ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ 06/03

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
01/03/2022

Το φλογερό ζευγάρι του ζωδιακού, ο Άρης με την Αφροδίτη, περνούν στο ανεξάρτητο ζώδιο του Υδροχόου, συνεχίζοντας να βαδίζουν αγκαλιά έως το τέλος του μήνα και η Αφροδίτη αργότερα στις 6/04 περνά στο ζώδιο των Ιχθύων.

Μια μετακίνηση που αλλάζει τα δεδομένα, αφού ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της ελευθερίας, της συλλογικότητας, της φιλίας και της αντισυμβατικότητας. Η Αφροδίτη γίνεται πιο ανεξάρτητη, πιο ελεύθερη, πιο εγκεφαλική και ταυτίζει τον έρωτα με τη φιλία, όποτε είναι το διάστημα που μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε ένα έρωτα αλλά και το αντίθετο…
Αλλά και ο Άρης σε αυτή τη θέση προσπαθεί να διατηρήσει την ανεξαρτησία του. Για αυτό, λοιπόν, οι σχέσεις θα έχουν ένα αέρα ελευθερίας και θα θέλουμε να νιώθουμε πιο ανεξάρτητοι μέσα στη σχέση μας. Το ίδιο θα επικρατήσει και στις συνεργασίες, όπου θα θελήσουμε να δράσουμε πιο ελεύθερα και πιο αποστασιοποιημένα.

Σε κοσμικό επίπεδο ο Άρης με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, ναι μεν βγάζουν την επιθυμία της αποδέσμευσης από όλο αυτό που μας δεσμεύει, δε μας αφήνει να δράσουμε και να απολαύσουμε ελεύθερα. Όμως δεν παύει να υπάρχει ακόμη η επιρροή του Κρόνου, ως παλιός κυβερνήτης του Υδροχόου και να συνεχιστούν για λίγο οι περιορισμοί και οι δυσκολίες.

Η όψη επηρεάζει τον σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στα παραπάνω ζώδια. Ευνοεί τα ζώδια του αέρα, Διδύμους και Ζυγούς και δίνει ευκαιρίες σε Κριούς και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα