Αφροδίτη: Ενδιαφέρεται για εμένα; 

ASTROTEAM GUEST
24/12/2020

Ενδιαφέρεται για εμένα;

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί αν το υποψήφιο ή νυν ταίρι μας έχει αισθήματα για εμάς! Και όμως η λύση στο ερώτημα μας είναι απλή, αρκεί να παρατηρήσουμε τη θέση της Αφροδίτης που κατέχει το ταίρι μας στο γενέθλιο χάρτη του!

Αφροδίτη στον Κριό 

Αν σε ανταγωνίζεται, σου λέει ότι εκνευρίζετε μαζί σου, σε τσιγκλάει, αν σου κάνει λεκτικές επιθέσεις, αν σε προκαλεί, τότε όσο αλλόκοτο και αν σου ακούγεται έχει αισθήματα για εσένα! Το ενδιαφέρον θα το δείξει άμεσα και αρκετά σεξουαλικά!

Αφροδίτη στον Ταύρο

Θα εκδηλωθεί αργά, αφού σιγουρευτεί πρώτα ότι μπορεί να σε κάνει αποκλειστικό κτήμα του. Αν σε βάλει στόχο δε θα τα παρατήσει εύκολα κ θα δίνει αρκετά συχνά το παρόν στη ζωή σου! Σαν πρώτη ένδειξη θα σου προσφέρει χάδια, αλλά στη συνεχεία θα κοιτάξει να κάνει αρμονικό το περιβάλλον σου και την καθημερινότητά σου. Θα σου παίρνει δωράκια και θα ανεβάζει συνεχώς την αυτοπεποίθηση σου!

Αφροδίτη στους Διδύμους 

Σε αυτή την θέση, θα επικοινωνεί όλη την ημέρα μαζί σου για να σου μεταφέρει πληροφορίες της καθημερινότητας. Στην ουσία δεν έχει σημασία το τι λέτε, αρκεί να τα λέτε. Επίσης θα σου προτείνει βόλτες, μικρές εκδρομές και θα σου κάνει δώρο βιβλία ή κάποιο κινητό τηλέφωνο!

Αφροδίτη στον Καρκίνο 

Σαν πρώτη ένδειξη θα σε αγκαλιάζει, θα σου προτείνει να σου μαγειρέψει και θα θέλει να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Όταν σας γνωρίσει στην οικογένειά του, το υποψήφιο ταίρι σας, να ξέρετε ότι δεν δάγκωσε απλά τη λαμαρίνα μαζί σας αλλά την έχει κάνει τσίχλα!

Αφροδίτη στον Λέοντα

Στη συγκεκριμένη θέση, θα κοιτάξει να σε διασκεδάζει, θα σου κάνει αστεία, θα σε πηγαίνει σε ότι ποιο μερακλίδικο υπάρχει ανάλογα την περίσταση αρκεί να νιώθεις βασιλιάς/βασίλισσα, ενώ τα πράγματα σοβαρεύουν αρκετά αν νιώσετε ότι σας έχει βάλει σε θρόνο, δείχνοντας ότι είστε το μοναδικό ταίρι το οποίο θα μπορούσε να έχει στο κόσμο!

Αφροδίτη στην Παρθένο 

Είναι μια θέση στην οποία αρχικά θα σε κριτικάρει για να βελτιωθείς! Θα κάνει όλες τις δουλείες που δε προλαβαίνεις να κάνεις ή δεν σου αρέσει να κάνεις και θα φροντίζει τη διατροφή σου όπως και την υγεία σου (ψυχική και σωματική)!

Αφροδίτη στον Ζυγό 

Η Αφροδίτη στο Ζυγό, θα σε συμπληρώνει σε ότι σου λείπει, θα σε συντροφεύει σε όλες τις στιγμές σου και θα θέλει να κάνετε τα πάντα μαζί. Θα σου παίρνει ρούχα για να καλυτερέψει την εμφάνιση σας. Η Αφροδίτη στον ζυγό δίνεται με τη ψυχή της και βάζει σε προτεραιότητα της ανάγκες του συντρόφου!

Αφροδίτη στον Σκορπιό 

Εδώ έχουμε μια σχετικά δύσκολη θέση στην οποία θα σε ελέγχει, θα σε ζηλεύει, θα σου δίνει χρήματα αλλά και τρόπους για να αποκτήσεις παραπάνω, θα δημιουργεί κρίσεις για να αναγεννήσει τη σχέση από την αρχή και για να μην χαθεί το ενδιαφέρον. Θα σου δίνει εύκολα το σεξ και σε συχνότητα και σε ποιότητα, καθώς γίνεται ένα με το ταίρι της, ψυχή τε και σώματι!

Αφροδίτη στον Τοξότη

Εδώ έχουμε μια πολύ ευχάριστη θέση, στην οποία θα κάνει μαζί σου φιλοσοφικές συζητήσεις, θα είναι γενναιόδωρη και λάρτζ παραπάνω από όσο αντέχουν τα οικονομικά και συναισθηματικά του/της αποθέματα. Θα κοιτάει να ταξιδέψετε μαζί η να ξεκινήσετε ένα κύκλο σπουδών μαζί, θα σου αφήνει το χώρο σου κ τη ελευθερία σου!

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αναλαμβάνει ευθύνες για εσένα. Παρατάει τις δίκες της δουλειές για να οργανώσει της δίκες σου ώστε να πετύχεις! Θα σου κάνει γκλάμουρ δώρα μεν, σπάνια δε, καθώς θα κοιτάξει να περιορίσει τις σπατάλες στη ζωή σου, συναισθηματικές κ υλικές! Και θα σε μάθει την αξία της πίστης στη σχέση!

Αφροδίτη στον Υδροχόο

θα γίνει το κολλητάρι σου! Θα σε βάλει στη παρέα του, θα σου αποκαλύπτει την αλήθεια στο κάθε τι, και το ποσό σπουδαίο νόημα έχει η ειλικρίνεια στη ζωή. Θα θέλει να αλλάξετε μαζί τον κόσμο!

Αφροδίτη στους Ιχθείς

θα σου προσφέρει κανένα ποτηράκι αλκοόλ παραπάνω για να ξεφύγετε μαζί από τη σκληρή και πεζή καθημερινότητα. Θα γίνεται θυσία για εσένα παραμερίζοντας τα δικά της θέλω, προκειμένου να σε σώσει κ να φτιάξει τη ζωή σου όπως την ονειρεύεσαι! Στα δικά του/της όνειρα είσαι πάντα μέσα και εσύ! Θα θέλει να περνάτε χρόνο κάνοντας κάτι καλλιτεχνικό μαζί! Θα δημιουργεί συχνά ρομαντική ατμόσφαιρα, ακόμη κι αν πρόκειται για το καθημερινό μεσημεριανό τραπέζι!

Από τον Πέτρο Μπουζέα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα