Αφροδίτη στον Αιγόκερω | Η σκληρή αγάπη

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
20/01/2024

Στις 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι 16 Φεβρουαρίου και θα χαρίσει την εύνοια της κυρίως στα ζώδια της Γης αλλά και του Νερού.

Η Αφροδίτη όμως είναι γενναιόδωρη και θα κάνει προσπάθεια να μοιράσει τα δώρα του έρωτα και της αφθονίας και στα υπόλοιπα ζώδια από τη στιγμή που το πρόσημο της λειτουργεί με θετικό τρόπο και στις προκλητικές όψεις. Ο πλανήτης της ομορφιάς και της οικονομικής ευμάρειας σε μια Κρόνια ζωδιακή θέση δομημένη και σκληρή. Σκληρή και απαιτητική θα είναι η αγάπη που θα δώσει, αλλά και απαιτητική και εργατική θα είναι στις επαγγελματικές της επιδιώξεις της. Γήινη, παρορμητική, σοβαρή, αξιοπρεπής και μετρημένη θα έχει κάποια μεγάλα αβαντάζ καθώς θα βαδίζει τις ζωδιακές μοίρες του Αιγόκερω, τις εξαιρετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει με τους πλανήτες που βρίσκονται στον Ταύρο και στους Ιχθύς.

Οι όψεις της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

  • 28/ 1ου : Αφροδίτη 06 μοίρες Αιγόκερω τρίγωνο Δία 06 μοίρες Ταύρου, θα φέρει έρωτες και οικονομικές ευκαιρίες στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.
  •  28/1ου : Αφροδίτη 06 μοίρες Αιγόκερω εξάγωνο Κρόνος 06 μοίρες Ιχθύων, θα σταθεροποιήσει τα ερωτικά και τα οικονομικά των ζωδίων της Γης, Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων και των ζωδίων του Νερού, Καρκίνων, Σκορπιών και Ιχθύων του πρώτου δεκαημέρου.
  • 8/2ου : Αφροδίτη 19 μοίρες Αιγόκερω τρίγωνο Ουρανό 19 μοίρες Ταύρου, θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες και αναπάντεχα θετικά οικονομικά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους δεύτερου, αρχής τρίτου δεκαημέρου.
  • 13/2ου : Αφροδίτη 26 μοίρες Αιγόκερω εξάγωνο Ποσειδώνα 26 μοίρες Ιχθύων. Η Αφροδίτη σε μια εξαιρετικά δυναμική θέση πάνω στην έξαρση του Άρη θα έχει έντονες ερωτικές και οικονομικές απαιτήσεις. Δυναμικές αποφάσεις, επαγγελματική καταξίωση και επίτευξη προσωπικών στόχων για τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους τρίτου δεκαημέρου.
  • 16/2ου : Αφροδίτη 29 μοίρες Αιγόκερω ασύμβατη σύνοδο με Πλούτωνα 00 μοίρες Υδροχόου και Άρη 02 μοίρες Υδροχόου. Η Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω μια ανάσα πριν περάσει στον Υδροχόο θα πραγματοποιήσει παθιασμένη ασύμβατη σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον Άρη. Ερωτικές σπίθες θα σκορπιστούν στο Σύμπαν και αυτοί που θα ‘’καούν’’ στη φωτιά του έρωτα θα είναι τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι της τελευταίας ημέρας και τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.

Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός και Ωροσκόπος Κριός

Εύνοια στα επαγγελματικά σας θέματα θα φέρει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Αιγόκερω καθώς θα ενεργοποιήσει τη θέληση σας για επιτυχία και θα αυξήσει την αντοχή σας, ψυχολογική και σωματική. Ενδέχεται να συζητήσετε θέματα προαγωγής με ανωτέρους σας, να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα και να βιώσετε μεγαλύτερη αποδοχή στον επαγγελματικό σας κύκλο. Η στήριξη των σημαντικών ανθρώπων σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο αυτό το διάστημα θα είναι εμφανής και απολύτως χρήσιμη για εσάς.

Ταύρος και Ωροσκόπος Ταύρος

Μια Αφροδίτη ιδανική για νέα ταξίδια και ανοιχτούς ορίζοντες θα αποδειχθεί η Αφροδίτη στον Αιγόκερω για εσάς αγαπημένοι Ταύροι. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας σε μια εξαιρετικά φιλική θέση θα ευνοήσει τις μετακινήσεις σας, θα τονώσει την επιθυμία σας για μάθηση και θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις επέκτασης της γνώσης σας. Σπουδές, μεταπτυχιακά, βιογραφικά θα πάρουν δρόμους φιλοσοφικούς και μακρινούς. Ερωτικές διαδρομές για ερωτικές περιπέτειες με χιλιομετρική απόσταση!

Δίδυμοι και Ωροσκόποι Δίδυμοι

Μια παθιασμένη Αφροδίτη θα αποδειχθεί η Αφροδίτη του Αιγόκερου για τους αεράτους Διδύμους μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη! Συναισθήματα που δεν έχετε συνηθίσει να βιώνετε θα σας κατακλύσουν και θα βρεθείτε αμήχανοι μπροστά στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Αυξημένη λίμπιντο, πάθος, ένταση, διεκδίκηση, ίντριγκες, θα αλλάξουν τους καθημερινούς σας ρυθμούς και θα δείτε και τους άλλους να μένουν έκπληκτοι από αυτή την αλλαγή σας. Θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σας και εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές.

Καρκίνος και Ωροσκόπος Καρκίνος

Οι σχέσεις σας σε πρώτο πλάνο καθώς η Αφροδίτη απέναντι σας, σας θυμίζει τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας! Μήπως ήρθε η στιγμή να επισημοποιήσετε τον έρωτά σας; Μήπως ήρθε η στιγμή να αποδεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις και συνεργασίες; Σίγουρα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στη θέση που συμπληρώνει το ζωδιακό σας άξονα έχει έρθει να βάλει τη σφραγίδα της σε συνεργασίες, γάμους και επισημοποιήσεις. Τώρα είναι η στιγμή να πάρετε τις σημαντικές σας αποφάσεις, αυτές που θα πάνε τις σχέσεις σας ένα βήμα παρακάτω. Εύνοα θα έχετε και σε νομικές διαδικασίες και σε δικαστικές αποφάσεις.

Λέων και Ωροσκόπος Λέων

Βελτίωση των επαγγελματικών σας συνθηκών και καλύτερες σχέσεις μέσα στη δουλειά σας θα φέρει η Αφροδίτη σε εσάς τους γιούς και τις κόρες του Ήλιου. Τα γραφειοκρατικά σας θέματα αυτό το διάστημα θα έχουν ροή και δεν θα σας αγχώνουν προκειμένου να τα φέρετε σε ισορροπία. Θα υπάρξει βοήθεια και από το ανθρώπινο δυναμικό σας, υπαλλήλους και συναδέλφους. Ερωτική διάθεση μέσα στην καθημερινότητα σας. Θα αισθάνεστε μεγαλύτερη αισιοδοξία, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση και τη βελτίωση της υγείας σας.

Παρθένος και Ωροσκόπος Παρθένος

Εξαιρετική η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για εσάς τους πρακτικούς Παρθένους! Έρωτες κεραυνοβόλοι, έρωτες συναρπαστικοί θα σας χτυπήσουν την πόρτα και εσείς θα τους ανοίξετε χωρίς κανένα δισταγμό. Αυξημένη χαρά, δημιουργική διάθεση, αλλά και ευχάριστα νέε που αφορούν στα παιδιά σας και την πρόοδο τους. Μια περίοδος θετική για τα επαγγελματικά και για τα οικονομικά σας καθώς θα προκύπτουν ευκαιρίες που θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε άμεσα.

Ζυγός και Ωροσκόπος Ζυγός

Η Αφροδίτη κυβερνήτης πλανήτης σας από τη νέα της θέση στον Αιγόκερω θα ενεργοποιήσει τα οικογενειακά σας ζητήματα. Θα φέρει λύσεις και θετικότερο κλίμα στις οικογενειακές σας σχέσεις που είχαν υποστεί φθορά το προηγούμενο διάστημα. Εξίσου βοηθητική θα αποδειχθεί και για τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας καθώς θα σας διευκολύνει να επικοινωνήσετε καλύτερα τις θέσεις και τις απαιτήσεις σας. Εύνοια σε επενδύσεις ακινήτων.

Σκορπιός και Ωροσκόπος Σκορπιός

Επικοινωνιακή και ανοιχτόμυαλη θα αποδειχθεί για εσάς αγαπημένοι Σκορπιοί η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Φρεσκάδα σε σκέψεις, έξυπνες ιδέες και έντονη κινητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη. Το διάστημα αυτό θα είναι εξαιρετικό για να κανονίσετε συναντήσεις και ραντεβού με φίλους και συνεργάτες. Όμορφες μικρές μετακινήσεις ψυχαγωγικού αλλά και ερωτικού χαρακτήρα θα σας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Βελτιωμένες σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς καθώς και ευνοϊκό διάστημα για απόκτηση μεταφορικού μέσου και τεχνολογικού εξοπλισμού.

Τοξότης και Ωροσκόπος Τοξότης

Οικονομική εύνοια και αυξημένη αυτοπεποίθηση θα είναι τα δώρα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς τα φλογάτα παιδιά του Δία. Οι οικονομικές σας επιδιώξεις θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο καθώς και η εργατικότητα σας. Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε επαγγελματικά και τα καλά οικονομικά σας είναι προϋπόθεση της επαγγελματικής σας επιτυχίας. Σιγουριά στις επιλογές σας και στις διεκδικήσεις σας με θετικά αποτέλεσμα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σταθεροποίηση των εσόδων σας και ενδεχόμενες αυξήσεις και προαγωγές.

Αιγόκερως και Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και στα δικά σας χέρια για ένα μήνα σχεδόν θα σας φέρει χαρά, αισιοδοξία και νέες ευκαιρίες. Η γοητεία σας θα αυξηθεί και θα είστε σε θέση να επιδιώξετε με άνεση και ευκολία και τους δυσκολότερους ακόμη στόχους. Ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά, αλλά και κοινωνικά θα έχετε την τιμητική σας ελκύοντας γύρω σας άτομα που θα σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει. Το διάστημα της παραμονής της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και τη βελτίωση της αν το θεωρείτε απαραίτητο.

Υδροχόος και Ωροσκόπος Υδροχόος

Μια μυστηριακή και ερωτική συνάμα Αφροδίτη θα αποδειχθεί η Αφροδίτη στον Αιγόκερω για εσάς τα αεράτα παιδιά του Ουρανού. Κρυφές συναντήσεις, ερωτικές συναντήσεις, ίντριγκες και παρασκηνιακές κινήσεις τόσο από εσάς όσο και από τους άλλους. Μέριμνα σας να προστατεύσετε καλά τα μυστικά σας και να μην εκτεθείτε στα μάτια αυτών που θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Οι οικονομικές σας κινήσεις θα έχουν κι αυτές μυστικό χαρακτήρα μέχρι τη στιγμή που θα μπορέσετε να τις ανακοινώσετε.

Ιχθύες και Ωροσκόποι Ιχθύες

Αυξημένη κοινωνικότητα και μεγαλύτερη επίτευξη των στόχων σας θα φέρει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω καθώς θα ενεργοποιήσει τον τομέα του ενδεκάτου σας οίκου και της γενικότερης αποδοχής σας. Οι φίλοι σας αλλά και οι ομάδες στις οποίες ανήκετε θα σταθούν στο πλευρό σας αν παραστεί ανάγκη και δεν είναι απίθανο άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος να γίνουν ερωτικοί σας σύντροφοι. Η επαγγελματική σας απόδοση θα είναι αυξημένη και θα πάρετε αφάνταστη ικανοποίηση από την αναγνώριση των κόπων σας από ανωτέρους και συναδέλφους σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα