ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΞΑΓΩΝΟ 30/11 – Πλούσια Αισθήματα!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
29/11/2021

Από τις 26/11 – 04/12 η Θεά του έρωτα Αφροδίτη, συναντά ευχάριστα τον ονειρικό Ποσειδώνα, δημιουργώντας μια ρομαντική ερωτική ατμόσφαιρα.

Το διάστημα αυτό εκφράζεις τα συναισθήματά σου πιο τρυφερά -παρόλο που η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι πιο σοβαρή και όχι τόσο εκδηλωτική-, σε τυλίγει το συναίσθημα θαλπωρής και ζεστασιάς με το ταίρι σου, χωρίς να σε ενδιαφέρει κάτι άλλο.

Αν είσαι σε σχέση γίνεσαι πιο ρομαντικός, πιο τρυφερός και πιο ζεστός απέναντι στο ταίρι σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η σου δίνεται η δυνατότητα για τη δημιουργία μιας ρομαντικής και ζεστής σχέσης, με προσοχή όμως γιατί υπάρχει η τάση για εξιδανίκευση ή για πλατωνικές σχέσεις. Εύνοια υπάρχει και στο οικονομικό κομμάτι, με αρκετή τόνωση στο πορτοφόλι σου.

Η όψη επηρεάζει θετικά τα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και της γης, Ταύρους, ΠαρθένουςΑιγόκερους τέλους δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Επίσης, όσους έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη), από την 17η – 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα