Αφροδίτη στον Αιγόκερω (23/1 – 16/2/24) | Μια «σιδηρά κυρία»

ASTROTEAM GUEST
15/01/2024

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βρίσκεται στη περιοχή του Κρόνου, συντηρητική στις κοινωνικές της επαφές, μια «σιδηρά κυρία», δύναται να γίνει συμφεροντολόγα, πίστη στις αξίες της, στο κύρος που πρεσβεύει, στην κοινωνική επιφάνεια που αντιπροσωπεύει. Η Αφροδίτη εδώ είναι διστακτική και επιφυλακτική να ανοιχτεί στο καινούριο στον έρωτα και θέλει να μη σπαταλά το χρόνο της σε άκοπες κοινωνικότητες. Το ίδιο και στα χρήματα, αν ξοδέψει το κάνει σε ακριβές μάρκες, όσα μπορούν να της επιστρέψουν πίσω την αίγλη. Σκέφτεται δε, ότι για να προχωρήσει μια γνωριμία σε σχέση πρέπει να έχει όλα τα εχέγγυα και την ασφάλεια ως ζώδιο γης!

Οι όψεις της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα χρωματίσουν και τα γεγονότα δείχνοντας μάλιστα ότι θα ευνοηθούν αρκετά κάποια ζώδια ή ωροσκόποι. Αρχικά, το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 4ο Αιγόκερω/Ιχθύων (28/1) βοηθά στο να σταθεροποιηθούν κάποιες επαγγελματικές σχέσεις. Αμέσως μετά (29/1) το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δια στις 7ο Αιγόκερω/Ταύρου είναι σαν ένας μικρός «Άγιος Βασίλης» που δίνει δώρα, γνωριμίες αλλά και οικονομική ανάταση στο 1ο δεκαήμερο των Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων! Στις 7/2 η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και το τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο προσφέρει ανανέωση και όμορφες εκπλήξεις, ξαφνικές ευχάριστες γνωριμίες για το 2ο δεκαήμερο των Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων ενώ και στις 13/2 η ρομαντική όψη της με τον Ποσειδώνα στις 25ο Ιχθύων «μαλακώνει» την παγωμένη καρδιά της Αφροδίτης αυτής και ενισχύει την αγάπη και την γλυκύτητα ειδικά στους δεσμευμένους.

Για κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο:

Κριός – προώθηση & βελτίωση των επαγγελματικών σας. Άνοδος καριέρας, προαγωγή & καλύτερη οικονομικά.

Ταύρος – γνωριμίες από το διαδίκτυο, ξένους, εξωτερικό ή σε σπουδές. Ερωτικές περιπέτειες που ανοίγουν νέους ορίζοντες στη ζωή σας!

Δίδυμοι – βελτίωση των οικονομικών που έρχονται από τρίτους. Βοήθεια σε θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές, αύξηση της ερωτικής λίμπιντο.

Καρκίνος – νέες σχέσεις/συνεργασίες, επισημοποίηση σχέσεων ή συμβάσεων, νέες επαγγελματικές προτάσεις και συνεργασίες

Λέων – βελτίωση στην εργασία και στις σχέσεις μέσα στην δουλειά, μεγαλύτερη προστασία στην υγεία

Παρθένος – η αγάπη & ο έρωτας σας χτυπούν τη πόρτα, οι ανάγκες σας σε πρώτο πλάνο, δημιουργικά φτάνετε στο ζενίθ σας

Ζυγός – οι οικογενειακές σχέσεις ή οι άνθρωποι που συγκατοικείτε σε προτεραιότητα, βελτίωση αυτών των σχέσεων και αναδιαμορφώνετε όμορφα το σπιτικό σας

Σκορπιός – επικοινωνείτε τα ταλέντα σας ενώ έχετε έντονη κινητικότητα σε γνωριμίες & φίλους.

Τοξότης – οικονομικά έχετε δυνατότητα να πάτε αρκετά καλά αλλά μην ξεφύγετε στα έξοδα. Βελτίωση των οικονομικών από μια δεύτερη πηγή εισοδήματος, τόνωση της αυτοπεποίθησης.

Αιγόκερως – προβάλλεστε & λάμπετε, έχετε την τιμητική σας σε νέες γνωριμίες, οικονομικά βάλτε ένα μέτρο για να μην απορήσετε τι έγινε αργότερα με τον τραπεζικό σας λογαριασμό αν και η τύχη είναι με το μέρος σας!

Υδροχόος – κρυφές ή μυστικές συναντήσεις ερωτικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικά προστατεύετε από το παρασκήνιο που γίνεται

Ιχθύες – μεγαλύτερη επίτευξη στους στόχους σας αλλά και στην κοινωνικότητα, οι φίλοι είναι στο πλευρό σας, κάποιοι εκ των οποίων θα σας δουν ερωτικά!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα