ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 11/09 – Μια κατηγορία από μόνη της!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
06/09/2021

Η Αφροδίτη περνά στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 07/10. Είναι μια θέση που δεν ευνοεί τη Θεά του έρωτα, γιατί εδώ, η γλυκιά Αφροδίτη, χάνει την τρυφερότητα, την γλυκύτητά της και αποκτά ένστικτα έντονα και εμμονικά! Τα ζει όλα έντονα, με πάθος και τα βιώνει στα άκρα…
Τα συναισθήματα εκφράζονται με ένταση, ζήλια, βία και ανάγκη για κατοχή. Οι σχέσεις είναι μεταξύ αγάπης και μίσους. Δυσκολεύεται να δείξει τρυφερότητα και προτιμά να δείχνει την αγάπη της μέσα από εντάσεις και κτητικές τάσεις. Δε θα σε αγκαλιάσει, θα σε πνίξει μέσα στον ωκεανό του πάθους της.
Θέλει να ξέρει τα πάντα για τα συναισθήματα του άλλου, αλλά ποτέ δεν εκδηλώνει τα δικά της αισθήματα, που όμως είναι αληθινά και παντοτινά. Η δύναμη της είναι το «sex».
Αυτό το διάστημα, λοιπόν, οι σχέσεις γίνονται πιο παθιασμένες, χειραγωγικές, με έντονα συναισθήματα και ένα πέπλο μυστηρίου να απλώνεται…

Η διέλευση της Αφροδίτης από το Σκορπιό κινητοποιεί τα σταθερά ζώδια, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Δίνει ευκαιρίες σε Παρθένους, Αιγόκερους και σε Καρκίνους, Ιχθύες.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα