Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 05/09- 29/09/2022

ASTROTEAM GUEST
01/09/2022

Η Θεά της ομορφιάς και του έρωτα θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, στο ζώδιο που δεν μπορεί να εκφράσει με απόλυτο τρόπο τις ερωτικές της επιθυμίες. Η Αφροδίτη εδώ εκφράζεται με δυσαρμονία και η ματιά της είναι στον πρακτικό τρόπο έκφρασης.

Η αγάπη της για τη λεπτομέρεια δημιουργεί έντονη κριτική στο σύντροφο και δεν μπορεί να ανέχεται τα ελαττώματα του συντρόφου, ιδιαίτερα τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Η κριτική υπάρχει με σκοπό να διορθώσει τη σχέση και πετυχαίνει δυστυχώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Η υπερβολική ανάλυση επίσης είναι ένα στοιχείο που δεν ταιριάζει στις συναισθηματικές σχέσεις και όλο το διάστημα καλό είναι να αποφεύγουμε να κρίνουμε τους συντρόφους. Επίσης καλό είναι να εκφραστεί με την σωστή οικονομική διαχείριση, που εκεί έχει ταλέντο.

Τα οικονομικά θέματα και τα καθημερινά έξοδα, θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα οργανώσουμε με καλύτερο τρόπο τις αξίες μας. Οι πολλές συζητήσεις για πρακτικά θέματα δημιουργούν ένταση και η Αφροδίτη δεν εκφράζεται με αγάπη παρά μόνο με μιζέρια. Η σκέψη όλων θα είναι γύρω από υποχρεώσεις και ο έρωτας δεν μπορεί να εκφραστεί κάτω από αυτές τις συνθήκες.

  • Στις 16/09 η Αφροδίτη θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Άρη και η ένταση στα ζευγάρια για οικονομικά θέματα θα είναι μεγάλη. Οι σοβαρές σχέσεις γάμου θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, γιατί θα υπάρχουν παρεξηγήσεις και έντονος εκνευρισμός.
  • Στις 20/09 η Αφροδίτη θα είναι σε θετική όψη τριγώνου με τον Ουρανό και θα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε συναισθήματα και τα ζώδια της γης, Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι πολύ πιθανό να έχουν και κάποιο ξαφνικό κέρδος.
  • Στις 24/09 η Αφροδίτη σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα και οι έρωτες έρχονται για να εντυπωσιάσουν ή να εξαπατήσουν. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές εξαπατήσεις.
  • Στις 26/09 η Αφροδίτη σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα και ο τρόπος που θα εκφράσουμε τα συναισθήματά μας θα είναι απόλυτος και χειριστικός.
  • Στις 26/09 η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον ανάδρομο Ερμή και οι ερωτικές σχέσεις επανέρχονται. Η σκέψη μας θα γίνει περισσότερο αναλυτική και καλό είναι να μην βλέπουμε μόνο τα αρνητικά στοιχεία της σχέσης μας. Φυσικά με τον ανάδρομο Ερμή θα συζητηθούν και θέματα από το παρελθόν και χρειάζεται προσοχή για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα