ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΚΡΟΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ 28/03 – Ψυχρότητα στο Συναίσθημα!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
28/03/2022

Από τις 25 – 31/03 η Θεά του έρωτα Αφροδίτη συμπορεύεται με τον αυστηρό Κρόνο, από το ζώδιο του Υδροχόου. Μια δύσκολη συμπόρευση, αφού εδώ ο αυστηρός Κρόνος την περιορίζει και την έχει κάτω από στενή επιτήρηση, που σημαίνει ότι εδώ η Αφροδίτη δε μπορεί να είναι ανεξάρτητη και ελεύθερη και στερείτε των απολαύσεων που επιθυμεί. Είναι ένα διάστημα που θα επικρατήσει μια ψύχρα στα ερωτικά σου και δε θα μπορείς να εκδηλώσεις το συναίσθημά σου, έχοντας αρκετές ανασφάλειες.

Γενικότερα είναι ένα διάστημα αποστασιοποίησης και ανασφάλειας, είτε για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης (σχέσεις με διαφορά ηλικίας) είτε και σε ήδη υπάρχουσα σχέση σου, δημιουργώντας μια ψυχρότητα και προβληματισμούς. Αυτός ο περιορισμός, όμως, θα υπάρξει και στα οικονομικά σου δημιουργώντας ανασφάλειες και περιορισμούς.

Η όψη επηρεάζει αρνητικά τον σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από την 18η – 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα