Αφροδίτη στον Καρκίνο από 18/7-11/8

ASTROTEAM GUEST
20/07/2022

Λύνει τα μαλλιά και βγάζει τα αθλητικά παπούτσια η ομορφότερη του ζωδιακού Αφροδίτη, αποχωρώντας από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Με απέριττη θηλυκότητα, γλυκύτητα, ντροπαλότητα και καλοσύνη, φορά δαντελένιο φόρεμα μιας άλλης εποχής για να κτυπήσει την πόρτα των Καρκίνων στις 18/7, όπου και θα φιλοξενηθεί μέχρι τις 11/8.

Η ανάγκη της για φροντίδα και στοργή είναι μεγάλη. Έχει νοιώσει αρκετές φορές ανασφάλεια, φόβο, ταραχή και αποκόλληση από κάθε τι που θεωρούσε δεδομένο και ασφαλές. Έτσι η ανάγκη της για συναισθηματική θαλπωρή, οικογενειακή φροντίδα, ασφάλεια και προστασία έχει γίνει ακόμα εντονότερη.

Στο ζώδιο αυτό γίνεται ρομαντική και τρυφερή. Αγαπά τα παιδία, τη ζεστασιά της οικογενειακής θαλπωρής και περιποίησης. Ξεχειλίζει από συναισθήματα στη σκέψη της δικιάς της οικογένειας, στην απόκτηση οικίας και την ενδιαφέρει να βρει τον ιδανικό σύντροφο, για την αποκατάστασή της. Στο κυκλοθυμικό ζώδιο της Σελήνης, ταξιδεύει σε άλλες εποχές, μέσα από μνήμες. Σε εκείνες τις εποχές, με τις γόνδολές και τους παριζιάνικούς χορούς, που θα την έκαναν να νοιώθει σημαντική και ασφαλής στα δύο χέρια που θα την αγκάλιαζαν, στον ήχο της μουσικής, που θα της υπόσχονταν οικογενειακή θαλπωρή και ψυχική γαλήνη, σε ιστορίες αγάπης και αιώνιους φεγγαρόλουστους έρωτες γεμάτους πάθος, προσήλωση, αφοσίωση και προστασία. Σε εκείνες τις ιστορίες με τα παιδία γύρω από το τραπέζι και τις μυρωδιές του παραδοσιακού, κυριακάτικου μεσημεριανού να ταξιδεύουν σε «Πολίτικη κουζίνα».

Ονειρεύεται και αναζητά την «αδερφή ψυχή» της. Εκείνον, εκείνην που θα αντιληφθεί μέσα από τη δική της προστατευτική στάση και νταντέματα την υπερβατική της ανάγκη για αγκαλιά, ηρεμία και γαλήνη. Εκείνον που θα της υποσχεθεί τα δύο του μπράτσα να αγκαλιάζουν την ψυχή της κατευνάζοντας φόβους, ανασφάλειες, ζήλιες και τάσεις φυγής. Έχει ανάγκη στοργή και κατανόηση των κυκλοθυμιών και ριζικών της φόβων της, ώστε να νοιώσει ασφαλές ό,τι θεωρεί «δικό της». Ο φόβος της να μην πληγωθεί και μη δονηθεί η οικογενειακή μα και ψυχική ηρεμία μεγάλος, της φέρνει αισθηματική αστάθεια, «εξάρτηση» από τους άλλους και αδυναμία θέλησης.

Χρειάζεται στο ζώδιο αυτό να ξεπεράσει κάθε παρελθούσα προσκόλληση και κάθε δική της πληγή να γίνει ασπίδα προστασίας, ώστε να γραφτεί και αυτή στην ιστορία.

Το ζώδιο των Καρκίνων τη μαθαίνει ιστορία, για τις ρίζες, την πατρίδα, τις παραδόσεις, για ό,τι σχετίζεται με το παρελθόν και τις υποσυνείδητες καταβολές του κόσμου, τη μαθαίνει τη «μήτρα», τη μητρική στοργή, διαίσθηση και κατανόηση κάθε ψυχικής ευαισθησίας, την αγκαλιά που κατευνάζει φόβους σα σε κλείνει στο καβούκι της για να σε προστατέψει και η συναισθηματική της «εξάρτηση» γίνεται όπλο ορίων σε Δράκους και κάθε λογίων θεριά που αναστατώνουν κάθε αρμονία της οικογένειας, των παιδιών και της ψυχής της. Χρειάζεται στο ζώδιο αυτό να ξεπεράσει κάθε παρελθούσα προσκόλληση και κάθε δική της πληγή να γίνει ασπίδα προστασίας, ώστε να γραφτεί και αυτή στην ιστορία.

Την ευεργεσία της Αφροδίτης θα έχουν να χαρούν με νέους έρωτες και οικονομικές ανακουφίσεις τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες. Σημαντικές ευκαιρίες Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι. Από οικονομικές και συναισθηματικές μεταπτώσεις χρειάζεται να προσέχετε τα παρορμητικά Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

Από τη Δέσποινα Κυπριανού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα