάρουν αποφάσεις και να διεκδικήσουν μια καλύτερη προσωπική ζωή.

Σε κοινωνικό  επίπεδο θα μας απασχολήσουν θέματα με την παιδεία και τον αθλητισμό, επίσης θα έχουμε ¨πικάντικες¨ πληροφορίες για άτομα που είναι διάσημα.

Η επιρροή της Αφροδίτης στον Λέοντα για κάθε Ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ – Η Αφροδίτη θα είναι στον οίκο της χαράς και της διασκέδασης, ετοιμαστείτε να ζήσετε όμορφες ερωτικές στιγμές και όσοι είστε γονείς θα πάρετε χαρές από τα παιδιά σας. Είναι ένα πολύ όμορφο διάστημα για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας.

ΤΑΥΡΟΣ – Από τον οίκο του σπιτιού σας και της οικογένειας θα περάσει από διέλευση η θεά Αφροδίτη από τον Λέοντα και θα σας χαρίσει όμορφες οικογενειακές στιγμές και μια διάθεση να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να διαμορφώσετε αισθητικά το χώρο του σπιτιού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Νέες γνωριμίες για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου, πολλά φλερτ και πολλά μικρά ταξίδια που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Μπορείτε να προβάλετε τις ιδέες σας, να κάνετε συμφωνίες και να υπογράψετε συμβόλαια. Ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα έχετε αύξηση της δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Οικονομική αύξηση να περιμένετε οι Καρκίνοι από άτομα που εκτιμούν τις ικανότητές σας και θα θέλουν να σας στηρίξουν. Η αξία σας αναγνωρίζετε και η οικονομική σταθερότητα σας βγάζει από την ανασφάλεια και σας δημιουργεί την ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα για να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ – Αισιοδοξία είναι το συναίσθημα που θα κυριαρχεί, πολλές ερωτικές εμπειρίες, η ζωή αποκτά χαρά και διασκέδαση, η σχέση με τα παιδιά σας γίνετε πολύ ευχάριστη. Είναι ένα διάστημα που οι Λέοντες θα νιώσουν πολλοί τυχεροί για ότι έχουν καταφέρει. Μόνο οι εκπρόσωποι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε κάποιες αλλαγές πιθανόν στη καριέρα ή στην προσωπική σας ζωή που θέλουν μια διαχείριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Η ανάγκη σας θα είναι να ξεκουραστείτε και θα απομονωθείτε, πιθανόν  να σκεφτείτε και να κάνετε έναν απολογισμό για να βρείτε τις πραγματικές σας επιθυμίες, που ίσως νιώσετε πως είναι ανεκπλήρωτες. Η σκέψη σας πολλές φορές θα είναι γύρω από ανθρώπους και καταστάσεις που έχετε προσφέρει τα μέγιστα, αλλά δεν έχουν ανταποκριθεί αναλόγως και θα νιώσετε μια μικρή απογοήτευση.

ΖΥΓΟΣ – Από τον πιο κοινωνικό οίκο θα περάσει η Αφροδίτη για να έρθετε ξανά σε επαφή με φίλους, που πιθανόν να έχετε γνωρίσει σε συλλογικούς χώρους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Μέσα από τις παρέες σας οι αδέσμευτοι μπορείτε να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύσει  ερωτικά και θα δημιουργηθούν αμοιβαία συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι θα μπορείτε να χαρείτε με το ταίρι σας και να έρθετε σε επαφή με παρέες για να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Στον οίκο της καριέρας θα περάσει η λαμπερή Αφροδίτη για να σας κάνει περισσότερο φιλόδοξους και να αναγνωριστεί η προσφορά στη δουλειά σας από τους ανωτέρους σας. Οι επιχειρηματίες του ζωδίου μπορείτε να ελπίζετε στην αύξηση της δουλειάς σας, αλλά και να προβληθείτε κοινωνικά για την επαγγελματική σας αξία. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Επέκταση για τους τοξότες, ταξίδια στο εξωτερικό, κέρδη από τουρίστες για όσους ασχολείστε με τουριστικά επαγγέλματα. Αλλάζετε ιδέες, γίνεστε πιο αισιόδοξοι και είστε έτοιμοι για τις νέες εμπειρίες και για νέους έρωτες πιθανόν και με άτομα από το εξωτερικό. Το μέλλον ανοίγετε μπροστά σας και εσείς μπορείτε να στοχεύσετε πολύ ψηλά με το πολύτιμο τόξο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Η τύχη για σας έρχεται  από τους άλλους μέσα από κληρονομικές αξίες ή από χρήματα συντρόφου ή πολύ πιθανό να βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από οφειλές που σας αγχώνουν. Η σεξουαλική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον, αλλά μέσα από σχέσεις που υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα και πάθος. Παλιές σχέσεις που δεν έχετε ξεπεράσει θα θελήσετε να έρθετε σε επαφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Η Αφροδίτη στο χώρο των στενών σχέσεων και του γάμου για όσους συμβιώνετε ή είστε παντρεμένοι, θα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας και να έχετε πολλές ερωτικές στιγμές. Είναι διάστημα που η έκφραση της αγάπης και της αρμονίας θα δυναμώσει συναισθηματικά τις σταθερές σχέσεις. Ευνοεί και τις στενές επαγγελματικές συνεργασίες. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του 2ου δεκαημέρου πιθανό να πρέπει να κάνετε αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ – Η καθημερινότητά σας βελτιώνετε από πιθανές πιέσεις στη δουλειά σας και αποκτάτε οικονομικές απολαβές από κάποια εργασία που είχατε αναλάβει. Ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση και βελτιώσετε θέματα διατροφής, γυμναστείτε και να πάρετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να διασκεδάσετε και θα βελτιώσετε τη ψυχολογία σας.  

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα