Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Προβλέψεις

ASTROTEAM GUEST
06/11/2021

Σε αυτές τις προβλέψεις θα μιλήσουμε για την Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει εκεί για 4 μήνες, προσπαθώντας να μας δώσει το δικό της μάθημα και να μας τονίσει τα θέματά της. Πολύ λογικό είναι να αναρωτηθείτε,” τι με νοιάζει εμένα που είμαι Σκορπιός, ένας πλανήτης σε ένα ζώδιο που δεν έχει καμία σχέση με μένα;” Και όμως, όλοι μας έχουμε το ζώδιο του Αιγόκερω μέσα στο χάρτη μας, οπότε θα μας απασχολήσουν και τα ανάλογα θέματα του ωροσκοπίου μας – για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας.

Η Αφροδίτη ως πλανήτης κινείται, ταξιδεύει και στο ταξίδι της θα συναντήσει και άλλους πλανήτες, κάποιους με εύκολο τρόπο και κάποιους με δύσκολο, αλλά ας μη σας μπλέξω με αστρολογικούς όρους τρίγωνα, τετράγωνα, εξάγωνα κ.λπ.! Πάμε λοιπόν να δούμε για τον κάθε ένα τί μας επιφυλάσσει αυτή η εργατική, σοβαρή και ώριμη Αφροδίτη.

Κριός 

Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά! Η Αφροδίτη έρχεται στον τομέα της εργασίας και της καριέρα σας. Αυτό θα σας κάνει να έχετε μια ανάγκη για κοινωνική καταξίωση και οικονομική επιτυχία, οπότε η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε αυτόν τον τομέα..Μην ξαφνιαστείτε αν αποφασίσετε να αλλάξετε  ακόμη και καριέρα κάποιοι από εσάς. Θα υπάρξει μια τεράστια και ριζική μεταμόρφωση στα επαγγελματικά σας, άρα, δείτε το σαν ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Αν “πιάνουν τα χέρια σας”, μπορείτε να δοκιμάσετε και τον τομέα των κοσμημάτων και των διακοσμητικών.
Όσο εσείς θα προσπαθείτε να κρατήσετε χρήματα, ξαφνικά έξοδα που θα βγαίνουν όπως τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, οπότε κρατήστε κάτι στην άκρη γιατί θα το χρειαστείτε.
Αν είστε από τους Κριούς που έχετε επαφή με τα Θεία, το διαλογισμό και τις ενέργειες γενικά, μπορεί να συναντήσετε κάποιες δυσκολίες στο να χαλαρώσετε ή να κοιμηθείτε.

Ταύρος

«Ετοιμάζω ταξίδι, μοναχά για πάρτι μου» θα σας πει η Αφροδίτη και εσείς αυτά δεν τα θέλετε καθόλου, αλλά το σύμπαν δεν πολυνοιάζεται για το τι θέλετε εσείς, οπότε αγαπητοί Ταύροι ξεκουνηθείτε γιατί ήρθε η ώρα να βγείτε από το σπίτι και αν δεν το κάνετε τώρα από μόνοι σας, στα μέσα Δεκεμβρίου θα το κάνετε θέλετε δε θέλετε. Θα μου πείτε – και με το δίκιο σας – «κι άλλες αλλαγές;».  Ναι, ναι και πάλι ναι! Αν πάλι δε σας εξιτάρουν με τίποτα τα ταξίδια, μπορεί να ασχοληθείτε με άτομα από το εξωτερικό ή κάποιοι άλλοι να αποφασίσετε να ξεκινήσετε να σπουδάσετε κάτι καινούργιο ή να κάνετε κάποιο διδακτορικό που είχατε αφήσει από παλιά.
Όσο για τον αγαπημένο σας τομέα τα οικονομικά, φαίνεται πως τους επόμενους 4 μήνες μπορεί να προκύψουν οφέλη από μια δικαστική υπόθεση, ενώ αν έχετε διασυνδέσεις με το εξωτερικό, είναι πολύ πιθανό να σας γίνει κάποια πρόταση ή να υπογράψετε κάποια συμφωνία που μπορεί να προσθέσει μηδενικά στο λογαριασμό σας.

Δίδυμοι

«Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά δε μ’ αγαπάς, μα θα ‘ρθει κάποτε η ώρα….» και θα σου δώσουν αυτά που σου χρωστάν. Εσείς είστε από τους ευνοημένους για τους επόμενους 4 μήνες, αφού θα έχετε να λαμβάνετε χρήματα από άτομα ή οργανισμούς που σας είχαν ξεχάσει. Ακόμα και κληρονομιές αν περιμένετε, τώρα είναι η ώρα να τις πάρετε.
Ευκαιρίες έρχονται στα επαγγελματικά, οπότε αρπάξτε τις για να ανέβετε ψυχολογικά, καθώς το τελευταίο διάστημα έχετε κάποια σκαμπανεβάσματα. Βέβαια και αυτά, μέσα στη ζωή είναι.
Το τι ακριβώς κάνετε με το σεξ δεν είναι η ώρα να το αναλύσουμε αλλά θα έχετε κάποια μεταμόρφωση ως προς τον τρόπο που το κάνετε, μπορεί να σας ξυπνήσουν φαντασιώσεις που είχατε και δεν τολμούσατε να τις εκφράσετε. Προσωπικά έχω να σας πως το σεξ είναι η ελευθερία του μυαλού μας!

Καρκίνος

«Ο άντρας που θα παντρευτώ θα είναι από σόι, σκληρό κολάρο θα φορεί….» και θα μου τον φέρει η Αφροδίτη. Αυτό που λαχταρούν όλοι οι Καρκίνοι μετά που γνωρίζουν έναν άνθρωπο, ακόμα και να τον ξέρουν μόνο μια μέρα, θα γίνει πραγματικότητα. Καμπάνες χτυπάνε, λοιπόν, μιας και είστε οι πιο ευνοημένοι αυτούς τους μήνες. Φλερτ, σεξ, έρωτας σας έρχονται στο κεφάλι αλλά η τσέπη είναι άδεια, εεε…;! Ε, τι να κάνουμε, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή, δεν πειράζει -και σπίτι να καθίσετε καθόλου δεν σας χαλάει, αφού θα έχετε το ταίρι σας. Πολλοί, επίσης, θα νιώσετε σα να αλλάζετε πετσί στον τομέα των σχέσεων. Θα ταραχτείτε σίγουρα, όπως και οι γύρω σας που θα βλέπουν τις αλλαγές και θα ξαφνιάζονται.
Οι παιδικοί σας φίλοι, σας κάνουν ευχάριστες εκπλήξεις με τις κινήσεις τους και είναι πολύ πιθανό με κάποιους από αυτούς να βρεθείτε για έναν καφέ και να πείτε τα νέα σας μετά από τόσα χρόνια.

Λέων 

Η αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας στρέφεται προς την καθημερινότητα, την υγεία και την εργασία σας. Για τους επόμενους 4 μήνες θα έχετε μία ακατανίκητη επιθυμία για καθαριότητα, τάξη και οργάνωση. Προς τα μέσα του Δεκέμβρη πολλοί από σας μπορεί να θελήσετε να υιοθετήσετε ένα μικρό ζώο και αν δε σας έρθει αυτή η επιθυμία, μπορείτε να κάνετε ένα τσεκ-απ για να δείτε αν είναι όλα καλά με την υγεία σας, καθώς η Αφροδίτη σε αυτήν τη θέση σάς ευνοεί για τέτοια θέματα.
Επίσης, είναι μία πολύ καλή περίοδος να διεκδικήσετε κληρονομιές ή γενικότερα να ανοίξετε τέτοιες συζητήσεις γιατί μόνο προς όφελός σας θα αποδειχθούν. Με σχεδόν καθόλου προσπάθεια είναι εύκολο να βρείτε ακόμη και δουλειά. Όλα λοιπόν συνηγορούν υπέρ σας!
Εκτός από μία μικρή λεπτομέρεια, η οικογένεια, αυτοί είναι που θα σας ταράξουν κιόλας τα νεύρα. Μία περίοδος είναι, μη δώσετε και τόσο μεγάλη σημασία -όσο μπορείτε δηλαδή, σαν περήφανα Λιοντάρια που είστε! Σας αγαπούν, απλά αυτήν την περίοδο είναι λίγο πιο έντονα τα πράγματα.

Παρθένος 

«Έρωτα, έρωτά μου….». Μία πολύ ερωτική και δημιουργική περίοδος ξεκινάει για εσάς, με φλερτ πρωτίστως (μην τρομάζετε με το φλερτ, δεν κινδυνεύετε από κανένα μικρόβιο, εξάλλου στις μέρες μας μπορεί να γίνει και από το διαδίκτυο. Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, καθόλου μην αμφιβάλλετε, γιατί, ένα είδος «μεταμόρφωσης» στον τρόπο που φλερτάρετε, ήρθε η ώρα να το νιώσετε!
Για όσους έχετε παιδιά, θα σας απορροφήσουν αρκετή από την ενέργειά σας, αν πάλι δεν έχετε είναι μία πολύ ωραία περίοδος να βάλετε μπρος για ένα παιδί ή να γράψετε κάποιο βιβλίο και αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο, δοκιμάστε να κάνετε κάτι δημιουργικό.
Ένα ξαφνικό ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σας ανανεώσει και να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινή ρουτίνα.
Ευκαιρίες θα σας δοθούν ώστε να κάνετε κάποια σχέση, μεγάλη προσοχή όμως σε αυτό που μπορεί να σας τάξουν, γιατί υπάρχει πιθανότητα όλο και κάποιο ψεματάκι να σας πλασάρουν και να προσγειωθείτε τόσο ανώμαλα, όσο ρομαντικά πετάξατε σε αυτόν τον έρωτα. Άτομα του καθημερινού σας περίγυρου ή τα αδέλφια σας μπορεί να σας εντείνουν τα νεύρα.

Ζυγός 

Η προσοχή σας στρέφεται προς τον πατέρα και τη μητέρα σας, γενικότερα όποιο άτομο μέσα από την οικογένεια χρειάζεται την αμέριστη φροντίδα σας. Ανακατατάξεις γίνονται σε αυτό τον τομέα και πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε τις σχέσεις που έχετε με την οικογένειά σας, με ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.
Βέβαια θα μπορούσε να έχει και θετικό αντίκτυπο, καθώς μπορεί να σας ενισχύσουν και οικονομικά με κάποιον τρόπο. Η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολεί και είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε να παίρνετε χάπια με τη χούφτα ή από την άλλη, μπορεί να έχετε μια θολή εικόνα για το τι γίνεται στην καθημερινότητα, κάτι λίγο σαν lost in space, ας μου επιτραπεί η έκφραση.
Όσο κι αν φημίζεστε ότι θέλετε τη δέσμευση, αυτήν την περίοδο ναι μεν θα είστε πολύ θελκτικοί αλλά δε θα έχετε και κάποια διάθεση να εγκλωβιστείτε. Έχετε περισσότερο διάθεση για μία πλατωνική αγάπη.
Απρόσμενη οικονομική βοήθεια λαμβάνετε από το/τη σύζυγο, τη σχέση ή σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Τα οικονομικά σας είναι σε έξαρση και τα έξοδα αυξάνονται με μεγάλη ευκολία.

Σκορπιός 

Αδέλφια, ξαδέλφια και ο καθημερινός σας περίγυρος φροντίζουν να έχετε χρήματα αυτούς τους 4 μήνες που θα κάτσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μην ανησυχείτε και μη σας πιάνουν οι φοβίες σας οι κλασικές, ότι κάποιος μπορεί να θέλει να σας ελέγξει. Αν κάποιος θελήσει να σας βοηθήσει ή να σας δείξει την αγάπη του, απλά δεχτείτε τη βοήθειά του και μη σκέφτεστε τι μπορεί να θέλει από εσάς. Εεε! Αν δημιουργηθεί και κάποια ένταση μεταξύ αδελφών, μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό και εσείς με αυτά τα πάτε μια χαρά. Ξαφνικές γνωριμίες έρχονται να ταράξουν την ηρεμία σας Scorpions με ένα γλυκό και ευχάριστο τρόπο, αλλά μπορεί και να μείνει μόνα στα λόγια όλο αυτό, οπότε μην πέσετε με τα μούτρα. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να εκφράσετε όλες τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και να δημιουργήσετε, έχετε και μεγάλη έμπνευση από τα ουράνια σώματα οπότε εκμεταλλευτείτε το.
Με τον πλανήτη του πολέμου στο ζώδιό σας, σίγουρα έχετε μεγάλη διάθεση για σεξ αλλά προσοχή και στην ενέργειά σας γιατί μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε πολλούς τσακωμούς  ή να έχετε κάποια μικροατυχήματα. Μια καλή και κλασική συμβουλή είναι το… «κάντε σεξ και όχι πόλεμο».

Τοξότης

Εκτός από χαρούμενοι που είστε έτσι κι αλλιώς εσείς, γιατί γεννηθήκατε λες και έχετε καταπιεί το χάπι της ευτυχίας ή μεγαλώσατε στο μικρό σπίτι στο λιβάδι, έρχονται και τα καλύτερα. «Money money money» των ABBA σάς τραγουδάει το σύμπαν και εσείς δεν έχετε από το να ανοίξετε τις τσέπες σας και να τα περιμένετε. Είστε οι πλέον τυχεροί του ζωδιακού κύκλου, καθώς χρήματα με το τσουβάλι μπαίνουνε μες στο πορτοφόλι σας, η οικονομική σας κατάσταση αλλάζει, μεταμορφώνεται και θα παραμείνει για πάρα πολλούς μήνες αυτό. Περίπου στα μέσα του Δεκέμβρη είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε και τυχερά παιχνίδια. Ποτέ δεν ξέρεις, κι αν σου κάτσει;
Στην καθημερινότητά σας και στην εργασία σας συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα που σας ταράζουν, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι εσείς χάνετε την αισιοδοξία σας. Μία μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα υγείας καλό θα ήταν να την έχετε, να κάνετε κάποιες εξετάσεις ας πούμε. Η οικογένειά σας φαίνεται να σας  αποσπάει πολύ εύκολα την προσοχή.

Αιγόκερως

 Θυμάστε την (αρκετά παλιά) διαφήμιση που έλεγε… «Να την! Έρχεται, ψεκάζει με fresh air!»; Δεν μιλάμε για άλλη, παρά για την περιβόητη Αφροδίτη. Είναι η τιμητική σας λοιπόν! Ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, των οικονομικών και του πώς σχετιζόμαστε με τους άλλους, τονίζει την προσωπικότητά σας και το κύρος σας, εσάς τους ίδιους δηλαδή. Η εξωτερική σας εμφάνιση μπαίνει σε πρώτο πλάνο, οπότε η διάθεση να αλλάξετε το στυλ σας θα είναι έντονη, όπως και τον χώρο που ζείτε. Θα έχετε γενικότερα μια διάθεση για ανακαίνιση και ανανέωση του προσωπικού σας χώρου.
Όταν είμαστε όμορφοι από το μέσα μας, αυτό φαίνεται και προς τα έξω, οπότε ετοιμαστείτε οι έρωτες να σας χτυπήσουν την πόρτα. Περίπου στα μέσα Δεκέμβρη άτομα από τα παλιά θα σας θυμηθούν και θα επιστρέψουν μεταμορφώνοντάς σας ολοκληρωτικά. Κάτι παλιό πεθαίνει για να αναγεννηθεί από τις στάχτες του κάτι καινούργιο, είτε ερωτικό είτε οικονομικής φύσεως.
Οι φίλοι σάς στηρίζουν σε όλες αυτές τις αλλαγές και έχετε την εύνοιά τους, σε αντίθεση με τα αδέρφια σας και τον καθημερινό σας περίγυρο που μπορεί να σας βάλουν εμπόδια και να χρειαστεί να κάνετε διπλή προσπάθεια στο να καταφέρετε αυτά που θέλετε.
Ξαφνικές εξορμήσεις σε χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας θα σας ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την διάθεση, διότι εκεί θα υπάρξει και το απαραίτητο φλερτ. Ακόμη και αυτό να μην γίνει σε όλους σας, οι υπόλοιποι θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας ή με κάτι δημιουργικό όπως το να αρχίσετε να γράφετε ή να φτιάξετε κάποιο διακοσμητικό για το σπίτι.

Υδροχόος 

Όλα γίνονται στο παρασκήνιο και τα γεγονότα ψήνονται με αργό ρυθμό αλλά εσείς δεν παίρνετε χαμπάρι! Οικονομικές συναλλαγές θα διενεργούνται κάτω από το τραπέζι και εσείς «αγρόν αγόραζε». Η οικογένεια και άτομα από το πατρικό σπίτι σάς δίνουν μία οικονομική βοήθεια αλλά και εσείς τους δίνετε τη δική σας. Τα αδέρφια σας (αν έχετε φυσικά) και άτομα που συναναστρέφεστε στην καθημερινότητά σας, φαίνεται ότι σας ταράζουν με τις πράξεις τους, δηλαδή θα γίνει σε ξαφνικό χρόνο κάτι σαν κεραυνός εν αιθρία. Ίσως να σας ζητήσουν ακόμα και δανεικά.
Ριζική μεταμόρφωση σε θέματα φιλίας θα υπάρξει κατά τα μέσα Δεκεμβρίου. Αξιολόγηση των φίλων σας λοιπόν. Όλη η ψυχολογική δουλειά που έχετε κάνει, ήρθε πλέον η στιγμή να την αξιολογήσετε, να αλλάξετε και να μεταμορφωθείτε πάνω στα θέματα που δουλέψατε.
Αφού μιλάμε για την Αφροδίτη, μιλάμε και για τα περιβόητα γκομενικά, ερωτικά ας πούμε. Χμμμ! Κάτι ψήνεται αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς, όπως ένα λαχταριστό φαγητό που το ψήνουμε σε γάστρα μέσα σε χωριάτικο φούρνο.

Ιχθύες 

Οι καρδιακοί σας φίλοι εκδηλώνουν την αγάπη τους προς εσάς και προς τα μέσα Δεκέμβρη θα γίνουν ξεκαθαρίσματα στον φιλικό τομέα. Θα επιστρέψουν και φίλοι από το δημοτικό, έτσι απλά για να σας δείξουν την αγάπη τους ή για να σας προσφέρουν ακόμα και κάποια θέση εργασίας. Σε κάποιους μη φανεί περίεργο αν κάποιος φίλος θελήσει και κάτι ερωτικό από εσάς, οι μέρες το απαιτούν. Τα αδέρφια σας, υπάρχει περίπτωση να σας ταράξουν και να  χρειαστούν την οικονομική σας βοήθεια ή εσείς την δική τους. Ο αδερφός τον αδερφό θα βοηθήσει. Ένα μέρος των οικονομικών σας θα επηρεαστεί και από άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά.
Ευκαιρίες θα σας δοθούν σε θέματα σπουδών και εξωτερικού – αν θέλετε δηλαδή να κάνετε κάποιο ταξιδάκι, μπορεί να βρείτε αρκετά φθηνά εισιτήρια. Πιθανό είναι να σας προκύψουν και κάποια δικαστικά θέματα ή θέματα σχετικά με τον νόμο.

 

Από τον Φραγκίσκο Ιωσήφ Ίνσουπ

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα