Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό… Όσο υπάρχει έρωτας!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
11/06/2022

Ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που θα… κεραυνοβοληθούν ερωτικά;

Όταν η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό σε σύνοδο, τότε το Σύμπαν γεμίζει σπίθες και οι έρωτες φουντώνουν και γίνονται… πυρκαγιές. Η αισθησιακή και λάγνα Αφροδίτη στον Ταύρο, θα συναντήσει τον Ουρανό που την περιμένει σαν έτοιμος από πάντα για να τον ξελογιάσει, για να τον βάλει σε πειρασμό. Θέλει να τον παρασύρει και να τον κάνει να ξεχάσει για λίγο τις αντάρτικές διαθέσεις του. Όταν η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό τότε οι έρωτες γίνονται κεραυνοβόλοι και απρόσμενοι.

Αυτές οι μέρες του Ιούνη θα λειτουργήσουν a la carte για τις ερωτικές προσμονές όλων των ζωδίων, μα την απλόχερη εύνοια τους θα τη δώσουν πολύ επιλεκτικά. Από σήμερα, 10 Ιουνίου έως και τις 14, με την πρώτη Πανσέληνο του φετινού καλοκαιριού κάποιοι θα ερωτευτείτε πολύ, κάποιοι θα… χτυποκαρδίσετε πολύ.

Και ποιοι είναι οι τυχεροί που θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα;

Ο κλήρος της τυχερής για τα ερωτικά συναπαντήματα αυτής της συνόδου, θα πέσει στους Παρθένους που έχουν γεννηθεί 5- 10 Σεπτεμβρίου, στους Αιγόκερους 5- 10 Ιανουαρίου, στους Καρκίνους 5 – 10 Ιουλίου και στους Ιχθύς 5 – 10 Μαρτίου.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο θα σας φέρει αναπάντεχες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Θα αισθανθείτε πως θέλετε πλέον να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και πως έχετε αρχίσει να αισθάνεστε έλξη για άτομα διαφορετικά και μη αναμενόμενα. Οι καλοκαιρινές αυτές ημέρες λίγο πριν τη μέση του Ιούνη θα σας φέρουν όμορφα δώρα που θα πρέπει να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Καλή σας τύχη λοιπόν!

Και ποιοι θα «ταλαιπωρηθούν» από τον έρωτα;

Και αν για κάποιους η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, για κάποιους άλλους θα φέρει ανατρεπτικές δοκιμασίες.

Ταύροι 5- 10 Μαΐου, Λέοντες 5- 10 Αυγούστου, Σκορπιοί 5 – 10 Νοεμβρίου και Υδροχόοι 5 – 10 Φεβρουαρίου, συγκρατηθείτε με όλες σας τις δυνάμεις προκειμένου να μην υποκύψετε στην τρικυμία που επικρατεί μέσα σας αυτή τη στιγμή. Σας νιώθω, αισθάνεστε νευρικοί και ταραγμένοι με τον Ουρανό να τεστάρει τις αντοχές σας εδώ και αρκετό καιρό και έχετε δίκιο. Ανατροπές σε σχέσεις, ανασφάλεια και αστάθεια στα οικονομικά και στα ερωτικά σας, αλλά και ανάγκη για ανεξαρτησία. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις… απομακρύνσεων τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Και αυτοί που… απομένουν;

Κριοί 5- 10 Απριλίου, Δίδυμοι 5- 10 Ιουνίου, Ζυγοί 5- 10 Οκτωβρίου και Τοξότες 5- 10 Δεκεμβρίου είστε αυτοί που … απομένουν, μα που ξέρουν να ακολουθούν το ρεύμα και να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της ανατρεπτικής αυτής συνόδου. Ξαφνικές αποκαλύψεις συναισθηματικές και οικονομικές μπορεί να σας αποσυντονίσουν, πρόσκαιρα όμως. Τα καβγαδάκια που μπορεί να προκύψουν ενδέχεται να έχουν και οικονομικό … χαρακτήρα, γι’ αυτό προσπαθήστε να περιορίσετε τις σπατάλες τουλάχιστον μέχρι την Πανσέληνο της 14ης Ιουνίου.

Όσο υπάρχει έρωτας…

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης όλων των γήινων απολαύσεων. Είναι ο πλανήτης του έρωτα, της ικανοποίησης, της ασφάλειας, της τρυφηλότητας. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της διανόησης, της εκκεντρικότητας , της ανατροπής και του αναπάντεχου. Όταν αυτοί οι δυο συναντιούνται οι έρωτες γίνονται ιδιότροποι, ουράνιοι και γήινοι μαζί…

Όσο θα συναντιέται η Αφροδίτη με τον Ουρανό, τόσο θα ερωτεύονται οι άνθρωποι. Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι τόσο θα φουντώνουν οι έρωτες στο Σύμπαν!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα