Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/6 – 11/7)

ASTROTEAM GUEST
15/06/2024

Η ωραία του ζωδιακού μετακομίζει αυτό το διάστημα στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου & γλυκαίνει τις σχέσεις μας! Θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς αλλά & τα ζώδια γης Ταύρους, Παρθένους & Αιγόκερους!

«Μερικά χαρακτηριστικά για την θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο»

Δεν είναι πως δεν είναι έτοιμη για να μπει σε σχέσεις αν και το ζώδιο του Καρκίνου τις θέλει πολύ, είναι επιφυλακτικό απέναντι στους επιτήδειους εραστές και αν δεν νοιώθει το ίδιο το άτομο που την έχει οικεία με τον άλλον δεν προχωράει στο επόμενο βήμα! Όταν αποφασίσουν να μπουν γίνονται αρκετά τρυφεροί/συμπονετικοί, θέλουν να είσαι οικογένεια γι’ αυτούς όπως θα είναι και εκείνοι για σένα τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές! Δεν θα σου ανοίξει το σπίτι της εύκολα αλλά όταν το κάνει να είσαι σίγουρος ότι το έχει επιλέξει και σου ανοίγει τη καρδιά της! Έτσι είναι η αγάπη για την Αφροδίτη αυτή, μεταφράζεται μέσω της φροντίδας, μαγειρεύει συχνά για να περιποιηθεί το ταίρι της αλλά έχει και αυτή τα αρνητικά της. Από αυτά είναι το υπερβολικό ενδιαφέρον σε σημείο να μην σου αφήνει χώρο να αναπνεύσεις (λόγω μητρικών καταλοίπων) και η γκρίνια της όταν δεν αισθάνεται ότι ενδιαφέρεσαι το ίδιο με αυτήν και δεν της δίνεις την απαραίτητη προσοχή! Όπως καταλαβαίνετε αν σε πιάσουν οι δαγκάνες του κάβουρα, δύσκολα σε αφήνουν!

Στα οικονομικά θα προσπαθήσει να κρατήσει καβάτζες (συσσωρεύει φαγητό) για να προστατεύσει τα δικά της άτομα σε δύσκολες ώρες, γενικά το κομπόδεμα είναι σημαντικό γι’ αυτήν για να μπορεί να αισθάνεται ασφαλής ότι αν γίνει κάτι θα συντρέξει και θα στηρίξει τον άνθρωπο της! Δεν αντέχει να μην έχει να δώσει όταν της ζητηθεί ειδικά αν πρόκειται για την οικογένεια της ή αυτούς που θεωρεί δικούς της ανθρώπους! Μπορεί να γίνει αρκετά οικονόμα έως να έχει «καβούρια» στις τσέπες ειδικά αν υπάρχει και όψη του Κρόνου με την Αφροδίτη αυτή στο γενέθλιο χάρτη μας.

Οι όψεις που θα σχηματίσει θα δώσουν και το ανάλογο χρώμα/ένταση στις σχέσεις αλλά και τα οικονομικά μας αυτές τις μέρες:

Ένα ερωτικής φύσεως εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στο Ταύρο (29/6) βοηθά στις γνωριμίες και την κοινωνικοποίηση μας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο (3/7) δείχνει μακροημέρευση στις σχέσεις και σταθεροποίηση σε γνωριμίες. Ανανέωση σε σχέσεις και ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά μπορούμε να έχουμε με το εξάγωνο της Αφροδίτης – Ουρανού (8/7) ενώ ειδυλλιακό το τοπίο στις γνωριμίες και στον έρωτα με ρομαντικές διαθέσεις προσφέρει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (11/7).

Ως μικρός ευεργέτης η Αφροδίτη κάτι θα δώσει για κάθε ζώδιο/Ωροσκόπο:

Κριός – η αγάπη έρχεται μέσα στην οικογένεια, βελτιώνεται η ψυχολογία σας, βελτιώνονται & τα οικονομικά του σπιτιού σας ή επενδύετε περισσότερο στην διακόσμηση του.

Ταύρος – η αγάπη κρύβεται σε μια γλυκιά κουβέντα ή σε μια φιλία, γνωριμίες και ευκαιρίες για συγχώρεση, βελτίωση σχέσεων με αδέλφια ή γείτονες.

Δίδυμοι – βελτίωση των οικονομικών σας μέσα από καλύτερες προοπτικές στη δουλειά, μπόνους η κάποια επιπλέον εργασία, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας.

Καρκίνος – η Αφροδίτη πάνω σας κάνει πιο γλυκούς κι τρυφερούς, νέοι έρωτες έρχονται το προσκήνιο που μπορεί για κάποιους από εσάς να έχουν και διάρκεια και ένταση! Τόνωση των οικονομικών σας.

Λέων – πιο μυστικές ή παρασκηνιακές σχέσεις αναπτύσσονται τώρα μιας και η Αφροδίτη είναι πίσω σας. Επαφές με άτομα από νοσηλευτικούς χώρους ή ιδρύματα. Προσοχή σε παράτυπης μορφής σχέσεις καθώς αργότερα θα φανερωθούν, να είστε όσο πιο διακριτικοί γίνεται. Προστασία σε επαγγελματικές συζητήσεις.

Παρθένος – η αγάπη έρχεται μέσα από τους φίλους, νέοι φίλοι στο προσκήνιο που θα κάνετε σας ενθουσιάζουν ή και μπορούν να μετατραπούν σε ερωτικές γνωριμίες!

Ζυγός – η αγάπη έρχεται μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κοινωνικά σας δίνουν εκτίμηση και επιτυγχάνεται πολλούς από τους στόχους που είχατε θέσει. Καλύτερη προοπτική για να βελτιώσετε σχέσεις με πρόσωπα κύρους (εργοδότες).

Σκορπιός – η αγάπη έρχεται μέσα από το εξωτερικό κι από άτομα που είναι μακριά από εσάς ή σε επαφές με πνευματικούς ανθρώπους. Νέες γνωριμίες σε ταξίδια ή σε επαφές με ξένους θα φέρουν οικονομικά κέρδη, κέρδη από εκδόσεις, το διαδίκτυο ή από σπουδές. Γίνεστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον ακόμη κι αν όλα φτάσουν στην ολοκλήρωση μιας σχέσης σας δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Τοξότης – η Αφροδίτη εδώ τονώνει τα οικονομικά που μοιράζεστε με το έτερον ήμισυ αλλά θα έχετε όφελος από φορολογίες, κληρονομιές ή χρέη που μπορεί να διαγραφούν. Η σεξουαλική λίμπιντο αυξάνεται!

Αιγόκερως – η αγάπη έρχεται μέσα από τους άλλους και φέρνει νέες σχέσεις/γνωριμίες! Ακόμη και οι συνεργασίες μπορεί να βελτιωθούν, να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να πάτε κάπου καλύτερα όπου σας εκτιμούν κι σας αποδέχονται περισσότερο.

Υδροχόος – η αγάπη έρχεται μέσα από την προσφορά και την εργασία! Άνθρωποι που εξυπηρετείτε και σας εξυπηρετούν χαίρουν της εκτίμησης σας και εσείς της δικής τους. Βελτίωση σε θέματα υγείας.

Ιχθύες – ο απόλυτος ρομαντισμός με αυτή τη θέση της Αφροδίτης. Νέοι έρωτες/γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο και είναι καλύτερα για εσάς αυτή τη περίοδο για να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα αν είχατε απογοητευτεί! Απήχηση σε πρότζεκτ και επιχειρηματικά σχέδια αλλά και σε θέματα παιδιών είναι μια πιο γόνιμη περίοδος!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα