ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 5/09 – 28/09

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
01/09/2022

Στις 5/09 η Θεά του έρωτα Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, όπου θα παραμείνει έως τις 28/09. Μια θέση όχι πολύ καλή για την Αφροδίτη, θεωρείται σε πτώση αστρολογικά, με αποτέλεσμα να μην εκφράζει το συναίσθημα και να είναι συγκρατημένη, περνώντας τα όλα από μικροσκόπιο.

Σε αυτή τη θέση η Θεά του έρωτα έχει πολλά σεξουαλικά ταμπού και κόμπλεξ με την αγνότητα. Της αρέσει να κριτικάρει τους άλλους σχετικά με το ντύσιμο, τους τρόπους αλλά και η ίδια έλκει κριτική σε αυτά που της αρέσουν. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο ο τρόπος που αγαπάμε και που δείχνουμε την αγάπη μας είναι πιο φειδωλός και συνήθως τη δείχνουμε με πράξεις και σίγουρα όχι χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Είναι κοινωνική αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κάνει κριτική, είτε από μέσα της είτε φωναχτά. Οπότε, κατά τη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου γινόμαστε πιο φειδωλοί και αρκετά τσιγγούνηδες στο συναίσθημα αλλά και στα οικονομικά μας.

Η διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα ενεργοποιήσει τον μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς. Ευνοεί Ταύρους, Αιγόκερους και θα δώσει ευκαιρίες σε Καρκίνους, Σκορπιούς.

  • Κατά τη διέλευσή της η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα συγκρουστεί στις 16/09 με τον πλανήτη της δράσης Άρη, δημιουργώντας στις σχέσεις εντάσεις, εγωισμό ζήλιες και γενικότερα θα επικρατεί μια ταραγμένη κατάσταση.
  • Στις 20/09 η Αφροδίτη συναντά ευχάριστα του Ουρανό ανάδρομο, από το ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας έντονη κοινωνικότητα, έντονο μαγνητισμό και πολλές ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες.
  • Στις 24/09 η Αφροδίτη έρχεται σε αντιπαράθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα ανάδρομο, από το ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργώντας σύγχυση και πολλά αισθηματικά μπερδέματα.
  • Στις 26/09 η Αφροδίτη συναντά ευχάριστα τον Πλούτωνα, ανάδρομο από το ζώδιο του Αιγόκερω, χαρίζοντας συναισθηματική ισορροπία αλλά και βαθιά αισθήματα και πάθος.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα