Αφροδίτη – Ποσειδώνας σύνοδος 15/2/2023

ASTROTEAM GUEST
13/02/2023

Η Αφροδίτη σε όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στις 15/2/2023


Η Αφροδίτη η Θεά του έρωτα θα συναντηθεί με τον ονειρικό Ποσειδώνα που εκφράζει κυρίως τις εξιδανικεύσεις και τα υψηλά ιδανικά. Ο Ποσειδώνας σε ένα ανώτερο επίπεδο μπορεί να λειτουργήσει με πνευματικό τρόπο, να προσφέρει ελπίδα για να βρούμε το χαμένο παράδεισο και την ευτυχία.

Στην καθημερινότητά μας είναι ένας πλανήτης που δεν μας επιτρέπει να δούμε καθαρά τις καταστάσεις της ζωής μας, γιατί μέσα από τις εξιδανικεύσεις δημιουργεί παραπλανητικές εκτιμήσεις και κάνουμε τα μεγαλύτερα λάθη. Η Αφροδίτη εκφράζει τις συναισθηματικές και τις οικονομικές μας ανάγκες. Επειδή ο έρωτας, η αγάπη και η οικονομική σταθερότητα είναι σημαντικοί παράγοντες, για να υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στις 15/02 στο ρομαντικό και συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων θα μας πλημμυρίσει με όμορφα συναισθήματα, γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί με υπερβολικά συναισθήματα και προσφέρει όμορφες αισθηματικές στιγμές. Ιδιαίτερα στα ζώδια που επηρεάζονται από την όψη, δηλαδή οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων. Επίσης επηρεάζονται και όσοι έχετε τους προσωπικούς σας πλανήτες στα παραπάνω ζώδια (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη). Όσοι επηρεάζεστε από την όψη θα είστε περισσότερο ονειροπόλοι και ρομαντικοί, θα έχετε τη διάθεση να υποχωρείτε σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων, προκειμένου να μην δυσαρεστήσετε κανέναν. Η όψη αφαιρεί κάθε εγωιστική συμπεριφορά και προσθέτει την επιθυμία να βοηθήσετε με κάθε τρόπο όποιον σας χρειάζεται.

Προσοχή επίσης στις οικονομικές συναλλαγές και τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Πολύ πιθανό μια νέα γνωριμία να σας ενθουσιάσει και να δείτε το αγγελάκι του έρωτα να σας στοχεύει στη καρδιά και να νιώσετε πως πετάτε στα σύννεφα. Η χειρότερη πλευρά αυτής της διέλευσης είναι να μην ανταποκριθούν στα δικά σας συναισθήματα και να υπάρχει μια απογοήτευση. Προσοχή επίσης στις οικονομικές συναλλαγές και τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Όσοι είστε καλλιτέχνες και επηρεάζεστε από τη συγκεκριμένη όψη θα έχετε μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία. Είναι ιδιαίτερα ονειροπόλα όψη και προσέχουμε να μην μπερδέψουμε τα όνειρά μας με την πραγματικότητα. Τα ζώδια που επηρεάζεστε να μην αντισταθείτε στις προκλήσεις να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, να ζήσετε όμορφες αισθηματικές στιγμές.

¨Τη νύχτα εκείνη κοιμηθήκαμε για χρόνια
σε όνειρα που δεν είχανε φωνές
σ΄αγκάλιαζα με μια κρυφή υπόνοια
που τάραζε το αύριο και το χτες¨

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα