Αφροδίτη στον Σκορπιό | 5 έως 30 Δεκεμβρίου

ASTROTEAM GUEST
01/12/2023

Η Αφροδίτη φεύγει από τα δικά της παλάτια που ήταν στο ζώδιο του Ζυγού και ξεκινά την ζόρικη της διαδρομή στο ζώδιο του Σκορπιού από 5-30/12 όπου και παραδοσιακά είναι σε αδυναμία.

Η Αφροδίτη συνδέεται με την ομορφιά, την αισθητική, τις σχέσεις σε ένα συνολικό πλαίσιο (ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές), τη συνεργασία, τις απολαύσεις κ.ο.κ. Στο ζώδιο του Σκορπιού κατεβαίνει στα βαθιά σκοτεινά μονοπάτια του Πλούτωνα (σύγχρονος κυβερνήτης). Δεν της αρέσει αυτό το σκληρό περιβάλλον γιατί η Αφροδίτη είναι γλυκιά και θέλει ισορροπία, συνεργασία, απλότητα, ηδονή, ευχαρίστηση ! Αυτά που διαπραγματεύεται ο Σκορπιός είναι το βάθος, οι κρίσεις, τα συναισθήματα στο απόλυτο, κάτι που ταράζει και τη βγάζει από τα νερά της ! Η Αφροδίτη στο Σκορπιό αισθάνεται ανασφάλεια για τα αισθήματά της, νιώθει απόλυτα και κτητικά με τον σύντροφό της. Όσοι ξέρετε ότι την έχετε καταλαβαίνετε πολύ καλά όσα αναφέρω και ας μην μπορείτε να τα αναγνωρίσετε σε όλο το βαθμό.

Αναπάντεχες ερωτικές γνωριμίες αλλά και χωρισμούς…

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη στο Σκορπιό με τους υπόλοιπους καλεσμένους (πλανήτες) θα δώσει και τα ανάλογα αποτελέσματα το διάστημα αυτό! Αρχής γενομένης (6/12) το θετικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο στις 1ο Σκορπιού -Ιχθύων βοηθά και υποστηρίζει τις γνωριμίες που θέλουμε να διαρκέσουν αλλά και τις επισημοποιήσεις σε υπάρχουσες σχέσεις! Λίγο μετά (10/12) η αντίθεση με τον Δία στις 6ο του Ταύρου φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα, γινόμαστε αρκετά γενναιόδωροι σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο, προσέξτε μόνο τις υπερβολές σε έξοδα γιατί είμαστε και σε εορταστικό μήνα. Το εξάγωνο με τον Ερμή στον Αιγόκερω (11/12) δίνει καλύτερη επικοινωνία αλλά μόνο για εκλεκτούς και διακριτικούς τύπους φλερτ. Παρακάτω (21/12) η αντίθεση με τον Ουρανό στις 21ο Ταύρου φέρνει αναπάντεχες ερωτικές γνωριμίες αλλά και χωρισμούς, αν είχατε μια σχέση που είχε βαλτώσει ή αν θέλετε να την αναζωπυρώσετε τώρα είναι η ευκαιρία! Τα Χριστούγεννα ανήμερα το τρίγωνο με το Ποσειδώνα στις 25ο Ιχθύων δίνει φαντασία, ρομαντισμό και ευαισθησία και μας φτιάχνει ένα ειδυλλιακό σκηνικό για όσους είναι δεσμευμένοι αλλά και αδέσμευτοι στο να γνωρίσουν αυτό που θέλουν. Λίγο πριν φύγει το 2023 (29/12) το εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 29ο Αιγόκερω δυναμώνει τις σχέσεις και φουντώνει τα πάθη και τις ερωτικές φαντασιώσεις.

Ιδιαίτερα ευνοούνται τα ζώδια του Σκορπιού/Ταύρου, Καρκίνου/Αιγόκερω, Παρθένου/Ιχθύων.

Ανά ζώδιο – Ωροσκόπο τι θα δώσει η Αφροδίτη από τη θέση;

Κριός – βελτιώσεις σε θέματα οικονομικών

Ταύρος – βελτίωση σε σχέσεις & συνεργασίες ακόμη και αν είχατε πληγωθεί το προηγούμενο διάστημα.

Δίδυμοι – βελτίωση σε θέματα υγείας αρκεί να μην κάνετε υπερβολές στο φαγητό.

Καρκίνος – ο έρωτας & η δημιουργικότητα αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς

Λέων – βελτίωση σε οικογενειακά θέματα κι στη ψυχολογία σας, καλό είναι να βάλετε τα όρια σας με τους δικούς σας ανθρώπους αλλά κι όσους συγκατοικείτε.

Παρθένος – νέοι φίλοι στο πλευρό σας, η κοινωνικότητα στα ύψη, βελτίωση με αδέλφια και γείτονες.

Ζυγός – οικονομικά το πορτοφόλι σας θα τονωθεί αρκεί να πάτε μέχρι εκεί που πατάνε τα πόδια σας με τα έξοδα.

Σκορπιός – λάμπετε με την Αφροδίτη πάνω σας αλλά θα χρειαστεί να πάρετε και εσείς αποφάσεις στις σχέσεις – οικονομικά σε οτιδήποτε δε λειτουργεί πλέον, θετικότερες αλλαγές στη εμφάνιση σας.

Τοξότης – θα χρειαστεί να παραμείνετε σε ένα πιο ιδιωτικό πλαίσιο στις σχέσεις σας και να τις διατηρήσετε έτσι, κρυφές μυστικές συναντήσεις για προσωπικούς – επαγγελματικούς λόγους.

Αιγόκερως – περισσότερη κοινωνικοποίηση κι εξωστρέφεια για εσάς, βελτίωση σε θέματα φίλων, καλή απόδοση στα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος – βελτίωση σε θέματα επαγγελματικά ή καριέρας, καλύτερες προοπτικές έπειτα από ένα γερό ξεκαθάρισμα.

Ιχθύες – καλύτερες προοπτικές, άνοιγμα ορίζοντα στον έρωτα, δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες είτε από ξένους ή άτομα από το εξωτερικό ( ταξίδια ) ή γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο, βελτίωση σε νομικές υποθέσεις αν εκκρεμούν.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα