Αφροδίτη στον Καρκίνο – Επιστροφή στο ρετρό

ASTROTEAM GUEST
08/05/2023

Στις 7 Μαΐου το απόγευμα, ο πλανήτης του συναισθήματος, της αγάπης και των αξιών, πέρασε στο παραδοσιακό, συντηρητικό και κυκλοθυμικό ζώδιο του Καρκίνου. Το συναίσθημα παίρνει τα ηνία, γίνεται εμφατικό και πολλές φορές πνίγει τον ρεαλισμό.

Η Αφροδίτη στον υδάτινο Καρκίνο, τρυφερή, επιμελής, πλημμυρισμένη από συναίσθημα και αναμνήσεις απ’ τα παλιά, αφηγείται ιστορίες βγαλμένες απ’ το λεύκωμα της μαμάς. Κάνει έντονη την ανάγκη της επαφής με τους οικείους μας και την απόλαυση της θαλπωρής της εστίας μας, θυμίζοντάς μας τις αξίες της ζωής, που μας χαρίζουν πραγματικές στιγμές ευτυχίας. Θα μας ξυπνήσει αισθήματα αγάπης και προσφοράς, διάθεσης να περνάμε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μας, τους δικούς μας ανθρώπους, το σπίτι μας, εκεί που νοιώθουμε ασφάλεια και αποδοχή. Θα βρεθούμε όλοι μαζί στο τραπέζι, θα έχουμε ζεστή μητρική ατμόσφαιρα για τους φίλους, θα δούμε παλιές ταινίες, αναπολώντας περασμένες όμορφες στιγμές, τότε που τα κοριτσάκια φορούσαν τα κραγιόνια των μαμάδων τους και τα αγόρια με τα κλειδιά του μπαμπά στην τσέπη, κάνανε το πεζούλι αυτοκίνητο.

Στοργή και τρυφερότητα θα είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα, παρακινώντας μας να προσφέρουμε φροντίδα και προστασία σε όποιον είναι δίπλα μας, σαν τότε που η καραμέλα βουτύρου ήταν η λύση σε όλα τα προβλήματα. Θα είμαστε όλοι πιο ευαίσθητοι, πιο ευσυγκίνητοι, με έντονη την ανάγκη της συναισθηματικής επικοινωνίας. Κατά τον ίδιο τρόπο, θα μοιραζόμαστε με τους γύρω μας, ό,τι πιο όμορφο, τρυφερό και αισθαντικό υπάρχει, όπως τα κουλουράκια της γιαγιάς, που ευωδίαζε ο δρόμος όλος κανέλλα, κι εκείνη τα φίλευε με αγάπη στα παιδιά της γειτονιάς.

 

Από τη Γιούλη – Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα