ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ – 29/06

ASTROTEAM GUEST
26/06/2022

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα δημιουργήσει όψη εξαγώνου με το Δία από το ζώδιο του Κριού. Θα ευνοήσει τα ζώδια του αέρα του 1ου δεκαημέρου, δηλαδή τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους και τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες επίσης του 1ου δεκαημέρου.

Η αισιοδοξία είναι αυτό που θα κυριαρχεί στη ψυχή σας και οι άλλοι άνθρωποι θα σας προσεγγίζουν για παρέα, γιατί θα τη μεταδώσετε και στο περιβάλλον σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σας, να βγείτε να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε νέα άτομα, που θα εκτιμήσουν το χαρακτήρα σας και πιθανόν να σας ευεργετήσουν επαγγελματικά. Όσοι ασχολείστε με τον τουρισμό και ανήκετε σε αυτή την κατηγορία των ζωδίων θα έχετε κέρδη και τύχη από άτομα που είναι από το εξωτερικό και θα δημιουργήσετε όμορφες σχέσεις φιλικού και ερωτικού τύπου.

Όλοι εσείς που επηρεάζεστε θα έχετε την ανάγκη να έρχεστε σε επαφή με άτομα που έχουν πνευματικό ενδιαφέρον και η ανταλλαγή απόψεων θα σας ενθουσιάσει. Θα νιώθετε πως δεν έχετε διάθεση να ασχολείστε με άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα σημαντικό και θα τους αποφεύγετε. Τα χρήματα θα έρθουν με εύκολο τρόπο σε σας και θα αντιμετωπίζετε με περισσότερη χαρά και αισιοδοξία τη ζωή. Θα έρθουν κοντά σας άτομα που θα στηρίζουν τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να αγοράσετε όμορφα πράγματα και κάποιοι πιθανόν να δεχτείτε ένα όμορφο δώρο. Αν είχατε παρεξηγηθεί με αγαπημένα σας άτομα μπορεί να αποκατασταθεί η σχέση σας και να αγαπηθείτε ξανά.

Η όψη επηρεάζει επίσης και όσους έχετε πλανήτες στα παραπάνω ζώδια στις πρώτες μοίρες (Σελήνη, Ερμή, Άρη και την Αφροδίτη).

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα