Αφροδίτη στον Κριό (5 – 29/4/24) | «Θέση αδυναμίας»

ASTROTEAM GUEST
04/04/2024

Η Αφροδίτη περνάει στο πύρινο ζώδιο του Κριού & η θέση αυτή είναι παραδοσιακά αδύναμη καθώς στο περιβάλλον του Άρη (αφού είναι στον Κριό) δεν μπορεί να εκφράσει την ενότητα που ευαγγελίζεται ως αίτημα.

«Αφροδίτη στο Κριό & σχέσεις»

Ο Άρης είναι πόλεμος και η Αφροδίτη ειρήνη, έτσι δεν μπορούμε να εκφράσουμε τις ανάγκες μας με το σωστό τρόπο με αποτέλεσμα να φαινόμαστε υπέρ – διεκδικητικοί και να καταπίνουμε πολλές φορές τις ανάγκες του άλλου. Με την Αφροδίτη στο Κριό γινόμαστε αρκετά εγωιστικοί στη συμπεριφορά μας, βλέπουμε μόνο τις δικές μας ανάγκες και δεν δίνουμε την απαραίτητη προσοχή στον σύντροφο. Γι αυτό λοιπόν θεωρείται αμαζόνα που φλέγεται στα πάθη της, δημιουργεί ίντριγκες αλλά είναι άμεση σε αυτά που θέλει να πάρει! Αυτό που ζητάνε οι άνθρωποι με την Αφροδίτη στο Κριό είναι να μην τους γίνεις δεδομένος, αποζητούν την περιπέτεια και το κυνήγι και στις σχέσεις τους το πείραγμα είναι το αλατοπίπερο!

«Αφροδίτη στο Κριό & οικονομικά»

Έχουμε πει ουκ ολίγες φορές ότι η Αφροδίτη συνδέεται και με τα λεφτά τα καθημερινά, τι αξία έχουν για εμάς τα χρήματα, πού θα τα ξοδέψουμε & αν μπορούμε να αποταμιεύσουμε. Με την θέση αυτή δεν μπορούμε εύκολα να αποταμιεύσουμε τα λεφτά που βγάζουμε, συνήθως δεν καταλαβαίνουμε πότε τα παίρνουμε & πότε τα δίνουμε! Το χρήμα εδώ δεν έχει καμία απολύτως σημασία για το ζώδιο του Κριού και οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για να μπορέσουν να κάνουν αυτά που θέλουν χωρίς δεύτερες σκέψεις!

“Αφροδίτη & όψεις”

Αρχικά (6/4) θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο δίνοντας επιπλέον δύναμη και πάθος στις σχέσεις! Η σύνοδος με τον Βόρειο δεσμό στις 17ο του Κριού φέρνει μοιραίες και καρμικές εξελίξεις γύρω από ένα έρωτα, το γάμο ή μια γνωριμία ενώ στις 21/4 η σύνοδος με τον Χείρωνα στις 20ο του Κριού πάνω στην έκλειψη του Απρίλη έρχεται να βγάλει όλα τα τραύματα που έχουμε μέσα μας στις σχέσεις και στις ανάγκες του εαυτού μας προκειμένου να τα δούμε καθαρά και να ξεκινήσουμε την θεραπεία τους, αποφάσεις για τη λήξη μιας σχέσης που δεν μας ικανοποιεί είναι πιθανές τώρα. Ορμονικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο για τις γυναίκες και μπορεί να μπουν στη διαδικασία έρευνας για μια αισθητικής ή ορμονικής φύσης επέμβαση.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Κριό κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο:

Κριός – Μεγαλύτερη λάμψη & ερωτισμό φέρει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Νέες σχέσεις αλλά και επανασυνδέσεις με καρμικό πρόσημο.

Ταύρος – Η Αφροδίτη προσφέρει περισσότερη ιδιωτικότητα στις σχέσεις. Κρυφές επαφές & σχέσεις, ώρα για θεραπείες σε ψυχοσωματικό επίπεδο.

Δίδυμοι – Κοινωνικότητα στο φουλ και το ερωτικό ενδιαφέρον κρύβεται ανάμεσα στο φιλικό σας περιβάλλον

Καρκίνος – Η Αφροδίτη στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σας φτιάχνει ένα ιδανικό σκηνικό για να προβάλλετε τη δουλειά & την κοινωνική σας εικόνα!

Λέων – Γνωριμίες από ταξίδια σας ανοίγουν τους ορίζοντες! Τα οικονομικά σας ανθίζουν από ευκαιρίες που έρχονται ακόμη και μέσα από το διαδίκτυο!

Παρθένος – Αυξάνεται η λίμπιντο, η σεξουαλικότητα σας στα ύψη, διεκδικήστε τις ανάγκες σας με το σύντροφο σας & μοιραστείτε ακόμη και τα πιο κρυφά σας πάθη! Ώρα για τακτοποίηση χρεών.

Ζυγός – Η Αφροδίτη στέκεται απέναντι σας & σας κλείνει το μάτι στον έρωτα και τις συντροφικές σχέσεις, βέβαια όλα αυτά θα έχουν ένα καρμικό πρόσημο ολοκλήρωσης για κάποιους από εσάς.

Σκορπιός – Βελτιώνονται σχέσεις με συναδέλφους ενώ και θέματα που αφορούν την υγεία σας μπορεί να πάνε πολύ καλύτερα στο τέλος.

Τοξότης – Έρωτας, παιδιά, δημιουργικότητα, τυχερά παιχνίδια, χόμπι, χαρά είναι στη ζωή για να σας κάνουν ξανά να βρείτε το παιδί που χάθηκε μέσα σας. Επίσης μπορείτε να αυξήσετε το κοινό σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες & να γίνετε πιο δημοφιλείς!

Αιγόκερως – Βελτιώνονται σχέσεις μέσα στην οικογένεια, ασχολείστε με τη διαμόρφωση του σπιτιού σας αυτή τη περίοδο.

Υδροχόος – Είστε περισσότερο επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς, βελτίωση με αδέρφια και περίγυρο.

Ιχθύες – Τονώνεται η αυτοπεποίθηση & τα οικονομικά σας, φέρνει καλύτερες προοπτικές για να βγάλετε χρήματα, μόνο τα έξοδα προσέξτε γιατί θα σας ανοίξει η όρεξη για ξόδεμα!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα