ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ 16/02 – Φλογερό πάθος!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
08/02/2022

Οι αιώνιοι εραστές του ζωδιακού ο Άρης και η Αφροδίτη συναντιούνται στο ζώδιο του Αιγόκερω και συμπορεύονται μαζί για μεγάλο διάστημα, αρχικά στο ζώδιο του Αιγόκερω και μετά του Υδροχόου, όπου αλλάζουν και οι ρόλοι.

Ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω, δυνατός λόγω θέσης (έξαρση) διεκδικεί την Αφροδίτη, δημιουργώντας μια άκρως ερωτική διάθεση αν και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι πιο σοβαρή, πιο συγκρατημένη και περισσότερο με υλιστική διάθεση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα είναι μια έντονη ερωτική περίοδος με δυνατούς μεγάλους έρωτες.

Ταυτόχρονα, όμως, θα είναι μια καλή περίοδος και για την επαγγελματική μας δραστηριότητα, αφού η Αφροδίτη έχει να κάνει και με τα οικονομικά μας και στο ζώδιο του Αιγόκερω τονίζει τη φιλοδοξία μας και την καριέρα μας. Από την άλλη ο Άρης έχει να κάνει με τη δράση και τις ανάγκες μας, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να δράσουμε με συνέπεια στα επαγγελματικά μας.

Η όψη επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, δημιουργώντας κάποιες δυσκολίες, χωρίς να σημαίνει ότι δε θα υπάρχει ερωτικό κλίμα! Ευνοεί τα ζώδια της γης Ταύρους, Παρθένους αλλά και του νερού, Σκορπιούς, Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα